خورخه والدانو: برای تسلیم شدن زود است
مدیر ورزشی باشگاه رئال علی رغم تساوی 0-0 تیمش مقابل دپورتیوو لاکرونیا، شانس کهکشانی ها برای قهرمانی در رقابت های این فصل لالیگا را تمام شده ندانست
سایت گل- خورخه بالدانو، مدیر ورزشی باشگاه رئال، علی رغم تساوی 0-0 روز گذشته تیمش مقابل دپورتیوو لاکرونیا، شانس تیمش برای قهرمانی در رقابت های این فصل لالیگا را تمام شده ندانست.
حتی تلاش کریس رونالدو و امانوئل آدبایور نیز موجب نشد تا رئالی ها بتوانند دروازه دپور را باز کنند و اکنون اختلاف رئال و بارسا در صدر جدول به 7 امتیاز افزایش پیدا کرد.
بالدانو در پایان این دیدار در گفتگو با خبرنگاران این نتیجه را غیر قابل انتظار دانست اما اعلام کرد رئالی ها در این مقطع از فصل دست از تلاش برای رسیدن به قهرمانی برنخواهد داشت.
"این نتیجه فاصله ما را با صدر جدول افزایش داد اما ما اکنون در ماه فوریه قرار داریم و در این ماه تسلیم نمی شویم. ما فشار زیادی روی دروازه حریف آوردیم و دو بار توپ را به تیر دروازه آنها زدیم اما نتوانستیم به
گل برسیم. به کمی شانس نیاز داشتیم. ما تا پایان فصل می جنگیم زیرا این شیوه ماست و نمی خواهیم تسلیم شویم."
رئالی ها باید در میانه هفته با مالاگا روبرو شوند و پیروزی در این دیدار می تواند آنها را به مسیر پیروزی بازگرداند.
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
2011/2/27
ویرایش:
دیه گو مارادونا: می خواهم در اسپانیا مربیگری کنم
اسطوره فوتبال آرژانتین برای رسیدن به این هدف مدیر برنامه هایش را تغییر داد
سایت گل- به گزارش رسانه های اسپانیایی، خورخه مندس، مدیر برنامه های ژوزه مورینیو و کریس رونالدو، به تازگی به عنوان مدیر برنامه های دیه گو مارادونا مشغول به کار شد.
همچنین اسطوره آرژانتینی ادعا کرد قصد دارد دوران مربیگری اش را در اسپانیا دنبال کند.
به گزارش نشریه آبولا، مارادونا برای بستن قرارداد با شرکت ژستیفوته که متعلق به مندس است، راهی پورتو شده بود تا از امکانات این کمپانی بازدیدکند. مارادونا که در جام جهانی 2010 هدایت تیم ملی آرژانتین را برعهده داشت، قصد دارد در آینده مربیگری در اسپانیا را تجربه کند.
او در گفتگو با نشریه مارکا گفت: "هدف من این است که یک مربی بزرگ شوم و معتقدم می توانم در اسپانیا مربیگری کنم. بعد از جام جهانی 2-3 پیشنهاد جالب توجه داشتم اما به درد من نمی خوردند. من از آن باشگاه ها تشکر کردم و گفتم این پیشنهادها در زمان مناسبی ارائه نشده است.
اما اکنون زمان سپری شده و من دیدگاه متفاوتی نسبت به مسائل دارم."
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
By Behnam Jafarzadeh
2011/2/26