تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 253 از 4105 اولاول ... 1532032432492502512522532542552562572633033537531253 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,521 به 2,530 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

سلا بر دوستان
    من شهید باهنر کرمان افتادم (نیرو انتظامی ) با مدرک دیپلم
    تک پسر هستم
    بعده امورزشی میوفتم شهره خودم ؟
    با میرم مرز بانی
    ممنون

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

با سلام

دوستان کسی در مورد تقسیم نیرو تجربه ای داره؟؟؟

من تهران لیسانس مازاد هستم

نمیشه در موقع تقسیم نیرو با فرمانده صحبت کنم که تهران بیوفتم؟؟؟

خیلی ستم هست که شهرستان بیوفتم

اگه کسی در این زمینه تجریه نکته ای میدونه بگه

خیلی ممنون میشم

حـــــرفـه ای piishii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    myshots.ir

پيش فرض

مثلا سیگار میشه برد داخل ؟ اگه بگیرن بازداشتی و اضافه خدمت داره ؟
    کلا تو اون خراب شده برای مواقعی که بیکار هستی چه برنامه ای دارن ؟
    سلام
    کلا عزیز زمانی که میری آموزشی در اون 2 ماه کل زندگی که بیرون داشتی فراموش کن !
    من خودم به شخصه زمانی که برای اولین بعد از دو هفته اومدم خونه آدم توی خیابون میدیدم و ماشین و .... یک حسی داشتم !!!
    سیگار ؟ بی خیال جون من فکرش هم به سرت خطور نده میتونی یواشکی مخفی کاری یا حتی با دژبان دوست باشی بیاری حتی گوشی حتی و ناس و هزار تا کوفت و مرگ دیگه ولی از من بشنو عزیز ارزش این کار ها رو نداره وگرنه بچه ها بودن که سیگار هم میاوردن و یکی دو نفر هم گوشی ولی اینایی که گوشی داشتن یکی تبعید به زاهدان شد یکی هم اضافه خدمت چون گوشیش دوربین نداشت
    من چی زمان آموزشی چی الان فقط به فکر اینم که خدمتم رو بکنم و الکی به دست کسی بهانه ندم
    وگرنه گوشی و سیگار و .... از دادگاه نظام و دادسرا و حفاظت داره تا تبعید و تعهد گرفتن و اضافه خدمت و بازداشت و .......
    توی آموزشی شما هر وقت خالی که به دستت میاد شک نکن صرف استراحت میشه !
    میری روی تختت فقط دراز میکشی من کتاب هایی که برده بودم همه رو برگردوندم خونه !
    ولی زمانی که میری یگان خدمتی خوب اونجا کمی اوضاع متفاوت تر هست از این نظر.

4. 8 کاربر از piishii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال هشت بهشت's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

سلام .
    01 نیرو زمینی جای خوبیه . فرمانده پادگان عوض شده و مرخصی میان دوره نداد .
    اما در کل خوبه .
    من اعزامی 2/1 هستم و این چند روز تعطیلی رو اومدم مرخصی .
    زود میگذره .
    توی ارتش مدرک تحصیلی موثره . با کمتر از لیسانس سربازی نرین
    میشه یه گزارش مختصر از روز اولی که رفتید تا امروز بدید من 1/4 باید 01 باشم . ایا روزای اول مرخصی میدن بریم
    لباس ها رو تنگ و گشاد کنیم یا نه ؟
    بسته به اینکه بچه تهران باشید یا نه شرایط یه کم فرق داره .

روز اول که اعزام میشین ، میبرنتون توی یکی از سلف ها . برگ سبز و سفیدتون رو میگیرن و یکی دوتا فرم بهتون میدن که پر کنید . قبلش دژبان میاد ازتون میپرسه موبایل دارین یا نه و اگه بیارین فلان و فلان .

بعد که فرم ها رو پر کردید ، توی یگان های مختلف چینش میشید . مرآ 01 دوتا هنگ داره . ( هنگ 1 با 5 مشخص میشه و هنگ 2 با 7 ) . هنگ 1 خیلی بهتره و کمتر سخت میگیرن .
    اگه از شهرستان برید ، معمولا 5 تا 5 تا توی یگان ها چینش میشید . بعد یه سرباز شما رو میبره به یگانتون .
    اونجا بهتون لباس و پوتین و کلاه و کمربند و جوراب میدن ( بقیه استحقاقی ها رو بعد میدن ) . یه سری آرم و علائم هم میدن .
    شما باید آرم و علائم و دوتا نوار قرمز و نارنجی رو روی لباستون بدوزید ( بهتون یاد میدن چطوری )
    بعد ازتون میپرسن میخواین برین خونه یا میخواین توی پادگان بمونید . اگه نخواین بمونید یه مرخصی دو سه روزه بهتون میدن .
    لباستون رو یه کم بزرگتر بگیرید . حتما همونجا بپوشید تا ببینید اندازه هست یا نه .
    پوتین رو از شماره 43 کوچیکتر نگیرید . چون پوتین هایی که میدن خوب نیست و شما باید یه جفت پوتین خوب بگیرید . پوتین های کوچیکتر از شماره 43 رو نظامی فروش ها بر نمیدارن .
    توی یگان که هستید حتما بُرد رو ببینید . یه سری شرایط خاص هست که اگه اون شرایط رو داشته باشید ( مثل تک پسری ، تاهل ، فوت پدر و .. ) باید مدارکش رو برای پادگان ببرید . همون روز اول شرایط رو ببینید و توی مرخصی که هستید مدارکش رو تهیه کنید .

ادامه دارد . خسته شدم

6. 4 کاربر از هشت بهشت بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

بسته به اینکه بچه تهران باشید یا نه شرایط یه کم فرق داره .

روز اول که اعزام میشین ، میبرنتون توی یکی از سلف ها . برگ سبز و سفیدتون رو میگیرن و یکی دوتا فرم بهتون میدن که پر کنید . قبلش دژبان میاد ازتون میپرسه موبایل دارین یا نه و اگه بیارین فلان و فلان .

بعد که فرم ها رو پر کردید ، توی یگان های مختلف چینش میشید . مرآ 01 دوتا هنگ داره . ( هنگ 1 با 5 مشخص میشه و هنگ 2 با 7 ) . هنگ 1 خیلی بهتره و کمتر سخت میگیرن .
    اگه از شهرستان برید ، معمولا 5 تا 5 تا توی یگان ها چینش میشید . بعد یه سرباز شما رو میبره به یگانتون .
    اونجا بهتون لباس و پوتین و کلاه و کمربند و جوراب میدن ( بقیه استحقاقی ها رو بعد میدن ) . یه سری آرم و علائم هم میدن .
    شما باید آرم و علائم و دوتا نوار قرمز و نارنجی رو روی لباستون بدوزید ( بهتون یاد میدن چطوری )
    بعد ازتون میپرسن میخواین برین خونه یا میخواین توی پادگان بمونید . اگه نخواین بمونید یه مرخصی دو سه روزه بهتون میدن .
    لباستون رو یه کم بزرگتر بگیرید . حتما همونجا بپوشید تا ببینید اندازه هست یا نه .
    پوتین رو از شماره 43 کوچیکتر نگیرید . چون پوتین هایی که میدن خوب نیست و شما باید یه جفت پوتین خوب بگیرید . پوتین های کوچیکتر از شماره 43 رو نظامی فروش ها بر نمیدارن .
    توی یگان که هستید حتما بُرد رو ببینید . یه سری شرایط خاص هست که اگه اون شرایط رو داشته باشید ( مثل تک پسری ، تاهل ، فوت پدر و .. ) باید مدارکش رو برای پادگان ببرید . همون روز اول شرایط رو ببینید و توی مرخصی که هستید مدارکش رو تهیه کنید .

ادامه دارد . خسته شدم
    خسته نباشی پهلوون ! مرسی بابت اطلاعات امیدورام سریالتون ادامه دار باشه . من از شهرستان می رم(حدود 110 کیلومتری تهرانم ) . البته برادرم تهرانه نمی دونم میشه از این موقعیت استفاده کرد ؟بازم ممنون ازت ایا میشه یک کاری کرد برم هنگ 1 ؟ یا خودشون تقسیم می کنند ؟
    وسایل چی می دن چی ببرم من امریه دارم ؟
    اون روز اول چه ساعتی مرخصی می دن کی باید برگردم ؟
    مثلا اگر 5 صبح باید برگردم میشه شب قبلش مراجعه کنم ؟ شرمنده دیگه دفعه اولمه می رم سربازی!

پروفشنال هشت بهشت's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

خسته نباشی پهلوون ! مرسی بابت اطلاعات امیدورام سریالتون ادامه دار باشه . من از شهرستان می رم(حدود 110 کیلومتری تهرانم ) . البته برادرم تهرانه نمی دونم میشه از این موقعیت استفاده کرد ؟بازم ممنون ازت ایا میشه یک کاری کرد برم هنگ 1 ؟ یا خودشون تقسیم می کنند ؟
    وسایل چی می دن چی ببرم من امریه دارم ؟
    اون روز اول چه ساعتی مرخصی می دن کی باید برگردم ؟
    مثلا اگر 5 صبح باید برگردم میشه شب قبلش مراجعه کنم ؟ شرمنده دیگه دفعه اولمه می رم سربازی!
    قربانت . امروز فردا بقیه اطلاعات لازم رو هم میذارم .

شهرستانیا رو خود نظام وظیفه شهرشون با اتوبوس اعزام میکنه ( معمولا ) . توی برگ سفیدتون نوشته که 4/1 خودتون رو به پادگان معرفی کنید یا برید نظام وظیفه .
    وقتی که گروهی میرین ، 5تا 5تا توی یگان های مختلف چینش میشین . یکی در میون هنگ 1 و 2 . موقعی که اون افسره داره چینش میکنه ، خودتون تخمین بزنید که وقتی بهتون میرسه هنگ 1 میشین یا 2 . جاتون رو با یکی دیگه عوض کنید تا توی مکان مناسب قرار بگیرید
    از برادر ساکن تهران برای مرخصی های روزانه و 5 شنبه جمعه ها میشه نهایت استفاده رو ببرید . معمولا از هفته سوم مرخصی ها شروع میشه .

اطلاعات تکمیلی در آینده نزدیک ...

9. این کاربر از هشت بهشت بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه iman111's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

سلام
    برگه سفید من دیروز اومد .توش نوشته مرکز آموزش 04 که فکر کنم نیرو زمینی ارتش بیرجند هست.
    کسی میدونه اونجا چه جوری هست؟هتله یا نه؟
    مدرک من فوق دیپلم هست و تاریخ اعزامم 1/4/90 هست.
    اگه میشه راهنماییم کنید.

11. این کاربر از iman111 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام یکی از رفیقامتو برگش زده "نیرو زمینی ارتش نزاجا(پاسداران)" کسی می دونه کجاست ؟ جاش خوبه ؟ کدوم شهره ؟ ممنون میشم جواب بدید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

یه سوال داشتم:

ماهیانه ای که به لیسانس می دن چقدره و خودشون می ریزن به کارت یا شماره حسابشو هم باید بهشون بدیم؟

کاربر فعال انجمن ریاضیات hts1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام یکی از رفیقامتو برگش زده "نیرو زمینی ارتش نزاجا(پاسداران)" کسی می دونه کجاست ؟ جاش خوبه ؟ کدوم شهره ؟ ممنون میشم جواب بدید
    نیرو زمینی ارتشه تو بالا شهر تهران جای راحتی افتاده عشق و حال میکنه
    یه سوال داشتم:

ماهیانه ای که به لیسانس می دن چقدره و خودشون می ریزن به کارت یا شماره حسابشو هم باید بهشون بدیم؟
    به فوق دیپلم که ما بودیم 36 تو من میدادن احتمالا به شما 40 یا 45 تومن بدن
    اول اموزشی یه شماره حساب بانک سپه میدی بهشون خودشون حقوق برات میریزن.

15. این کاربر از hts1369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •