تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 253 از 284 اولاول ... 153203243249250251252253254255256257263 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,521 به 2,530 از 2840

نام تاپيک: درخواست مشاوره ی خرید ماشین های اصلاح ( سر , صورت)

کاربر فعال انجمن موسیقی و فوتبال داخلی Gilopa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

طبیعیه.حتی تا یک ماه هم امکان داره مشکل ادامه داشته باشه.شما سعی کنین هر روز با ریش تراشتون ریشتونو بزنین تا زودتر به صورتتون عادت کنه.پیشنهاد هم میکنم افتر شیو nivea sensitive استفاده کنین.
    آخه آرمین جان من الان صورتم پر از جوش و زخمه .. چطوری هر روز بزنم ؟ بدتر میشه که اینطوری
    ممنون از پیشنهاد ..

یه سوال دیگه میگند خمیر ریش با کف ریش و ژل اصلاح فرق داره و بهتره از مدلهایی که کف نمیکنند استفاده بشه چون مدلهای کف کننده دارای سدیم هستند که به شدت پوستهای حساس رو تحریک میکنه
    من الان از کف ریش سوپر مکس مدل سنسیتیو استفاده میکنم.. به نظرتون بهتر نیست مثل آرایشگرها از خمیر ریش استفاده کنم (سنتی )

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

آخه آرمین جان من الان صورتم پر از جوش و زخمه .. چطوری هر روز بزنم ؟ بدتر میشه که اینطوری
    ممنون از پیشنهاد ..

یه سوال دیگه میگند خمیر ریش با کف ریش و ژل اصلاح فرق داره و بهتره از مدلهایی که کف نمیکنند استفاده بشه چون مدلهای کف کننده دارای سدیم هستند که به شدت پوستهای حساس رو تحریک میکنه
    من الان از کف ریش سوپر مکس مدل سنسیتیو استفاده میکنم.. به نظرتون بهتر نیست مثل آرایشگرها از خمیر ریش استفاده کنم (سنتی )
    اگه خیلی زخمیه سعی کنین یه روز در میون بزنین.منظور اصلیم اینه هرچی بیشتر اصلاح کنین زودتر پوست عادت میکنه.بابت خمیر ریش هم، من خیلیا رو امتحان کردم ولی واسه پوست حساس بهترینش زل اصلاح nivea sensitive ه.در حدیه که من با ژل اصلاح میکنم پوستم خیلی سبک تره تا اصلاح خشک.

3. این کاربر از armin_punisher6 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلامدوستان سومین اصلاحم رو با lt50 انجام دادم .
    متاسفانه نتیجه کار واقعا افتضاح بوده . لوسیونهای قبل اصلاح و بعد اصلاح و تمام مواردی که باید برای اصلاح خوب رعایت بشه رو انجام دادم .
    صورتم پر از جوش و التهابه .
    فاجعست تا الان به جرات میتونم بگم اینطور نشده بود حتی با ژِیلت !
    آیا به مرور وضعیت بهتر میشه ؟
    احساس میکنم باید کمی به صورتم استراحت بدم و مجددا اصلاح کنم و.موافقید ؟
    نمیتونم بیخیالش بشم چون کم پول نخورده که به راحتی قیدش رو بزنم
    سلام
    1- صورتتون فقط بعد از اصلاح با ماشین و تیغ جوش میزنه یا همیشه جوش داره ؟
    2- جوشها چه رنگیه ؟
    3- زخمها چجوریه ؟
    4- صورتتون رو قبل از اصلاح با آب و صابونِ تمیز که دیگران ازش استفاده نکرده باشند میشورید یا نه ؟ با دستمال کاغذیِ تمیز خشک میکنین یا حوله ؟
    5- ماشین رو ضد عفونی میکنین با الکل طبی ؟
    6- بعد از اصلاح بهداشت صورتتون رو رعایت میکنین ؟ (بچه ها و همسر دست نمالند به صورتتون و بوس نکنند و سرشون رو نمالند به صورتتون , صورتنون رو رویِ بالشی که مدت زیادیه شسته نشده نذارین , دستِ آلوده به صورتتون نکشین )
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 01-06-2015 at 21:33.

5. این کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

سلام
    1- صورتتون فقط بعد از اصلاح با ماشین و تیغ جوش میزنه یا همیشه جوش داره ؟
    2- جوشها چه رنگیه ؟
    3- زخمها چجوریه ؟
    4- صورتتون رو قبل از اصلاح با آب و صابونِ تمیز که دیگران ازش استفاده نکرده باشند میشورید یا نه ؟ با دستمال کاغذیِ تمیز خشک میکنین یا حوله ؟
    5- ماشین رو ضد عفونی میکنین با الکل طبی ؟
    6- بعد از اصلاح بهداشت صورتتون رو رعایت میکنین ؟ (بچه ها و همسر دست نمالند به صورتتون و بوس نکنند و سرشون رو نمالند به صورتتون , صورتنون رو رویِ بالشی که مدت زیادیه شسته نشده نذارین , دستِ آلوده به صورتتون نکشین )
    فقط پس از اصلاح جوش میزنه . البته هر وقت با دسته تیغ آرایشگری اصلاح کردم از جوش خبری نبوده . الان جوشهای روی صورتم سفیده اما زیر گردن قرمز و به شدت ملتهبه . نقاطی که زخم شده ملتهبه به طوری که در اصلاح بعدی درست همون منطقه شروع به خونریزی میکنه و خوب بشو هم نیست انگار ...
    بله همیشه قبل اصلاح میرم حموم و صورتم رو با صابون مخصوص صورت میشورم ...
    بهداشت بعد از اصلاح هم مشکلی نداره کسی به صورتم دست نمیزنه ..
    از جایی که ماشین اصلاح رو خریدم و همینطور در اینترنت تحقیق کردم مخالف تمیز کردن با الکل هستند و میگند نباید این کارو کرد بلکه باید با آب و صابون نهایتش تمیزکاری کرد . البته من الان فقط 3 بار اصلاح کردم از نظر تمیزی مشکلی نداره فعلا .

کلا ماشینهای اصلاح زیر گردن رو خیلی اذیت میکنند و دستگاه من هم ازین قاعده مستثنی نیست .

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

فقط پس از اصلاح جوش میزنه . البته هر وقت با دسته تیغ آرایشگری اصلاح کردم از جوش خبری نبوده .
    الان جوشهای روی صورتم سفیده اما زیر گردن قرمز و به شدت ملتهبه .
    نقاطی که زخم شده ملتهبه به طوری که در اصلاح بعدی درست همون منطقه شروع به خونریزی میکنه و خوب بشو هم نیست انگار ...
    بله همیشه قبل اصلاح میرم حموم و صورتم رو با صابون مخصوص صورت میشورم ...بهداشت بعد از اصلاح هم مشکلی نداره کسی به صورتم دست نمیزنه ..
    از جایی که ماشین اصلاح رو خریدم و همینطور در اینترنت تحقیق کردم مخالف تمیز کردن با الکل هستند و میگند نباید این کارو کرد بلکه باید با آب و صابون نهایتش تمیزکاری کرد .
    البته من الان فقط 3 بار اصلاح کردم از نظر تمیزی مشکلی نداره فعلا .کلا ماشینهای اصلاح زیر گردن رو خیلی اذیت میکنند و دستگاه من هم ازین قاعده مستثنی نیست .
    جوشهای سفید از نوع چرکی هست و علتش آلوده بودنِ سطح پوست هست
    بعد از اصلاح به علت باز شدن حفره های سطح پوست , این باکتریها راه پیدا میکنند به زیر پوست یعنی وارد بدن میشند و همونجا گلبولهای سفید بهشون حمله میکنند و اون ماده ی سفید هم گلبولهای سفید مرده هست

علت قرمز شدن و زخم شدن هم نازک بودن پوست و فشار دادن با ماشین و آسیب دیدن لایه ی بیرونی پوست هست
    زیر گردن که موها اکثراً خوابیده هست باید پوست رو با دستِ دیگه کشید تا موها سیخ بشه تا قابل اصلاح بشه
    شستن ماشین با آب و صابون برای برداشتن موها و چربیها هست
    کمی قبل از اصلاح باید سطح ماشین کمی آغشته به الکل بشه و کمی صبر کنیم تا خشک بشه تا باکتریهاش کشته بشه و الکل هم تبخیر بشه
    البته بعد از مدتی پوست مصونیت پیدا میکنه و کمی ضخیم میشه و دیگه جوش نمیزنه چون میکروبها نمیتونه بره زیر پوست
    شاید هم ماده ای ایجاد میشه که باکتریها رو میکشه
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 02-06-2015 at 08:43.

8. این کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

ممنون از بابت توضیحاتتون اما فکر نمیکنم جوش سفید فقط مربوط به بهداشت باشه چون وقتی از دسته تیغ استفاده میکنم مشکلی ندارم و از طرفی من همیشه صورتم رو میشورم و همیشه استحمام میکنم پس حداقل در مورد من از نظر بهداشتی نباید مشکلی وجود داشته باشه .
    پس نظر شما اینه حتما الکل بزنم به ماشین اصلاح ..
    ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه shkz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

محلول کلیندامایسین برای رفع جوش خیلی موثره.

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

ممنون از بابت توضیحاتتون اما فکر نمیکنم جوش سفید فقط مربوط به بهداشت باشه چون وقتی از دسته تیغ استفاده میکنم مشکلی ندارم و از طرفی من همیشه صورتم رو میشورم و همیشه استحمام میکنم پس حداقل در مورد من از نظر بهداشتی نباید مشکلی وجود داشته باشه . پس نظر شما اینه حتما الکل بزنم به ماشین اصلاح ..ممنون
    سلام
    ظاهراً سوء تفاهم شده و شما فکر میکنین بنده گفتم شما بهداشت رو رعایت نمیکنین
    باکتریها همه جا هست حتی نوک قله ی اورست و توی چشمه های آب داغ , چه برسه به محیط زندگی ما
    یادمه یه فیلم دیدم تمام جاهای یک اتاق رو با انواع گازها و مایعات استریل کننده ضدعفونی کردند بعدش با میکروسکپ دنبال باکتری گشتند . دیدند هنوز خیلی جاها پر از باکتری هست
    بنده منظورم این بود که شما به علت باز شدن راه ورودِ باکتریها به زیر پوستتون باید بیش از حد بهداشت رو رعایت کنین
    ظهور همون جوشهای کوچک سفیدِ چرکی دالِ بر نفوذ باکتربها به درونِ پوست هست
    اینکه میگین با تیج جوش نمیزنه چند علت میتونه داشته باشه
    وجود ماده ضدعفونی کننده در کف , وجود ماده ضد عفونی روی تیغ مثل بعضی از انواع ژیلت , شستن صورت بعد از اصلاح .

12. این کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه oregon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2015

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان،
    پرسشی داشتم و امیدوارم بتوانم نظر شما را در این ارتباط داشته باشم،
    به دلیل ایجاد جوش پس از استفاده از تیغ سالها بود که از ریشتراشهای شانه ای(سیستم شبیه موزر) استفاده میکردم و در این مدت از جوش خبری نبود. چند ماه پیش دوباره سراغ استفاده از تیغ برگشتم، حال از جوش دوران نوجوانی خبری نیست اما التهاب بسیار ریز قرمز رنگ حول دهان و زیر گلو مرا وادار کرد تا تنها و تنها با تیغ بیک (ویژه پوست حساس) و ژل اصلاح پوست حساس، اصلاح کنم. مشکلی که چند روزیست بوجود آمده، پزشک استفاده از ژل اصلاح و افترشیو را به خاطر حساسیت فصلی منع کرده است.
    به نظر شما، استفاده از ماشین پاناسونیک GA20 و یا ST25 میتواند مانند سایر تیغها باعث ایجاد التهاب بسیار ریز و متورم و قرمز شدن و حتی زخم شدن هرچند ریز، در ناحیه حول دهان و زیر گلو گردد؟ سپاسگزار خواهم بود تا نظراتتان را در میان بگذارید.
    Last edited by oregon; 05-06-2015 at 00:10.

تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان،
    پرسشی داشتم و امیدوارم بتوانم نظر شما را در این ارتباط داشته باشم،
    به دلیل ایجاد جوش پس از استفاده از تیغ سالها بود که از ریشتراشهای شانه ای(سیستم شبیه موزر) استفاده میکردم و در این مدت از جوش خبری نبود. چند ماه پیش دوباره سراغ استفاده از تیغ برگشتم، حال از جوش دوران نوجوانی خبری نیست اما التهاب بسیار ریز قرمز رنگ حول دهان و زیر گلو مرا وادار کرد تا تنها و تنها با تیغ بیک (ویژه پوست حساس) و ژل اصلاح پوست حساس، اصلاح کنم. مشکلی که چند روزیست بوجود آمده، پزشک استفاده از ژل اصلاح و افترشیو را به خاطر حساسیت فصلی منع کرده است.
    به نظر شما، استفاده از ماشین پاناسونیک GA20 و یا ST25 میتواند مانند سایر تیغها باعث ایجاد التهاب بسیار ریز و متورم و قرمز شدن و حتی زخم شدن هرچند ریز، در ناحیه حول دهان و زیر گلو گردد؟ سپاسگزار خواهم بود تا نظراتتان را در میان بگذارید.
    کلا ماشینهای اصلاح روی صورت مخصوصا اوایل کار ایجاد حساسیت میکنند(مثل الان من . در گذشته دور با فیلیپس هم این مشکل رو داشتم ) به نظرم اگر از کسی میشنوید ماشین اصلاح روش خوب جواب داده نود درصد وقتی با تیغ هم اصلاح میکرده زیاد از جوش خبری نبوده و به قولی صورتش با اصلاح شیش تیغه سازگاره با تحقیق متوجه صحت حرف من میشید. اکثر افرادی که دچار التهاب و سوزش و جوش پس از اصلاح میشند (مثل بنده ) ریش زبر و زیر پوستی دارند که ماشین اصلاح به راحتی قدرت زنندگیشون رو نداره .. اما شما که فقط صحبت از التهاب پوست میکنید دلیلش اینه که ماشین های اصلاح مخصوصا اروزن قیمت (زیر 500 هزار تومن ) زمان زیادتری در اصلاح میبرن و کشیده شدن به طور مداوم روی سطح پوستتون چه حساس باشه چه نباشه ایجاد التهاب و قرمزی میکنه . تنها راه رفع این مشکل مرور زمان و یادگیری خودتون در اصلاح سریعتر با ماشینتونه. هر چقدر سطح فلزی تیغ کمتر روی پوست کشیده بشه اصلاح بهتری انجام میدید و از التهاب خبری نخواهد بود به این خاطر اگر حس میکنید کلا در اصلاح 6 تیغه (چه با تیغ چه ماشین ریش تراش برقی) پوستتون حساسیت نشون میده صد در صد برید سراغ ریش تراش های گرونتر که زمان اصلاحشون پایینتره (ریش تراشهای برقی 5 تیغه ازین نظر که زمان اصلاح رو کاهش میدند مناسبترینند برای پوستهای حساس )و من اگر خودم توان مالیم میرسید سراغ سری 9 بران یا بهترینهای پاناسونیک 5 تیغه میرفتم و بر خلاف گفته پزشکتتون که وحی منزل نیست صد در صد استفاده از ژل های ضد حساسیت رو که دوستان در این تاپیک به خود بنده هم پیشنهاد کردند به شما پیشنهاد میکنم . اصلاح آخر من با ژل نیوآ زمین تا آسمون با 3 تای دیگه فرق داشت .

15. این کاربر از Gilopa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •