تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 253 از 269 اولاول ... 153203243249250251252253254255256257263 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,521 به 2,530 از 2687

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | تـــاج آسـیـا |فصل 1392-1393

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

بعد از جلسه هيات‌مديره
    معاونت‌هاي‌باشگاه‌استقل ل‌انتخاب‌ومعرفي‌شدند

معاونت‌هاي باشگاه استقلال انتخاب شدند.

بعد از جلسه هيات‌مديره باشگاه استقلال 3 معاونت اين باشگاه مشخص شد.

در همين رابطه علي نظري جويباري به عنوان معاون ورزشي، امين نوروزي به عنوان سرپرست پزشکي و گودرزي هم به عنوان معاونت حقوقي باشگاه استقلال انتخاب و معرفي شدند.

دروازه‌بان تيم ملي اميد به استقلال پيوست

دروازه‌بان تيم ملي اميد در دوره سرمربي‌گري عليرضا منصوريان به تيم فوتبال استقلال پيوست.

باشگاه استقلال از روز گذشته به صورت جدي فصل نقل و انتقالات را آغاز کرده، در اولين اقدام دروازه‌بان تيم ملي اميد در دوره مربيگري عليرضا منصوريان را به خدمت گرفت.

فرزين گروسيان امروز با عقد قراردادي سه ساله به عضويت استقلال در آمد و اين بازيکن جزو سهميه زير 23 سال محسوب مي‌شود.

اين بازيکن فصل گذشته در تيم دسته دومي مس سونگون تبريز بازي مي‌کرد.

به نقل از فارس

2. 6 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز XENON24's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بازیکن تیم ملی امید به استقلال پیوست
    بازيکن فصل قبل تيم اميد استقلال که با تيم بزرگسالان هم تمرين مي کرد و در مقاطعي هم به تيم ملي اميد دعوت شد با عقد قراردادي 2ساله به استقلال پيوست.
    نوجوان سهميه زير 23سال محسوب مي شود و با نظر امير قلعه نوعي به اين تيم پيوسته است. نوجوان که از دعوت شده هاي تيم ملي اميد هم محسوب مي شود اميد زيادي دارد تا بتواند در استقلال توانايي هايش را به نمايش بگذارد.

قرار است شاهرخ بیانی، جواد زرینچه و مهدی پاشازاده را روی نیمکت استقلال کنار قلعه‌نویی ببینیم
    اسم‌ها را نگاه کنید. یکی از یکی بزرگتر. جواد زرینچه با سابقه بازی در جام جهانی، مهدی پاشازاده هم همچنین. شاهرخ بیانی نیز با قهرمانی‌های پی‌درپی در آسیا با لباس استقلال و تیم ملی. این نیمکت وزنش زیاد است. قلعه‌نویی چهره‌هایی را کنار خودش گمارده که هر یک از نظر محبوبیت جایگاه خاصی میان هواداران استقلال دارند.

abieteh

4. 7 کاربر از XENON24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز king of the kings's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تاریکی اسم:عماد

پيش فرض

مبعلی در استقلال ماندنی شد / تمدید روز دوشنبه

این بازیکن خوزستانی روز دوشنبه برای انجام توافقات نهایی به تهران خواهد آمد و پس از آن با استقلال یکسال دیگر تمدید خواهد کرد.

خبرگزاری پارس فوتبال- ایمان مبعلی هافبک فصل گذشته ی استقلال خوزستان که به عنوان یار کمکی در آسیا، اواخر فصل به استقلال تهران پیوست در این تیم ماندنی خواهد شد.

مبعلی که 3 دوره در استقلال حضور داشته است امسال هم در لیگ پیراهن آبی را خواهد پوشید، وی در روزهای پیش با نظری جویباری از راه دور مذاکره کرده و به توافقات کلی هم رسیده است.

این بازیکن خوزستانی روز دوشنبه برای انجام توافقات نهایی به تهران خواهد آمد و پس از آن با استقلال یکسال دیگر تمدید خواهد کرد.

6. 4 کاربر از king of the kings بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پاشازاده برای مربیگری استقلال با قلعه‌نویی به توافق رسید

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس‏، مهدی پاشازاده مدافع سابق تیم فوتبال استقلال که گفته می شد یکی از گزینه‌های مربیگری این تیم در فصل آینده است با قلعه‌نویی به توافق رسید.

این بازیکن شب گذشته جلسه‌ای را با قلعه‌نویی برگزار کرد و در مذاکراتش با تفکرات سرمربی استقلال آشنا شد و در نهایت با سرمربی آبی‌پوشان به توافق رسید.

به گزارش فارس‏،روز گذشته قراردادی میان پاشازاده و استقلال منعقد نشده ولی قرار است مقدمات حضور وی به عنوان مربی رسمی استقلال در فصل آینده فراهم شود.

8. 6 کاربر از XENON24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه anita.blue's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    خیلی دور خیلی نزدیک

پيش فرض

پاشازاده برای مربیگری استقلال با قلعه‌نویی به توافق رسید

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس‏، مهدی پاشازاده مدافع سابق تیم فوتبال استقلال که گفته می شد یکی از گزینه‌های مربیگری این تیم در فصل آینده است با قلعه‌نویی به توافق رسید.

این بازیکن شب گذشته جلسه‌ای را با قلعه‌نویی برگزار کرد و در مذاکراتش با تفکرات سرمربی استقلال آشنا شد و در نهایت با سرمربی آبی‌پوشان به توافق رسید.

به گزارش فارس‏،روز گذشته قراردادی میان پاشازاده و استقلال منعقد نشده ولی قرار است مقدمات حضور وی به عنوان مربی رسمی استقلال در فصل آینده فراهم شود.

آفرین این شد یه خبر خوب.باید از سرمایه هامون نهایت استفاده را ببریم.پاشازاده متعصب و با سواد هستش.

10. 6 کاربر از anita.blue بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Ali_softcenter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

خرسند نیا به استقلال پیوست

به گزارش خبرگزاری فارس، محمدرضا خرسند‌نیا هافبک تدافعی 26 ساله تیم پدیده مشهد با قرارداد 3 ساله به استقلال پیوست.

خرسندنیا در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس،در خصوص پیوستنش به استقلال گفت:من سال گذشته در پدیده بودم و سابقه عضویت در پیکان را هم دارم.از باشگاه استقلال با من تماس گرفتند و نظری جویباری با من قرارداد بست.

وی افزود: از ذوب‌آهن و گسترش فولاد هم پیشنهاد داشتم ولی وقتی گفتند در لیست قلعه‌نویی هستی برای مذاکره به تهران آمدم.

هافبک جدید آبی پوشان در پاسخ به این سوال که کار با قلعه‌نویی را چطور می‌بند گفت: کار با قلعه‌نویی سخت است ولی من خوشبین هستم. هر کار سختی خودش یک شیرینی دارد ولی من تمام تلاش خود را برای موفقیت انجام می دهم.

وی در خصوص اینکه چه کسی برای حضور در استقلال با او مشورت کرده گفت: من از خیلی ها مشورت گرفتم و حتی در این زمینه با میثاقیان صحبت کردم و او هم اعلام کرد بازی در تیم های بزرگ موجب پیشرفت می‌شود. من از خیلی ها مشورت گرفتم چون آنها چند پیراهن از من بیشتر پاره کرده بودند.

وی همچنین در پایان گفت: از قول من بنویسید افتخار می‌کنم در لیست قلعه‌نویی هستم و امیدوارم جواب اعتماد او را بدهم.

جویباری : با تمام بازیکنان مورد نظر به توافق رسیده ایم!!!!! / جواد زرینجه و پاشازاده به کادر فنی اضافه می شوند

به گزارش خبرنگار مهر، علی نظری جویباری در خصوص آخرین وضعیت کادرفنی تیم فوتبال استقلال، ضمن بیان مطلب فوق گفت: تغییرات زیادی در کادرفنی تیم داریم که در گام نخست جواد زرینچه و مهدی پاشازاده به عنوان دستیاران امیر قلعه‌نویی انتخاب شدند.

معاون باشگاه استقلال در ادامه افزود: با تمام بازیکنان مدنظرمان به توافق رسیدیم که تا پایان هفته جاری اسامی آنها توسط بهرام افشارزاده مدیرعامل باشگاه و در نشستی خبری اعلام می‌شود.
    Last edited by Ali_softcenter; 01-06-2014 at 13:46.

12. 7 کاربر از Ali_softcenter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز E.G_band's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴

پيش فرض

فوری: سجاد شهباززاده به استقلال پیوست

سجاد شهباززاده مهاجم فصل گذشته ی تیم سایپا با قراردادی سه ساله به تیم استقلال تهران پیوست.
    آی اسپورت- سجاد شهباززاده مهاجم فصل گذشته ی تیم سایپا با قراردادی سه ساله به تیم استقلال تهران پیوست. به گزارش آی اسپورت این بازیکن با استقلال به توافق نهایی رسیده است و در روزهای آینده به صورت رسمی قراردادش را در سازمان لیگ ثبت خواهد کرد.

اینم از اولین خبر لیگ برتریمون.

Last edited by E.G_band; 01-06-2014 at 19:05.

14. 5 کاربر از E.G_band بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نکته خوبی که توی این 3 تا خرید می بینم قرارداد های سه ساله هست

16. 7 کاربر از XENON24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه THe DARk NighT .98's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    TeH

پيش فرض

اردوی یک هفته‌ای استقلال قطعی شد/آبی‌ها 17 تیر در ترکیه
    به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، پس از اینکه امیر قلعه‌نویی درخواست های خود را به بهرام افشارزاده برای فصل آینده اعلام کرد اردویی یک هفته ای را برای تیمش در نظر گرفت.

از همین رو صبح امروز جلسه‌ای میان افشارزاده،نظری جویباری و منصور پورحیدری برگزار شد که در آن با توجه به تامین بودجه توسط باشگاه اردوی یک هفته ای استقلال در ترکیه قطعی شد.

به این ترتیب تیم فوتبال استقلال که قرار است از 20 خرداد ماه تمرینات خود را آغاز کند از روز 17 تیر به مدت 7 روز راهی ترکیه خواهد شد.

بهرام افشارزاده در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس این خبر را تایید کرد.

18. 4 کاربر از THe DARk NighT .98 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه anita.blue's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    خیلی دور خیلی نزدیک

پيش فرض

نکته خوبی که توی این 3 تا خرید می بینم قرارداد های سه ساله هست
    واقعا فتح الله زاده پارسال با اون قراردادهایی که میبست تیم و هوادارا را بیچاره کرد.امیدوارم اینها دیگه بند و تبصره نداشته باشند.

20. 2 کاربر از anita.blue بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •