تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 253 از 379 اولاول ... 153203243249250251252253254255256257263303353 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,521 به 2,530 از 3782

نام تاپيک: Grand Theft Auto V

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این تاپیک رو ظاهرا دوباره ابهام فرا گفته

اولا در مورد این صحبت های که در مورد تاخیر نسخه پی سی میشه خیلی دیگه بزرگ نماییه
    سوال پیش میاد که نسخه پی سی کی رسما تایید شد؟ از اون موقع که بازی تایید شد فک کنم دو بار تاخیر خورده
    اینکه بگید بازی دو ساله تاخیر خورده و تاریخ انتشار رو از نسخه x360 و ps3 در نظر بگیرید درست نیست چون اون موقع اصلا بحث نسخه پی سی از طرف سازندگان نبوده
    اگه اینجوری در نظر بگیرید پس نسخه کنسول های نسل هشتمی هم با تاخیر منتشر شده
    کلا این بحث تاخیر چیز خاصی نیست و خیلی بازی ها هستن که تاخیرهای خیلی بیشتر از این بازی داشتن

بنظر من با توجه به gt 9800 نباید توقع کیفیت ps4 را داشته باشیم..
    احتمالا نسخه ps3 را با حالت اول شخص میدن بیرون
    نظر شما چیه دوستان؟؟؟
    حداقل سیستم نمی تونه ملاک کیفیت گرافیک بازی باشه
    اگه قرار بود همون نسخه نسل هفتمی رو منتشر کنن همزمان از همون نسخه یه پورت انجام می دادن و خیلی وقت پیش منتشر میشد!
    مطمئنا گرافیک بازی حداقل در سطح نسخه نسل هشتمی که پارسال منتشر شد هست
    توی آخرین تنظیمات گرافیکی و با کیفیت 4K هم قاعدتا باید بهتر از اون نسخه ها باشه
    البته همون نسخه نسل هشتمی هم کیفیت خیلی بالا بودش و اگه بازی برای پی سی بدون مشکل مثل نسخه کنسولی باشه ، اونایی که سیستم فوق العاده ندارن هم از لحاظ گرافیکی بازی براشون راضی کننده ست

2. 4 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و کنسول HOJ-JAT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    دانشکده مهندسی!

پيش فرض

حقیقا من این بازی رو اصلا باری نکرده بودم امروز روی ps3 بازی کردم حالم بهم خورد خیلی گرافیکش ضایع بود با توجه ب این که همین چند روز پیش cod:aw را با الترا تموم کردم
    نمیدونم من خیلی توقعم بعد از بازی کردن بازی های جدید روی pc رفته بالا یا دوستانی که ps3 داشتند خیلی تعریف میکردند
    واقعا تفاوت این بازی روی ps4 با ps3 چقدر است؟؟؟
    ایا چشگیر است یا نه؟؟؟
    چند روز اینده میخوام ps4 بخرم لطفا پاسخ بدید؟؟

4. 2 کاربر از HOJ-JAT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال jahangir1400's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

حقیقا من این بازی رو اصلا باری نکرده بودم امروز روی ps3 بازی کردم حالم بهم خورد خیلی گرافیکش ضایع بود با توجه ب این که همین چند روز پیش cod:aw را با الترا تموم کردم
    نمیدونم من خیلی توقعم بعد از بازی کردن بازی های جدید روی pc رفته بالا یا دوستانی که ps3 داشتند خیلی تعریف میکردند
    واقعا تفاوت این بازی روی ps4 با ps3 چقدر است؟؟؟
    ایا چشگیر است یا نه؟؟؟
    چند روز اینده میخوام ps4 بخرم لطفا پاسخ بدید؟؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مقایسه PS3 با PS4 میتونه کمکت کنه

تفاوت که داره اما در حد CoD AW که نمیشه دیگه، چون بیس و پایه بازی نسله هفته

6. 2 کاربر از jahangir1400 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن pcsoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    بهشت ایران

پيش فرض

نظرتون چیه بازی رو تحریم کنیم مشت محکمی هم به استبداد راک استار بزنیم

8. 2 کاربر از pcsoft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن طراحی وب Thor God's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    بندرعباس،رشت،تهران

پيش فرض

نه دیگه gta v شوخی بردار نیست از نون شب واجب تره !

10. 4 کاربر از Thor God بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

نویسنده و کاربر فعال مشاوره خرید گوشی موبایل GOLDFINCH's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    Slightly Ahead

پيش فرض

چقدرم آخه اورجیال می خریم که بخوایم تحریم کنیم

12. 4 کاربر از GOLDFINCH بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز dverbame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Public_html

پيش فرض

چقدرم آخه اورجیال می خریم که بخوایم تحریم کنیم

خدایی قبلا ها بازی 1000 تومن میشد .. الان این بازی باید حدودا 10 تومنی بشه .. اوریجینال حساب میشه دیگه خخخخخ

خدا کنه بیاد . واقعا اگه دیگه تاخیر بخوره میمیرم من :(

14. 3 کاربر از dverbame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

معمولا اینجور موقع ها باید شرکت های بازیسازی کلا یه کشور رو تحریم کنن نه برعکسش
    اگه بازیو اورجینال می خواستین بخرین که فرقی نداره حتی راکستار توی پی سی زیر یه میلیون نسخه هم بفروشه باز ضرری نمی کنه چون همین الان نسخه های کنسولی این بازی بالای 40 میلیون نسخه فروش داشته
    اگه هم می خواستین بازیو کپی تهیه کنین فقط با این کار باعث میشین آمار چند میلیونی دانلود بازی یک عدد پایینتر بیاد

کلا به نظرم راکستار یکی از بهترین شرکت های بازیسازی تاریخه و با این صحبت های مختلفی که میشه این واقعیت تغییری نمی کنه
    اون چیزی که مشخصه راکستار تا حالا بیشتر اولویت انتشار بازی هاش برای کنسول بوده و نمیشه به این هم ایرادی گرفت چون اونا هدف ها و دلایل خاص خودشون رو دارن و با نمی تونیم از این استنباط های غلط داشته باشیم
    باز خوبه این بازی بالاخره این بازی برای پی سی منتشر میشه و به واسطه نام GTA بالاخره همیشه برای پی سی هم میاد ولی بهترین بازی راکستار یعنی RDR کلا برای پی سی منتشر نشد و یکی از حسرت های من یه زمانی همین بودش که خوشبختانه چند سال بعدش بازیش کردم و می تونم بگم یکی از بهترین بازی های عمرمم بودش و حتی از GTA V و GTA IV هم یکمی بهتر
    خلاصه هر شرکتی راه و روش خاص خودش رو داره و این موج ضد راکستاری (ضد آمریکایی!) که چند وقت اخیر اینجا راه افتاده جالب نیست

16. 3 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال neon_91's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    کهکشان راه شیری

پيش فرض

معمولا اینجور موقع ها باید شرکت های بازیسازی کلا یه کشور رو تحریم کنن نه برعکسش
    اگه بازیو اورجینال می خواستین بخرین که فرقی نداره حتی راکستار توی پی سی زیر یه میلیون نسخه هم بفروشه باز ضرری نمی کنه چون همین الان نسخه های کنسولی این بازی بالای 40 میلیون نسخه فروش داشته
    اگه هم می خواستین بازیو کپی تهیه کنین فقط با این کار باعث میشین آمار چند میلیونی دانلود بازی یک عدد پایینتر بیاد

کلا به نظرم راکستار یکی از بهترین شرکت های بازیسازی تاریخه و با این صحبت های مختلفی که میشه این واقعیت تغییری نمی کنه
    اون چیزی که مشخصه راکستار تا حالا بیشتر اولویت انتشار بازی هاش برای کنسول بوده و نمیشه به این هم ایرادی گرفت چون اونا هدف ها و دلایل خاص خودشون رو دارن و با نمی تونیم از این استنباط های غلط داشته باشیم
    باز خوبه این بازی بالاخره این بازی برای پی سی منتشر میشه و به واسطه نام GTA بالاخره همیشه برای پی سی هم میاد ولی بهترین بازی راکستار یعنی RDR کلا برای پی سی منتشر نشد و یکی از حسرت های من یه زمانی همین بودش که خوشبختانه چند سال بعدش بازیش کردم و می تونم بگم یکی از بهترین بازی های عمرمم بودش و حتی از GTA V و GTA IV هم یکمی بهتر
    خلاصه هر شرکتی راه و روش خاص خودش رو داره و این موج ضد راکستاری (ضد آمریکایی!) که چند وقت اخیر اینجا راه افتاده جالب نیست
    این موج ضد راکستاری فقط اینجا راه نیفتاده و در فروم های خارجی هم راه افتاده این که راک استار بهترین شرکت در زمینه بازی سازی است کاملا درسته و بازی هاش واقعا عالی و اینجوری نیست که مثل سایر استودیو ها هرسال بازی بده بیرون و روی بازی که می خواد بده بیرون روش وقت میزاره.ولی یه مشکل بزرگ داره اونم اینکه صداقت تو کارش نیست و بازی رو اینهمه تاخیر بزنند و بگن داریم روش کار می کنیم ولی پشت پرده هدفشون فروش بیشتر نسخه کنسول باشه.شما بگین اینکه هدف ها و دلایل خاص خودشون رو دارند درست ولی به نظر شما درسته که بازی که سپتامبر 2013 منتشر شده برای انتشار اون در نسخه پی سی نزدیک 2 سال ملتو معطل کنند خب اینا به هدفشون نرسیدند یا واقعا دست هایی پشت پرده است تا مانع انتشار نسخه پی سی بشه.اگه واقعا هدف بهینه سازی بازی بود مشکلی با صبر کردن نبود ولی متاسفانه اینطوری نیست.

18. این کاربر از neon_91 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این موج ضد راکستاری فقط اینجا راه نیفتاده و در فروم های خارجی هم راه افتاده این که راک استار بهترین شرکت در زمینه بازی سازی است کاملا درسته و بازی هاش واقعا عالی و اینجوری نیست که مثل سایر استودیو ها هرسال بازی بده بیرون و روی بازی که می خواد بده بیرون روش وقت میزاره.ولی یه مشکل بزرگ داره اونم اینکه صداقت تو کارش نیست و بازی رو اینهمه تاخیر بزنند و بگن داریم روش کار می کنیم ولی پشت پرده هدفشون فروش بیشتر نسخه کنسول باشه.شما بگین اینکه هدف ها و دلایل خاص خودشون رو دارند درست ولی به نظر شما درسته که بازی که سپتامبر 2013 منتشر شده برای انتشار اون در نسخه پی سی نزدیک 2 سال ملتو معطل کنند خب اینا به هدفشون نرسیدند یا واقعا دست هایی پشت پرده است تا مانع انتشار نسخه پی سی بشه.اگه واقعا هدف بهینه سازی بازی بود مشکلی با صبر کردن نبود ولی متاسفانه اینطوری نیست.
    بازی سال 2013 برای Xbox 360 و PS3 منتشر شد و اون موقع اصلا سازندگان هیچ اشاره ای به نسخه پی سی نکرده بودن
    تا E4 2014 که بازی برای نسل جدید آنونس و مشخص شد پی سی هم جزو پلتفرم هاست ولی با این حال باز تاریخ انتشار نسخه پی سی نامعلوم بودش
    برای پی سی هم بعدها تاریخ انتشار مشخص شد که فک کنم دو بار نسبت به اون تاخیر خورد الانم نسبت به نسخه Xbox One و PS4 که نوامبر منتشر شد با 5 ماه فاصله منتشر میشه
    اینجوری نبوده که مثلا سازندگان همون موقع که بازیو توی سال 2013 منتشر کردن داشتن روی نسخه پی سی کار می کردن
    اگه همون سال 2013 قبل از انتشار بازی اشاره میشد که پی سی جزو پلتفرم های بازیه دیگه الان میشد اعتراض کرد که مطمئنا هیچ وقت یه شرکتی همچین کاری نمی کرد که یه بازی رو دو سال تاخیر بزنه!

الان فقط می تونیم بگیم که نسبت به نسخه Xbox One و PS4 با 5 ماه تاخیر منتشر میشه و شاید مثلا یکمی این مدت می تونست کمتر باشه
    ولی اینم حتی قابل قبوله چون یه بازی رو از یه کنسول نسل هفتمی به نسل هشتمی بخوان تبدیل کنن باز راحتر از اینه که اونو برای پی سی تبدیل کنن و این زمان بیشتری می بره
    همین امسال یکی از بهترین بازی ها یعنی ویچر 3 با اینکه سازندگان گفتن ساخت بازی تموم شده ولی چند ماه تاخیر خورد و این شاید در نگاه اول عجیب باشه ولی وقتی سازندگان میگن این چند ماه تاخیر به خاطر رفع مشکلات بازیه کاملا قابل قبوله
    حالا باید منتظر موند بازی منتشر بشه و دید چه کیفیتی داره و اگه فرضا مشکلی وجود داشت اون موقعست که میشه از راکستار انتقاد کرد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •