تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدامیک از دلایل زیر را عامل اصلی کاهش ازدواج میدانید ؟

راي دهنده
726. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • مسائل مالی و آینده ی مبهم

579 79.75%
  • مهریه

112 15.43%
  • عدم اعتماد به جنس مخالف

195 26.86%
  • از بین رفتن اعتقادات

86 11.85%
  • سایر دلایل

151 20.80%
Multiple Choice Poll.
صفحه 253 از 328 اولاول ... 153203243249250251252253254255256257263303 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,521 به 2,530 از 3272

نام تاپيک: چرا ازدواج میکنم / نمیکنم ؟

پروفشنال AMHSIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2015
    محل سكونت
    Khozestan

پيش فرض

هیچوقت به کسی که دوستش داری
    دوست داشتنت رو نشون نده نذار بفهمهکه دوستش داری
    چون اگر بفهمه به نظرش کوچک و خار میآی
    و ازت زده میشه چون میدونه هرموقع بخواد
    تورو داشته باشه می تونه به سراغت بیاد
    بستگی داره طرف کی باشه و چه احساسی نسبت به شما داشته باشه، دو مورد دیدم که طرف ابراز کرده و دقیقا همین اتفاقی که شما میگید افتاده چون طرف مقابل این احساس رو نسبت به ابرازکننده نداشت و یک طرفه بود، اما اگر دو طرفه باشه داستان فرق میکنه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2016

پيش فرض

ازدواج نمیکنم چون آدم حسابی نیستم!

28 سالمه ولی بیکارم بی پولم.چاقم خیلی 115 کیلو.بچه ننه و ترسو هستم.روانی هم هستم.

خلاصه چی بگم آخه

هر وقت کار داشتم خونه داشتم ماشین داشتم لاغر کردم مشکلای روانیم رو حل کردم بعد فکر ازدواج میکنم.

وسواس فکری دارم.

مشکل خالیم. یعنی من یعنی مشکل.

آها راستی سرباز فراری هستم. مدرکم سیکل. اول دبیرستان ترک تحصیل کردم.

یعنی من اگر هفته ای 5 روز برم روانشناس شاید 1 سال دیگه مشکلاتم برطرف شه.

اصلا حرف زدن در موردش فاییده نداره من تا آخر عمر پای کامپیوتر دارم خود ارضایی می کنم.( والا بخدا چرا دروغ بگم)

--------

معتادم هستم به سیگار و خیلی کم از خونه بیرون میرم تو این 3 ماه شاید 10 دفه واسه خرید سیگار.

کل سرمایه زندگیم 10 هزار تومنه که امروز از مادرم پول تو جیبی گرفتم. روزی 5 هزار تومن میده مادرم.امروز 10 تومن داد واسه امروز و فردا.

از من داغون تر آدم وجود داره تو ایران؟ شایدم خودکشی کردم
    Last edited by Cortexan; 23-11-2016 at 20:01.

3. این کاربر از Cortexan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز k1ozil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

28 سالمه ولی بیکارم بی پولم.چاقم خیلی 115 کیلو.بچه ننه و ترسو هستم.روانی هم هستم.

خلاصه چی بگم آخه

هر وقت کار داشتم خونه داشتم ماشین داشتم لاغر کردم مشکلای روانیم رو حل کردم بعد فکر ازدواج میکنم.

وسواس فکری دارم.

اصلا حرف زدن در موردش فاییده نداره من تا آخر عمر پای کامپیوتر دارم خود ارضایی می کنم.( والا بخدا چرا دروغ بگم)

--------

معتادم هستم به سیگار و خیلی کم از خونه بیرون میرم تو این 3 ماه شاید 10 دفه واسه خرید سیگار.

کل سرمایه زندگیم 10 هزار تومنه که امروز از مادرم پول تو جیبی گرفتم. روزی 5 هزار تومن میده مادرم.امروز 10 تومن داد واسه امروز و فردا.

داداش قرار نیست کسی بیاد زندگیتو درست کنه
    روانشناس میتونه کمکت کنه ولی ته تهش باس خودت مشکل رو رفع کنی تو هم مشکلاتتو میدونی هم علتشونو خودت رفعش کن
    یکم ب خودت بیا داداش شک نکن میتونی
    سربازیتو برو بعدش برو ی کار یاد بگیر و ....
    Last edited by k1ozil; 23-11-2016 at 21:46.

5. این کاربر از k1ozil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال NaughtyCat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

1

خلاصه چی بگم آخه

وسواس فکری دارم.

--------

چقدر دنیای آدما با هم فرق میکنه...

تعربف از خود نباشه، ولی اتفاقا منم 28 سالمه، کار دارم، پولم دارم خدا رو شکر، لاغر هم هستم، ورزش میکنم، سیگار نمیکشم، خونه برام آماده هست (با وسایل)، ماشین هم دارم، فقط مونده سریازیم تموم شه و بعدش برام زن بگیرن! دیگه بعد اون هیچ بهونه دیگه ای نمیمونه برای زن نگرفتن. منتهی خودم اصلا مایل نیستم..

راستش این شرایط شما منو یاد بنده خدایی انداخت که شاید برای شما هم جالب باشه: از یه شهرستان کوچیک اومده بود تهران. یه ترم دانشگاه اومد دید هیچ رقمه نمیکشه ول کرد. اوایلی که اومده بود تهران تفاوت های فرهنگی و روش زندگی مردم اینجا در مقایسه با محل سکونت قبلیش خیلی خیلی اذیتش میکرد (بماند حالا مال کجا بود). قابل هضم نبود براش این آسایش و رفاه نسبی مردم اینجا. همیشه از این مینالید.

تا اونجایی که من فهمیدم پدر هم بالا سرش نبوده. مادرش هر ماه از شهرستان براش پول میفرستاد و اینم اینجا همه شو خرج اتینا و اینترنت میکرد. همش هم پولای اون بنده خدا بود. خودش که دنبال کار نمیرفت حتی بعد از اینکه از دانشگاه انصراف داده بود. کارش شده بود صبح تا شب، هفت روز هفته ول گشتن توی تلگرام و ایستاگرم و پروفایل بقیه! بنده خدا چهره و ظاهر درست و حسابی هم نداشت؛ سر و وضع ش داد میزد که وضع مالی درستی نداره.

ولی در کمال تعجب ذره ای شرم و حیا تو وجود این بشر نبود! اینش برای من خیلی عجیب بود. فکر مادرشو نمیکرد داره از گلوی خودش میزنه میده به این. با اینکه اونایی که میشناختنش کم و بیش از وضعیتش خبر داشتن، ولی از روی انسانیت و شاید کمی ترحم به روش نمیاوردن. میگفت دنبال دختر تهرانی ام! میشناسید دیگه دخترهای الان با اون همه فیس و افاده رو. عجیب روحیه و پشتکار خوبی داشت تو این یه مورد.

اینا رو گفتم برای اینکه اولا بدونید فقط شما نیستید که این مشکلات رو دارید. به هرحال کشور مشکلات شدید اقتصادی داره، مردم هم که تفریح درست حسابی ندارن و این اتقاقات تا حدی طبیعیه. زیاد ناراحت نباشید. بعدش هم شما باز شرایطتتون نسبت به این شخصی که گفتم خیلی بهتره. یه کم رو روحیه تون کار کنید همه چی به امید خدا درست میشه.

7. 3 کاربر از NaughtyCat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

Cortexan
    سلام

من هیچوقت اهل توصیه کردن نصیحت یا هر چی اسمش گذاشته بشه نبودم ... خودم هم همیشه شاکی بودم از همه چیز اما فعالیتها و نگاهم به ادامه ی زندگی مصداق اون جمله ی مارتین لوتر کینگ بوده "اگه نمیتونی پرواز کنی بدو اگه نمیتونی بدوی تند راه برو نمیتونی قدم بزن نمیتونی سینه خیز برو اما هر کاری میکنی رو به جلو حرکت کن..." ... پستتو خوندم متوجه شدم دنیات خیلی تیره و تار و داغونه و هیچ روزنه ی امیدی نمیبینی ... جدا متاثر و متاسف شدم .

اما بنظرم همینکه شما به مشگلات ات واقف و مطلع هستی و شناساییشون کردی و بدون پنهان کاری، رک و پوست کنده و بی شیله و پیله جایی مثل اینجا در میان گذاشتی و همینطور بابت این اوضاع بی عار و بی ننگ نیستی همه ی اینها به این معنیه که حد اقل از افرادی که به همین شکل شما هستند و بی عاری و بی خیالی پیشه گرفتند بیشتر حالیته و آدم فهمیده تری هستی.

اما در مورد این مشگلات
    نمیدونم پدر و مادرتون چجور آدمایی هستند و قضاوتی نمیکنم... خوب هستند یا نه؟ تحصیلکرده یا نه؟ پولدار یا نه ؟ و ... اما بنظرم اونها بیشتر باید به فکر شما میبودند تا به این وضعیت دچار نشید ... چرا زمانیکه ترک تحصیل کردید اونها از شما نخواستند به سر کار برید؟ کاری برای شما دست و پا نکردند ؟ یا اصلا چرا وساطت نکردند که به درس ادامه بدی یا سربازی بری... پول تو جیبی دادنشون هم اشتباهه ... آدم بیکار و بی هدف روزی 10 تومن براش یک مقدار زیاد هم هست... شما باید از همین 10 تومنا تا الان مقداری سرمایه پس انداخته بودی و معلوم نیست برای چی ها خرجشون کردی...

بهر حال زمان هیچوقت برنمیگرده و از هرجای ضرر که برگردی غنیمته.

شما اولا باید یک تکونی به خودت بدی و برنامه ی روزانه ی خودتو تغییر/بهبود بدی.

حد اقل روزی 40 دقیقه باید بری پیاده روی ... برو برو بیرون یه سیگار بکش آهنگ گوش کن قدم بزن برو پارک الان که زمستون و پاییزه و گشتن توی کوچه و خیابون هم حال و هوای خودشو داره.
    برای مشگل خود ارضاییت که گفتی نمیشه سریع رفعش کرد باید آهسته آهسته دوزشو کمتر کنی تا وضعیت بهتر بشه ... اگر روزی یک وعده انجام میدی باید اول سعی کنی به دو روز بندازی بعد 3 روز بعد هفته و ...
    اگه دیدن فیلم پورن و سایتهای اشتراک گذاری عکس، متن ، فیلم و ... این مدلی وضعیتتو تشدید میکنه باید خیلی خیلی کمرنگش کنی و کمتر سراغشون بری... عوضش باید خودتو سرگرم دیدن فیلم سینمایی، فوتبال، اخبار، موسیقی و ... کنی تا اینها جایگزین اون سرگرمی های کاذب بشه ...
    مصرف سیگار هم باید کاهش پیدا کنه و از 3 نهایتا 4 نخ در روز تجاوز نکنه ...
    وعده های غذایی بطور استاندارد مصرف بشه، مختصر توضیح میدم: صبحانه ی مغذی/ناهار کامل، خوب و مفید/ عصرانه چند عدد میوه/ شام سبک / میان وعده ها : آب و سایر نوشیدنی ها و هر از گاهی مغز (آجیل) / والسلام دور پرخوری یک خط قرمز پررنگ کشیده بشه ...
    ساعت بیولوژیک بدنت باید تنظیم بشه و ساعت خواب و بیداریت به یک وضعیت نرمالی برسه و شبها آروم و راحت بخوابی و صبحا که میخوای روزتو شروع کنی سرحال و قبراق باشی...
    برنامه های مفید تلویزیون/ سایتها و کانالهای مفید در دنیای مجازی و میتونه سرگرمی های مناسب دیگه باشه...

بعد که همه ی این مراحل طی شد و احتمالا حد اقل 1 ماه زمان لازمه، باید دندون کرم خوردت یعنی بیکاری رو بکشی و بندازی دور ... کار جوهر مرده... ضعف و انفعال ات رو از بین ببر و جنم خودتو نشون بده ... جوینده یابنده است اگر مرد کار باشی حتما کاری پیدا خواهی کرد ... از پدرت برای یافتن کار کمک بخواه اگ حس میکنی کس دیگه ای هم کمکی ازش بر میاد این درخواستو ازش بکن... چون تا الان کار نکردی یک کارگر آماتور هستی و ماههای اول باید نگاهت به کار بیشتر جنبه ی یادگیری داشته باشه تا در آمد (کارگر که میگم بطور کلی میگم ... فروشندگی هر چیز... نه فقط عمله گی..) با شروع کار توی ذهنت پروژه های 1 ساله ، 2 ساله و ... برای خودت تعریف میکنی که مثلا باید حقوقت سیر افزایشی داشته باشه و ماههای بعد بیشتر بشه یا فلان کار رو یاد بگیری فلان کار کنی و ...

بر خلاف دوست بالایی موافق رفتن به سربازی نیستم ... سربازی رفتن برای آدمی مثل شما سم مهلکه و ممکنه تا مرز جنون و خودکشی هم بکشونه ...
    اصولا نداشتن کارت پایان خدمت یا معافیت به جز دو مورد مشگل خاصی بوجود نمیاره : 1- عدم اجازه ی خروج از کشور 2- در برخی موارد عدم اجازه ی ورود به مشاغل شرکتی/اداری
    که هیچکدام از این 2 مورد تصور نمیکنم جزو برنامه هات باشه ...

نمیدونم وضعیت ارتباطات اجتماعی و آداب معاشرت ات چجوریه ... در مراحل بعدی برای مشگل جنسی ای که گفتی اگر تونستی بدون ازدواج پارتنر داشته باشی که فبها نشد حالا که در این زمان حدود یک یا دو سال گذشته و مراحل بالا انجام شده میتونی نیم نگاهی هم به ازدواج داشته باشی... به جز ازدواج راهی برای ارضای امیال جنسیت نیست و مجبوری به خودارضایی ادامه بدی ... اینو چون با توجه به گفته هات تصور کردم کنترل شهوت برات سخته گفتم ... و گرنه آدم هس کلا کنترلش میکنه این احساسات رو و نیازش کمتره ... بالاخره شما سن و سالت هم کم نیست و ازدواج یکی از گزینه های روی میزه ...

بعدا چیزای دیگه یادم اومد میگم سوالی کاری هم داشتی در خدمتم.

9. 7 کاربر از banii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

^^ پیشنهادهای این دوستمون کاملا تایید میشه.

نقش پدر ومادر تو تربیت فرزند خیلی مهمه. اتفاقا بذارید این نمونه ها درس عبرتی باشه برای کسانی که معتقدن "آنکه دندان دهد نان دهد". نه آقا جان، آخرش همین بچه هان که میشن انگل جامعه. نکنید اینکارو.

در ادامه صحبت های دوستمون منم پیشنهاد میکنم مصرف اینترنتتون رو بیارید پایین؛ کم کم اون مشکل خودارضایی تون هم حل میشه ایشالله..

11. 2 کاربر از NaughtyCat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

NaughtyCat
    ممنون

---

Cortexan

راستی در مورد باقی مشگلات روانی یادم شد توضیح بدم و شما هم دقیقا توضیح ندادی که مشکلات چیا هستند ...

در مورد حل کلیه ی مشکلات روانیت هم دو راه حل داری که من نظرم به دومی نزدیک تره :

1- مراجعه به روانکاو و طی کردن یک دوران نسبتا دور و دراز و پرداخت هزینه ی زیاد

2- مراجعه به روانپزشک و ادامه دادن زندگی با قرص و سایر داروها

/// دیگه از ما گفتن بود و این حرفا کاری بود که از دستم بر میومد... هر کاری میکنی فقط سریعتر بجنب و یه دستی به سر و روی خودت بکش وگرنه توی این دنیا هیچ کس جز خود انسان کمکی بهش نخواهد کرد. تنبلی و یون گشادی رو زودتر بگذار کنار و صراحت کلام منو هم جدی نگیر.
    Last edited by banii; 24-11-2016 at 01:07.

13. این کاربر از banii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    یه مورد دیگه که من یادم رفت اضافه کنم، اهمیت ادامه تحصیل تو دانشگاه ست. نقش تحصیلات عالی رو اصلا دست کم نگیرید.

اون شخص که خودش درسو ول کرده بود، هی به ما میگفت چیه هی درس درس. تا ارشد هم میخواید بخونید حتما؟ ببینید این طرز فکر رو کسی داشته باشه که حداقل یه بیزنسی داشته باشه؛ یا یه پشتوانه ای چیزی، باز میشه درکش کرد. اما همه ما اطرافیانش میدونستیم در مورد اون شخص اینطور نبود؛ و این حرفا رو بیشتر از روی شاید حسادت میزد. درس و دانشگاه هیچی نداشته باشه حداقلش اینه که طرف دوتا آدم حسابی اونجا میبینه و سعی میکنه خودشو یه کم جم و جور کنه.

من و یکی از دوستان هم همیشه این نکته رو بهش یادآور میشدیم که اگه شما 50 سال دیگه هم جون بکنی، به اینجایی که ما الان هستیم نمیرسی. نگران خودت باش که این چیزا برات نون و آب نمیشه.

به همه دوستان پیشنهاد میکنم اگر دسترسی دارید این کتاب "Hillbilly Elegy" رو بگیرید و بخونید. حداقل خوبیش اینه که متوجه میشید اگه از نعمت داشتن پدر و مادر خوب محروم بودید و توی محیط بدی بزرگ شدید و کسی نبوده که وقتی مسیر رو اشتباه میرفتید و خطا میکردید بهتون گوشزد کنه، هنوز دیر نشده و امکان اصلاح امور هست.

15. 2 کاربر از NaughtyCat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2016

پيش فرض

دم همتون گرم خداوکیلی آدمای با اصل و نصب هستید.که راهنمایی کردید.. هر کی بود میگفت بمنچه برو بمیر. ولی اینکه وقت گذاشتید راهنمایی کردید . نشون میده آدمای با خانواده مهربون با ریشه و اصل و نصب هستید.

امیدوارم همتون سالم و سلامت باشید ممنون از لطف و راهنماییتون

امیدوارم صاحب 1 همسر مهربون و باوفا مثل خودتون بشید واقعا لیاقت زندگی خوب رو دارید.

17. 4 کاربر از Cortexan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

دم همتون گرم خداوکیلی آدمای با اصل و نصب هستید.که راهنمایی کردید.. هر کی بود میگفت بمنچه برو بمیر. ولی اینکه وقت گذاشتید راهنمایی کردید . نشون میده آدمای با خانواده مهربون با ریشه و اصل و نصب هستید.

امیدوارم همتون سالم و سلامت باشید ممنون از لطف و راهنماییتون

امیدوارم صاحب 1 همسر مهربون و باوفا مثل خودتون بشید واقعا لیاقت زندگی خوب رو دارید.
    قربانت، حالا شد. حس خوب..
    اگر احساس کردی بازم مشکلی هست بگو بیشتر راهنماییت کنیم.

19. 2 کاربر از NaughtyCat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •