تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: چه کسی برترین کشی کج کار wwe در سال 2012 است؟

راي دهنده
55. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • رندی اورتن

10 18.18%
  • کریس جریکو

0 0%
  • جان سینا

10 18.18%
  • آندر تیکر

10 18.18%
  • سی ام پانک

3 5.45%
  • بیگ شو

0 0%
  • سین کارا

0 0%
  • ری میستریو

5 9.09%
  • د میز

0 0%
  • تریپل اچ

12 21.82%
  • شیمس

2 3.64%
  • کریسشن

0 0%
  • مارک هنری

0 0%
  • آلبرتو دلریو

1 1.82%
  • کین

2 3.64%
صفحه 253 از 287 اولاول ... 153203243249250251252253254255256257263 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,521 به 2,530 از 2862

نام تاپيک: کشتی کج

پروفشنال gta6767's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    wwe

پيش فرض

» جدیترین خبرها از دنیای رستلینگ:

• آپدیت سامراسلم
    یک مسابقه دیگر پس از برگزاری شوء اسمکدان این هفته برای پی پی وی سامراسلم ثبت شد. در این مسابقه شیموس در مقابل مارک هنری قرار خواهد گرفت و نکته جالب این مسابقه این است که ساعاتی قبل از پخش شوء اسمکدان این هفته از تلویزیون آمریکا، سایت رسمی دابلیو دابلیو ای، این مسابقه را قبل از پخش ثبت کرده بود که در نوع خود عجیب و البته جالب است! پیش از این مسابقه رندی اورتن با کریسچن بر سر کمربند قهرمانی سنگین وزن جهان، سی ام پانک در مقابل جان سینا بر سر کمربند قهرمانی آندیسپیوتد دابلیو دابلیو ای و کلی کلی با بث فینیکس بر سر کمربند قهرمانی دیواس ثبت شده بود. گفتنی است رویداد سامراسلم 14 آگوست در لس آنجلس برگزار خواهد شد.

• اخراج چند استار و دیوای کمپانی
    ظاهرا مسئولان کمپانی دابلیو دابلیو ای با روی کار آمدن تریپل اچ به فکر خانه تکانی اساسی شدند و صبح امروز چند تن از استاران و دیواهای کمپانی اخراج شدند!! ابتدا ملینا، استار باسابقه و قدیمی برند راء از کمپانی اخراج شد و WWE برای او بهترین آرزوها را کرد! در ادامه کریس مسترز، ولادمیر کازلاو و دیوید هارت اسمیت نیز به ترتیب از کمپانی اخراج شدند! این کار کمپانی اوج انتقادها را به سمت خود آورد و به خصوص اخراج ملینا باعث شده است که توئیتر و فیس بوک دابلیو دابلیو ای پر از انتقاد باشد! انتقادهایی که اکثرا تریپل اچ را مقصر آن می دانند! همچنین گیل کیم دیگر دیوای کمپانی امروز اعلام کرد که بعد از راء این هفته از کمپانی جدا شده است! گفتنی است هنوز دلیل واضح و روشنی از سوی کمپانی برای اخراج این استارها و دیواها اعلام نشده است!!!

• آپدیت بر وضعیت آندرتیکر
    آندرتیکر اسطوره مصدوم کمپانی دابلیو دابلیو ای که پس از بازی در رسلمنیا 27 دیگر نتوانسته به دلیل مصدومیت به میادین بازگردد، در پی پی وی ونجنس به مسابقات بازخواهد گشت. اما پیش از این عکسی در سایت شخصی آندرتیکر قرار گرفته بود که وی با موهای تراشیده شده در آن دیده شده است که بسیاری از منابع آن عکس را قدیمی دانستند اما صبح روز گذشته منابع مربوط به کمپانی دابلیو دابلیو ای این عکس و چهره آندرتیکر را تایید کردند!! باید منتظر ماند و دید که دد من پس از بازگشتش با چه ظاهری در رینگ کشتی حاضر خواهد شد؟!

• صحبت های ملینا و مسترز پس از اخراج
    کریس مسترز در توئیترش گفت: پس از شنیدن خبر اخراج از دابلیو دابلیو ای سورپرایز شدم! ولی من تسلیم نمیشوم چون این کار را دوست دارم و به گزینه های آینده فکر میکنم! همچنین دیوای با سابقه کمپانی، ملینا نیز امروز از کمپانی به طور رسمی اخراج شد! او در توئیتر خود در این باره نوشت: د ریل موریسون (جان موریسون)، تو گریه من را درآوردی! من خیلی دوستت دارم و افتخار میکنم که تو عشق من در زندگی بودی! من تسلیم نخواهم شد و به مبارزه خود ادامه خواهم داد.

• محکوم شدن پیرمرد مزاحم ماریس
    همان طوری که اطلاع دارید، پیرمردی 61 ساله مزاحمتی برای دیوای کنونی کمپانی، ماریس به وجود آورده بود و با ارسال پیام ها و نامه های عاشقانه و ترسناک از عشق خود به ماریس و بردن او به بهشت خبر داده بود که در همین حال ماریس از این بابت شکایت کرد و روز پنج شنبه اعلام شد که این پیرمرد محکوم به دور بودن حداقل 300 فیت از ماریس به مدت 3 سال شده است! همچنین اعلام شده است که دوست پسر ماریس، د میز نیز در این دادگاه حضور داشته است!

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    wwe

پيش فرض

اخرین عکس منتشر شده از تریپل اچ

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    wwe

پيش فرض

عکس راک در دوران تحصیلش:

4. این کاربر از gta6767 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    wwe

پيش فرض

خبر فوق داغ عکس جنجالی و جدید از آندرتیکر:

یه چیز خیلی جنجالی رو می خوام براتون بزارم و اون عکس جدیدی هست که گفته میشه از آندرتیکره و می گن آندرتیکر موهای سرش رو کاملا زده و همونطور که در عکس زیر می بینید ریشش رو هم زده . خب ظاهر کاملا جدیدی هست و بهش نمی یاد و طبق گفته ها امکان این که آندرتیکر با این سر و وضغ جدید به مسابقات برگرده کم هست . البته ممکن هم هست برگرده . اما این می تونه حکم این باشه که مارک کالوی با آندرتیکر دارد خداحافظی می کند چون یکی از بزرگترین ویژگی های dead man موهای بلندش بوده البته امکان این مسئله هم بالاست که آندرتیکر با همین استایل مسابقه بده . در عکس آندرتیکر رو می بینید که ایستاده و اصلا از بیمارستان و باند پیچی خبری نیست البته اگه هم رو کتفش باشه ما نمی بینیم چون زیر تی شرت هستش . اما خیلی راحت و اینطور هم که معلومه بدون میشل مککول همسرش قصد مسافرت داره .

6. این کاربر از gta6767 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه The Rock 2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    جنوب شهر

پيش فرض

خبر فوق داغ عکس جنجالی و جدید از آندرتیکر:

یه چیز خیلی جنجالی رو می خوام براتون بزارم و اون عکس جدیدی هست که گفته میشه از آندرتیکره و می گن آندرتیکر موهای سرش رو کاملا زده و همونطور که در عکس زیر می بینید ریشش رو هم زده . خب ظاهر کاملا جدیدی هست و بهش نمی یاد و طبق گفته ها امکان این که آندرتیکر با این سر و وضغ جدید به مسابقات برگرده کم هست . البته ممکن هم هست برگرده . اما این می تونه حکم این باشه که مارک کالوی با آندرتیکر دارد خداحافظی می کند چون یکی از بزرگترین ویژگی های dead man موهای بلندش بوده البته امکان این مسئله هم بالاست که آندرتیکر با همین استایل مسابقه بده . در عکس آندرتیکر رو می بینید که ایستاده و اصلا از بیمارستان و باند پیچی خبری نیست البته اگه هم رو کتفش باشه ما نمی بینیم چون زیر تی شرت هستش . اما خیلی راحت و اینطور هم که معلومه بدون میشل مککول همسرش قصد مسافرت داره .
    مرسی خیلی خوشحال شدم خدا کنه برگرده
    آندر هیل باشه خیلی جالبتر میشه
    اون موقع که با موتور میومد دستمال سر هم می بست خیلی باحال تر بود

8. این کاربر از The Rock 2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    wwe

پيش فرض

» انتخاب 25 کشتی کج کار برتر هفته از سوی کمپانی دبلیو دبلیو ای:
    Last Week
    Movement
    Superstar
    This Week
    2CHRISTIAN
    11JOHN CENA
    210CM PUNK
    34DANIEL BRYAN
    46MARK HENRY
    57ALBERTO DEL RIO
    65RANDY ORTON
    73REY MYSTERIO
    89SHAEMUS
    913R-TRUTH
    1011ALEX RILY
    1112CODY RHODES
    128KELLY KELLY
    1314THE MIZ
    1415KOFI KINGSTON
    1516EZEKI [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] JACKSON
    1619DAVID OTUNGA & MICHEAL MCGILLICUTTY
    17-BETH PHOENIX
    1820ALICIA FOX
    1917DOLPH ZIGGLER
    20-NATALYA
    2118ZACK RYDER
    2222WADE BARRETT
    2323JINDER MAHAL & THE GREAT KHALI
    24-BRODUS CLAY
    25

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    wwe

پيش فرض

زیرنویس فارسی WWE Money in the bank 2011:
    این ترجمه به صورت شنیداری تهیه شده هست و مربوط به مسابقات money in the bank امسال هست و دوستانی که ندیدن میتونن با زیرنویس فارسی ببینن. زیرنویس با نسخه ی HD تک پارت هماهنگ هست.
    لینک دانلود:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    منبع:wwepersia

حـــــرفـه ای Havbb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    .: اصــــــ‍‍‍‍‍فــــــهــــان :. اسم من: حـامـد

پيش فرض

شما 10 تا مسابقه که نتایجش رو نمیدونید رو انتخاب کنید و ببینید.قبلش حدس بزنید در فلان مبارزه کدوم کچ کار برنده میشه.اگه تونستید 5 مسابقه رو درست بگید مسابقات هیچکدوم نتایجش تعیین شده نیست.اگه تونستید 10 مسابقه رو درست بگید نتایج همش از قبل تعیین شده است.اگه بین این دو عدد حدس شما درست دراومد هر چه به 5 نزدیکتر باشه مسابقات واقعی تر و هر چه به 10 نزدیکتر باشه مسابقات غیر واقعی تره.
    این تیکه یعنی چی ، خوب اگه من هر ده مسابقه رو درست حدس زدم خودم خیلی باهوش بودم چه ربطی داره به از پیش تعیین شدنش
    =====
    بروبرچ ، شیمس فیس شده؟ من کلا خیلی علاقه دارم به شیمس... The Celtic warrior

حـــــرفـه ای Havbb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    .: اصــــــ‍‍‍‍‍فــــــهــــان :. اسم من: حـامـد

پيش فرض

اینم یه عکس از راک برای راک : دی

==========
    اخرین عکس منتشر شده از تریپل اچ
    عجب شکمی ! کلا گند زده به هیکلش. اصلا به قیافش نمیاد با آندرتیکر مسابقه داده باشه....
    ==========
    و می گن آندرتیکر موهای سرش رو کاملا زده و همونطور که در عکس زیر می بینید ریشش رو هم زده
    آندرتیکر یه رستلمنیای ی دیگه بیشتر نیست.... اونم احتمالا با کین مسابقه میده. استوریش رو هم من حدس میزنم وقتی تیکر برگشت کین دوباره هیل میشه ، بعد احتمالا تگ تیم رو هم خواهیم داشت که وید برت و کین تو یه تیم باشند. البته وید برت عددی نیست که با اندرتیکر درگیر بشه ولی شاید یه مسابقه بدن باهم. کمپانی خیلی علاقه داشت که آندرتیکر تو سامراسلم بتونه برسه ، چون سامراسلم توی لس آنجلسه و خیلی درآمد داره....

13. 2 کاربر از Havbb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز GHAGHALEELEE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این تیکه یعنی چی ، خوب اگه من هر ده مسابقه رو درست حدس زدم خودم خیلی باهوش بودم چه ربطی داره به از پیش تعیین شدنش
    =====
    بروبرچ ، شیمس فیس شده؟ من کلا خیلی علاقه دارم به شیمس... The Celtic warrior

تو هم ما رو گرفتی هااگه چیزی مشخص باشه مشخصه دیگه.باهوش و کن ذهن نداریم که.عین این میمونه که ته کوچه ای بن بست باشه.خوب تهش باز نمیتونه باشه دیگه.همه اینو میفهمن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •