تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 253 از 293 اولاول ... 153203243249250251252253254255256257263 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,521 به 2,530 از 2928

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی FC Barcelona | فصل 2013-2014

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Sh-Meteor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    بهارستان

پيش فرض

نامه ی خداحافظی تیتو از بارسا

این نامه روی سایت بارسلونا قرار گرفته است!!!

محتوای مخفی: متن نامه 

محتوای مخفی: متن نامه 
    "ممنون بارسا، ممنون از همگی

بعد از پنج سال فوق العاده به عنوان بخشی از تیمی که رویای هر مربی را به حقیقت پیوند میدهد، لحظه ای فرا رسید تا با یک تغییر در زندگی حرفه ای ام روبه رو شوم
    و همه قدرت و انرژی ام را به روند بیماری اختصاص بدهم که یک سال و نیم پیش تشخیص داده شد.

درمانی که من از این بعد تحت آن قرار خواهم گرفت، با توجه به نظرات پزشکان، به من اجازه نمیدهند صد درصد توان خودم را به وظایفی که سرمربی تیم اصلی باشگاهی مثل بارسلونا
    باید انجام دهد اختصاص دهم. اما من نزدیک میمانم و به کار کردن در بقیه زمینه های ورزشی برای باشگاهی که عاشقش هستم ادامه میدهم.

ترک این گروه ویژه بازیکنان، کادر فنی و دوستانی که با آن ها تجربه های بسیار به یاد ماندنی داشتم آسان نیست. من برای همه چیز هایی که به من ارزانی داشتند و نشان دادند
    تا ابد سپاس گزار خواهم بود. این تیم با کیفیت بالایش چه از نظر انسانی و چه از نظر فوتبالی میتواند بر هرگونه مشکلی غلبه کنند و من اعتقاد دارم آن ها قادر خواهند بود
    از این ظرفیت برای مواجهه با چالش های ورزشی جدید یک فصل، که همه چنین امید های زیادی برایش دارند، استفاده کنند. من اطمینان دارم فصل بعد برای همه هیجان انگیز خواهد بود.

من همچنین میخواهم از رئیس باشگاه، هیئت مدیره و مدیر ورزشی آنتونی زوبی زارتا برای اطمینانی که به من داشتند، و بالاتر از همه، حمایت بی قید و شرطی که هم در سطح حرفه ای
    و هم شخصی از من کردند، تشکر ویژه کنم. حمایت و پشتیبانی پزشکی و فردی که دکتر Ramon Caral و تیم پزشکی او که در کنار من هستند از من کردند به همان اندازه برای من مهم است.
    من میدانم که این بازی را خودم به تنهایی انجام نخواهم داد، من بخشی از باشگاه حمایت کننده ای هستم که به من کمک خواهند کرد تا در این فرایند طولانی موفق شوم همان طور که تا کنون این کار را انجام داده اند.

همه شما، اعضا و هواداران بارسا، من میخواهم از همگی شما با تمام قلبم تشکر کنم به خاطر حمایت و محبتی که به من ارزانی کردید. نه فقط حالا بلکه همه ی چند ماه گذشته.
    من میخواهم به شما بگویم که من آرام و قوی هستم و با اعتماد به نفش کامل با این چالش جدید در این مرحله جدید بیماری ام مواجه خواهم شد و کاملاً اطمینان دارم که همه چیز درست خواهد شد.

از همه شما هواداران فوتبال، همکاران، باشگاه ها، ورزشکاران، آشنایان و مردمی که من شخصاً نمیشناسمشان برای پیام های دل گرم کنندتان که به من و خانواده ام آرامش داد، بسیار تشکر میکنم.

اکنون لحظات دشواری برای کسانی که من به آن ها عشق میورزم است و به همین دلیل من از رسانه ها خواستار احترام و درک هستم.
    حالا که من از سرمربی گری بارسلونا استعفا داده ام و دیگر سرمربی بارسا نیستم، امیدوارم آرامش و حریم خصوصی که من و خانواده ام اکنون نیاز داریم را داشته باشیم.

من نمیتوانم این نامه را بدون آرزوی شانس بسیار و همه موفقیت ها برای سرمربی جدید بهترین تیم جهان به پایان برسانم.

از همه شما ممنونم

تیتو ویلانووا"

منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Last edited by Sh-Meteor; 25-04-2014 at 22:21.

2. 10 کاربر از Sh-Meteor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

مورينيو: روز غم انگيزي براي دنياي فوتبال است

تيتو ويلانووا عصر امروز در سن 45 سالگي، پس از اينکه مدتي را با سرطان دست و پنجه نرم کرد، از دنيا رفت.

خوزه مورينيو در واکنش به درگذشت ويلانووا در صفحه اجتماعي باشگاه چلسي نوشت: "درگذشت ويلانووا، روز غم انگيزي براي فوتبال، بارسلونا، و از همه مهم تر خانواده و دوستان اوست. از طرف همه اعضاي باشگاه فوتبال چلسي، عميق ترين تسليت ها و ابراز همدردي ها را در اين زمان و لحظات سخت براي شما مي فرستم."

4. 3 کاربر از kesafating بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SuperSt@r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    نيوكمپ

پيش فرض

وای خدای من
    همین الان از بیرون اومدم و رسیدم خونه باورتون نمیشه تا اومدم اینجا و خبرو شنیدم چ حالی شدم باورتون نمیشه مات و مبهوتم بهم ریختم هییییی :(
    تیتو همیشه تو قلب ما میمونه
    تسلـــــیت

Last edited by SuperSt@r; 25-04-2014 at 23:31.

6. 9 کاربر از SuperSt@r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Sh-Meteor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    بهارستان

پيش فرض

واکنش مسی به درگذشت تیتو در صفحه ی فیسبوکش.

فقط می دونم خط آخرش نوشته: " با همه ی عشق و علاقه ی من به خانواده تیتو "

8. 9 کاربر از Sh-Meteor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

۴۵ سالش بود فقط...:(
    R.I.P.
    Last edited by malkemid; 25-04-2014 at 23:50.

10. 8 کاربر از malkemid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی romantic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

هنوز حسرت رفتنش از تیم رو میخوردم. هنوز فکر میکردم کارش ناتموم موند. هنوز هم امیدوار بودم در آینده نزدیک رهبر تیممون بشه.
    با تمام شدتی که بیماریش داشت، با اینکه مدت ها بود که مبارزه میکرد، با اینکه وخامت حالش از کسی پوشیده نبود، باز هم رفتنش ناگهانی و تکان دهنده بود برام.
    ایکاش نمی رفت! ایکاش میموند و دوباره روزهای خوبی رو در کنار همه ما با بارسلونا تجربه میکرد. ایکاش روزهای بیشتری رو مخصوصا برای خانواده اش میموند.

12. 11 کاربر از romantic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Iman-Emperatour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Mashhad City

پيش فرض

دقیقا وقتی خبر رو دیدم شوکه شدم! خبر خیلی بدی بود، چیز خاصی نمی تونم بگم جز این که امیدوارم روحش در آرامش باشه...
    Last edited by Iman-Emperatour; 26-04-2014 at 01:39.

14. 11 کاربر از Iman-Emperatour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

You should never get nervous about anything. What today seems important, tomorrow isn't so any more

Tito Vilanova

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

درباره هیچ چیز نباید ناراحت بشید. چیزی که امروز به نظر مهم میاد، فردا دیگه خیلی مهم نیست

16. 14 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای p3yman_xl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Somewhere between the end of the line and the middle of nowhere

پيش فرض

من هم درگذشت مربی بزرگ و جوان فوتبال و تیم بارسلونا تیتو ویلانوا رو به تمام مردم جهان تسلیت میگم.
    روحت شاد.

18. 9 کاربر از p3yman_xl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم ei8ht's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

طرفداران بارسلونا با غرور از مردی خواهند گفت که با وجود سرطان٬تیمشونو با 100 امتیاز قهرمان لالیگا کرد
    کاری که نه فن خال کرد٬نه رایکارد و نه حتی پپ
    اسوده بخواب اقای 100

20. 16 کاربر از ei8ht بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •