این اخه چه سوالی هستش برادر من ؟؟؟؟ گرافیک به این غولی اخه مگه میشه نتونه ؟؟؟ فعلا بازی نیست که نتونه روی کیفیت بالا ( high,ultra) اجرا نکنه ولی حالا بعدا دیگه بستگی به بازی ها داره که اون وقت هم با پایین اوردن کیفیت روی نرمال میتونید بازی کنید
این اخه چه سوالی هستش برادر من ؟؟؟؟ گرافیک به این غولی اخه مگه میشه نتونه ؟؟؟ فعلا بازی نیست که نتونه روی کیفیت بالا ( high,ultra) اجرا نکنه ولی حالا بعدا دیگه بستگی به بازی ها داره که اون وقت هم با پایین اوردن کیفیت روی نرمال میتونید بازی کنید
دوست عزیز saidgta میشه بگید با فعالیت معمولی مثل وبگردی و نور صفحه روی 100 و بدون استفاده از صفحه لمسی چقدر شارژنگه میداره ؟
من یکبار تستش کردم. با نور 100 درصد و حالت power saving حدود 2 ساعت تا 2 ساعت و نیم.
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
حدود 3 ساعت. البته بازم نظر دوستان چی باشه
فکر میکنم بیشتر باشه نور صفحه 100 درصد باشه یا 50 درصد نهایت فرقش بشه 0.5 ساعت.
حد اقل 3 ساعت باید باشه. چون دیجیکالا مرورگری ممتد و استاندارد رو با این لپتاپ تا 4 ساعت تست کرده.
یعنی با این لبتاپ کار معمولی بخوام انجام بدم دون اینکه وای فای روشن باشه و بدون استفاده از صفحه لمسی 3 ساعت شارژ نگه نیداره ؟؟؟؟؟؟
این خیلی افتضاح هستش و اصلا شارژدهی خوبی نداره![]()
اینو یادم رفت بگم توی تست من فتوشاپ باز بود و با فتوشاپ کار میکردم...
وقتی فتوشاپ باز باشه کارت گرافیک 850m فعال میشه و مصرف بالاتره...
باتریش فوق العاده نیست.
اما بدم نیست. معمولیه... 3 ساعت به نظر من کم نیست. البته زیادم نیست...
بین لپ تاپهایی که داشتم تا حالا از همه بهتره...
مرسی از نظرتون
گرچه هنوز کسی راهکاری برا مشکل من ارائه نداده
فقط یه سوال از شما داشتم...ویندوز اورجینال رو چطور تهیه کردی؟فکرنکنم برا خرید موجود باشه و اگر هم باشه گرون هستش.بسیار!!!!
اصلا از کجا میشه فهمید اورجینال هست ویندوز؟!
بازم تشکر از دوستان
(راجع به مشکل اصلیم،یعنی کم شدن سرعت بوت هم لطفا حتما نظر بدید.بازم میگم ویندوز خالیه.فقط درایور ها نصب هستش)
سلام من چند ماهیه این لب تاب گرفتم از سمت راست تاچ پد یه صدایی مثل جززز جززز میده می خواستم بدونم واسه شما هم همچین صدایی رو می ده؟ و این صدا اشکال داره؟اگه داره از چیه؟
ممنون.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)