» جدیترین خبرها از دنیای رستلینگ:
یک مسابقه دیگر پس از برگزاری شوء اسمکدان این هفته برای پی پی وی سامراسلم ثبت شد. در این مسابقه شیموس در مقابل مارک هنری قرار خواهد گرفت و نکته جالب این مسابقه این است که ساعاتی قبل از پخش شوء اسمکدان این هفته از تلویزیون آمریکا، سایت رسمی دابلیو دابلیو ای، این مسابقه را قبل از پخش ثبت کرده بود که در نوع خود عجیب و البته جالب است! پیش از این مسابقه رندی اورتن با کریسچن بر سر کمربند قهرمانی سنگین وزن جهان، سی ام پانک در مقابل جان سینا بر سر کمربند قهرمانی آندیسپیوتد دابلیو دابلیو ای و کلی کلی با بث فینیکس بر سر کمربند قهرمانی دیواس ثبت شده بود. گفتنی است رویداد سامراسلم 14 آگوست در لس آنجلس برگزار خواهد شد.
- آپدیت سامراسلم
ظاهرا مسئولان کمپانی دابلیو دابلیو ای با روی کار آمدن تریپل اچ به فکر خانه تکانی اساسی شدند و صبح امروز چند تن از استاران و دیواهای کمپانی اخراج شدند!! ابتدا ملینا، استار باسابقه و قدیمی برند راء از کمپانی اخراج شد و WWE برای او بهترین آرزوها را کرد! در ادامه کریس مسترز، ولادمیر کازلاو و دیوید هارت اسمیت نیز به ترتیب از کمپانی اخراج شدند! این کار کمپانی اوج انتقادها را به سمت خود آورد و به خصوص اخراج ملینا باعث شده است که توئیتر و فیس بوک دابلیو دابلیو ای پر از انتقاد باشد! انتقادهایی که اکثرا تریپل اچ را مقصر آن می دانند! همچنین گیل کیم دیگر دیوای کمپانی امروز اعلام کرد که بعد از راء این هفته از کمپانی جدا شده است! گفتنی است هنوز دلیل واضح و روشنی از سوی کمپانی برای اخراج این استارها و دیواها اعلام نشده است!!!
- اخراج چند استار و دیوای کمپانی
آندرتیکر اسطوره مصدوم کمپانی دابلیو دابلیو ای که پس از بازی در رسلمنیا 27 دیگر نتوانسته به دلیل مصدومیت به میادین بازگردد، در پی پی وی ونجنس به مسابقات بازخواهد گشت. اما پیش از این عکسی در سایت شخصی آندرتیکر قرار گرفته بود که وی با موهای تراشیده شده در آن دیده شده است که بسیاری از منابع آن عکس را قدیمی دانستند اما صبح روز گذشته منابع مربوط به کمپانی دابلیو دابلیو ای این عکس و چهره آندرتیکر را تایید کردند!! باید منتظر ماند و دید که دد من پس از بازگشتش با چه ظاهری در رینگ کشتی حاضر خواهد شد؟!
- آپدیت بر وضعیت آندرتیکر
کریس مسترز در توئیترش گفت: پس از شنیدن خبر اخراج از دابلیو دابلیو ای سورپرایز شدم! ولی من تسلیم نمیشوم چون این کار را دوست دارم و به گزینه های آینده فکر میکنم! همچنین دیوای با سابقه کمپانی، ملینا نیز امروز از کمپانی به طور رسمی اخراج شد! او در توئیتر خود در این باره نوشت: د ریل موریسون (جان موریسون)، تو گریه من را درآوردی! من خیلی دوستت دارم و افتخار میکنم که تو عشق من در زندگی بودی! من تسلیم نخواهم شد و به مبارزه خود ادامه خواهم داد.
- صحبت های ملینا و مسترز پس از اخراج
همان طوری که اطلاع دارید، پیرمردی 61 ساله مزاحمتی برای دیوای کنونی کمپانی، ماریس به وجود آورده بود و با ارسال پیام ها و نامه های عاشقانه و ترسناک از عشق خود به ماریس و بردن او به بهشت خبر داده بود که در همین حال ماریس از این بابت شکایت کرد و روز پنج شنبه اعلام شد که این پیرمرد محکوم به دور بودن حداقل 300 فیت از ماریس به مدت 3 سال شده است! همچنین اعلام شده است که دوست پسر ماریس، د میز نیز در این دادگاه حضور داشته است!
- محکوم شدن پیرمرد مزاحم ماریس