دو تساوی کفایت میکنه!اینکه اتلتیکو یه باخت و مساوی بده ...
دو تساوی کفایت میکنه!اینکه اتلتیکو یه باخت و مساوی بده ...
![]()
آتش جهنم مونیخ را رونالدو روشن خواهد کرد
رونالدو می تواند فردا نه فقط درختان مونیخ که کل شهر را بسوزاند و گواردیولا و رومینیگه مشترکا می توانند شاهد این اتفاق باشند
دوشنبه 8 اردیبهشت ساعت 20:20
آی اسپورت - رومینیگه نایب رئیس باشگاه بایرن مونیخ پس از باخت هفته گذشته این تیم مقابل رئال ادعا کرد که در بازی برگشت ، بایرنی ها مونیخ را به جهنمی برای مادرید تبدیل خواهند کرد.
در حالی که یک روز به آغاز این دیدار مانده است منتقد روزنامه AS نگاهی دارد به بازی فردا و ادعای عجیب رومینیگه :
« بازی این هفته بایرن و دو گلی که روی ضد حمله از وردربرمن دریافت کرد را دیدم. حالا دیگر مطمئن هستم که انتظارات بالا از رونالدو برای گلزنی در این دیدار خیلی غیر منطقی نیست .
با توجه به وضعیت مناسب این روزهای ستاره پرتغالی و نمایش خیره کننده اش در بازی با اوساسونا ، می توان امیدوار بود که این بار تاریخ به نفع رئال رقم خورده و جهنم مونیخ به دستان او روشن شود.
کریستیانو در ابتدای هفته نشان داد که یک بار دیگر آن سرعت خیره کننده ای که می تواند لام ، بواتنگ و دانته کند را گیج و سردرگم کند ؛ بدست آورده و بدون شک قدرت این را دارد که به تنهایی رئال را به فینال ببرد.
یا گواردیولا فکری به حال دفاع شکننده اش خواهد کرد یا اینکه رومینیگه اولین کسی خواهد بود که از اظهارنظر خودش ابراز پشیمانی خواهد کرد »
« کریستیانو در مونیخ نوک پیکان هجومی رئال خواهد بود ؛ بدون اینکه نیاز به بنزین اضافی داشته باشد .
او در همین شرایط و بدون آمادگی 100 درصد هم می تواند بلای جان دفاع بایرن باشد. پزشکان به او توصیه کرده اند که زیاد به خودش فشار نیاورد و اگرممکن است ، 90 دقیقه تمام بازی نکند.
اما همه کریس را می شناسند . وقتی صحبت از بازی نیمه نهایی لیگ قهرمانان و به خصوص بایرن مونیخ به میان می آید ؛ گوش او بدهکار هیچکس نیست.
او می خواهد بازی کند و همینطور هم خواهد شد. تصمیم گیرنده خود اوست ؛ مادریدیسمو به او ایمان دارد چرا که او همیشه یک برنده است.
حضور رونالدو در بازی فردا یک موهبت برای مادرید است . کافی است رئال به خوبی مقاومت کرده باشد و در لحظاتی که مدافعین بایرن خسته تر از همیشه هستند در یک ضد حمله رونالدو کار را تمام کند. یک ضد حمله یک گل و سقوط بایرن.
کریس اصرار داشت که در مقابل اوساسونا به میدان برود و آنچلوتی با تیزهوشی به او میدان داد.
بازی کردن و بازی کردن ! تنها راه بازگشت کریس به شرایط آرمانی همین مساله بود و دو گل و نمایش خیره کننده او مدرکی بود بر اثبات این ادعا .
رونالدو می تواند فردا نه فقط درختان مونیخ که کل شهر را بسوزاند و گواردیولا و رومینیگه مشترکا می توانند شاهد این اتفاق باشند »
پدرو پائولو سن مارتین : AS
رضا سیف
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به امید موفقیت رئال![]()
در طی 3-4 سال اخیر، رئال به خوفناکترین تیم در ضدحمله ها تبدیل شده و کسی نمیتونه منکر این باشه
من فکر میکنم امشب مهمترین آزمونمون رو تویه این چند سال درباره این موضوع داریم و باید نشون بدیم چرا اینقدر تیم ها از ضدحمله های ما میترسن...
بایرن بدون شک مثل نیمه اول بازی رفت، توپ رو خواهد داشت و جلو خواهد بود و همین بهترین فرصت رو میده که با چندتا توپ گیری، بتونیم ضد حمله بزنیم...
و البته از اون مهمتر اینکه مثل بازی رفت، خراب نکنیم این توپ ها رو و ازشون کاملا استفاده کنیم...
سرعت و دوندگی دی ماریا خیلی عالیه اما امیدوارم ایسکو فیکس باشه بجاش چون ایسکو پشت محوطه تا حالا چندبار توپگیریهای عالی داشته که به گل ختم شده...یجورایی خوراکش شده!
ضمن اینکه با اینکار، میتونیم دقیقه 60-70 دی ماریا رو بیاریم که با دوندگی پیاپی، خسته کنه بایرنی ها رو...
(البته بعید میدونم اینجور بشه!)
+
من فکر میکنم مثل بازی با بارسا، امشب هم بیل میتونه برگ برنده ما باشه...
امیدوارم رو فرم باشه و بتونه از اون فرارهای عجیبش داشته باشه...
در کل گرچه آمار خیلی بده در برابر بایرن در زمین اونا اما خب من امیدوارم...
+
Road To Decimaنظر سنجی AS : طرفداران رئال خواهان حضور بی بی سی معروف در مقابل بایرن
نکته جالب اینجاست که هواداران رئال کوئنترائو را به مارسلو ترجیح داده اند . این در حالی است که مارسلو تا قبل از مصدومیت ، مهره فیکس کارلو آنچلوتی در دفاع چپ بود
سه شنبه 9 اردیبهشت ساعت 19:58
آی اسپورت - 4 ساعت دیگر دیدار حساس رئال مادرید در مقابل بایرن آغاز می شود و جو شهر مادرید ، کاملا تحت تاثیر این بازی قرار دارد.
برای مادریدی ها لادسیما نزدیک تر از هر زمان دیگری است و طرفداران رئال بی صبرانه منتظر نتیجه گیری تیم محبوبشان و برپایی جشن صعود به فینال هستند.
بدین منظور روزنامه AS از هواداران رئال خواسته بود که 11 بازیکن انتخابی خود برای این بازی را انتخاب کنند.
مطابق نظر آنچلوتی که در نشست خبری دیروز اعلام کرده بود که بنزما ، بیل و کریستیانو در ترکیب اولیه رئال حضور خواهند داشت ؛ هواداران رئال نیز با اکثریت آرا رای به حضور مثلث بی بی سی در پیکان حمله تیم محبوبشان دادند.
بر طبق این آمار کاسیاس بعنوان دروازه بان ، په په ، کارواخال ، راموس ، کوئنترائو در خط دفاعی آلونسو ، مودریچ ، و دی ماریا در خط میانی و بنزما ، بیل و کریس رونالدو نیز در فاز حمله بازیکنان مدنظر هواداران رئال هستند.
نکته جالب اینجاست که هواداران رئال ، کوئنترائو را به مارسلو ترجیح داده اند . این در حالی است که مارسلو تا قبل از مصدومیت ، مهره فیکس کارلو آنچلوتی در دفاع چپ بود.
منبع:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ما که رفتیم فینال اما یه چی
[حذف شد]
+
برای ژابی هم خیلی ناراحت شدم
جاش تو فینال خیلی خالیه...
راموس هم شاهکار بود!
+
ویرایش : جاودانی رو میبینم..
اگه مادرش میمرد، اینقدر چهرش ناراحت نمیبود!
بعضی مواقع، از ترکیدن اینا بیشتر از برد رئال لذت میبرم!
Last edited by kasra_khan2003; 29-04-2014 at 23:25. دليل: لحن نامناسب
He Can't Hear You
- - - - - - - -
طعم خیلی خوبی داشت نیمه ی اول که با کارت ژابی خراب شد . حیف شد واقعاً ...
فقط امیدوارم راموس کارت نگیره .
عجب 45 دقیقه ای بود! واقعا مهیج و لذت بخش
![]()
یعنی امشب آخر ضد حمله بودیم واقعا نمیزاریم تکون بخورن دوستان پیش به سوی فهرمانی![]()
تو همین نیمه ی اول بایرن رو له کردیم
دمه همه گرررررم
مخصوصا راموس که نیمه نهایی دو سال پیش رو بدجور جبران کررررد
دوستان بهم لینک دانلود فول اچ دی این بازیو بدن تا فردا
خیلی ممنون
+
جاودانی فکر کنم رئالیه
این مزدک رو گیر بیارم![]()
محشره این کارلتو - عجب گرد و خاکی به پا کرد در آلمان
نتایجی که کارلتو مقابل بایرن مونیخ گرفته واقعن بی نظیره
زمانی که در میلان بود هم خوب بایرن نقره داغ میکرد
تبریک به رئالی های عزیز![]()
Last edited by clau; 29-04-2014 at 23:36.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)