تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 253 از 314 اولاول ... 153203243249250251252253254255256257263303 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,521 به 2,530 از 3137

نام تاپيک: طرفداران HP dv6-6090ee

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

راستی داداش هارد 6199 تو حافظش چقدره مال من 750میگن سری اولش 1tb

پروفشنال mohsenking's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    سعادت آباد

پيش فرض

مبارک باشه

---------- Post added at 05:34 PM ---------- Previous post was at 05:33 PM ----------

مبارک باشه
    منم تازه گرفتم اصلا نمیدونم این فینگرش برنامش کجا هست
    C:\SwSetup\sp51649
    راستى من هر کارى مىکنم نمىتونم پارتىشن بندى رو عوض کنم
    کمکم کنىد راستى برا فقل وىندوز نمىشه فىنگر رو گذاشت

Sent from my GT-I9100
    با کمک برنامه EASEUS Partition Master پارتیشن بندی کن (قبلش ریکاوری فراموش نشه)
    چرا میشه روی ویندوز فینگر رو ست کرد ، کافیه یک بار برنامشو باز کنی بقیشو خودت میری!!!

من 6090 دارم توی لود کردن برنامه ها موقعی که میخوای برنامه ای رو باز کنی کمی کنده اما تو هیچ بازی یا برنامه ای کم نمیاره.کسی میدونه دلیل کند بودن موقع باز کردن برنامه ها و بالا اومدن ویندوز چیه؟
    بعضی وقتا مدیا پلیر رو دیر باز میکنه دلیلشم اینه که رام رو هم لود میکنه با بقیه مشکلی نداره مگر اینکه برنامه خیلی سنگین باشه که اونم باز زیاد نشون نمیده

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

C:\SwSetupاینو داره ولی
    \sp51649رو نداره رفیق

راستی ایت اپدیت بایوس چی هست میگن باید اپدیت کرد؟چرا خودش اپدیت نمیکنه ؟کجا ببینم ورزنش پند هست

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام دوستان.
    من مدل 6080 رو دارم یه مشکلی باهاش داشتم که خواستم در مورد راه حلش ازتون سوال بپرسم.

حدود یک ماهه که من در اجرای بازی ها به مشکل برخوردم به این شکل که در حین بازی تصاویر بریده بریده میشن و یه سری خطوط افقی آزار دهنده رو مانیتور میاد.
    میدونم که این مشکل با vsync حل میشه اما من از توی تنظیمات بازی وقتی که این گزینه رو فعال می کنم هیچ تغییری احساس نمی کنم در واقع روشن یا خاموش بودنش هیچ فرقی نداره!
    در حالی که با گرافیک اینتل این مشکل رو ندارم با اینکه فریم ریت اجرای بازی با گرافیک اینتل پایینه و کلا به درد بازی نمی خوره اما حداقل مشکل بالا رو نداره!
    در ضمن آخرین درایور کارت گرافیک هم نصب کردم ولی مشکل همچنان پابرجاست.
    اینم بگم که اوایل (حدود دو ماه) اصلا مشکلی در اجری بازی نداشتم و الان حدود یک ماهه که اینطوری شده.

میخواستم اگه راه حلی برای این مشکل وجود داره بهم بگین. پیشاپیش هم ازتون ممنونم.
    ای بابا. کسی نیست جواب ما رو بده؟!

داره خودمونی میشه XplodR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    TabriZz

پيش فرض

C:\SwSetupاینو داره ولی
    \sp51649رو نداره رفیق

راستی ایت اپدیت بایوس چی هست میگن باید اپدیت کرد؟چرا خودش اپدیت نمیکنه ؟کجا ببینم ورزنش پند هست
    هاردش 750 هستش.ورژن بایوس رو با برنامه CPU-Zمیتونی چک کنی.HP Support Assistantهم آپدیت بایوس رو چک میکنه . آخرین ورژن بایوس رو از لینک زیر دانلود کن:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] =

6. این کاربر از XplodR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

شما خودت همین بایوس رو نصب کردین؟لازمه؟بعد اینکه اثرانگشت برنامش تو مسیری که گفتی نبود داداش خیلی ممنون از جواب هات اقایی

---------- Post added at 03:23 AM ---------- Previous post was at 03:19 AM ----------

ای بابا. کسی نیست جواب ما رو بده؟!
    داداش واس من پیش نیومده بزار شاید بقیه بدونن حتما بهت جواب میدن[COLOR="Silver"]

---------- Post added at 03:24 AM ---------- Previous post was at 03:23 AM ----------
    Last edited by shy_majid_ir; 19-10-2011 at 03:27.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

دوستان راستى من رم لپ تاپم 4 هست ولى 2 گىپش رو به عنوان کش ىه همچىن چىزى نوشته ىعنى چى

Sent from my GT-I9100

داره خودمونی میشه XplodR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    TabriZz

پيش فرض

شما خودت همین بایوس رو نصب کردین؟لازمه؟بعد اینکه اثرانگشت برنامش تو مسیری که گفتی نبود داداش خیلی ممنون از جواب هات اقایی

---------- Post added at 03:23 AM ---------- Previous post was at 03:19 AM ----------

داداش واس من پیش نیومده بزار شاید بقیه بدونن حتما بهت جواب میدن[COLOR="Silver"]

---------- Post added at 03:24 AM ---------- Previous post was at 03:23 AM ----------
    بله من خودم بایوس رو آپدیت کردم. اگه آپدیت نکنی چیزی از دست نمیدی ولی آپدیت کن. پیشنهاد میکنم Finger Print رو بیخیال شی. من که استفاده نمیکنم.در ضمن تمامی درایور های مور نیازت توی لینک زیر هست. درایور Finger Printهم تو قسمت Keyboard,Mouse & Input Devices هستش :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

---------- Post added at 04:58 PM ---------- Previous post was at 04:57 PM ----------

دوستان راستى من رم لپ تاپم 4 هست ولى 2 گىپش رو به عنوان کش ىه همچىن چىزى نوشته ىعنى چى

Sent from my GT-I9100
    کجا نوشته؟ واضح نیست حرفت.

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

اخه اومدم نصب کنم ریست شد 1بعد 1صفحه اومد اون لیکی هم که دادی f1aهست اما من نمیدونم ورزن قبلیش چند هست 4روز لب تاپ رو گرفتم امکانش هست خودش اپدیت کنه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

دوستان ماژول 4 گىگ چند هست و تا چند گىگ ساپورت مىکنه

Sent from my GT-I9100

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •