سلا بر دوستان
من شهید باهنر کرمان افتادم (نیرو انتظامی ) با مدرک دیپلم
تک پسر هستم
بعده امورزشی میوفتم شهره خودم ؟
با میرم مرز بانی
ممنون
سلا بر دوستان
من شهید باهنر کرمان افتادم (نیرو انتظامی ) با مدرک دیپلم
تک پسر هستم
بعده امورزشی میوفتم شهره خودم ؟
با میرم مرز بانی
ممنون
با سلام
دوستان کسی در مورد تقسیم نیرو تجربه ای داره؟؟؟
من تهران لیسانس مازاد هستم
نمیشه در موقع تقسیم نیرو با فرمانده صحبت کنم که تهران بیوفتم؟؟؟
خیلی ستم هست که شهرستان بیوفتم
اگه کسی در این زمینه تجریه نکته ای میدونه بگه
خیلی ممنون میشم
سلام
کلا عزیز زمانی که میری آموزشی در اون 2 ماه کل زندگی که بیرون داشتی فراموش کن !
من خودم به شخصه زمانی که برای اولین بعد از دو هفته اومدم خونه آدم توی خیابون میدیدم و ماشین و .... یک حسی داشتم !!!
سیگار ؟ بی خیال جون من فکرش هم به سرت خطور نده میتونی یواشکی مخفی کاری یا حتی با دژبان دوست باشی بیاری حتی گوشی حتی و ناس و هزار تا کوفت و مرگ دیگه ولی از من بشنو عزیز ارزش این کار ها رو نداره وگرنه بچه ها بودن که سیگار هم میاوردن و یکی دو نفر هم گوشی ولی اینایی که گوشی داشتن یکی تبعید به زاهدان شد یکی هم اضافه خدمت چون گوشیش دوربین نداشت
من چی زمان آموزشی چی الان فقط به فکر اینم که خدمتم رو بکنم و الکی به دست کسی بهانه ندم
وگرنه گوشی و سیگار و .... از دادگاه نظام و دادسرا و حفاظت داره تا تبعید و تعهد گرفتن و اضافه خدمت و بازداشت و .......
توی آموزشی شما هر وقت خالی که به دستت میاد شک نکن صرف استراحت میشه !
میری روی تختت فقط دراز میکشی من کتاب هایی که برده بودم همه رو برگردوندم خونه !
ولی زمانی که میری یگان خدمتی خوب اونجا کمی اوضاع متفاوت تر هست از این نظر.
بسته به اینکه بچه تهران باشید یا نه شرایط یه کم فرق داره .
روز اول که اعزام میشین ، میبرنتون توی یکی از سلف ها . برگ سبز و سفیدتون رو میگیرن و یکی دوتا فرم بهتون میدن که پر کنید . قبلش دژبان میاد ازتون میپرسه موبایل دارین یا نه و اگه بیارین فلان و فلان .
بعد که فرم ها رو پر کردید ، توی یگان های مختلف چینش میشید . مرآ 01 دوتا هنگ داره . ( هنگ 1 با 5 مشخص میشه و هنگ 2 با 7 ) . هنگ 1 خیلی بهتره و کمتر سخت میگیرن .
اگه از شهرستان برید ، معمولا 5 تا 5 تا توی یگان ها چینش میشید . بعد یه سرباز شما رو میبره به یگانتون .
اونجا بهتون لباس و پوتین و کلاه و کمربند و جوراب میدن ( بقیه استحقاقی ها رو بعد میدن ) . یه سری آرم و علائم هم میدن .
شما باید آرم و علائم و دوتا نوار قرمز و نارنجی رو روی لباستون بدوزید ( بهتون یاد میدن چطوری )
بعد ازتون میپرسن میخواین برین خونه یا میخواین توی پادگان بمونید . اگه نخواین بمونید یه مرخصی دو سه روزه بهتون میدن .
لباستون رو یه کم بزرگتر بگیرید . حتما همونجا بپوشید تا ببینید اندازه هست یا نه .
پوتین رو از شماره 43 کوچیکتر نگیرید . چون پوتین هایی که میدن خوب نیست و شما باید یه جفت پوتین خوب بگیرید . پوتین های کوچیکتر از شماره 43 رو نظامی فروش ها بر نمیدارن .
توی یگان که هستید حتما بُرد رو ببینید . یه سری شرایط خاص هست که اگه اون شرایط رو داشته باشید ( مثل تک پسری ، تاهل ، فوت پدر و .. ) باید مدارکش رو برای پادگان ببرید . همون روز اول شرایط رو ببینید و توی مرخصی که هستید مدارکش رو تهیه کنید .
ادامه دارد . خسته شدم![]()
خسته نباشی پهلوون ! مرسی بابت اطلاعات امیدورام سریالتون ادامه دار باشه . من از شهرستان می رم(حدود 110 کیلومتری تهرانم ) . البته برادرم تهرانه نمی دونم میشه از این موقعیت استفاده کرد ؟بازم ممنون ازت ایا میشه یک کاری کرد برم هنگ 1 ؟ یا خودشون تقسیم می کنند ؟
وسایل چی می دن چی ببرم من امریه دارم ؟
اون روز اول چه ساعتی مرخصی می دن کی باید برگردم ؟
مثلا اگر 5 صبح باید برگردم میشه شب قبلش مراجعه کنم ؟ شرمنده دیگه دفعه اولمه می رم سربازی!![]()
قربانت . امروز فردا بقیه اطلاعات لازم رو هم میذارم .
شهرستانیا رو خود نظام وظیفه شهرشون با اتوبوس اعزام میکنه ( معمولا ) . توی برگ سفیدتون نوشته که 4/1 خودتون رو به پادگان معرفی کنید یا برید نظام وظیفه .
وقتی که گروهی میرین ، 5تا 5تا توی یگان های مختلف چینش میشین . یکی در میون هنگ 1 و 2 . موقعی که اون افسره داره چینش میکنه ، خودتون تخمین بزنید که وقتی بهتون میرسه هنگ 1 میشین یا 2 . جاتون رو با یکی دیگه عوض کنید تا توی مکان مناسب قرار بگیرید
از برادر ساکن تهران برای مرخصی های روزانه و 5 شنبه جمعه ها میشه نهایت استفاده رو ببرید . معمولا از هفته سوم مرخصی ها شروع میشه .
اطلاعات تکمیلی در آینده نزدیک ...![]()
سلام
برگه سفید من دیروز اومد .توش نوشته مرکز آموزش 04 که فکر کنم نیرو زمینی ارتش بیرجند هست.
کسی میدونه اونجا چه جوری هست؟هتله یا نه؟
مدرک من فوق دیپلم هست و تاریخ اعزامم 1/4/90 هست.
اگه میشه راهنماییم کنید.
سلام یکی از رفیقامتو برگش زده "نیرو زمینی ارتش نزاجا(پاسداران)" کسی می دونه کجاست ؟ جاش خوبه ؟ کدوم شهره ؟ ممنون میشم جواب بدید
یه سوال داشتم:
ماهیانه ای که به لیسانس می دن چقدره و خودشون می ریزن به کارت یا شماره حسابشو هم باید بهشون بدیم؟
نیرو زمینی ارتشه تو بالا شهر تهران جای راحتی افتاده عشق و حال میکنه
به فوق دیپلم که ما بودیم 36 تو من میدادن احتمالا به شما 40 یا 45 تومن بدن
اول اموزشی یه شماره حساب بانک سپه میدی بهشون خودشون حقوق برات میریزن.
هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)