تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 253 از 280 اولاول ... 153203243249250251252253254255256257263 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,521 به 2,530 از 2800

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

مذاکرات پرسپوليسي‌ها با نوري ادامه دارد
    محمد رويانيان مديرعامل باشگاه پرسپوليس که نگاه ويژه‌اي به تيم‌هاي پايه باشگاه دارد امروز در ديداري با مديران تيم‌هاي پايه پرسپوليس شرکت کرد و برنامه‌هاي خود را براي سال جاري به آنها ابلاغ کرد.

همچنين بعدازظهر امروز جلسه شوراي معاونين باشگاه پرسپوليس در خصوص عملکرد يکسال گذشته و برنامه‌‌هاي پيش‌رو برگزار شد.

همچنين از باشگاه پرسپوليس خبر مي‌رسد اين باشگاه با يک بازيکن پرتغالي و پژمان نوري براي حضور در خط هافبک دفاعي همچنان در حال مذاکره است و قرار است ظرف 2 روز آينده تکليف اين بازيکنان را مشخص کند. نوري همه چيز را منوط به وضعيت باشگاه ملوان اعلام کرده است.
    ورزش3

2. 4 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

رويانيان:در بحث تيم‌هاي پايه زير صفر هستيم

مديرعامل پرسپوليس با انتقاد از شرايط تيم‌هاي پايه اين باشگاه گفت: در بحث‌ تيم‌هاي پايه ضعيف و زير صفر هستيم.
    محمد رويانيان در جلسه با مديران و مربيان تيم هاي پايه با انتقاد شديد از وضعيت موجود گفت: متاسفانه در بحث تيم هاي پايه زير صفر هستيم و بايد به طور جدي در اين زمينه اقدامات لازم انجام شود.

اين جلسه به رياست محمد رويانيان و با حضور جمشيد زارع قائم مقام، محمد حسن عالمي معاون ورزشي و حميدرضا غريب مدير روابط عمومي باشگاه و کليه مربيان و مسئولان تيم هاي پايه در رده هاي مختلف تشکيل شد.

در اين جلسه مديرعامل پرسپوليس ابتدا شنونده نقطه نظرهاي مربيان تيم هاي پايه پرسپوليس بود سپس خطاب به آنها گفت: سوال من اين است که خروجي تيم هاي پايه پرسپوليس چه بوده است؟ اين تيم ها به چه دليل بازي مي کنند؟ چند بازيکن از اين تيم ها به اردوي تيم ملي معرفي شدند؟ بچه هاي مردم را يک سال معطل مي کنيد که سر آخر چه اتفاقي روي بدهد؟ به دنبال قهرماني هستيد در حالي که اينطور مشکل داريد؟

وي ادامه داد: از مشکلات اصلي باشگاه پرسپوليس، نداشتن تيم هاي پايه قدرتمند است. تيم هايي که يک راهبرد و برنامه مشخص داشته باشند. به جاي اينکه با من از آب معدني صحبت کنيد نيامديد يک برنامه بياوريد که قصد داريد ظرف سه سال آينده چه مي کنيد. چرا تيم هاي پايه پرسپوليس بايد اينطور ضعيف باشد که من نتوانم حتي يک بازيکن از تيم پايه به بزرگسالان بياورم. تيمداري و مسابقاتي که خروجي نداشته باشد چه فايده اي دارد. اين شرايط اصلا براي هواداران و من قابل قبول نيست.

رويانيان با اشاره به اينکه هدف او ساختن يک باشگاه است، تصريح کرد: من نيامده ام که يک سال مديريت کنم، نتيجه اي بگيرم و بروم. يک مدير بايد سرباز باشد. بايد بسازد حتي اگر خودش خراب شود. براي من مهم است روزي که مي روم، پرسپوليس تيم هاي پايه قدرتمند و با برنامه اي داشته باشد. من ساختار 15 باشگاه معتبر دنيا را در رده هاي پايه مطالعه کرده ام. مي دانم چه مي خواهم و بايد دنبال چه چيزي بروم.

وي افزود: تفکر دنياي فوتبال روي تيم هاي پايه اقتصاد محور است. آنها بازيکن توليد مي کنند و بعد مي فروشند تا درآمد ايجاد کنند يا اينکه با جذب آنها در تيم اصلي، از هزينه ها کم کنند که باز توليد درآمد است. ما بايد بتوانيم در اين مسير برنامه ريزي کنيم.

رويانيان گفت: مربي که با تيم هاي پايه پرسپوليس کار مي کند بايد برنامه داشته باشد، بايد به دنبال کشف استعدادها باشد. اگر قرار باشد با هم کار کنيم بايد اين مسايل درست شود. مربي من بايد سوابقش در باشگاه موجود باشد. يک بازيکن بايد 15، 16 صفحه بيوگرافي در باشگاه داشته باشد.

مديرعامل پرسپوليس خاطرنشان کرد: اگر به مربي حکم بدهم بايد پاسخگو باشد. مربيان بايد بطور مداوم معلومات خود را بالا ببرند.

وي در ادامه با اشاره به جايگاه پرسپوليس در فوتبال ايران، گفت: پرسپوليس بسيار بزرگ است. ما حق نداريم که اين باشگاه بزرگ را کوچک کنيم و من انتظار دارم در اين مسير، همه مسئولانه برخورد کنيم.

در ادامه اين جلسه، جمشيد زارع با بيان اقدامات صورت گرفته در تيم هاي پايه گفت: زماني که آمديم و باشگاه را تحويل گرفتيم. يک کپي شناسنامه هم از بازيکنان تيم هاي پايه در باشگاه موجود نبود و بطور کلي يک ويرانه را در اين حوزه تحويل گرفتيم که ساماندهي آن نياز به زمان داشت. اين مساله باعث شد در تيم هاي پايه حرفي براي گفتن نداشته باشيم. در آن زمان بازيکنان پايه هر کدام يک رنگ لباس مي پوشيدند و به عنوان مثال در همين بخش با دستور سردار رويانيان نسبت به خريداري البسه و در اختيار گذاشتن آن به کليه رده هاي پايه اقدام شد.

+

نوري قراردادش را با پرسپوليس ثبت کرد

محمد نوري دقايقي قبل با حضور در هيئت فوتبال استان تهران قرارداد خود را به مدت يک سال ديگر تمديد کرد.
    محمد نوري هافبک تيم فوتبال پرسپوليس دقايقي قبل پس از توافق هاي انجام شده با مديران باشگاه، باحضور در هيئت فوتبال استان تهران قرارداد خود را به مدت يک سال ديگر با قرمزپوشان تمديدکرد.

منبع هر دو خبر: ورزش 3

(با پست قبلی ادغام شود)
    Last edited by pcforlife; 11-06-2012 at 15:52. دليل: مرج

4. 5 کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض نوری: رویانیان مرا سورپرایز کرد

6. 3 کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز amirpers's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    در پناه خدا

پيش فرض

دوستان چیزی که من متوجه نشدم اینه که آودوکیچ بالخره رفت یا نه ؟
    آخه با یه دروازه بان چکار می خوان بکنند ؟ گردان هم که شش دانگ نیست.

8. 4 کاربر از amirpers بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

دوستان چیزی که من متوجه نشدم اینه که آودوکیچ بالخره رفت یا نه ؟
    آخه با یه دروازه بان چکار می خوان بکنند ؟ گردان هم که شش دانگ نیست.
    آودوکیچ که رفت و گفت تو ایران به فوتبالش ادامه نمیده
    و میره جایی که بتونه به تیم‌ملی برسه
    سردار هم گفته میخواد یه دروازه‌بان خارجی واسه نیمکت بیاره
    Last edited by Alinho; 10-06-2012 at 20:29.

10. 4 کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال teza's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

الان تنها چیزی که رو اعصابه تمدید نکردن علی کریمی !

12. 2 کاربر از teza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

الان تنها چیزی که رو اعصابه تمدید نکردن علی کریمی !
    کریمی گفتش که بعد از بازی با قطر تمدید میکنه!

14. 3 کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    محمد نوری گفت: با توجه به تیمی که باشگاه در حال بستن آن است، پیش بینی من برای فصل بعد این است که می توانیم هر دو جام را بگیریم. من علاوه بر این می خواهم به تیم ملی هم برگردم.
    هافبک موثر پرسپولیس که در فصل گذشته دومین بازیکن موثر تیم بود، پس از آنکه امروز قراردادش با پرسپولیس را به ثبت رساند در گفتگو با سایت رسمی باشگاه پرسپولیس گفت: ادامه حضور من در پرسپولیس همان 20 روز پیش قطعی شده بود. با توجه به شناختی که از آقای رویانیان داشتم و صحبتی که کردیم، شک نداشتم پرسپولیس امسال یک تیم قدرتمند می سازد.
    وی افزود: باید از این بابت از مدیریت تشکر کنیم و امیدواریم کنار هم بتوانیم یک تیم قدرتمند بسازیم. با توجه به تیمی که باشگاه در حال بستن آن است، پیش بینی من برای فصل بعد این است که بتوانیم هر دو جام را بگیریم. من علاوه بر این می خواهم به تیم ملی برگردم.
    نوری به استناد آمار که دومین بازیکن موثر تیم در فصل گذشته بود، در ادامه تصریح کرد: سال قبل هر چه تلاش کردم، تحت تاثیر نتایج تیم قرار گرفت و دیده نشد. سال بعد برای همه ما متفاوت خواهد بود، تا امروز 24 گل برای پرسپولیس زده ام و دوست دارم این آمار را افزایش دهم. البته شخصا ترجیح می دهم، آمار خودم پائین بیاید اما پرسپولیس بازیهایش را ببرد.
    fc-perspolis.com

16. 3 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض رویانیان: آقاي رسولي‌نژاد پارسال كه استقلال بمب مي‌تركاند خواب بوديد؟

مرجع خبری پرسپولیس: مصاحبه عجيب احمد رسولي‌نژاد رئيس هيات مديره باشگاه استقلال درباره مديرعامل پرسپوليس و این كه، تازه واردها بازار نقل و انتقالات فوتبال ايران را خراب كرده‌اند با واكنش مديرعامل پرسپوليس توام شد. رويانيان كه از اين اظهارنظر رسولي‌نژاد تعجب كرده است می گوید كه نبايد فضاي ذهني طرفداران فوتبال را با اين حرف‌ها مشوش كرد. مدیرعامل پرسپولیس ادامه داد: جرم ما چيست اينكه در فصل نقل و انتقالات خوب كار كرديم، اينكه بازيكن خوب گرفتيم، اينكه برنامه داشتيم؟ مسلم است كه هميشه و همه جاي دنيا بين تيم‌هاي خوب رقابت است. تيم‌هاي بزرگ دوست دارند با نهايت قدرت در يك رقابت شركت كنند و پرسپوليس هم بعد از يك سال بد قصد دارد يك فصل خوب را به هوادارانش هديه كند و ابزار ما در اين راه بازيكنان هستند، حالا ما خيلي كار عجيبي كرديم؟ رويانيان تاکید کرد: من واقعا تعجب مي‌كنم از آقاي رسولي‌نژاد كه نماينده دولت هستند مثل ما. آقاي رسولي‌نژاد ما هر دو از يك جا به كار گمارده شده‌ايم بهتر است طوري حرف نزيم كه ذهن مردم مشوش بشود لفظ ما بايد به سمتي باشد كه طرفداران فوتبال احساس آرامش كنند. وی گفت: من مبني اعتراض آقاي رسولي‌نژاد را نمي‌فهمم يعني چه ما مثل بچه يتيم‌ها بايد يك گوشه بنشنيم اين كار را انجام دهيم آقاي رويانيان خوشحال مي‌شوند. بايد بايستيم همه يارهاي خوب را در بازار بگيرند و بعد ته مانده‌هاي بازار به پرسپوليس برسد. آقاي رسولي‌نژاد من يكسال است به فوتبال آمدم شما كه پارسال تيمتان پشت سر هم ستاره استخدام مي‌كرد خواب بوديد. آيا همه آن بازيكنان با ارقام قانوني به استقلال آمدند؟ رويانيان با تكرار اين كه مي‌خواهند پرسپوليس ضعيف باشد و مثل تيم‌هاي كوچك با آنها رفتار كنند ادامه داد: من خودم مرد قانونم خلاف هم نمي‌كنم اما پارسال اتفاقات زيادي در اين فوتبال افتاد سال‌هاي قبلش هم بوده، قبلا هم دلال‌ها در اين فوتبال فعالیت مي‌كردند و هيچ كس سقف قرارداد را رعايت نمي‌كرده امسال هم تنها اتفاقي كه افتاده اين است كه يك تيم به رقيب‌ها اضافه شده پرسپوليس كه به استقلال و سپاهان و بقيه تيم‌هاي صنعتي اضافه شده و اتفاقا خوب هم اضافه شده. آقاي رسولي‌نژاد شما آنجايي ركب خوريد كه من از چند ماه پيش جذب بازيكن را شروع كردم. شما آنجا به ما باختيد، آنجايي كه من زودتر به بازار رفتم و اتفاقا خريدهاي ارزان‌تري هم انجام دادم. پولي كه پرسپوليس امسال خرج خريد بازيكن كرده نرخ پارسال است نه امسال چون ما زودتر برنامه‌ريزي كرديم و همه شما را جا گذاشتيم. مديرعامل پرسپوليس در پايان حرف‌هايش مي‌گويد: من دوست ندارم بيشتر از اين صحبت كنم اما چيزهاي زيادي از اين فصل نقل و انتقالات در ذهنم مانده و برايم قطعي شده كه اگر بخواهم آنها را به زبان بياورم خيلي‌ باشگاه‌ها و كل فوتبال ايران به لرزه مي‌افتد. من فعلا قصد به زبان آوردن اين حرف‌ها را ندارم اما وقتش كه برسد شايد گفتم كه چه كساني با چه ارقامي در بازار نقل و انتقالات فعاليت مي‌كنند و آن وقت ديگران را به بي‌اخلاقي، خراب كردن بازار و چيزهايي از اين دست متهم مي‌كنند. من متاسفم!

18. 7 کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض 1391-03-22

20. 3 کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •