چرا رونالدو به ژاپن تبریک نگفته ؟ (البته احتمالا زودتر گفته چون زودتر صعود کردند)
چرا رونالدو به ژاپن تبریک نگفته ؟ (البته احتمالا زودتر گفته چون زودتر صعود کردند)
در مورد حضور بانوان فکر کنم تاپیکی با همین عنوان ایجاد شده و اونجا بسیاری از نظرات مطرح شد و در نهایت معلوم نشد چند درصد موافقن و چند درصد مخالف!
اما من معتقدم با در نظر گرفتن همه شرایط نه تنها حضور بانوان ایرادی نداره بلکه بیشتر هم میتونه به سالم شدن وضع ورزشگاه کمک کنه. اما تمام این حرفها بی نتیجه است چرا که تصمیم گیرندگان در این مورد همچون مواد دیگری که اکثریت جامعه نظری دیگر دارند اونها نظر خودشونو دیکته میکنن. به عبارت دیگر نرود میخ اهنین در سنگ!
من تجربمو از استادیوم رفتن بگم :دي اوول بگم من ۷ ۸ بار بیشتر استادیوم نرفتم ... شاید فقط توی همین بازی هایی که رفتم این اتفاق افتاده باشه ... فحش ندین
اقا به خدا من می ترسم وقتی می رم استادیوم .... ادم باید ۲ تا دستش تو جیبش باشه یه وقت چیزی از جیباش کم نشه ... یکی از پشت می ماله به ادم یکی از جلو یکی ..... سربازا هم که دمشون گرم با باتوماشون ... گشت بدنی هم در خدمتمون هستن ... تا فی خالدون رو می گردن .... وقتی همه جلویشونو هل می دن ( در حالت نشسته) تا حالا چندین بار دیدم دعوا شده ... یه عالمه ادم هستن تو کار بچن . چه برسه دیگه مختلط شه ... لیدرای عزیز هم که هستن اونجا ، تشویق نکنید فحشه که نثارتون می کنن .... حالا وقتی پای تلویزیون نشستی فقط فحشاشو بعضی وقتا می شنوی بقیه ی چیزاشو نمی بینی که ... به نظر من با این جو همین مردونه باشه بهتره ....
کسایی که ورزشگاه می رین واقعا می تونین خواهرتونو ببرین توی این جو ؟
البته اینم بگم که واقعا ما نمی تونیم برای بقیه تصمیم بگیریم ... در کل گفتم جو استادیوم اماده نیست ...
Last edited by SAMCRO; 19-06-2013 at 21:48.
در مورد حضور خانوم ها تو ورزشگاه
ب نظر من باید کارکارشناسی صورت بگیرند جامع شناس ها از زوایای مختلف بررسی کنند
فکر میکنم این حق خانوم ها ب عنوان نیمی از جامعه هست ک تو ورزشگاه ها باشند همین خانوم ها ک میگید تو ورزشگاه ها جو مسمومه روزانه تو خیابون هزار و یک جور مزاحمت ها رو میبینند پس نباید برند خیابون؟
من میگم باید اروم اروم ب خانوم ها اجازه ورود و داد اول مراسمی مثل استقبال و بازی های دوستانه و ملی نه چندان حساس بعد ک یکم جا افتاد حضور تو بازی های حساس در هر صورت نبود خانوم ها یک جور بی احترامی ب اقایون هم هست کما اینکه حضور دو جنس مخالف تو ورزشگاه باعث میشه سر و صدا و کلا جو استادیوم ب نفع تیم ملی باشه
ولی متاسفانه تو این مساله سلیقه ای عمل میشه مثل بازی ایران و ایرلند ک صفایی میگفت ک ویزا صادر کردند بررای خانوم های ایرلندی اما بعدش گفتند ک اجازه نمیدیم ک با رییس جمهور وقت اقای خاتمی تماس گرفته بودند ایشون اقای خاتمی گفته بود مشکلی نیست ولی مسیول استادیوم اجازه نمیداد ک ایشون تهدید کرده بودند ک اگه اجازه ندید میرم جلوی دوربین ها و میگم رییس جمهور اجازه میده و شما اجازه نمیدید ک ایشون کوتاه اومده بود کلا این مسایل تو فوتبال ایران سلیقه ای دلشون بخواد میزارند دلشون نخواد...
کيروش: ايران خانه من است
سرمربي تيم ملي ايران ميگويد، بايد بزرگ فکر کرد و اهداف بزرگي داشت. او ادامه ميدهد، در روزهاي خوب شاهد دوستان زيادي در کنار خود هستيد ولي وقتي روزهاي خوب را سپري نميکنيد، بايد کيفيت دوستان خوبتان را بررسي کنيد.
کارلوس کيروش در نشستي مشترک با خبرنگاران اعزامي به کره با ابراز خرسندي از صعود تيم ملي به جامجهاني گفت: امروز، روزي بود که کساني که متحد بودند، به نتيجه رسيدند. امروز، روزي به ياد ماندني بود و اين احساس خوبي است که ميليونها هوادار ايراني را خوشحال و شاديت را با آنها تقسيم کني. اين مسئله براي من حائز اهميت است. اين موفقيت سعي تک تک بازيکنان است که در خط مقدم با روحيهاي جنگنده برابر حريف حاضر شدند.
او افزود: در همين جا از کساني بايد تک به تک تشکر کنم. تعداد آنها زياد نيست. تعدادي از آنها به ما اعتماد به نفس زيادي ميدادند. مثلا آقاي کفاشيان به ما پشت نکرد و هميشه سعي کرد کنار ما از ما حمايت کند. از او بسيار متشکرم. ما مشکلات زيادي داشتيم اما کفاشيان هيچ وقت ميدان را ترک نکرد. البته بايد از آقاي نبي و نايب رييس فدراسيون، آقاي مقدس که در لحظات مهم ما را تنها نگذاشتند، تشکر کنم. همچنين از مديرعامل شرکت آسمان که ما را تنها نگذاشت. او پرواز خوب و بسيار مهمي را هماهنگ کرده بود. من از همه متشکرم. همچنين از برخي از شما رسانهها که از ابتدا کنار ما بوديد. من دفعه پنجم يا ششمي است که به عنوان سرمربي براي رفتن به جامجهاني تلاش ميکنم. سه بار تاکنون موفق به رفتن به جامجهاني شدهام. يک بار هم به عنوان مديرفني با تيم ملي آمريکا در جامجهاني بودم.
سرمربي تيم ملي در ادامه با توضيح بيشتر دوستان و علاقهمندان به تيم ملي بيان کرد: ميدانم بايد گام به گام کار کنيم. گفته بودم صعود کار بسيار سختي است و رفتن به جامجهاني فراز و نشيب دارد. يک روز خوب است و يک روز بد. يک روز ضد ماست و روز ديگر با ما. در روزهاي اخير روزهاي خوبي را سپري کرديم. شما ميتوانيد در روزهاي خوبتان شاهد دوستان زيادي کنارتان باشيد. ولي وقتي روزهاي خوب را سپري نميکنيد، بايد کيفيت دوستان خوبتان را بررسي کنيد. تعداد کساني که کيفيت خيلي خوبي داشته باشند زياد نبود. رمز و راز اين موفقيت اتحاد اين دوستان بود که ما را تنها نگذاشتند.
او در ادامه درباره آينده تيم ملي صحبت کرد و افزود: ميخواهم الان درباره آينده صحبت کنم. درباره آينده ميتوان آسان صحبت کرد. ما دو راه داريم يا به برزيل براي تفريح و تعطيلات ميرويم يا به برزيل ميرويم تا با شرافت و غرور بازي کنيم. اگر ميخواهيد به تفريح برويد، نميخواهم عضوي از شما بشوم. ترجيح ميدهم در زمان ديگري براي تفريح به آنجا بروم. بايد خيلي چيزها را عوض کنيم. نميتوان بدون حمايت ملت کار را ادامه داد. اولين کار اين است که براي آينده به سختي کار کنيم. بايد سعي کنيم انگيزه بازيکنان را بالا ببريم و با يک برنامهريزي چند ديدار تدارکاتي داشته باشيم. چيزي جز اين باعث ميشود تا ما سريعا از جامجهاني خداحافظي کنيم.
کيروش در ادامه از اهداف تيم ملي صحبت کرد و گفت: بايد بزرگ فکر کنيم و اهداف بزرگي داشته باشيم. بايد سخت تلاش کنيم و آماده باشيم. آنقدر قوي باشيم تا از گروهمان صعود کنيم. ما به يک ليگ خوب نياز داريم و بايد از لحاظ زمين هم وضعيتمان بهتر شود. مسائل جسمي و ذهني را هم بايد آماده کنيم تا در برزيل با بزرگان بجنگيم. الان زماني نيست که خودمان را پنهان کنيم و همه چيز را به آينده حواله دهيم.
کيروش براي ماندن در تيم ملي شرطهايي گذاشته بود، آيا اين شرطها برآورده ميشود؟ "من اين مسائل را گفتهام و اين مسئولان هستند که بايد در اين رابطه صحبت کنند و تصميم بگيرند. ميتوانم داشتههاي فنيام را بياورم اما بقيه داستان با من نيست. به عنوان مربي وظيفهام اين است که راه را طي کنم اما پياده کردن اين روند با من نيست و بستگي به مسئولان دارد که آيا تصميم ميگيرند يا نه."
کيروش ادامه داد: "در حال حاضر دغدغه من اين است که بازيکنان ما نياز به استراحت دارند. بعد از 11 ماه تمرين و بازي آنها بايد استراحت کنند و اگر اين طور نشود، مطمئنا در بازيهاي بينالمللي مصدوم ميشوند. 12 ژوئيه ليگ شروع ميشود و بازيکنان دوباره بايد بازي کنند."
وي افزود: "بايد برنامهريزي دقيقي براي ليگ و جام حذفي داشته باشيم و همه چيز به طور شفاف مشخص باشد. ما بايد فضاي مناسب و فرصت خوبي را ايجاد کنيم. اين بازيکنان بايد در جامجهاني با تيمهايي از آفريقا، اروپا و آمريکاي جنوبي بازي کنند. بنابراين بايد بازيهاي دوستانه مناسبي را تدارک ببينيم. بايد فرصت کافي را به جواناني مثل شجاع خليلزاده، رضا حقيقي و محسن مسلمان بدهيم. ديروز در ورزشگاه کره فضاي کوچکي مثل جامجهاني را ديديم. تماشاگران به زمين بازي نزديک بودند. 50 هزار نفر در ورزشگاه بودند اما بيشتر از 100 هزار نفر سروصدا ميکردند."
سرمربي تيم ملي با تمجيد از مليپوشان ايران گفت: "بايد توجه داشته باشيم که بعضي از بازيکنان مان چطور با اين فشار زياد برخورد و آن را مديريت کردند. آنها عالي کار کردند و همهشان قهرمان هستند. تکرار ميکنم، زمان نداريم و زمان براي ما تمام ميشود. فوتبال بينالمللي مثل ايران نيست که تا يک تعطيلي ميرسد، همه چيز را تعطيل ميکنند. در ايران شما بايد چهارشنبه تصميم بگيريد بعد ميگويند، پنجشنبه و جمعه تعطيل است پس بگذاريم براي شنبه. اما شنبه هم کاري نميکنيد."
وي افزود: در ماه اوت بازيهاي دوستانه بينالمللي برگزار ميشود اما ما فقط يک بازي دوستانه داريم و نميدانيم که دو ماه ديگر بايد با چه تيمهايي بازي کنيم در حالي که 90 درصد تيمهاي بينالمللي برنامهشان مشخص است. ما نميتوانيم براي حضور در جامجهاني با تيمهايي مثل موريس و ماداگاسکار بازي دوستانه داشته باشيم. الان وقت تصميمگيري و انتخاب درست است. شما دو نوع انسان داريد يکي آدمي است که غذا ميخورد، بعد ميخوابد، مريض ميشود و ميميرد. انسان ديگري هم داريم که غذا ميخورد و انرژي ميگيرد و با استفاده از آن انرژي کار خود را براي موفق شدن انجام ميدهد.
کيروش گفت: من به مردم ميگويم که الان وقت شادي است. بايد خوشحال باشيم و جشن بگيريم. امروز بايد از صعود لذت ببريم اما فردا صبح بايد برويم به دفتر و کارمان را انجام دهيم. فردا ديگر زمان شادي نيست.
سرمربي پرتغالي تيم ملي در پاسخ به اين سوال که در نشستي خبري گفته بود ايران خانوادهاش است، دوست دارد در تيم ملي بماند، گفت: باز هم ميگويم که ايران خانه من است. از سال گذشته اين موضوع را گفته بودم اما هر روز را براي همان روز برنامهريزي ميکنم و فردا مشخص نيست. دليل آمدن به ايران اين بود که تيم را به جامجهاني ببرم و بتوانيم در اين تورنمنت بازي کنيم. من مربيام و زندگيام اين گونه است که رقابت کنم و ببرم. کلمات من هماني است که گفتم. اگر ميخواهيم به برزيل برويم تا رقابت کنيم، من هستم.
90
آتش گرفتن سکوی بازیکنان ! امروز ورزشگاه آزادی !
![]()
در جريان برگزاري جشن براي تيم مليفوتبال قسمتي از سکوي مراسم دچار آتشسوزي شد.
مراسم استقبال از بازيکنان تيم ملي فوتبال در ورزرشگاه آزادي تهران در حال برگزاري است.
در قسمتي از اين مراسم در حاليکه بازيکنان و اعضاي تيم روي سکويي که تعبيه شده بود حضور داشتند، مواد دودزايي شامل سه رنگ پرچم جمهوري اسلامي ايران بود روشن شد که به شکل عجيبي دود فراوان توليد کرد و باعث ناراحتي بازيکنان و اطرافيان تيم شد.
پس از مدتي که اين مواد دودزا در حال روشن شدن بود چند عدد از آنها دچار آتشسوزي شد که با اقدام به موقع مسئولان اين آتش فوري خاموش و مهار شد.
در مراسمي که براي تقدير و تشکر از ملي پوشان تدارک ديده شده بود محمد عباسي وزير ورزش و جوانان و علي کفاشيان رئيس فدراسيون فوتبال از ابتدا حضور داشتند و در ادامه نيز محمدرضا رحيمي معاون اول رئيس جمهور در اين مراسم حاضر شد.
در ابتدا از مسئولان تدارکات تيم ملي تقدير و تشکر شد و پس از آن کادر پزشکي و کادر فني مورد تقدير مسئولين قرار گرفتند.
اولين بازيکني که براي تقدير و تشکر نامش اعلام شد فرزاد حاتمي بود.
هنگامي که نام محمدرضا خلعتبري خوانده شد کيروش او را در آغئش گرفت.
حسين ماهيني روي پيراهن خود نام شهر بوشهر را نوشته بود.
محمد نوري و اميرحسين صادقي با کودکان خود در اين مراسم شرکت کرده بودند.
عليرضا حقيقي تنها بازيکني از ايران بود که پرچم و شال ايران را بر گردن نداشت.
اشکان دژاگه که به علت مصدوميت در ترکيب تيم ملي حضور نداشت نامش در ورزشگاه خوانده شد.
جواد نکونام و کارلوس کيروش نفرات پاياني بودند که براي تقدير و تشکر با يکديگر نزد معاون اول و وزير ورزش و جوانان رفتند. هنگامي که اين دو به سمت سکو ميرفتند هواداران علي دايي را تشويق کردند.
آندرانيک تيموريان دسته گل خود را به يکي از جانبازاني که در کنار زمين نشسته بود تقديم کرد.
کلا 20 ثانیه از مراسم امروز رو دیدم همون بخش آتیش گرفتنه بود
داشت گر میگرفت که یکی اومد شوتش کرد ختم به خیر شد
دقیقا همون جا گوچی چشمش به آتیش افتاده بود همچین داشت نگاه میکرد که ...
پ ن: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ابتدا نگاه میکنن به ردهای که تیمها فکر کنم در تاریخ 17 اکتبر در رنکینگ فیفا دارند
سید بندی به این صورته که:
هفت تیم اول + میزبان در پات (گلدان) 1 قرار میگیرند
24 تیم بقیه بر اساس منطقهی جغرافیایی در سه گلدان دیگر قرار میگیرند تا دو تیم یک قاره یا کنفدراسیون در یک گروه قرار نگیرند بجز اروپا که بعلت زیاد بودن تیم ها به ناچار در هر گروه دو تیم حضور دارند
و فکر کنم به همین ترتیب هشت تیم دوم در سید دوم هستند و ...
ابتدا یک تیم از گلدان 1 که هشت تیم اول دنیا هستند برداشته شده و در گروه 1 قرار میگیرد و به همین ترتیب تیمهای اول هشت گروه با انتخاب از این گلدان مشخص میشن
سپس تیمی مثلا از گلدان 2 انتخاب میشه و قرعه کشی میشه تا مشخص بشه در کدام گروه قرار میگیره و اگر مثلا متعلق به امریکای جنوبی بطور مثال اروگوئه باشه در گروهی بغیر از مثلا برزیل و آرژانتین باشه قرار میگیره و در ردهای در اون گروه قرار میگیره که سیدبندیش مشخص شده
و ...
امیدوارم درست گفته باشم
![]()
بهتر نیست به جای اینکه به عدم حضور خانمها در استادیوم ها شکایت کنیم به فرهنگ غلط تماشاچی ایراد بگیریم ؟ واقعا من توی هیج جای دنیا سراغ ندارم که تماشاچیها اینقدر بی فرهنگ باشن .
خود حضور خانمها باعث میشه فرهنگ سازی بشه منتهی تا این پروسه کامل بشه و ملت عادت کنن ممکنه اتفاقات ناخوشایندی در بعضی موارد بیفته . تا نسبتا به تماشاچی اداب تماشاچی بودن و رفتن به استادیوم القا نشه نمیشه رفتن به استادیوم رو برای خانم ها ازاد کرد . البته گفتم که خود حضور خانمها تا حدی این کار رو میکنه و بعضی از اقایون ایرانی در حضور خانمها رعایت میکنن اما بعضی ها .... نگم بهتره .
باز استادیوم ازادی و تماشاچی های تهرانی بهترن اما خدا بخیر کنه شهرستانی ها رو که موقع بازی های ملی بیشتر میان استادیوم ازادی . توهین به شهرستانی ها نمیکنم که خودمم از مشهد اما از حق نگذریم تماشاچیهای تهرانی یه کم بهتر از شهرستانی ها رفتار میکنن توی استادیوم .
یه سوال داشتم چند وقت دنبال یه جایی میگشتم بپرسم . یه زمانی توی همین دوره احمدی نژاد قرار شد خانمها بتونن بیان استادیوم و حتی فکر کنم یه بازی هم اومدن اما دیگه ندیدم همچین کاری بشه . ایا قانونش وضع شده بود و لغو شد یا نه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)