عاقا من یه مشکل دارم با کامپیوتر که میام اینترنت به ندرت دیسکانکت میشم. اما وقتی میخوام آنلاین با ایکس باکس بازی کنم هر یه ربع قطع میشه اینترنتنم .سره همین کلی از بازیامو الکی 3-0 باختم کسی راهی برای حل این مشکل داره؟
عاقا من یه مشکل دارم با کامپیوتر که میام اینترنت به ندرت دیسکانکت میشم. اما وقتی میخوام آنلاین با ایکس باکس بازی کنم هر یه ربع قطع میشه اینترنتنم .سره همین کلی از بازیامو الکی 3-0 باختم کسی راهی برای حل این مشکل داره؟
ورژن 0.8 مودینگوی هم اومد :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان من خیلی از پستای این تاپیک و تاپیک نصب بازی رو خوندم. ولی برای اطمینان میخواستم بهم بگید که از اول کدوم فایلا رو نصب کنم که بهترین جواب رو بگیرم؟!
بازی رو دانلود کردم که فایل نصب نداره . از پی---سی--دانلود
پچ 3dm رو هم دارم.
آپدیت رو هم دارم.
یه فایل dep هم بود که نفهمیدم به چه کار میاد.
squad و پچ گرافیکی هم هست. الان یکی بگه به چه ترتیبی اینارو نصب کنم که بهترین نتیجه رو بگیرم. مرسی
این پچ مودینگوی رو هم نیاز هست دانلود کنم؟!
شما دو حالت بیشتر نداری : 1-فیفات کرک شده هست اونم نه یک کرک سالم . یک کرک داغون که مفت نمیرزه و بر اساس اون داری در مورد بازی و جزییاتش نظر میدی و بازیت آپدیت هم نیست که خوب در این مورد من ارزش نداره وقتمو تلف کنم و جواب بدمبیشتر تحلیلها ار روی بغض و احساسات بیهوده مطرح میشه
2-فیفات اورجینال هست که در این صورت اگه پی سی بازی میکنی آی دی اوریجینتو بزار اینجا تا اد کنم ببینم این حرف هایی که میزنی چقدر میتونی تو زمین پیاده کنی
انتقاد وارونه ؟ تمام فیفاهای گذشته رو پرگل تموم میکردیممثلا یکی خیلی جالبه میگه بازیها در فیفا 13 کم گل و نزدیک بود و در فیفا 14 پرگل
یعنی یک انتقاد کاملا وارونه انگار که بگی ماست سیاهه
تمام فیفاهای گذشته رو پرگل تموم میکردیم اما توی این فیفا 14 بیشتر بازیها 1-0 و 1-1 و نهایتا 2-0 تموم میشه
با کیا بازیارو پر گل تموم میکردی شما ؟ با پسر خالت و 4-5 تا از رفیقات که دور هم هفته ای یک بار جمع میشدید و فیفا بازی میکردید ؟ یا با CPU بازی میکردی که پر گل میشده ؟
من حرفی که براش میزنم سند و مدرک دارم اونم مقایسه نتایجی هست که پارسال و امسال در مسابقات جهانی بدست اومده و پارسال با فیفا 13 بوده و امساب با فیفا 14 !!!
سند و مدرک من دیدن بازی ها و پیگیریه نتایج بازی ها در معتبر ترین لیگ ها و مسابفات جهانی هست اونم بازی بین بهترین پلیر های فیفا در دنیا و مقایسه اونا بین فیفا 13 و 14
مدرک شما چیه ؟ بازی کردن با سی پی یو و 4-5 تا از رفیقات ؟ تحلیل من احساسی هست و از روی بغض یا تحلیل شما ؟
همین مسابقاتی که الان داره برگزار میشه و فکر نمیکنم شما بدونی چی هست و کجا برگزار میشه پارسال تو فینال بازی دقیقه 120 1-0 تموم شد
امسال همون که اول شد تو 16 نفر 6-1 باخت و حذف شد . حرفم سر باختش نیست چون همه امکان باخت براشون هست اما نتیجش مهمه . امسال فقط همین نتیجه هم نبوده و 7-8 تا بازی دیگه هم با این نتایج بوده تو مسابقات !!! این یعنی افتضاح
وفتی دو نفر بازیاشون در یک سطح هست بوجود اومدن نتیجه 5-1 و 6-1 و 7-1 خنده داره اونم در مهمترین مسابفات جهانی
پارسال یک بازی داشتم آنلاین میدیدم که برنده میرفت فینال و در آنلاین چون بازی به پنالتی کشیده نمیشه اگه بازی مساوی بشه اینقدر بازی میکنن که یک نفر گل بزنه
بازی اول مساوی شد
بازی دوم مساو شد
بازی سوم مساوی شد
بازی چهارم دقیقه 70 یکی گل زد و رفت فینال
این یعنی بازی . نه فیفا 14 که در اون سطح نتایج 5-1 و 6-1 بوجود میاد
هیچ بقالی نمیگه ماستم ترشه ! اگه اینجوری بود EA دو روز بعد از انتشار بازیش آپدیت برای بازی نمیداد بیرون اونم برای گیم پلی بازییک بازی کاملا شبیه سازی شده رو شاهد هستیم که به قول ea این بازی نیست
چیزی که از فیفا 11 اتفاق نیفتاده بود
البته شما احتمالا کرک شده بازی میکنی و در جریان این چیزا نیستی و همین که با پسر خالت و 4-5 تا از دوستات بازی میکنی و بهتون خوش میگذره ذیگه فیفا 14 میشه براتون بهترین فیفا
باز دوباره مقایسه واقعیت با بازیشما تو فوتبال حقیقی حق نداری یک لحظه هم تمرکزت رو از دست بدی در فیفا 14 هم همینطوره همون لحظه که توپ
به پات رسید باید سریع پاس بدی کاملا باید متمرکز باشی و از لذت های یک بازی معمولی و فانتزی دست بکشیلامصب EA خیلی موفق بوده در این زمینه که به همه تلقین کنه بازی که میسازه مثلا شبیه واقعیت هست
در فوتبال واقعی شما توپ دستت میاد باید دورو برتو نگاه کنی سرت بالا باشه ببینی کدون بازیکن بهترین فضا و موقعیت رو داره بعد پاس بدی بهش که در فیفا تا میای به خودت بجنبی و یه حرکتی به اون بازیکن سنگین وزنت بدی ...
نه که تا توپ میاد دستت سریع و بدونه هیچ برنامه ای فقط پاس بدی و توپ رو نگه نداری
در فیفا های گذشته فرقی نمیکرد که شما با 3 مدافع بازی کنی یا 6 تا ! اگه درست و اصولی دفاع میکردی با 3 تا دفاع هم کاری میکردی که هیچ کس نتونه ار دفاعت رد بشهمن فکر میکنم بعضی ها بلد نیستند دفاع کنند
اولین قانون دفاع لایه ها هستند دفاع سنتی سه دفاعه لایه ها بخوبی رعایت میشدند
اما در دفاع مدرن حتما باید مدافعان کنار نخبه باشند یعنی خاصیت دفاع و حمله رو همزمان داشته باشد حتما باید سریع باشند
لایه هافبک دفاعی باید مثل یک دفاع مرکزی عمل کنه
بعضی ها فکر میکنند دو دفاع مرکزی دارند و تمام حالا باید هافبکشون آی بدو آی بدو کنه و توپ رو از حریف بگیره
نخیر اینطور نیست وقتی شما 4 دفاع میزاری در واقع دو دفاع فقط داری که دفاع سوم که یکی از هافبک ها باشه اصلا نباید دنبال توپ باشه
باید با همون حالت تاکتیکال دفنس در حاشیه ی مهاجم باشی و دفاع های کنار یا دیگر بازیکن ها عمل دنبال کردن و درگیری رو ایجاد کنند!
اما اینجا با 6 تا دفاع هم ...
اینجا اصولی نمیشه دفاع کرد از بس مدافعین پراکنده هستن و از بس وزنشون زیاده که نمیشه انیور اونورشون کرد
در این فیفا هم یک بازیکن فقط با قدرت سر زنی بالا میزاری اون جلو برات در هر بازی 3 با هتریک میکنهبازی با فکر دنبال میشه
در فیفاهای گذشته یک بازیکن با اسپید و استامینای بالا میزاشتی اون جلو و هر بازی برات هتتریک میکرد
ولی عملا دیگه این قضیه به یک رویا برای فانتزی بازها تبدیل شده!
به فکر چاره برای نوع فوتبال کردنتون باشید .. دست از تاکتیک های تکراری بردارید
حالا دیگه استفاده از سرعت و جایگیریه خوب یک بازیکن شده بازی فانتزی و سانتر از جناحین و شاخ زدن شده بازی با فکر !!!
سخن آخر : امیدوارم یه کسی بر نخوره !
از نظر من کسایی که بازیشون محدود هست به بازی کردن با نهایت 6-7 نفر و کل سبک های بازی که دیدن همین ها بوده و بر اساس بازی با سی پی یو نظر میدن و تجربه بازی کردن با حرفه ای جماعت رو ندارن صلاحیت ندارن در مورد اشکال داشتن یا بی اشکال بودن گیم پلی بازی نظر بدن
من خودمم رو هم در همین دسته فرار میدم
والسلام
Last edited by Kamyar_AnathemA; 02-11-2013 at 18:50.
کسی نگفته شما و امسال شما از بازی لذت نبرید . من و کسی مثل من اگه انتفاد میکنه منظورش این نیست که شما و امثال شما از بازی لذت نبریدتایید میشه این کسایی که میگن 13 از 14 بهتره واقعا برام عجیبه من که از بازی لذت میبرم در واقع نیمه پر لیوان رو باید دید تا خالی رو اره قبول دارم بازی نقطه ضعف داره که اونم سانتر هاست و الا من گیم پلی بهتر رو به فرضا چمن بهتر ترجیح میدم
باید دید کی و با چه دیدی نظر میده . کسی که فیفا رو آماتوری بازی میکنه و فقط هدفش سرگرمیه معلومه نظرش هم در مورد بازی و گیم پلی و هر چیزه دیگش نمیتونه خیلی مهم و اثر گذار باشه و آماتوری هست مثل خیلی از نظر هایی که میخونبم در مورد چمن و تیر دروازه و گرافیک چهره بازیکن موقع تکل زدن و خیابون های اطراف ورزشگاه و ...یکم منطقی باشید یه سری به سایتا خارجی بزنین متوجه میشین نظرات وبازخورد مردم دنیا رو
حالا میخواد اون شخص ایرانی باشه یا خارجی
شما اگه منظورت من هستم من از فیفا 10 دارم اورجینال میخرم و بازی میکنم . حتما سابفم از شما بیشتر هست در این مسایلما ایرانی جماعت همیشه دوس داریم گیر بدیم و گیر بدیم بازی کرک شده مفت هم بازی می کنیم می خواهیم بیایم یه گروه که یکسال رو یه بازی کار کرده رو زحماتشو نادیده بگیریم .
اتفاقا شما و امثال شما که بیشتر حرف ها و نظراتتون در مورد ظاهر بازی فیفا و گرافیک چهره و ورزشگاه و چمن و این چیزا هست بیشتر به سمت ساکر باز ها میل میکنید چون اونا هستن که تا بحث بین این دو بازی میشه سریع میرن سراغ همین گرافیک چهره و انیمیشن های بازی و چمن و ... چیزهایی که همش ظاهر بازی هستفیفا 14 یه سروگردن از 13 بهتره شکی هم درش نیست حتی با یه سری نقاط ضعف.شمایی که اینقدر می نالید برید همون پی اس با اون گیم پلی محشرش رو بازی کنید واقعا لذت بردم از پی اس امسال دوتا بازی کردم نمیدونم یه حس ناخو اگاهی بهم گفت طاقت اینهمه خوبی این بازی رو ندارم سریع ریموش کردم
واسه شما و امثال شما که زیاد مهم نیست ایرادات بازی . چون جدی بازی نیمکنید . فان بازی میکنید
اما اون بدبختی که میخواد خیره سرش مسابفات بره میدونه که این مسایل به ظاهر بی اهمینت از نظر شما فردا تو مسابفات جلو 4 تا حرفه ای میشه بزرگترین مشگلات که راهی برای جلوگیری ازش نیست
Last edited by Kamyar_AnathemA; 02-11-2013 at 19:12.
خوش به حالتون شماهاکه دارین بازی میکنید!!
من که وارد بازی میشم یه بازی دوستانه الکی میخوام انجام بدم با اولین افساید می پره بیرون از بازی.....
همچنان به دنبال یه اکانت دست دوم هستم!!!![]()
سلام دوستان ، جایی هست که بتونم origin ID بچه های اینجا رو پیدا کنم تا ادشون کنم؟
من همیشه pes بازی می کردم الان پناه آوردم به فیفا دیگه
می شه یکی بگه چطوری می شه دریبل زد اینجا ؟؟
خوشبختانه امسال فیفا دریبل زدنش شده مثل pes و فقط با انالوگ سمت راست میتونی دریبل بزنی . البته اگه پیشنهاد میکنم فقط جاهای خالی اون هم با یکی مثل نیمار یا رونالدو بزنی و یه وقت مدافع حریف رو دریبل نکنی چون یا توپ از پات جدا میشه و میرسه به حریف یه میخوری به شکم حریف رو پرت میشی اونور .
ظاهرا فقط من نیستم که 13 رو به 14 ترجیح میدم!
واقعا همونطور که دوستمون اشاره کردن گل هایی رو تو بازی شاهدیم که نه تنها گلهای مفتی هستن بلکه برای جلوگیری از اونا بیشتر مواقع هیچ کاری نمیشه کرد، برای گل زدن تو فیفا 14 روشهایی که اکثر اوقات جواب میده ایناست:
1.ارسال پاسهای بلند پشت دفاع در حالی که مهاجمتون چندین قدم از مدافع حریف عقبتر باشه باز هم بهش میرسه
2. شوت زدن از فاصله 20-25 متری: مطمئن باشید اگه گل نشه ریباندش گله
3.سانتر کردن از جناحین: که به صورت تخیلی اکثرا روی سر مهاجم فرود میاد و مدافعا جایگیری مناسبی برای دفع توپ ندارن
اونقدرا هم که دوستان میگن گیم پلی به واقعیت نزدیک شده اینطور نیست، چرا که تو فیفا 14 عکس العمل بازیکنی مثل رونالدو با خدیرا فرقی نمیکنه، دوتاشون کند تغییر مسیر میدن!!
در کل به نظرم این فیفا برای حرفه ای ها و کسایی که تو مسابقات شرکت میکنن، فیفایی نیست که بشه روش حساب کرد.
راستی جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بازی های جهانی رو کجا میشه دید؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)