به نظر من هم ارزش نداره.
رونالدو زمانیکه توی منچستر یونایتد بود هم جایگاهش بهتر بود و هم بهتر هم بازی میکرد. به نظر من که فقط فرگوسن میدونه این رونالدو رو چطور بازی بده که استعدادش شکوفا بشه...
به نظر من هم ارزش نداره.
رونالدو زمانیکه توی منچستر یونایتد بود هم جایگاهش بهتر بود و هم بهتر هم بازی میکرد. به نظر من که فقط فرگوسن میدونه این رونالدو رو چطور بازی بده که استعدادش شکوفا بشه...
نه بنظر من اگه میرفت بهتر بود چون گواردیولا دیگه داره تمام شد مثل رونالدینواگه گواردیولا ميرفت بارسا ديگه خواب قهرمان شدنم نميديد
دیوونه ست اگه بره رئال! فوتبالش رو نابود کرده! من نمی فهمم که چرا این فوتبالیستا چسبیدن به این تیم های مطرح! آخه یکی نیست بگه احمقا!!! شما ها توی تیم های متوسط بازی کنین محبوبیت و شهرت تون بیشتره که!!!!!!!!!!! حالا درسته که بایرن هم تیم مطرحی هست ولی از رئال که سطحش پایین تره یه خرده.!
رئال بازيکنان مطرح رو ميخره با مغز مي کوبه زمين نمونش رونالدو چه بلايي سرش اومد
ميشه دليلتون رو بگيد چرا تمام شد رونالدو جريانش که فرق ميکنهگواردیولا دیگه داره تمام شد
لطفا حذف شودگواردیولا دیگه داره تمام شد
Last edited by sasan816; 23-01-2010 at 11:48.
این مربی تموم شدنی نیست اما بارسا هم اینقدر وابسته نیست بدون اون هم امکان قهرمانی هست براش
ستاره برزیلی رئال در صحبتهایی اعلام کرده که منچستر یونایتد پس از جدایی رونالدو ضعیف ترشده
سایت گل - کاکا بازی ساز تیم مادریدی در صحبتهایی اعلام کرده از اینکه سران رئال برای خریداری رونالدو پول بیشتری پرداخت کرده اند خوشحال است؛ چراکه یدک کشیدن عنوان گران قیمت ترین بازیکن دنیا، مسئولیتهای سنگینی را بردوش بازیکن قرار می دهد.
هر دوی این بازیکنان تابستان گذشته میلادی به رختکن تیم مادریدی پیوستند و سران رئال برای خریداری رونالدو 94 میلیون یورو پرداختند و کاکا با 65 میلیون یورو به کهکشانی ها پیوست. کاکا در صحبتهایی در این رابطه گفت: «ما در مورد این موضوع در رختکن تیم صحبتی نمی کنیم و این بحثی است که تنها در میان هواداران و سران مطبوعات مطرح است. من به اعداد و ارقام نگاه نمی کنم و تنها به بهتر بازی کردن می اندیشم. به علاوه خوشحالم که رونالدو با پرداخت مبلغ بیشتری نسبت به من خریداری شده، چرا که قیمت بالای بازیکنان فشار بیشتری را بر آنها اعمال می کند. در اختیار داشتن عنوان گران قیمت ترین بازیکن تیم، مسئولیت های زیادی را به همراه دارد و الان کریس به شدت تحت فشار است؛ چرا که همه در مورد او صحبت می کنند.»
این ستاره 27 ساله در ادامه صحبتهایش به این نکته اشاره کرد که هم تیمی پرتغالی اش از پیوستن به رئال راضی است و منچستر پس از جدایی کریس به مراتب ضعیف تر شده. کاکا ادامه داد: «کریس از توقعاتی که از او می رود ناراحت و ناراضی نیست و اینکه هواداران در هر دیداری از او توقع معجزه دارند، او را اذیت نمی کند. فکر می کنم که کریس ثابت کرده که ارزش پولی که سران باشگاه مادریدی برای خریداری او پرداخت کرده اند را دارد و من بسیار خوشحالم که او را اینجا و در کنار خودم می بینم و در منچستر نیست. در رقابتهای این فصل مسئولان منچستر به اهمیت کریس در تیمشان پی خواهند برد و جدایی کریس آنها را ضعیف تر کرده است.»
2010/1/23کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)