تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 253 از 475 اولاول ... 153203243249250251252253254255256257263303353 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,521 به 2,530 از 4744

نام تاپيک: » مـشـاوره برای خرید تبـلت هـای اندرویـد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام بر شما.
    به نظرم نکسوس 10 فقط برای دیدم فیلم خوبه!
    در مورد ایپد هم باید گفت که از عجایب دنیای صنعت و الکترونیک، چون با سی پی یو دو هسته ایی و البته جی پی یو بسیار قدرتمند برخلاف بسیاری از تبلت و گوشی های چهار هسته ایی اندروید تمام برنامه ها و بازی ها رو در نهایت کیفیت و سرعت اجرا میکنه!!!
    در ضمن اگه مشکل جیلبریک نبود انتخاب اول من حتما ایپد بود.
    دوست من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، اگه قصد تهیه این تبلت فوف العاده رو دارین درسته که صفحه نمایشش محافظ گوریلا گلس داره، ولی شما حتما محافظ صفحه رو از سایت تبلت شاپ براش بخرین اصلا بگین خودشون براتون نصب کنن. قیمتشم 18000 تومنه که به نظرم یه دونه ذخیره هم داشته باشین بد نیست.
    Last edited by faraso0; 05-06-2013 at 11:39.

داره خودمونی میشه محسن cr7's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    قــــــــــــــــــــــــــــــم

پيش فرض

ببخشید ولی تبلت هواوی از تبلت گالکسی تب پی 6200 قویتره ؟
    و مطمئن باشم که همین تبلت هواوی همه ی بازی هارو بدون هیچ اتفاقی اجرا می کنه ؟
    1- این تبلت هواوی که شما گفتید تا چند سال دیگه تقریبا همه ی بازی هارو پشتیبانی میکنه ؟ 2- نرم افزار ها هم مثل بازیها هستند؟ 3- کلا برای اجرای بازیها و نرم افزار ها به کدام مشخصات تبلت بستگی دارد ؟
    Last edited by محسن cr7; 05-06-2013 at 11:40.

تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت

پيش فرض

سلام بر شما.
    به نظرم نکسوس 10 فقط برای دیدم فیلم خوبه!
    در مورد ایپد هم باید گفت که از عجایب دنیای صنعت و الکترونیک، چون با سی پی یو دو هسته ایی و البته جی پی یو بسیار قدرتمند برخلاف بسیاری از تبلت و گوشی های چهار هسته ایی اندروید تمام برنامه ها و بازی ها رو در نهایت کیفیت و سرعت اجرا میکنه!!!
    در ضمن اگه مشکل جیلبریک نبود انتخاب اول من حتما ایپد بود.
    دوست من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، اگه قصد تهیه این تبلت فوف العاده رو دارین درسته که صفحه نمایشش محافظ گوریلا گلس داره، ولی شما حتما محافظ صفحه رو از سایت تبلت شاپ براش بخرین اصلا بگین خودشون براتون نصب کنن. قیمتشم 18000 تومنه که به نظرم یه دونه ذخیره هم داشته باشین بد نیست.
    منظورتون برای آیپد هست ؟ (محافظ صفحه)

اگه نباشه جاش خالی می مونه sajjad_doost's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    سمنان

پيش فرض

ببخشید ولی تبلت هواوی از تبلت گالکسی تب پی 6200 قویتره ؟
    و مطمئن باشم که همین تبلت هواوی همه ی بازی هارو بدون هیچ اتفاقی اجرا می کنه ؟
    1- این تبلت هواوی که شما گفتید تا چند سال دیگه تقریبا همه ی بازی هارو پشتیبانی میکنه ؟ 2- نرم افزار ها هم مثل بازیها هستند؟ 3- کلا برای اجرای بازیها و نرم افزار ها به کدام مشخصات تبلت بستگی دارد ؟
    مطمئنن قویتره شک نکنید !! اصلا قابل مقایسه نیستن از هر نظر !!

دوست عزیز این تبلت هواوی نسخه جدیدش فوق العاده قویه و مطمئن باشید هیچ مشکلی ایجاد نمیکنه تا چند سال دیگه . دوست عزیز شما اگه بخواید multi tasking رو انجام بدید مسلما به رم بستگی داره که این تبلت رم خوبی داره با حافظه 2 گیگ و فرکانس 1.3 و با شیار ddr 3 .

و وقتی که بحث پردازش سنگین پیش میاد cpu vs gpu باید قدرتشونو نشون بدن . دوست عزیز بحث cpu vs gpu بحث گسترده ای هست و من اینجا نمیتونم توضیح بدم و فقط میتونم بگم واحد central processing unit شامل بخش های مختلفی هست : واحد محاسبه و منطق , cache ,,,,,

که در کنار chipset پردازشگر یک چیپست گرافیکی قرار داره که کار های گرافیکی رو انجام میده . البته در pc ها به یک کارت گرافیک مجزا نیاز هست چون gpu کاره خاصی نمیتونه در Windows انجام بده و بحث قطعات کامپیوتری زمین تا آسمون با تبلت ها و اسمارت فون ها فرق میکنه .

5. 2 کاربر از sajjad_doost بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

نه منظورم به media pad 10 fhd هستش.

تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت

پيش فرض

مطمئنن قویتره شک نکنید !! اصلا قابل مقایسه نیستن از هر نظر !!

دوست عزیز این تبلت هواوی نسخه جدیدش فوق العاده قویه و مطمئن باشید هیچ مشکلی ایجاد نمیکنه تا چند سال دیگه . دوست عزیز شما اگه بخواید multi tasking رو انجام بدید مسلما به رم بستگی داره که این تبلت رم خوبی داره با حافظه 2 گیگ و فرکانس 1.3 و با شیار ddr 3 .

و وقتی که بحث پردازش سنگین پیش میاد cpu vs gpu باید قدرتشونو نشون بدن . دوست عزیز بحث cpu vs gpu بحث گسترده ای هست و من اینجا نمیتونم توضیح بدم و فقط میتونم بگم واحد central processing unit شامل بخش های مختلفی هست : واحد محاسبه و منطق , cache ,,,,,

که در کنار chipset پردازشگر یک چیپست گرافیکی قرار داره که کار های گرافیکی رو انجام میده . البته در pc ها به یک کارت گرافیک مجزا نیاز هست چون gpu کاره خاصی نمیتونه در Windows انجام بده و بحث قطعات کامپیوتری زمین تا آسمون با تبلت ها و اسمارت فون ها فرق میکنه .
    این multi tasking یعنی چی؟

تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    سمنان

پيش فرض

این multi tasking یعنی چی؟
    دوست عزیز multi tasking به معنای چند وظیفه ای هست . پردازنده های جدید معروفن به multi tasking . یعنی میتونند چندین برنامه رو همزمان , بسته به قدرت خودشون پردازش کنن و به وسیله رم اجرا کنن روی سیستم عامل .
    Last edited by sajjad_doost; 05-06-2013 at 12:14.

9. این کاربر از sajjad_doost بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت

پيش فرض

دوست عزیز multi tasking به معنای چند وظیفه ای هست . پردازنده های جدید معروفن به multi tasking . یعنی میتونند چندین برنامه رو همزمان , بسته به قدرت خودشون پردازش کنن و به وسیله رم اجرا کنن روی سیستم عامل .
    ببخشید ولی بااین تبلت میشه همه کارهای کامپیوتر رو کرد ؟
    و یا مثلا میشه باهاش بعضی از نرم افزار های گرافیکی کامپیوتر رو روی اون نصب کرد (یعنی قدرت گرافیکی اجرای این گونه برنامه هارو داره؟یابه عبارت دیگر برنامه های گرافیکی بالا برای این تبلت با این سیستم عامل و رم و... ساخته میشه ؟)

تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    سمنان

پيش فرض

ببخشید ولی بااین تبلت میشه همه کارهای کامپیوتر رو کرد ؟
    و یا مثلا میشه باهاش بعضی از نرم افزار های گرافیکی کامپیوتر رو روی اون نصب کرد (یعنی قدرت گرافیکی اجرای این گونه برنامه هارو داره؟یابه عبارت دیگر برنامه های گرافیکی بالا برای این تبلت با این سیستم عامل و رم و... ساخته میشه ؟)
    دوست عزیز فایل های اجرایی ویندوز (exe.) هستن و برای سیستم عامل اندروید apk. هست . دوست عزیز نه نمیشه ! قطعات کامپیوتری شاید 1000 برابر performance بهتری داشته باشن ! اصلا قابل مقایسه نیستن دوست عزیز من بار ها گفتم تبلت های فقط برای کار های multimedia هستن و

اجرای بازی های سنگین مربوط به تبلت ! تازه با این اوصاف نمیتونیم انتطار داشته باشیم این تبلت ها بازی های مربوط به سیستم عامل خودشون رو و فیلم هارو با فریم زیاد نشون بدن !

تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت

پيش فرض

دوست عزیز فایل های اجرایی ویندوز (exe.) هستن و برای سیستم عامل اندروید apk. هست . دوست عزیز نه نمیشه ! قطعات کامپیوتری شاید 1000 برابر performance بهتری داشته باشن ! اصلا قابل مقایسه نیستن دوست عزیز من بار ها گفتم تبلت های فقط برای کار های multimedia هستن و

اجرای بازی های سنگین مربوط به تبلت ! تازه با این اوصاف نمیتونیم انتطار داشته باشیم این تبلت ها بازی های مربوط به سیستم عامل خودشون رو و فیلم هارو با فریم زیاد نشون بدن !
    ولی من منظورم تبلت هواوی بود .یعنی نمیشه همه ی(کل) بازیهای مربوط به سیستم عامل خودش رو روش اجرا کرد ؟
    وببخشید multimedia یعنی چی؟
    Last edited by محسن cr7; 05-06-2013 at 14:10.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •