با سلام
دوستان عزیز زمانیکه پی ای اس 2012 ریلیز شده بود ، شخصا" یکی از منتقدین این سری بودم ، البته نقاط قوت بسیاری هم داشت من جمله پاسهای روان و افزایش هوش مصنوعی بازیکنان ، اما سوتهای ممتد داور در جریان بازی و همینطور دریبلهای غیر طبیعی کامپیوتر سوهانی بود روی اعصابم ، اکثر بازیها رو به کامپیوتر به واسطه ضربات ایستگاهی که میزد و دریبلهای تخیلیش واگذار میکردم و تنها چیزی که از این نسخه برام باقی مونده بود دلسردی بود و بس .
اما به مرور زمان تونستم با تمرینات زیاد تونستم بهبود چشمگیری در بازی خودم بدم و طبیعاتا" آشنایی بیشتری نسبت به گیم پلی این نسخه پیدا کردم .
در حال حاضر به شرایطی رسیدم که کامپیوتر روی درجه سوپر استار هیچ شانسیو روبروی من نداره و جریان بازی و نتیجه نهایی رو کاملا" به نفع خودم عوض میکنم.
البته هنوز هم که هنوزه به برخی ایرادات حتی اساسی در این نسخه اعتراف میکنم اما در مجموع به وضعیتی رسیدم که از این نسخه بسیار لذت میبرم و ضمن گردش توپ در همه ابعاد زمین ااحساس بسیار خوبی به این نسخه با وجود مشکلاتی که داره پیدا کردم.
نکته آخر اینکه سیستم و چیدمان مهره ها در این نسخه بسیار تأثیرگذاره به شکلی که یک گیمر با همون کیفیت بازی و با تغییر سیستم میتونه به نتایج قابل توجهی برسه ، حتی سیستم تأثیر مستقیم در کاهش خطاها شما و بالطبع کاهش سوتهای داور در طول 90 دقیقه داره