تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 253 از 752 اولاول ... 153203243249250251252253254255256257263303353 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,521 به 2,530 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

آخر فروم باز a.z.p.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

دوستان من يك headphone ميخوام براي وصل كردن به tv
    منتهي ميخوام اندازه كابلش بلند باشه نه از اين 1.2 يا 2.5 متري ها
    از اين ها دارم

ميخوام زياد باشه با فاصله بشينم
    حدودا 4.5 متر يا 5 متر

قيمتش هم كم باشه
    برام كيفيت و اينچيز ها مهم نيست فقط ميخوام صدا داشته باشم

اصلا هست با اين cord length يا بايد دنبال بيسيم باشم ؟
    در مورد کابل معمولا کابل های 3 متری دارن با خودشون هدفون ها و اینکه میتونید تبدیل هم براشون بگیرید که بلندتر
    بشه یا میتونید از وایرلس هم استفاده بکنیم که خوب قیمتش بالاتر میره ! ...

اگه لطف کنی حدود بودجه رو بگی و همینطور کاربردت چیه ؟ بیشتر فیلم یا بازی ؟ یا در کل همش!

2. این کاربر از a.z.p.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

الان رفتم چند تا ایرفون از اینا که روش نوشته b رو تست کردم. یه هدفون بود که monster روش نوشته بود courbine کیفیت صداش عالی بود ولی باسش خیلی آشغال بود. دو مدل tour هم تست کردم یکیشو میگفت آسیایی یکیشو میگفت اروپایی. اسیایی بد نبود 130 میداد ولی اروپایی که باسش عالی بود صداش یکم خفه بود. حال ندارم پاشم برم جمهوری سن هایزر تست کنم. الان موندم چی بگیرم. یکی نیست همشو باهم داشته باشه؟

آخر فروم باز a.z.p.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

الان رفتم چند تا ایرفون از اینا که روش نوشته b رو تست کردم. یه هدفون بود که monster روش نوشته بود courbine کیفیت صداش عالی بود ولی باسش خیلی آشغال بود. دو مدل tour هم تست کردم یکیشو میگفت آسیایی یکیشو میگفت اروپایی. اسیایی بد نبود 130 میداد ولی اروپایی که باسش عالی بود صداش یکم خفه بود. حال ندارم پاشم برم جمهوری سن هایزر تست کنم. الان موندم چی بگیرم. یکی نیست همشو باهم داشته باشه؟
    چند نکته
    1: کلا هیچ ایرفونی با این قیمت ارزش نداره ! کاری به برندش ندارم اگه واقعا میخوای 130 واسه ایرفون پول میدی برو
    on the ear یا circumaural بگیر خودتو راحت کن ! ... اگرم ایرفون میخوای سونی مدل های خوبی داره با قیمت های
    مناسب تر !

* در مورد برند دکتر هم بگم که قیمت هاش کلا خیلی گرون هست و مشخصه برای چی هست و اگه سایتش هم سر بزنی مدل های solo HD و beats studio رو گرون تر کرده !!! ...
    اگرم از مدل های beats studio میخوای خرید کنی سعی کن که از خارج بیاری بهتر هست و مطمئن تری ! ...
    من که خودم شخصه کارای دکتر رو از ایران نمیگیرم ! ...

پروفشنال fabio montari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این که شما تست کردی مانستر dr.dre بوده اون مدل هم فکر کنم توربین هست باسشم هم دقیقا اشغاله تور هم دو مدل نداره قلابی داره که اون اقا دزده بهتون گفته اسیایی که 30 40 دلار هست اصلشم که گفته اروپایی 150 تومن کلا هیچ کودومش مفت نمیارزه

---------- Post added at 07:47 PM ---------- Previous post was at 07:46 PM ----------

این که شما تست کردی مانستر dr.dre بوده اون مدل هم فکر کنم توربین هست باسشم هم دقیقا اشغاله تور هم دو مدل نداره قلابی داره که اون اقا دزده بهتون گفته اسیایی که 30 40 دلار هست اصلشم که گفته اروپایی 150 تومن کلا هیچ کودومش مفت نمیارزه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

این که شما تست کردی مانستر dr.dre بوده اون مدل هم فکر کنم توربین هست باسشم هم دقیقا اشغاله تور هم دو مدل نداره قلابی داره که اون اقا دزده بهتون گفته اسیایی که 30 40 دلار هست اصلشم که گفته اروپایی 150 تومن کلا هیچ کودومش مفت نمیارزه[COLOR="Silver"]
    طوری که تو مغازش فقط کارای مانستر رو داشت بهش نمیخورد قلابی باشه. ولی فکر کنم tour رو هم اصلیشو داشت هم قلابیشو. من که گفتم میخوام تست کنم از باس قبلی خوشم نیومده بهم اصلیشو داد گفت اون اسیاییشه. کیفیت اسیاییه هم تابلو بود 40 نمیرزه. ولی توربین گوشمو گرفته. بجز باسش ته کیفیت بود. هنوز صداش تو گوشمه.

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان سلام
    من هدفون MDR-XD200 خريدم
    كيفيت ساختش كه خيلي عاليه!!!
    ممنون از راهنمايي هاي دوستان مخصوصا peaceful1

8. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن آموزش عالی pedram_sad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

در مورد کابل معمولا کابل های 3 متری دارن با خودشون هدفون ها و اینکه میتونید تبدیل هم براشون بگیرید که بلندتر
    بشه یا میتونید از وایرلس هم استفاده بکنیم که خوب قیمتش بالاتر میره ! ...

اگه لطف کنی حدود بودجه رو بگی و همینطور کاربردت چیه ؟ بیشتر فیلم یا بازی ؟ یا در کل همش!
    مرسي
    پس اخرش همين 3 متري ها هستن درسته ؟
    اين تبديل ها چند قيمته ؟
    مدل و مارك خاصي داره ؟

كاربرد خاصي نداره
    اصلا كيفيت و مارك و bass و treble و ... مهم نيست برام
    يك چيز معمولي و ارزون از همين 10 12 توماني ها

تو خونه headphone هاي خوبي دارم ازشون راضيم
    ولي سيمشون 2.5 هست
    من براي فاصله 4.5 يا 5 ميخوام

پروفشنال fabio montari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

طوری که تو مغازش فقط کارای مانستر رو داشت بهش نمیخورد قلابی باشه. ولی فکر کنم tour رو هم اصلیشو داشت هم قلابیشو. من که گفتم میخوام تست کنم از باس قبلی خوشم نیومده بهم اصلیشو داد گفت اون اسیاییشه. کیفیت اسیاییه هم تابلو بود 40 نمیرزه. ولی توربین گوشمو گرفته. بجز باسش ته کیفیت بود. هنوز صداش تو گوشمه.
    فکر کنم پایتخت اون مغازه ای که فقط مانستر داره تست کردید
    ولی بازم میگم اسیایی و اروپایی نداره قلابی و اصل داره

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سلام و خسته نباشید
    دوستان جواب سوال منم بدین ممنون میشم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

کسی قیمت سن هایزر IE7 رو داره؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •