تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 253 از 602 اولاول ... 153203243249250251252253254255256257263303353 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,521 به 2,530 از 6014

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری (فصل سوّم)

کاربر فعال انجمن MP3 Player t-jays's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

با سلام دوستان و اساتید و T-jays عزیز لطفا کمکم کنید :
    اگه تا سقف 600 تومان ایرفون بهتری از اینایی که معرفی میکنم میتونم بگیرم تو ایران بهم بگید در غیر این صورت لطفا کمکم کنید یکی از اینارو بگیرم ؟؟؟؟؟ نمراتی هم که نوشتم برای صداشون از سایت Headfi هست که یقینا اساتید بهتر میتونن نظر بدن .کوچیک شمام .لطفا بهترینش رو بگید من بخرم .تا یادم نرفته گوشیم آیفون 4 هست و فقط ایرانی پاپ گوش میدم
    Klipsch S4i 6.7
    JAYS t-JAYS Three 6.6
    Klipsch X10 8.7
    Sony MDR-EX300LP 6.8
    Sony EX600 9
    لطفا کمک کنید بهترین انتخاب رو بکنم
    سلام دوست عزیز
    فکر میکنم از هدفونهایی که نام بردید
    فقط 3 تای اول توی بازار باشه
    x10 هم همونطور که پیداست بهترین انتخابه
    بیس قوی داره که معمولا برای اکثریت تو ایران خوش اینده
    s4 هم صداش شبیه به t-jays هستش و هردوشون بیس قوی دارند ولی خوب
    از لهاذ تکنیکی با x10 قابل مقایسه نیستند.
    قبلا 450 بود ولی نمیدونم هنوز موجوده یا نه
    ولی خوب اینکه میگین ایرانی گوش میکنم
    مهمه که اگر mp3 گوش میکنید همون s4 هم کارتون رو راه میندازه
    و احتیاجی به اینقدر هزینه نیست.
    موفق باشید.

2. 2 کاربر از t-jays بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    فکر میکنم از هدفونهایی که نام بردید
    فقط 3 تای اول توی بازار باشه
    x10 هم همونطور که پیداست بهترین انتخابه
    بیس قوی داره که معمولا برای اکثریت تو ایران خوش اینده
    s4 هم صداش شبیه به t-jays هستش و هردوشون بیس قوی دارند ولی خوب
    از لهاذ تکنیکی با x10 قابل مقایسه نیستند.
    قبلا 450 بود ولی نمیدونم هنوز موجوده یا نه
    ولی خوب اینکه میگین ایرانی گوش میکنم
    مهمه که اگر mp3 گوش میکنید همون s4 هم کارتون رو راه میندازه
    و احتیاجی به اینقدر هزینه نیست.
    موفق باشید.
    خیلی ممنون از لطفتون .جناب T-jays نظرتون راجع Sony MDR-Ex1000 چی هست ؟ با قیمت 650 هزار تومان یکی از مغازه ها داره چون خریدش خیلی وقت پیشه و آشنامونه به این قیمت میده .در مقایسه با X10 و S4 ????? ممنون میشم بهم بگید مناسبترین انتخابم چی میتونه باشه
    Last edited by CYRUS-72; 30-04-2013 at 20:40.

آخر فروم باز 1376MAXIMUM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام من می خواهم هدست برای گیم و اهنگ هم پاپ و راک و متال و گاهی اوقات فیلم بگیرم حدودا 150تا 250 هم پول دارم چندتا مدل ایسوز دیدم تو سایت خود ایسوز ولی فکر کنم بیشتر از پول من باشه ولی مدلاشو میگم به نظر شما ارزش دارن یا نه اگه هم مدلای بهتری سراغ داریر ممنون میشم راهنماییم کنید
    asus echlon
    asus orion
    asus orion pro

حـــــرفـه ای rave-87's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

خیلی ممنون از لطفتون .جناب T-jays نظرتون راجع Sony MDR-Ex1000 چی هست ؟ با قیمت 650 هزار تومان یکی از مغازه ها داره چون خریدش خیلی وقت پیشه و آشنامونه به این قیمت میده .در مقایسه با X10 و S4 ????? ممنون میشم بهم بگید مناسبترین انتخابم چی میتونه باشه
    قيمت كه خيلي عاليه، ولي براي كسي كه سبك صداي سوني رو دوست داشته باشه
    مثل اين ميمونه يكي مي خواد ماشين بخره براي بيابون و بعد بياد بگه يكي از رفقا يدونه فراري ٢٠٠ هزار دلاري رو داره ميده ٣٠٠ ميليون، فراري رو بخرم خوبه يا تويوتا لندكروز؟
    بيس سوني، به هيچ وجه ايراني پسند نيست و كلا سبك صداش براي كسي خوبه كه واقعا بدونه داره چي مي خره

6. 4 کاربر از rave-87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه omidnejat's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

دوستان بین این چند تا مدل فول سایز برای گوش دادن به هیپ هاپ با گوشی موبایل کدوم بهتره
    creative hq 1400
    creative hq 1600
    Sennheiser hd 219
    Sennheiser hd 419 west
    panasonic rp hc700 p
    pioneer mj31

و ایم مدل این ایر از نظر حجم و کیفیت صدا چطوره

Sennheiser cx 175

کاربر فعال هدفون salar_221's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

دوستان بین این چند تا مدل فول سایز برای گوش دادن به هیپ هاپ با گوشی موبایل کدوم بهتره
    creative hq 1400
    creative hq 1600
    Sennheiser hd 219
    Sennheiser hd 419 west
    panasonic rp hc700 p
    pioneer mj31

و ایم مدل این ایر از نظر حجم و کیفیت صدا چطوره

Sennheiser cx 175
    بستگی داره با چه گوشی بخواین استفاده کنین.ولی در کل تقریبا همشون قابلیت داریو شدن با پلیر پرتابل رو دارن.
    با توجه به کیفیت صدا و ارزش خرید به این صورت میشه رده بندی کرد
    1-sennheiser hd419
    pioneer mj31-2
    sennheiser hd219-3
    panasonic rp hc700 p-4
    creative hq1600-5
    creative hq1400-6
    این رده بندی با توجه به سبک مورد نظرتون بوده و هدفون cx175 که قبلا موجود نبوده که تست کنیم ولی با توجه به رویو ها بنظر من برای سبک مورد نظرتون بهتره cx271 یا cx300 رو تهیه کنین چون cx175 حجم و کیفیت محسوس و بالای نداره.البته انتخاب معقولانه تر تهیه ep630 با قیمت بهتر و کیفیت تقریبا هم رده هست.
    در کل اول سورس پلیر و تراکهای که مورد استفادتون هست رو برسی کنین.مثلا با یه گوشی تلفن همراه و mp3 با کیفیت 128kbps یه هدفون داخل گوشی 500 تومانی با یه هدفون 100 تومانی تفاوتی بیش از حد اکثر 10% رو نخواهد داشت پس بهتره در مرحله اول پلیر و باقی مسائل سورس پلیر برسی بشه.

9. 3 کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

سلام خدمت تمام دوستان عزيز
    اول از همه بگم خيلي خوشحالم که اينجا رو پيدا کردم و اميدوارم جواب هام رو اينجا بگيرم
    داستان از اين قراره که بنده خيلي وقته که موسيقي گوش ميکنم ولي هميشه يا با گوشي هاي سري واکمن سوتي بوده يا با لپتاپ هاي وايو واسه همين نميدونم اصلا ارزش داره من يکي دو ميليون خرج کنم واسه هدسفون يا نه؟
    در هر صورت رفتم تحقيقم رو کردم بيشتر با صحبت با عزيزان تو فروم head fi .org و نويسنده بلاگ هاي audiophiliac در cnet
    حالا اومدم با توجه به اينکه شما هم ايراني هستيد و بالاخره مشکلات ما رو بهتر ميدونيد کمکم کنيد
    من ۶٠٠ دلار بودجه دارم ميخوام يا فقط يه هدفون يا هدفون يا امپ و دک بخرم
    موسيقي که گوش ميدم اکثرا پاپ و به خصوص موسيقي کلاسيکه اورکستا و چمبر و .... گاهي هم بلوز و ار اند بي و جز گوش ميدم
    دنبال هدفونبي ميگردم که sound stage گسترده اي داشته باشه bass قوي نداشته باشه و نرمال باشه و کلا صداش طبيعي باشه زياد dark نباشه و راحت درايو بشه.
    خودم چند تا گزينه مد نظرم هست
    Hifi man he400p:که تو ايران نيست و بايد بگه برام از امريکا بيارن بت يه امپ فيو
    Hd598:که تو ايران هست يه ميليون ميخرمش بقيه اش رو پول امپ بدم
    Rs220p:که خيلي موسس head fi ازش تعريف ميکرد ولي خوب نميشه بيرون خونه استفاده کرد ازش
    K 701 يا k 702 يا q 701: اين مدل هاي اي کي جي رو هم شنيدم خيلي خوبن واسه کلاسيک و تو ايران هم هستن ولي خوب درايو کردنشون سخته

دوستان من يا فرمت موسيقي هام flac هستش يا mp3 320 kbpps در واقع هر چي بشه اف ال اي سي ميگيرم مگر يه چيزي مثل اهنگ هاي ايرلني که flac گير نمي ان
    تو خونه از رو کامپيوتر گوش ميکنم کارت صدام هم creative xfi هستش
    بيرون خونه هم ميخوام يه پلير خوب تا يه تومن يا يک و نيم بگيرم که فعلا چشمم colorfly c3 رو گرفته

ممنون ميشم راهنماييم کنيد يا اگر خودتون هم پيشنهادي داريد بگيد

فقط يه سوال دوستان به نظرتون واقعا تفاوت کيفيت بين ايم مدل ها با مدل هاي ارزون خود کشور اونقدر هست که هر کسي راحت متوجه بشه؟

کاربر فعال هدفون salar_221's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام خدمت تمام دوستان عزيز
    اول از همه بگم خيلي خوشحالم که اينجا رو پيدا کردم و اميدوارم جواب هام رو اينجا بگيرم
    داستان از اين قراره که بنده خيلي وقته که موسيقي گوش ميکنم ولي هميشه يا با گوشي هاي سري واکمن سوتي بوده يا با لپتاپ هاي وايو واسه همين نميدونم اصلا ارزش داره من يکي دو ميليون خرج کنم واسه هدسفون يا نه؟
    در هر صورت رفتم تحقيقم رو کردم بيشتر با صحبت با عزيزان تو فروم head fi .org و نويسنده بلاگ هاي audiophiliac در cnet
    حالا اومدم با توجه به اينکه شما هم ايراني هستيد و بالاخره مشکلات ما رو بهتر ميدونيد کمکم کنيد
    من ۶٠٠ دلار بودجه دارم ميخوام يا فقط يه هدفون يا هدفون يا امپ و دک بخرم
    موسيقي که گوش ميدم اکثرا پاپ و به خصوص موسيقي کلاسيکه اورکستا و چمبر و .... گاهي هم بلوز و ار اند بي و جز گوش ميدم
    دنبال هدفونبي ميگردم که sound stage گسترده اي داشته باشه bass قوي نداشته باشه و نرمال باشه و کلا صداش طبيعي باشه زياد dark نباشه و راحت درايو بشه.
    خودم چند تا گزينه مد نظرم هست
    Hifi man he400p:که تو ايران نيست و بايد بگه برام از امريکا بيارن بت يه امپ فيو
    Hd598:که تو ايران هست يه ميليون ميخرمش بقيه اش رو پول امپ بدم
    Rs220p:که خيلي موسس head fi ازش تعريف ميکرد ولي خوب نميشه بيرون خونه استفاده کرد ازش
    K 701 يا k 702 يا q 701: اين مدل هاي اي کي جي رو هم شنيدم خيلي خوبن واسه کلاسيک و تو ايران هم هستن ولي خوب درايو کردنشون سخته

دوستان من يا فرمت موسيقي هام flac هستش يا mp3 320 kbpps در واقع هر چي بشه اف ال اي سي ميگيرم مگر يه چيزي مثل اهنگ هاي ايرلني که flac گير نمي ان
    تو خونه از رو کامپيوتر گوش ميکنم کارت صدام هم creative xfi هستش
    بيرون خونه هم ميخوام يه پلير خوب تا يه تومن يا يک و نيم بگيرم که فعلا چشمم colorfly c3 رو گرفته

ممنون ميشم راهنماييم کنيد يا اگر خودتون هم پيشنهادي داريد بگيد

فقط يه سوال دوستان به نظرتون واقعا تفاوت کيفيت بين ايم مدل ها با مدل هاي ارزون خود کشور اونقدر هست که هر کسي راحت متوجه بشه؟
    بین هدفونهای که معرفی کردین معقولانه ترین انتخاب با توجه به سبک و کاربردتون k701 هست (بدون در نظر گرفتن سورس پلیر) البته هدفونهای دیگه ای مثل beyerdynamic مدل dt770 هم مناسب هست ولی k701 با توجه به قیمت و نوع خاص صداش انتخاب بهتری خواهد بود در واقع خصوصیات صدایش همونی هست که میخواین .بین هدفونهای فول سایز تنوع انتخاب زیاد هست ولی خوب خودتون یکی از بهترینها رو اسم بردین که برای درایو کردنش هم تو فوروم مربوطه اساتید کاملا راهنمایتون خواهند کرد.البته هدفونهای خوبی هم از sennheiser مثل hd650 و momentum هم هست که میتونین برسی کنین.

12. این کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

بین هدفونهای که معرفی کردین معقولانه ترین انتخاب با توجه به سبک و کاربردتون k701 هست (بدون در نظر گرفتن سورس پلیر) البته هدفونهای دیگه ای مثل beyerdynamic مدل dt770 هم مناسب هست ولی k701 با توجه به قیمت و نوع خاص صداش انتخاب بهتری خواهد بود در واقع خصوصیات صدایش همونی هست که میخواین .بین هدفونهای فول سایز تنوع انتخاب زیاد هست ولی خوب خودتون یکی از بهترینها رو اسم بردین که برای درایو کردنش هم تو فوروم مربوطه اساتید کاملا راهنمایتون خواهند کرد.البته هدفونهای خوبی هم از sennheiser مثل hd650 و momentum هم هست که میتونین برسی کنین.
    ممنون از راهنماييتون
    ميخواستم بدونم کجا بايد براي درايو کردن اين مدل سوال کنم؟ اخه من زياد با فروم اشنا نيستم
    بعد ميخواستم بپرسم اين هدست ها زياد صدا رو به بيرون درز ميدن؟
    يعني نميشه تو خيابون اصلا استفادشون کرد؟
    اگر نه ميشه تا ۴٠٠_۵٠٠ تومن يه ايرفون خوب برام همين سبکذموسيقي و پليري که گفتم معرفي کنيد؟

ممنون

حـــــرفـه ای rave-87's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

ممنون از راهنماييتون
    ميخواستم بدونم کجا بايد براي درايو کردن اين مدل سوال کنم؟ اخه من زياد با فروم اشنا نيستم
    بعد ميخواستم بپرسم اين هدست ها زياد صدا رو به بيرون درز ميدن؟
    يعني نميشه تو خيابون اصلا استفادشون کرد؟
    اگر نه ميشه تا ۴٠٠_۵٠٠ تومن يه ايرفون خوب برام همين سبکذموسيقي و پليري که گفتم معرفي کنيد؟

ممنون

اول از همه، چون شما تا حالا هدفون بالاي ١٠٠ دلار نداشتين، سليقه صداييتون كاملا گنگه و كلا ريسك بزرگي دارين مي كنين براي هزينه بالا كردن

اين مدل ها كه گفتين، همشون اوپن هستن و صدا رو به شدت بيرون ميفرستن و از بيرون به داخل ميارن

اگر براي بيرون مي خواين، يا بايد هدفون تو گوشي بگيرين يا هدفونهاي به اصطلاح پرتابل، مثل سنهايزر مومنتوم يا بيرديناميك dt1350

اون پليرها كه گفتين، فقط قابل حمل هستن و به هيچ وجه پرتابل نيستن، مثلا با اونها نميتوني توي خيابون راه بري و آهنگ گوش بدي و قيمت فقط همون ها، از ٦٠٠ دلار بيشتره
    Last edited by rave-87; 01-05-2013 at 14:13.

15. این کاربر از rave-87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •