مثل اینکه فردا run بشه . (VPS 32gb الکی نیس)
مثل اینکه فردا run بشه . (VPS 32gb الکی نیس)
اینو حتما ببینید خودم ساختم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من حواسم به تاپیک هست , اگه دعواها ادامه پیدا کنند و به توهین بکشه برخورد میشه .اقایوت میخواید تو تاپیک دعوا کنید بریم ریپرت بدیم تاپیک قفل شه بهتر از اینه
____
البته بگم که محترمانه انتقاد کردن ایرادی نداره و این که یه نفر نظرشو بگه که به نظر من فلان سرور از فلان سرور بهتره ایرادی نداره تا وقتی توهینی نکرده . نظر شخصیه اون شخص هست و محترمه .
من نصبش کردم اما بعد از 3 4 دقیقه بازی مدام گیر می کنه و غیر قابل بازی میشه وقتی ازش میام بیرون دوباره میرم داخل درست میشه تا 3 4 دقیقه دیگه و همین روند...
چه کنم درست بشه؟ ورژن 1.5.1 هستم.
mc.bluegamers.ir
چطور میشه در سرور رجیستر کرد ؟![]()
خوب الان چی کارت کنم ؟ اومدی میگی سرور من حال نمیده فک می کنی کسی از سرور میره ؟ یادته گیم 5 با چه اسمی اومدی تو سرور چطوری بن شدی بد می گفتی دوستم بود ؟من نخواستم کسیو از سرورت بکشم بیرون آقای مهران خان فقط نظر خودمو گفتم
چرا زود جوش میاری ؟؟ چی بگم والا ...
برید تو Option بازی و سپس توی قسمت Video Settings بعد Graphics رو روی Fast بزارید . Clouds هم off کنید اگه بازم درست نشد از Optifine HD استفاده کنیدمن نصبش کردم اما بعد از 3 4 دقیقه بازی مدام گیر می کنه و غیر قابل بازی میشه وقتی ازش میام بیرون دوباره میرم داخل درست میشه تا 3 4 دقیقه دیگه و همین روند...
چه کنم درست بشه؟ ورژن 1.5.1 هستم.
register pass pass/چطور میشه در سرور رجیستر کرد ؟
Last edited by S.R Download; 19-06-2013 at 16:49.
سلام به بروبچ ، آقا فقط همین سرور BlueGamers
به مناسبت راه یابی ایران به جام جهانی 2014 پس از 8 سال یک Skin آماده کردم که به نظر خودم جالبه ، امیدوارم کسانی که اکانت پرمیوم خریداری کردند مانند مهران خان ( نام بردم چون خودتم قبلا منو نام بردی ) از این Skin استفاده کنن !! به امید پیشرفت در فوتبال ایرانحتی اگر اکانت هم ندارین فایل char رو تغییر بدین
اگه گفتین پیراهن چه بازیکنیه ؟؟!
برای روحیه گرفتن طرفداران تیم ملی هم که شده این Skin بزارین
دانلود Skin : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کلیک کن
---------------------------------------------------------------------------------------------
راستی آهنگ پیشواز رایگان ایرانسل برای تیم ملی : ارسال 2014 به 7575
تشکر فراموش نشه![]()
Last edited by ard1378; 19-06-2013 at 18:38.
هشت ساااااااال ؟؟؟!!!!پس از 8 سال یک Skin آماده کردم![]()
صعود ایران به جام جهانی بعد از 8 سال منظورشون بود .
2006 آخرین جام جهانی بود که حضور داشتیم حالا 2014 .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منو شناختی ؟؟؟ من همون Leon4rdo ام که اومدم سرورت Grammy Awards تورو دیدم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)