داداش این برنامه فرصت برابرو کی میده؟
اونسالی میدیدمش کلی انگیزه میگرفتم
داداش این برنامه فرصت برابرو کی میده؟
اونسالی میدیدمش کلی انگیزه میگرفتم
من میزان مطالعه روزانه خودم رو به کمک قرص ؛ از 2 ساعت رسوندم به 9 ساعت .
امروز یکم ناراحتی معده داشتم ( ناشی از خوردن پنیرپیتزا خام بود ) وگرنه 12 ساعت میخوندم
فردا امیدوارم بتونم 12 ساعت رو بخونم
جدا اين برنامه انگيزه ميده؟ من 2-3 قسمتش رو ديدم اصلا خوشم نيومد! برنامه ى چه روزيش خوبه؟
دوستان من تازه از اول دی شروع کردم گیج شدم که با برنامه آزمون گزینه 2 برم جلو یا درسای پایه رو تا قبل عید تموم کنم ؟
از روزی که کاظم قلمچی و دار و دستش اومدن توی برنامه همه چی رو خراب کردن
سال قبل روز های شنبه رامین نیکخو به همراه مهندس محمد مهربان کولاک می کردن
ولی امسال محمد مهربان نمی آید و لی رامین نیکخو هر هفته تقریبا می آید ولی روزش مشخص نیست
وقتی این حرف های رامین نیکخو رو گوش می دم هوس درس خوندن می کنم
اینم آدرس سایتش : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز میشه بگی چه قرصی می خوری ؟
Last edited by monaa; 12-02-2012 at 13:22.
میشه بگید چه قرصی میخورید ؟
راستی این کار رو نکنید ممکنه اثر مخربی داشته باشه که قبل از کنکور دچارش بشید یا حداقل بزارید برای عید
من خودم قهوه میخورم میتونم با انرژی و تمرکز بیشتری بخونم
فعلا بزارین یه مدت این قرص رو بخورم ببینم عوارضی چیزی اگه نداشته باشه بهتون معرفیش میکنم
توی دو روز اخیر که برای من واقعا معجزه کرده![]()
نری قرص اکس و اینا بخوری فنا شی![]()
یه سوال فنی داشتم!برای هندسه 2 من گاج سفید میخونم تستاش رو میزنم به همراه تستای گزینه 2 که عینا کپی پیست سوالای گاج هست رو زدم!کافیه؟یا باید سطح کلاس بره بالا!؟
دروس عمومی خصوصا ادبیات و زبان فارسی کلا کتاب رو میندازیم دور یا اول کتاب اصلی بعد کتاب فرعی؟
قرص؟
چه قرصی؟
---------- Post added at 06:46 PM ---------- Previous post was at 06:44 PM ----------
والا عرض کردم که جدیدا نمیبینمش اما اونموقع آقای فک کنم اسمشون نیکخو بودو که میدیدم،کلی روحیه میداد
واقعا کلی چیز ازش یاد گرفتم و تو مطالعم ازش استفاده کردم برعکس آقای دستمال چی(پورم اولش داره)
---------- Post added at 06:48 PM ---------- Previous post was at 06:46 PM ----------
دقیقا
نگفتی داداش برنامه فرصت برابرو چه ساعتی میده؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)