ویندوزو دانلود کردم
رو لپتاپ نصب کردم ولی اکتیو نشد مثل اینکه رو z500 جواب نمیده
حیف شد
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4
ویندوزو دانلود کردم
رو لپتاپ نصب کردم ولی اکتیو نشد مثل اینکه رو z500 جواب نمیده
حیف شد
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4
دوست منم می خواست ابونتو نصب کنه مثل مال شما شد و همه هاردش پاک شد.
اول Ubuntu نصب کردین بعد از نصب اومدین پارتیشن بندی کردین ؟
یا در حین فرایند نصب اومدین Partition بندی کردین ؟
اگه اولیه شاید بشه یه کاریش کرد !
از تو Ubuntu بگردین دنبال update manager بازش کنین بزنین Settings اونجا جند تا تب هست تو Tab اول یعنی Ubuntu software تیک Universe رو بزنید .
سپس ببندین و دکمه چک رو بزنین لیست آخرین آپدیت ها رو بگیره .
ــــــــــــــــ
اگه کارای بالا رو انجام دادین ترمینال رو باز کنین توش تایپ کنین :
نصب که شد با دستور Testdisk نرم افزار رو در حالت Command-line اجرا کنین . شرمنده رابط گرافیکی نداره . این نرم افزار Partition table رو برمی گزدونه البته اگه دوباره پارتیشن بندی نکرده باشین . احتمال اینکه فایل ها بر نگرده هست ! یکم دقت کنین خودتون می فهمین چکار کنین . اگه سوالی بود تو انجمن لینوکس مطرح کنین . البته من تا جایی که بتونم کمک می کنم !کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خوب به احتمال زیاد هم نباید اکتیو می شد . یعنی لنوو باید یه لایسنس مجانی می داد با لپ تاپ ؟
دلیلش فکر کنم اینه:
مال ما اگه آپدیت هم شده باشه نهابتا 1.18 هستش !اگر لپ تاپ شما جدید باشد و بایوس آن از SLP 2.2 یا Slice 2.1 به بالا پشتیبانی کند این ویندوز دقیقا مانند یک ویندوز اورجینال خریداری شده روی لپ تاپ شما نصب می شود و بدون کرک Activated است.
Last edited by P@rtex; 18-08-2013 at 14:19.
دوستان یه تجربه جدید!!!! امروز لپتاپ دوستمو(کانفیگ i3 و گرافیک 635) که داغ میکرد و زود باتری خالی میکرد رو یه کم ور رفتیم. اول بایاس رو آپدیت کردیم (در حالی که هیچکدوم از درایور ها نصب نبود به جز اینتل و تاچ پد) درست نشد که هیچ بدتر هم شد(دور فن بالاتر رفت و دما هم یه ذره بالاتر). بعد یکی یکی درایور ها رو نصب کردیم(همزمان با نرم افزار HW Monitor دما و مصرف رو رصد میکردیم). تا رسیدیم به فریمور آپگرید باتری اونو که نصب کردیم هم مصرف اومد بایین هم دما. خلاصش اینکه OK شد. دوستانی که بایاس رو آپدیت کردین و نتیجه نگرفتین هنگامی که به اینترنت وصل هستین یه عنایتی هم به فایل فریمور باتری داشته باشین ایشالا که جواب میگیرید.
بعله فریمور باتری هم خیلی مهم هستش اما من که ویندوز رو عوض کردم دیگه نتونستم فریمور رو آپدیت کنم شاید مثل بایوس فقط یکبار آپدیت کنی میمونه.
ممنون دوست من
من پارتیشن ابونتو رو تو ویندوز deleteکردم یه هو 4 تا درایوم باهاش delete شد
دست به چیزی نزدم ابونتو هم پریده
راهی هست درایوها دوباره برگرده؟
راستی یادم رفت بگم دوستم یه لپ تاپ دل داشت یه DVD ویندوز ۷ همراش بود روش نوشته بود مخصوص لپ تاپ های دل ! اینقدز قشنگ بود دی وی دیه که فکر می کردی از خود کارخونه اومده بیرون ! نصب که کردیم دیدیم ویندوز معمولیه بدون هیچ نرم افزار اضافی ! حتی اکتیو هم نبود !
حالا هر چه که باشد ما دانلود می کنیم
اگه حالت دوم هم باشه با توجه به اینکه فعالیت دیگه ای انجام ندادین مشکلی پیش نمیاد کافی باید یه دکمه ریست داشته باشه اگر هم نداشت کافیه یه مرحله بیاین عقب و دوباره برید توی پارتیشن بندی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)