اين سيوهاي من توي مسترليگ تا سال 2012 جلو رفتم. فقط ببينيد چه تيم رديفيه!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اين سيوهاي من توي مسترليگ تا سال 2012 جلو رفتم. فقط ببينيد چه تيم رديفيه!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با این همه ادعا نتونسید راه اهن زپرتی رو بزنید که ..... ! تیمتون دیوید بکهام رو کم داره یادت رفت بنویسی معدنچی=دیوید بکهامپرسپولیس :واعضی = بوفن شیث رضایی= کاناوارو نیکبخت=اتو
یه نصیحت برادرانه این تشبیه های تابلو رو عوض کنید
Last edited by farhad200; 18-09-2007 at 06:12.
تو تنظيمات صدا هم رفتم..اونجا روشنه گزارش..ولی موقع بازی پخش نميشه
فعلا که ما اولیم و شما -ببخشیدها- بلانسبت ریدید!!!
بذار منم یه نصیحت برادرانه بهت بگم، اونم اینه که شما اول تیمتونو جمع کنید که از ملوان و سایپا نخورید، بعد ایراد از تیم اول لیگ بگیرید!![]()
Last edited by aminspy12; 18-09-2007 at 14:17.
سلام بچه ها من ویندوزم رو عوض کردم سی دی بازیرو هم ندارم ولی خود بازی توی یه درایو دیگست دیده بودم یه پیج هست که بازی پرو 6 که اینجوری اکتیو میکنه میشه اون فایل رو بدید
حمید رضا جان سیوتو ذیذم ولی زیاد جالب نبود ...! تازه تیم انگلیسو چرا همشو 99 کردی؟
وقتی چیزی از فوتبال نمیدونی بیخودی حرف نزن آقا فرشاد اولا معدنچی تو پرسپولیس نیست از پرسپولیس رفته ثانیا العان پرسپولیس اوله استقلالیا اینقدر زر الکی نزنن
Last edited by Only Pes; 18-09-2007 at 18:05.
این همه اپشن فایل که همه ی کاپها رو دارن . یکیشو دانلود کن .
در ضمن اون پرچم میلان رو از کنار پرچم با ابهت منچستر بردار , وقتی دیدم کلی بهم برخورد .
اولا اینجا تاپیکه و تمام افراد دنیا میتونن نوشته های ما رو بخونن پس شخصیت سایت و خودت و از همه مهمتر فرهنگ ایرانی رو نبر زیر سوال اینجا مثل خونه آدم نیست که هر چی دلت بخواد به زبون بیاری. ثانیا اولی یا دومی بودن تیم ملاک نیست باشگاهی که فرق سرمربی و آنالیزور رو نمیدونه عاقبت کارش کاملا معلومه ثالثا دیگه این بحث رو ادامه نده چون اینجا جاش نیست. به قول خودت که تو امضا نوشتی:
دود اگر بالا نشیند کسر شان شعله نیست
جای چشم ابرو نگیرد گر چه او بالاتر است
ببخشید ها ولی من اگر به قول شما از فوتبال چیزی ندونم با لاخره فوتبال باشگاههای اروپا رو نگاه میکنم و بازی بازیکنای اروپایی رو دیدم و اصلا بازیکنای ایران در حدی نیستن که بخوای با اونا مقایسشون کنی چون اگر بخوای تشبیهشون کنی به هم بهت میخندن من واسه خاطر خودت میگم عزیزم.
معدنچی درسته که از پرسپولیس رفته ولی خود باشگاه پرسپولیس اونو ترانسفر کرده اگه بخواد دوباره بر میگرده. مثل فرهاد مجیدی که برگشت استقلال.
Last edited by farhad200; 19-09-2007 at 04:02.
سلاماين روشي كه ميگم ديگه لازم نيست بعد از نصب ويندوز و حتي وقتي كه رو آيكون pes6.exe كليك ميكنيد پيغام "بازي رو دوباره نصب كنيد " ميبينيد رو رد كنيدسلام بچه ها من ویندوزم رو عوض کردم سی دی بازیرو هم ندارم ولی خود بازی توی یه درایو دیگست دیده بودم یه پیج هست که بازی پرو 6 که اینجوری اکتیو میکنه میشه اون فایل رو بدید
فايل زير رو اول دانلود كنيد
فقط كافيه اول رو فايل راست كليك كنيد و اديت رو بزنيد و در پنجره اي كه باز شد در آخرش در جلوي InstallDir مسير بازي خود رو بدهيد
مثلا مال من F:\Program Files\Pro Evolution Soccer 6
همينطور كه نوشتم و بعد سيو كنيد و فايل رو اجرا كنيد و yes و ok رو بزنيد و راحت بازي رو اجرا كنيد.
اينطوري ديگه از بازي خيلي خيلي كم پرت ميشيد بيرون
منبع:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پارسي اديتور
------------------------------کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگر سوالي بود در خدمتيم ( البته اگر تاپيك مونه!)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)