تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 253 از 510 اولاول ... 153203243249250251252253254255256257263303353 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,521 به 2,530 از 5093

نام تاپيک: Elder Scrolls V: Skyrim

اگه نباشه جاش خالی می مونه aramesh_61's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    نقطه‌ی کوچک آبی رنگ

پيش فرض

سلام داداشای گل خسته نباشید میشه لطفا یکی کامل توضیح بده که چطوری باید عضو گروه dark brotherhood بشم؟
      محتوای مخفی: روش عضو شدن در گروه dark brotherhood ! 
    توی شهر riften یه خونه ای هست (مثل یتیم خونه میمونه)، یه پیرزن و یه زن جوون با چند تا بچه توش هستن، با بچه ها که صحبت کنی یه ماموریت بهت میدن که بری با یه بچه ای که فکر کنم اسمش Arentino بود و از اون یتیم خونه به windhelm فرار کرده حرف بزنی، بعدش برو windhelm با Arentino صحبت کن، اونم بهت یه ماموریت میده که بری اون پیرزن رو بکشی! وقتی ماموریتشو انجام دادی برگرد پیش Arentino به عنوان پاداش یه بشقاب بهت میده! اون بشقابو نگه دار، و یکم که بازیو ادامه بدی یه نامه بدستت میرسه که توش نوشته We know ! این نامه رو که گرفتی برو یه جایی بگیر بخواب! بیدار که بشی میبینی یه زن بالای سرته که رئیس Dark Brotherhoode !

2. 6 کاربر از aramesh_61 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Vahidking.75's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    شوشتر

پيش فرض

آنقدر دلم میخواد این بازی رو بازی کنم

حیف که انگلیسیم خوب نیست

حال حوصله هم ندارم کلمه به کلمه با بابیلون ترجمه کنم البته اگه وقتی استارت رو میزدی زیر نویس می موند خیلی خوب می شد

راهی نداره با ایکس باکس این کارو کرد ؟ وقتی تو قسمت مپ ، اسکیل ، items ، جادو زیر نویس رو صفحه می مونه ؟

آخر فروم باز Zaghan_13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

خب من که قصد دانلود بازی رو حالا حالاها نداشتم پیداش کردم(قصدو میگم) ولی توی سایت دانلودها واسه ی نسخه ی بلک باکس با حجم 3.5 گیگ نوشته نه کاهش کیفیت داره نه چیزی حذفیدن و کامله کامله ... و کرک شده ی Razor1911 هم هست.

حالا اگه اینجا کسی دانلودش کرده یا اطلاع داره که درسته یا اینکه غلطه و یه جاهایی کمبود داره بگه که من دانلودش رو شروع کنم.

آخر فروم باز Little Sparrow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

خب من که قصد دانلود بازی رو حالا حالاها نداشتم پیداش کردم(قصدو میگم) ولی توی سایت دانلودها واسه ی نسخه ی بلک باکس با حجم 3.5 گیگ نوشته نه کاهش کیفیت داره نه چیزی حذفیدن و کامله کامله ... و کرک شده ی Razor1911 هم هست.

حالا اگه اینجا کسی دانلودش کرده یا اطلاع داره که درسته یا اینکه غلطه و یه جاهایی کمبود داره بگه که من دانلودش رو شروع کنم.

من در مورد دانلودش نمیدونم ولی من که بازی رو خریدم دیدم یه DVD هست هزارتومان
    خلاصه رفتیم نصب کردیم دیدم نسخه Blackbox هست.از مشکلاتش اینه که صداهاش مشکل دارن که یه Fix برای حل این مشکل دادن که من نصب کردم صداش درست شد.تنها مشکل Black box اینه.همین.
    لینک Fix تو پست اول مشکلات نصب و اجرا این بازی هست:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    درضمن من که خریدم کرکش مشکل نداشت اپدیت 1 رو هم از قبل داشت.

6. این کاربر از Little Sparrow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Zaghan_13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

من در مورد دانلودش نمیدونم ولی من که بازی رو خریدم دیدم یه DVD هست هزارتومان
    خلاصه رفتیم نصب کردیم دیدم نسخه Blackbox هست.از مشکلاتش اینه که صداهاش مشکل دارن که یه Fix برای حل این مشکل دادن که من نصب کردم صداش درست شد.تنها مشکل Black box اینه.همین.
    لینک Fix تو پست اول مشکلات نصب و اجرا این بازی هست:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    درضمن من که خریدم کرکش مشکل نداشت اپدیت 1 رو هم از قبل داشت.
    پس یعنی اگه بلک باکس رو دانلود کنم و آپدیت 1 رو بنصبم + فیکس بازی کامله و مشکلی نداره دیگه؟

داره خودمونی میشه ck98's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

چه جوری تو بازی واسه خودمون پول اضافه کنیم ؟
    اگر میخوای بدون رمز پول جمع کنی بهترین راه ساخت سلاح است . سلاح بساز تقویت کن جادوییش کن بعد به قیمت زیاد بفروش سعی کن هر جا میری ات و اشغال جمع کنی بعد محلول بسازی بعد بفروشی.

راه دوم رمز هست که محدودیت نداره موقعی که داری بازی میکنی دکمه ~ یا پ که گوشه هست رو بزن و بعد بنویس

player.additem 0000000f 100 به جای صد میتونی هر عدد پولی که میخوای بزاری

آخر فروم باز Little Sparrow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

پس یعنی اگه بلک باکس رو دانلود کنم و آپدیت 1 رو بنصبم + فیکس بازی کامله و مشکلی نداره دیگه؟
    اپدیت ها که اختیارین و مشکل باگ ها رو حل میکنن ولی اگر نصب کنی خیلی بهتره.تازه با همین اپدیت ها هم بازی خیلی باگ داره.
    در مورد فیکس صدا هم بگم برای همه جواب نداده منم خودم باره اول برام حل نکرد مشکل صدا رو.سیوهامو نگه داشتم و uninstall کردم بعد دوباره Fix رو اجرا کردم اینبار مشکل حل شد.تازه همینم برای بعضی ها جواب نمیده.
    دیگه همین اره مشکل دیگه نداره.

10. این کاربر از Little Sparrow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه rahgozar1368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام دوستان
    یکی بگه خونه ای که میخریم کحاست؟
    من یه خونه تو whiterun با تمام امکاناتش خریدم ولی هیچ نشونه ای نداره و نمیدونم کجاست؟

پروفشنال narotu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

سلام دوستان
    یکی بگه خونه ای که میخریم کحاست؟
    من یه خونه تو whiterun با تمام امکاناتش خریدم ولی هیچ نشونه ای نداره و نمیدونم کجاست؟
    تو شهر که میای داخل شهر سمت راست در دوم
    breez home

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    TEHRAN---kamranie

پيش فرض

دوستان من الان معبد جادوگر موندم رفتم توش یه پیرمرده با 3 نفر صحبت میکرد بعد

علامت اومد اونحا همین طوری جادوی اتش زدم یسری حرف زد الان بازم اونجا تو گردی علامت هست چی کار کنم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •