سلام داداشای گل خسته نباشید میشه لطفا یکی کامل توضیح بده که چطوری باید عضو گروه dark brotherhood بشم؟محتوای مخفی: روش عضو شدن در گروه dark brotherhood !
سلام داداشای گل خسته نباشید میشه لطفا یکی کامل توضیح بده که چطوری باید عضو گروه dark brotherhood بشم؟محتوای مخفی: روش عضو شدن در گروه dark brotherhood !
آنقدر دلم میخواد این بازی رو بازی کنم
حیف که انگلیسیم خوب نیست
حال حوصله هم ندارم کلمه به کلمه با بابیلون ترجمه کنم البته اگه وقتی استارت رو میزدی زیر نویس می موند خیلی خوب می شد
راهی نداره با ایکس باکس این کارو کرد ؟ وقتی تو قسمت مپ ، اسکیل ، items ، جادو زیر نویس رو صفحه می مونه ؟
خب من که قصد دانلود بازی رو حالا حالاها نداشتم پیداش کردم(قصدو میگم) ولی توی سایت دانلودها واسه ی نسخه ی بلک باکس با حجم 3.5 گیگ نوشته نه کاهش کیفیت داره نه چیزی حذفیدن و کامله کامله ... و کرک شده ی Razor1911 هم هست.
حالا اگه اینجا کسی دانلودش کرده یا اطلاع داره که درسته یا اینکه غلطه و یه جاهایی کمبود داره بگه که من دانلودش رو شروع کنم.
من در مورد دانلودش نمیدونم ولی من که بازی رو خریدم دیدم یه DVD هستهزارتومان
خلاصه رفتیم نصب کردیم دیدم نسخه Blackbox هست.از مشکلاتش اینه که صداهاش مشکل دارن که یه Fix برای حل این مشکل دادن که من نصب کردم صداش درست شد.تنها مشکل Black box اینه.همین.
لینک Fix تو پست اول مشکلات نصب و اجرا این بازی هست:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددرضمن من که خریدم کرکش مشکل نداشت اپدیت 1 رو هم از قبل داشت.
پس یعنی اگه بلک باکس رو دانلود کنم و آپدیت 1 رو بنصبم + فیکس بازی کامله و مشکلی نداره دیگه؟
اگر میخوای بدون رمز پول جمع کنی بهترین راه ساخت سلاح است . سلاح بساز تقویت کن جادوییش کن بعد به قیمت زیاد بفروش سعی کن هر جا میری ات و اشغال جمع کنی بعد محلول بسازی بعد بفروشی.
راه دوم رمز هست که محدودیت نداره موقعی که داری بازی میکنی دکمه ~ یا پ که گوشه هست رو بزن و بعد بنویس
player.additem 0000000f 100 به جای صد میتونی هر عدد پولی که میخوای بزاری
اپدیت ها که اختیارین و مشکل باگ ها رو حل میکنن ولی اگر نصب کنی خیلی بهتره.تازه با همین اپدیت ها هم بازی خیلی باگ داره.
در مورد فیکس صدا هم بگم برای همه جواب نداده منم خودم باره اول برام حل نکرد مشکل صدا رو.سیوهامو نگه داشتم و uninstall کردم بعد دوباره Fix رو اجرا کردم اینبار مشکل حل شد.تازه همینم برای بعضی ها جواب نمیده.
دیگه همین اره مشکل دیگه نداره.![]()
سلام دوستان
یکی بگه خونه ای که میخریم کحاست؟
من یه خونه تو whiterun با تمام امکاناتش خریدم ولی هیچ نشونه ای نداره و نمیدونم کجاست؟
تو شهر که میای داخل شهر سمت راست در دوم
breez home
دوستان من الان معبد جادوگر موندم رفتم توش یه پیرمرده با 3 نفر صحبت میکرد بعد
علامت اومد اونحا همین طوری جادوی اتش زدم یسری حرف زد الان بازم اونجا تو گردی علامت هست چی کار کنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)