اگه رامت 2.2 به با لاهست
میتونی به آدرس زیر بروی و محل نصب و ذخیره برنامه ها را روی مموری کارت انتخاب کنی
Settings/CynogenMode settins/Application/Install location=External
اگه رامت 2.2 به با لاهست
میتونی به آدرس زیر بروی و محل نصب و ذخیره برنامه ها را روی مموری کارت انتخاب کنی
Settings/CynogenMode settins/Application/Install location=External
ممنون عزیز بابت پاسخیعنی تو رام 2.1 هیچ راهی نداره دیگه ؟!
+
در ضمن تو رام 2.3 مثلا !! این مسیرو انتخاب کنم !! دیگه نیاز به پارتیشن بندی مموری و ازین دست حرفا نیست و میتونم پارتیشن ex2 مموریمو حذف کنم ؟!
.
.
و یه سوال دیگه از دوستان !! بنظرتون رم 16 گیگابایت برای این گوشی چطوره ؟! بعد از پر شدن مثلا 10 گیگ سرعت گوشی کم نمیشه ؟! و اینکه برای خرید بهترین نوع مموری کارت برا این گوشی چه چیزهاییو باید مد نظر قرار بدم ؟! ممنون![]()
نسخه شماره 11 رام gingerdx cm7 هم اومد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان لطفا جواب این پست رو بدید که واجبه !!![]()
شما رامتو عوض کنی یه 2.3 نصب کنی مشکلت حل میشه
برای مموری هم حداقل کلاس 6 بگیر خیلی عالی روی گوشی کار میکنه![]()
ممنون بابت پاسخ !! این کلاس 6 ی که میگید کلا چی چی هست ؟! رو مموری موقع خرید ذکر شده دیگه ؟! اگه مثلا به فرض کلاس 2 باشه بگیرم چه مشکلی پیش میاد ؟!
+
راستی یه مشکل اساسی پیدا کردمتموم ویجکت های دسکتاپ گوشی بعد از یه بار در اوردن مموری در حالت روشن پرید و دیگه هم بر نمیگرده !! چیکار کنم ؟!
.
کلا خالی شده اوت قسمت ویجکت ها و حتی از یه نرم افزار ویجکت دار هم میخوام چیزی انتخاب کنم این میاد :
لطفا راهنمایی کنید؟
Last edited by SA.JJ.AD; 28-08-2011 at 10:45.
viperm@
کلاسی که به مموری میدن سرعتشو نشون میده، تا کلاس 10 هم در بازار موجوده که بهترین سرعتو داره و قیمتش بالاتره برای مدل 16گیگ حدود 50 تا 60 تومن قیمتشه
کلاس2 مشکلی نداره ولی با این ظرفیتی که شما میخای بگیری توصیه نمیشه
کلاس مموری هم داخل یک دایره روی مموری کارت نوشته شده
وقتی گوشیت روشنه بهتره مموریو ازش خارج نکنی یا حداقل Unmountـش کنی! یه بار گوشیو ریست کن باید درست بشه...
Last edited by nihilnigritude; 28-08-2011 at 11:56.
ویجت ها رو توی مموری نصب نکن. ویجت ها توی حافظه داخلی نصب بشند هم بهتر کار میکنند , هم وقتی مموری رو در میاری مشکلی واسشون ایجاد نمیشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)