تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 253 از 301 اولاول ... 153203243249250251252253254255256257263 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,521 به 2,530 از 3009

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | تـــاج آسـیـا | جلد 2

داره خودمونی میشه Mohammad.F.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    MohammadT15

پيش فرض

فصل گذشته هم دنبال افشین و جماعتی بودیم دیگه این فصل حتما باید بگیریمشون

ترکیب مورد نظر من واسه فصل بعد

.......................................... رحمتی ............................................

جماعتی(حاج صفی ) ........... منتظری ........ صادقی .................. حیدری

.......................................... نکونام ............................................

افشین .................................................. .......................... جانواریو

.......................................... جباری ...........................................

....................... مجیدی ........................... برهانی ........................

6 سهمیه لیگ برتری داریم.اولویتمون باید روی تقویت جناح چپ باشه برای اون جناح بازیکنای زیادی نیستند.....
    اشجاری / بیکزاده / ساموئل / کریمی / جماعتی / حاج صفی / پولادی /

کریمی که رفت سپاهان....پولادی هم که پرسپولیسه و می مونه حاج صفی و جماعتی....جماعتی هم تمدید کرده و تنها بازیکن در دست رس حاج صفیه که گویا کرانچار اعتقادی بهش نداره

گزینه بعدیمون باید هافبک دفاعی باشه
    تیموریان / ابشک / ابراهیمی/پژمان نوری
    بهترین گزینه ها همین 3 نفر هستند.تیموریان که ایران بیا نیست...از بین ابشک و ابراهیمی هم بدون شک امید ابراهیمیو انتخاب میکنم.البته پژمان نوری هم بازیکن خوبیه و دفاع چپ هم میتونه بازی کنه....گویا متاسفانه مذاکراتو با مازیار زارع هم شروع کردند

به بازیکنای سرعتی و تکنیکی هم نیاز داریم تا دیگه مجبور نباشیم از امثال اکبرپورو برهانی و ..... به عنوان وینگر استفاده کنیم
    ارش افشین / شریفات / نظری / شجاعی / گودرزی / خلعتبری / صادقیان / مسلمان / لوپز / محمد ابراهیمی

از بین اینا با افشین و نظری تموم کردیم.احتمالا یکی از بین صادقیان و مسلمان هم استقلالی میشه....مذاکرات با مسعود شجاعی هم کلا به بن بست خورد و متوقف شده

یه بازیساز هم میخوایم که فابیو بهترین گزینست که هافبک راست هم میتونه به خوبی بازی کنه.....مثلث جباری حیدری فابیو

پس تا اینجا سهمیمون اینا شده تقریبا

1_ارش افشین
    2_محمد مهدی نظری
    3_امید ابراهیمی(پژمان نوری)
    4_صادقیان(مسلمان)
    5_حاج صفی (جماعتی)
    6_لوپز(محمد ابراهیمی)

جانواریو عقیلی و ..... هم که سهمیه لیگ برتری نیستند

امیر جان تزریق سرعت به تیم خیلی عالیه و خود من هم همیشه مواقق این بودم . اما جز افشین و حاج صفی و شریفات بقیه بازیکنا در سطح و اندازه های اسم استقلال نیستند . یکی از دوستامون حرف خوبی زد میان استقلال میشن یکی مثل ممد رضایی و حاتمی که بازیاشون بگیر نگیر داره و به درد همون نیمکت میخورن . جماعتی و گودرزی و مسلمان به نظر من نمیتونن مهره های فیکسی بشن برای استقلال بیشتر به درد همون تعویضی و 10 20 دقیقه بازی کردن میخورن

حالا اینا همش حدس و گمانهنگرانیه من فقط و فقط بابت حفظ اسکلت تیمه همین . یعنی حاضرم حتی یه بازیکن هم نگیریم اما تیممون حفظ شهشما یه درصد فکر کن مجتبی یا خسرو بخوان برن . کلا تیم و ترکیب و هر چی توی ذهنمون داریم بهم میریزه ...

یه صحبتی با تمام دوستان استقلالی . یکی امسال که گذشت و قهرمان شدیم یکی سال بعد از بهترین و خاطره انگیزترین دوران فوتبالی استقلال خواهد بودبه همین راحتیا از دستش ندید . بودن جواد لالیگایی تو تیم . آخرین بازیهای هفت مقدس برای استقلال . رهبری تیم با ژنرال . موفقیت تو آسیا . بهترین بازیکنای لیگ برتر توی هر پست ... همه ساله همچین اتفاقی نمیفته

2. 14 کاربر از Mohammad.F.M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال EngineeR EhsaN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

مثل اینکه قضیه علی کریمی جدی شده! من که از اومدنش فقط به یک دلیل استقبال میکنم و اونم .... البته لازم بذکره که دلیلم اصلا فنی نیست

4. 4 کاربر از EngineeR EhsaN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

يه جورايي ميشه علي كريمي تو استقلال تصور كرد
    كريمي يجورايي اخلاقش معلوم نيست يه مدت هم تو پرسپوليس قاطي كرده بود
    همه طرفداراي پرسپولس از دستش عصبي بودن يه تعداد ميگفتن بازي نميكنه و ...
    يادمه تو تاپيك پرسپوليس هم اين بحثا بود نميدونم قضيه چي بود
    در كل امكانش هست بياد
    يادش بخير فصل پيش كه با فرهاد اون كارارو كردن تو آخرين دقيقه همه چي خراب كردن فرهاد هم نيومد
    فكر كنيد باز به پيشنهاد پرسپوليسيا اصلا فكر نكرد حالا رويانيان با اون پيشنهادهاي ويژش
    با فرهاد خيلي حال ميكنم واقعا باغيرته واسه تيم شديدا با غيرت بازي ميكنه
    تو همين كليپي هم كه محمدجون گذاشت ديديم كه آخرين حضورش تو استقلال باز داشت با جون و دل بازي ميكرد
    تعصب خاصي داره كاپيتان حالا درست يه مدت هم تعويض ميشد به قول اميرموسر دادوبيداد ميكرد
    ولي خدايي اينا همش از رو تعصبه تشنه بازي كردن واسه استقلاله

6. 3 کاربر از 3D-Max بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

تو شبکه ی خبر اعلام کرد
    علی کریمی با مسولین باشگاه استقلال وارد مذاکره شد

دوستان لطفا نیاین بگید بمب حاجی حضور علی کریمی در استقلال ، ترقه هم نیست
    بمب وقتی میترکه که بازیکن های خوب فعلی رو باشون تمدید کنیم و آرش افشین و آندو و دو سه تا مهره توپ هم جذب کنیم

درضمن علی کریمی هم نمیاد ، چون نه میاد مجبوبیت خودش رو نزد هوادارای پرسپولیس از دست بده ، نه اصن خودشو در حدی میبینه که بیاد توی تیم استقلال و اونجا بشینه روی نیمکت یا سکو ها و ذخیره بائو بشه

یه جنبه ی دیگه هم داره به خاطر یه سری مسائل لج کنه و بیاد
    Last edited by Nasser_ZRE; 30-05-2013 at 23:56.

8. 7 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mohammad.asghari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سه بازیکن در استانه قرارداد با استقلال
    سه بازیکن در آستانه عقد قرارداد با تیم استقلال قرار گرفتند.

به گزارش اوج نیوز،آرش افشین،محمد مهدی نظری و پژمان نوری سه بازیکنی هستند که با باشگاه استقلال به توافقات نهایی نزدیک شده اند و به احتمال زیاد در فصل آتی پیراهن آبی را برتن خواهند کرد.
    قرار است روز شنبه مذاکرات نهایی باشگاه استقلال با این بازیکنان انجام شود.

--------------------------------

باشگاه استقلال جدایی منتظری را تکذیب کرد

جدایی قطعی پژمان منتظری از استقلال تکذیب شد تا مشخص بشود که این مدافع هنوز پیشنهاد جدی از تیم های قطری ندارد...
    به گزارش قدس آنلاین، درحالی که یکی از سایت ها به نقل از پژمان منتظری اعلام کرده بود این بازیکن قطعا از استقلال جدا می شود باشگاه استقلال خبرجدایی قطعی این بازیکن را تکذیب کرد تا مشخص بشود این خبر بیشتر جنبه تبلیغاتی داشته است و برخی تحلیل ها پیرامون این خبر کاملا درست بوده است. باشگاه استقلال صراحتا اعلام کرد تا کنون جدایی هیچ بازیکنی از استقلال قطعی نشده و حتی ممکن است جواد نکونام هم فصل بعد در استقلال حضور داشته باشد. فصل پیش نیز در این بازه زمانی برخی سایت ها مدام از جدایی منتظری و پیوستن این بازیکن به یکی از تیم های قطری می گفتند اما در نهایت این مدافع قراردادش را با استقلال تمدید کرد. اینکه پشت پرده چنین خبرهایی چیست هنوز مشخص نشده است.

استقلالی

10. 4 کاربر از mohammad.asghari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

جماعتی و گودرزی و مسلمان به نظر من نمیتونن مهره های فیکسی بشن برای استقلال بیشتر به درد همون تعویضی و 10 20 دقیقه بازی کردن میخورن
    بازیهای جماعتیو دیدی؟بدون شک و با اختلاف زیاد با 23 سال سن بهترین دفاع چپ ایرانه.....این حرفو مجید جلالی هم زد.....
    وقتی کنار خط حرکت میکنه دیگه توپو نمیشه ازش گرفت
    اصلا این بازیکن با امثال ممدرضایی و نظری و موسوی و ...... قابل قیاس نیست

12. 9 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

افشین: از استقلال و اروپا پیشهاد دارم/ می‌خواهم تصمیم درستی بگیرم

مهاجم فولاد خوزستان می‌گوید درباره آینده‌اش هیچ چیز مشخص نیست و تلاش می‌کند بهترین تصمیم ممکن را بگیرد.
    آرش افشین درباره آخرین وضعیت مذاکراتش با باشگاه استقلال ابراز کرد: فعلا در همان حد مذاکرات اولیه قرار داریم. در اهواز هستم و آینده اصلا مشخص نیست. از سه، چهار تیم دیگر هم پیشنهاد دارم و باید ببینم که شرایط کدامیک بهتر است. اولویتم حضور در اهواز و فولاد خوزستان است. با این حال همه چیز در آینده روشن می‌شود.
    او در ادامه افزود: حضور فولاد در آسیا در تصمیم‌گیری من موثر است. به هر حال باشگاه باید شرایطش را بگوید و من هم شرایطم را بگویم. حتی پیشنهاد خارجی هم دارم و مدارک لازمه را ارسال کرده‌ام و احتمال لژیونر شدنم هم وجود دارد.
    مهاجم فولاد در ادامه با ابراز امیدواری نسبت به صعود تیم ملی به جام جهانی بیان کرد: همچنان امیدوار به دعوت به تیم ملی هستم. در این دوره به تیم ملی دعوت نشده‌ام و این نظر آقای کی‌روش بود و من به او احترام می‌گذارم. باید همه تلاش‌مان را بکنیم تا به جام‌جهانی برویم؛ چرا که اگر این گونه نشود کل فوتبال ایران متضرر خواهد شد. قطعا همه دوست دارند در تیم ملی حضور داشته باشند و من هم از این قاعده مستثنی نیستم. با این حال امیدوارم تیم ملی به جام‌جهانی صعود کند؛ چرا که توانایی‌اش را هم دارد.
    او در ادامه باز هم درباره باشگاه بعدی‌اش صحبت کرد و افزود: برای حضور در تیم‌ها شرایطی دارم. جدا از مسائل مالی شرایط دیگری هم وجود دارد. در حال حاضر به خاطر مریضی دایی‌ام و امتحانات دانشگاهی تصمیم‌گیری را به هفته آینده موکول کرده‌ام. می‌خواهم با یک جمع‌بندی درست پایه‌گذار پیشرفت فوتبالی‌ام شوم. در حال حاضر هدف‌ اصلی‌ام اروپاست اما می‌خواهم تصمیم درستی بگیرم؛ چرا که تصمیم امسالم پایه‌گذار آینده‌ام خواهد بود.
    افشین در پایان با اشاره به عملکردش در فصل گذشته گفت: سال گذشته سال خوبی بود. تیم ما خوب بود و موفق شدیم سهمیه آسیا را کسب کنیم. نتایج خوب‌مان را مدیون آقای فرکی هستیم. ایشان برای من خیلی زحمت کشید. از همین جا از آقای فرکی تشکر می‌کنم چرا که ایشان را خیلی اذیت کرده‌ام اما او مثل یک پدر با من برخورد کرد و من زحمات او را فراموش نمی‌کنم.

Abieteh

Last edited by Nasser_ZRE; 31-05-2013 at 10:57.

14. 7 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

کریمی یه بازیکن تمام شدست که اگر خوب بود حتما دایی از دستش نمیداد اما بیشتر باعث حاشیه و باند بازی در تیم میشه 100% هم در استقلال جایی نداره

اخبار کوتاه از آبي‌‌پوشان

هافبک بوليويايي استقلال با پايان قراردادش از اين تيم جدا شد.

آرزه کاماچو هافبک بوليويايي تيم استقلال با پايان قراردادش از راهي کشور خود شد. اين بازيکن در فهرست امير قلعه‌نويي براي فصل آينده حضور ندارد و به اين ترتيب اين بازيکن از جمع آبي پوشان جدا شده است.

کاماچو پيش از اين اعلام کرده بود که از شارلواي بلژيک تيم سابق خود پيشنهاد دارد.

همچنين جي لوييد ساموئل هافبک تيم استقلال که هم اکنون در انگلستان به سر مي برد جزو نفراتي است که قلعه‌نويي روي حفظ او تاکيد دارد و مسئولان استقلال در روزهاي آينده با مدير برنامه هاي اين بازيکن جلسه اي را برگزار مي‌کنند تا شرايط وي را بررسي کنند.

مسئولان استقلال در ادامه فصل نقل و انتقالات فردا با مدير برنامه هاي هادي عقيلي وارد مذاکره خواهند شد. اين بازيکن براي انجام امور شخصي راهي قطر شده است و چند روز ديگر به تهران باز مي گردد.

اميري: حضور کريمي در استقلال شايعه است

معاون باشگاه استقلال با رد مذاکره با علي کريمي گفت: کريمي بازيکن بزرگي است اما برنامه‌اي براي جذب او نداريم.

علي اميري در مورد اينکه گفته مي شود علي کريمي با استقلال به توافق اوليه رسيده است، اظهار داشت: اين بحث شايعه است و شب گذشته اين خبر را شنيدم. علي کريمي بازيکن بزرگ و ارزشمندي است اما باشگاه استقلال هيچ مذاکره اي با اين بازيکن نداشته است و برنامه اي هم براي جذب او نداريم.

وي افزود: من شب گذشته با رويانيان هم تماس گرفتم که به او بگويم چنين خبري صحت ندارد و ما به دنبال به هم ريختن پرسپوليس نيستيم اما موفق به صحبت کردن با او نشدم.

معاون باشگاه استقلال در ارتباط با اينکه رويانيان و فتح الله زاده معتقدند يک تيم صنعتي در حال به ريختن نقل و انتقالات است، گفت: اين موضوع را نمي توان کتمان کرد و ما را در جذب بازيکنان جديد دچار مشکل کرده است. اين مسئله براي حفظ بازيکنان خودمان هم تاثير گذاشته است اما براي تمديد قرارداد اين بازيکنان مشکل کمتري داريم.

وي درباره جدايي پژمان منتظري از استقلال گفت: منتظري سال گذشته 4 پيشنهاد از تيم قطري داشت ولي چون دير به ما اعلام کرذ از او خواستيم براي اين که دست استقلال خالي نماند در اين تيم بماند و او هم پذيرفت اما براي امسال خود پژمان با من تماس گرفت و گفت که جون دوست ندارد استقلال ضربه بخورد همين روزهاي اول نقل و انتقالات اعلام مي کند که باشگاه بدنبال مدافع باشد چون پيشنهادهاي خوبي از تيمهاي قطري دارد و تصميم خود را گرفته است البته ما بعنوان باشگاه استقلال چون دوست نداريم چنين بازيکني را از دست بدهيم تا آخرين لحظه با او مذاکره مي کنيم.

اميري در ادامه در مورد روند مذاکرات با پژمان نوري عنوان کرد: ما با او صحبت هاي اوليه را انجام داديم و گفت اول بايد تکليفش با ملوان روشن شود. ما هم يک هفته صبر مي کنيم.

معاون باشگاه استقلال در ارتباط با اينکه گفته مي شود با آرش افشين نيز به توافق رسيده اند، گفت: ما اصلا مذاکراتي با او نداشتيم و قرار است مذاکره حضوري با او داشته باشيم.

Fars

16. 6 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Mohammad.F.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    MohammadT15

پيش فرض

فتح‌الله‌زاده:
    بمانم قلعه‌نويي، مجيدي و رحمتي مي‌مانند

مدير عامل باشگاه استقلال مي‌گويد: اگز بر سر نخواستم من دعوا است مي‌روم تا استقلال ضربه نخورد.

علي فتح‌الله‌زاده مديرعامل باشگاه استقلال، در خصوص آخرين شرايط اين باشگاه، وضعيت بودجه آبي‌پوشان براي فصل بعد و شرايط نقل و انتقالات صحبت‌هاي زير را مطرح کرد:

هم ايران آبي است، هم آسيا

به گزارش فارس،مديرعامل باشگاه استقلال در پاسخ به اين سؤال که فعلا شرايط اين باشگاه چگونه است، گفت:‌ فعلا که همه چيز آبي است. هم ايران آبي است و هم آسيا. در ايران قهرمان ليگ شديم و در آسيا جزء 8 تيم برتر هستيم.

*شرمندگي مقابل بازيکنان من را اذيت کرد

روزهاي سختي را مي‌گذرانم. فصل گذشته از صفر تا 100 هزينه‌ها براي قهرماني ما نزديک به 19 ميليارد تومان شد. 10 ميليارد خودم آوردم که يک رقم بي‌سابقه بود و از اين 19 ميليارد نمي‌توانستيم کمتر هزينه کنيم. اما 4 تيم بالاي جدول بيش از اين هزينه کردند. وزارت ورزش فقط 3 ميليارد به ما پول داد، اما شرمندگي مقابل بازيکنانم بيش از هر چيزي من را اذيت کرد. روزهايي که نمي‌توانستم در رختکن پاداش بدهم، بازيکنانم متلک مي‌گفتند که بازي‌ها را ما مي‌بريم و پاداشش را تيم‌هاي ديگر مي‌گيرند چون وضع رقباي ما خيلي بهتر بود.

* اگر سر نخواستن من دعوا است حاضرم بروم!

مديرعامل باشگاه استقلال با تعريف و تمجيد از ارکان تيمش گفت:‌ بايد به غيرت قلعه‌نويي و بازيکنان تبريک گفت اما مشکل ما براي فصل جديد اين است که 3،4 ميليارد تومان بدهي دارم آن هم از فصل گذشته و اگر الان بخواهم استارت بزنم، حداقل 3 ميليارد پول نياز دارم که با بدهي‌ها نزديک 7 ميليارد تومان مي‌شود. اين را هم نمي‌خواهم فقط وزارت 3 ميليارد به ما پول بدهد که کار را براي بستن تيم در آسيا شروع کنيم اما اگر مشکل من هستم و سر نخواستن من دعوا است، حاضرم بروم تا کسي بيايد که به استقلال ضربه نخورد.

*اگر پول نرسد مسئوليتي در استقلال ندارم

وي در خصوص جلسه هيئت مديره باشگاه استقلال، گفت: با آنها صحبت کرديم و قرار شد يک هفته صبر کنيم تا پول تزريق شود. اگر نشد من مي‌روم و ديگر مسئوليتي در استقلال ندارم. شايد مسئولان مي‌خواهند که تيم ضعيف باشد و کار به شکلي پيش برود که نتوانيم تيمي خيلي قوي ببنديم، اما من آدمي نيستم که با اين شکل کار کنم.

*بمانم، قلعه‌نويي، مجيدي و رحمتي مي‌مانند

فتح‌الله‌زاده در خصوص نگراني هواداران مبني بر حفظ ستاره‌هاي اين تيم، گفت: اگر من در استقلال باشم، شک نداشته باشيد که قلعه‌نويي مي‌ماند و فرهاد مجيدي هم فصل آينده خداحافظي نمي‌کند و در استقلال بازي خواهد کرد. در مورد نکونام هم بايد بگويم او بازيکن خوبي است و با غيرت بازي مي‌کند، بايد بر سر مبلغ قراردادش با او حرف بزنم. رحمتي نيز 4،5 پيشنهاد خيلي خوب دارد اما از او خواستم که چند روز دست نگه دارد و با تيمي مذاکره نکند. متاسفانه مديرعامل يک باشگاه به يکي از بازيکنان تيمش مبلغ 2 ميليارد و 100 ميليون تومان پيشنهاد داده و حالا شما بگوئيد که تکليف ما چيست؟

* تشعشع ستاره سوم را مي‌بينم

استقلال در شرايطي در آسيا به مصاف رقبا رفت که حريفان شرايط بسيار خوبي داشتند و پاداش‌هاي کلاني به بازيکنان خود مي‌دادند. وقتي الشباب را برديم يکي از دوستانمان در امارات به تيم پاداش داد و ما اينقدر بي‌پول بوديم که همان مبلغ را هزينه تيم کردم و پس از برگشت به بازيکنان پاداش دادم. استقلال در آسيا طوري عمل کرده که تشعشع ستاره سوم را روي پيراهن ما مي‌بينم به شرطي که حمايت شويم نه با اين شرايط .

*پولدار نشده‌ام،دارم ورشکست مي‌شوم!

فتح‌الله‌زاده در خصوص اينکه آيا در اين فوتبال پولدار شده است، گفت: نه تنها اين اتفاق نيفتاده بلکه دارم ورشکست مي‌شوم، همين حالا يک ميليارد تومان از جيبم هزينه کردم و چک‌هايي که براي باشگاه کشيده‌ام، برگشت خورده است. همين مسئله باعث شده، تا در کار تجاري خودم دچار مشکل شوم و در بانک مرکزي چک برگشتي داشته باشم. واقعا دريافت 3 ميليارد تومان در اين شرايط خجالت‌آور است که بايد به خاطر آن بجنگيم و بايد بگويم که همين حالا هم که هنوز تيم بسته نشده، نمي‌توانم اسپانسر بگيرم.

*رئيس جمهور مي‌گويد بودجه بدهيد، اما وزارت مي‌گويد بودجه نداريم

مديرعامل باشگاه استقلال در خصوص تأمين بودجه اين باشگاه، گفت: اگر دوستان به تيم‌هاي ديگر پول مي‌دهند، از ما هم حمايت کنند در جلساتي که بارها در خدمت رئيس جمهور بوديم، او تاکيد کرد که به تيم هايي مثل استقلال و پرسپوليس پول داده شود و بودجه تزريق شود. اما وزارت اين کار را نکرده و مي‌گويند بودجه نداريم. حرف من اين است بودجه بايد گرفته شود که اگر به ما تزريق شود، تمامي بازيکنان و کادر فني را نگه مي‌دارم اما تا پول نباشد، فکرمان کار نمي‌کند.

منبع : ورزش 3

18. 8 کاربر از Mohammad.F.M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mohammad.asghari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

در واکنش به خبر کنار رفتن مدیر‌عامل استقلال:
    فتح ‌الله‌زاده: این خبر کذب محض است!/ امروز و فردا با قلعه‌نویی جلسه می‌گذارم
    مدیر عامل باشگاه استقلال در واکنش به خبر کنار رفتنش از این باشگاه گفت: خبر منتسب به باشگاه استقلال کذب محض است.

به گزارش خبرگزاری فارس، در حالی که گفته می شود علی فتح الله زاده از مدیر عاملی باشگاه استقلال برکنار و یک رئیس فدراسیون جای او را خواهد گرفت مدیر عامل آبی پوشان این خبر را رد کرد. فتح الله زاده در گفت و گو با فارس در خصوص این موضوع تنها به این جمله بسنده کرد:این خبر که به باشگاه استقلال منتسب شده است کذب محض است و من این موضوع را رد می کنم.وی در خصوص اینکه با امیر قلعه نویی جلسه ای برگزار می کند یا خیر گفت: قطعا طی امروز و فردا با قلعه نویی جلسه خواهم داشت و نقطه نظرات او را در خصوص آینده خواهم شنید.فارس

20. 5 کاربر از mohammad.asghari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •