سلام...
دوست خوبم من یکم سرچ کردم احتمالا منظورت اینه:
اگه این باشه و اصل هم باشه که قیمتیه(اگه بوی خوبی داره حالشو ببر و به فکر قلابی بودنش نباش)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام...
دوست خوبم من یکم سرچ کردم احتمالا منظورت اینه:
اگه این باشه و اصل هم باشه که قیمتیه(اگه بوی خوبی داره حالشو ببر و به فکر قلابی بودنش نباش)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
عطرای پولو متعلق به برند رالف اند لارن هستند. از نظر من بهترینش اونیه که شیشه سرمه ای داره. در مورد تند بودن هم حق با شماست ولی بعد از چند دقیقه خیلی ملایمتر میشه. پخش بوی خوبی هم داره در ضمن. ماندگاری در حد متوسط (خوبه بد نیست).
دوستان کسی از این سایت خرید کرده؟
مطمئنه؟کیفیت عطراش خوبه؟حالا اصل که نه ولی درجه 1 هستش جنساش؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون
دوستان خرید کردن.منم میخواستم بخرم که اون چیزی که من میخواستم نداشتن و پول رو برگردوندن.
میگن اصله.![]()
دوستان من شنیدم که افتر شیو های الکلی برای پوست های چرب خوب نیستن...اینم بگم که بعد از اصلاح پوستم قرمز میشه....
یه افتر شیوی که بشه به جای عطر هم ازش استفاده کرد یعنی بوش موندگار باشه چی سراغ دارین ؟
برای پوست چرب افتر شیو الکلی منعی نداره. ممکنه اولش پوستت به دلیل الکل خشک بشه ولی بعد چربی پوست خشکی رو جبران میکنه و احتمالا نیازی به مرطوب کننده نداری. اینجا تنوع زیادی برای افترشیو الکلی نیست. old spice, gillette , arko غیر از اینها ندیدم. Gillette cool wave رو یک امتحان بکن.
سلام آدرس ایت پاساژ و می شه بدین؟
دوستان یه عطر خوشبو و عالی معرفی کنید که بشه دخترا رو جذب کرد ؟البته همینجوریش دخترا جذب میشنا ( مزاح )
اراک هستین؟خیابون ملک هست.
---------- Post added at 11:02 PM ---------- Previous post was at 11:02 PM ----------
کلوین MAN![]()
سلام مرسی ا اراکه ؟نمی دونسم
تهران جایی و می شناسین؟ اکثر مغازه ها عطراشان کنار خودشونه و ادم نمی تونه 100 تا عطر و امتحان کنه مثل خارج
می خوام برم یک جایی که قیمت ها رو نوشته باشه و خودمون امتحان کنیم مثل sefora تو فرانسه 10000 تا ادم هم بالا سرت نباشه
هایلند چطوریاس؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)