تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 253 از 416 اولاول ... 153203243249250251252253254255256257263303353 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,521 به 2,530 از 4153

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در اسپانیا | فصل 2010-2011

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

من این گل رو درک نمیکنم واقعا!
    ژوزه بعد بازی از بازی دپور تقدیر کرده بود و گفته بود که واقعا از اینکه اونا با دل و جون بازی کردن، لذت برده و هیچ انتقادی نکرد از تیم حریف...
    اما سایت گل فارسی مینویسه شما هم راحت روش نظر میدید!

بعید میدونم تاثیر گذاشت باشه چون بازی دیشب، حداقل دوبار بازیکنا حریف، با آرنج زدن تو صورت دی ماریا اما اخراج نشدن!
    AS - Mourinho

Google Translate

Only one team played to win. The other worked to exhaustion to defend and won prize. Who are penalized did everything to win
    the fair result would have been a 0-1
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    تو صورت اونم با آرنج دو بار؟ یک صحنه رو یادمه که به نظرم برخورد پایین بود و دی ماریا الکی صورتش رو گرفت. شایدم اشتباه می کنم. تصویر یا فیلم کم حجمی هست؟

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

تو صورت اونم با آرنج دو بار؟ یک صحنه رو یادمه که به نظرم برخورد پایین بود و دی ماریا الکی صورتش رو گرفت. شایدم اشتباه می کنم. تصویر یا فیلم کم حجمی هست؟
    یکی از اون دو صحنه واقعا برخورد داشت، که اونو داور نگرفت و آوانتاژ داد، بعد چند ثانیه بعدش دوباره رو رونالدو ( فکر کنم ) خطا کردن، اما داور باید برمیگشت بابت اون خطا کارت میداد که نداد.

رو اون یکی صحنه هم دی ماریا یکم چاشنیش رو زیاد کرد اما برخورد صورت گرفت. داور هم به درستی کارت داد.

البته من در کل از داوری راضی بودم. از بازی دپور و رئال هم راضی بودم. فقط بخت با رئال نبود. همین.

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

میگم داور کم کارت بود یا صحبتای مورینیو اثر گذاشته بود؟
    قضیه همون فرداییه که از دیروز قرار بود با ما باشه

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

AS - Mourinho

Google Translate
    کد:
    بقیش که مهمه رو نذاشتی چرا؟!
    یعنی اونجایی که من بهش اشاره کردم..
    "Deportivo can play however they want. I have nothing to say in that respect. I am sure they are pleased with the point. They played their match and worked hard. If they play this way in every match, I am sure they would be competing for a Europa League spot. Hats off to them, but there is no comparison with other matches."
    کد:
    شک نکن...دو بار زدن دی ماریا رو...
    قشنگ همون لحظه ها، یاد تفاوت واکنش داورا تویه اینطور صحنه بین کریس و مسی شدم که کریس اخراج شد اما برا مسی گفتن داشته بازیش رو میکرده و...!
    البته من در کل از داوری راضی بودم. از بازی دپور و رئال هم راضی بودم. فقط بخت با رئال نبود. همین.
    داوری اصلا خوب نبود اما من فک میکنم اگه پنالتی هم میگرفت، بازم رئال گل نمیزد!
    اصلا یه چیز عجیبی بود..
    وقتی توپ آدبایور خورد تو تیر و بعد خورد به سر آرانزوبیا و بازم خورد تو تیر و بعد رفت کرنز، من مطمئن شدم گل نمیزنیم..
    رئال خوب بازی کرد به نظرم اما چوب بدشانسی و این کریم هویج رو خورد...

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

بقیش که مهمه رو نذاشتی چرا؟!
    یعنی اونجایی که من بهش اشاره کردم..

کد:
    شک نکن...دو بار زدن دی ماریا رو...
    قشنگ همون لحظه ها، یاد تفاوت واکنش داورا تویه اینطور صحنه بین کریس و مسی شدم که کریس اخراج شد اما برا مسی گفتن داشته بازیش رو میکرده و...!

داوری اصلا خوب نبود اما من فک میکنم اگه پنالتی هم میگرفت، بازم رئال گل نمیزد!
    اصلا یه چیز عجیبی بود..
    وقتی توپ آدبایور خورد تو تیر و بعد خورد به سر آرانزوبیا و بازم خورد تو تیر و بعد رفت کرنز، من مطمئن شدم گل نمیزنیم..
    رئال خوب بازی کرد به نظرم اما چوب بدشانسی و این کریم هویج رو خورد...
    سر زدی؟ او تیکه اصلا تو خبر AS (هوادار رئال) که لینکشو گذاشتم نیست. تعریفش این بخش دست و پا شکسته با گوگل هست:

The team wants to play as their coach. They will be happy with the point.'ve Been lucky and have worked hard. I am satisfied that play to death. That is the essence of football. I give congratulations, but other parties have not been well
    کد:
    بودم نمیزاشتم. اشاره من به "هیچ انتقادی نکرد از تیم حریف" بود. فکر نمی کنم بعد از نقد حریف و بازی دیگه حرفش تفاوتی ایجاد کنه.

راستی مقایسه جملاتی که ظاهرا در تعریف رئال مادرید میگه با گذشته جالبه:

Only one team played to win. The other played to exhaustion and defended and they won the prize. We, who tried to win, are penalised for this

کد:
    ما بخاطر تلاش برای بردن جریمه شدیم! چه توصیف تماشایی برای اینتر-بارسا میتونه باشه. تیم دیگر برای خسته کردن و دفاع کردن بازی می کرد و آخر هم جایزه را مال خود کرد! عجب وصفی از بارسا-اینتر میتونه باشه.

ولی جدا صد رحمت به لاکرونیا. اگه ما فقط اتوئو رو تو نیمه اینتر و مشغول دفاع کردن نمی دیدیم باید کلامون رو مینداختیم هوا. سزارم میزاشت یک نیمه بگذره بعد تلف می کرد همینطور.

اینو از من داشتی بی جواب نزارمت:

من فقط یه سوال دارم و دیگه هیچی نمیگم..
    شما این بازی و سبک بازی اینتر در مقابل بارسا رو با بازی عرب ها در مقابل مثلا تیم های ایرانی یکی میدونید؟!؟!
    یعنی چی؟ مثلا ماتراتزی خودشو روی زمین بندازه کارش درسته چون اروپاییه و عرب ها خودشون رو بندازن ضد فوتباله چون به اون خوبی نمایش بازی نمی کنن؟ یا اتلاف وقت سزار و دروازه بان یک تیم عربی!

موضوع خود تیما نبود، اختلافشون بود. دلایلی مثل تفاوت قدرت دو تیم و هدف که نتیجه گرفتن هست و میل شدید به صعود که از جانب دوستان ذکر میشد ظاهرا می تونست بازی دفاعی بسته یک تیم و حتی اتلاف وقت رو نه تنها توجیه بلکه قابل تقدیر کنه.

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

خورخه والدانو: برای تسلیم شدن زود است

مدیر ورزشی باشگاه رئال علی رغم تساوی 0-0 تیمش مقابل دپورتیوو لاکرونیا، شانس کهکشانی ها برای قهرمانی در رقابت های این فصل لالیگا را تمام شده ندانست

سایت گل- خورخه بالدانو، مدیر ورزشی باشگاه رئال، علی رغم تساوی 0-0 روز گذشته تیمش مقابل دپورتیوو لاکرونیا، شانس تیمش برای قهرمانی در رقابت های این فصل لالیگا را تمام شده ندانست.

حتی تلاش کریس رونالدو و امانوئل آدبایور نیز موجب نشد تا رئالی ها بتوانند دروازه دپور را باز کنند و اکنون اختلاف رئال و بارسا در صدر جدول به 7 امتیاز افزایش پیدا کرد.

بالدانو در پایان این دیدار در گفتگو با خبرنگاران این نتیجه را غیر قابل انتظار دانست اما اعلام کرد رئالی ها در این مقطع از فصل دست از تلاش برای رسیدن به قهرمانی برنخواهد داشت.

"این نتیجه فاصله ما را با صدر جدول افزایش داد اما ما اکنون در ماه فوریه قرار داریم و در این ماه تسلیم نمی شویم. ما فشار زیادی روی دروازه حریف آوردیم و دو بار توپ را به تیر دروازه آنها زدیم اما نتوانستیم به

گل برسیم. به کمی شانس نیاز داشتیم. ما تا پایان فصل می جنگیم زیرا این شیوه ماست و نمی خواهیم تسلیم شویم."

رئالی ها باید در میانه هفته با مالاگا روبرو شوند و پیروزی در این دیدار می تواند آنها را به مسیر پیروزی بازگرداند.

کد:
    2011/2/27

ویرایش:

دیه گو مارادونا: می خواهم در اسپانیا مربیگری کنم

اسطوره فوتبال آرژانتین برای رسیدن به این هدف مدیر برنامه هایش را تغییر داد

سایت گل- به گزارش رسانه های اسپانیایی، خورخه مندس، مدیر برنامه های ژوزه مورینیو و کریس رونالدو، به تازگی به عنوان مدیر برنامه های دیه گو مارادونا مشغول به کار شد.

همچنین اسطوره آرژانتینی ادعا کرد قصد دارد دوران مربیگری اش را در اسپانیا دنبال کند.

به گزارش نشریه آبولا، مارادونا برای بستن قرارداد با شرکت ژستیفوته که متعلق به مندس است، راهی پورتو شده بود تا از امکانات این کمپانی بازدیدکند. مارادونا که در جام جهانی 2010 هدایت تیم ملی آرژانتین را برعهده داشت، قصد دارد در آینده مربیگری در اسپانیا را تجربه کند.

او در گفتگو با نشریه مارکا گفت: "هدف من این است که یک مربی بزرگ شوم و معتقدم می توانم در اسپانیا مربیگری کنم. بعد از جام جهانی 2-3 پیشنهاد جالب توجه داشتم اما به درد من نمی خوردند. من از آن باشگاه ها تشکر کردم و گفتم این پیشنهادها در زمان مناسبی ارائه نشده است.

اما اکنون زمان سپری شده و من دیدگاه متفاوتی نسبت به مسائل دارم."

کد:
    By Behnam Jafarzadeh

2011/2/26
    Last edited by nw_nk; 27-02-2011 at 23:24.

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

سر زدی؟ او تیکه اصلا تو خبر AS (هوادار رئال) که لینکشو گذاشتم نیست. تعریفش این بخش دست و پا شکسته با گوگل هست:
    نه سر نزدم!
    حالا این دست خوده دوستانه که خبری که سایت رسمی باشگاه میذاره(به همراه ویدیو!) قابل قبول تره یا نوشته سایت AS...
    +
    AS هم 60 درصد هوادار رئاله!
    باز اون مارکا یخورده منصف تره! این یکی قشنگ نابود میکنه!
    فقط ظاهرشون مادریدیه..
    بودم نمیزاشتم. اشاره من به "هیچ انتقادی نکرد از تیم حریف" بود. فکر نمی کنم بعد از نقد حریف و بازی دیگه حرفش تفاوتی ایجاد کنه.

راستی مقایسه جملاتی که ظاهرا در تعریف رئال مادرید میگه با گذشته جالبه:

Only one team played to win. The other played to exhaustion and defended and they won the prize. We, who tried to
    win, are penalised for this

ما بخاطر تلاش برای بردن جریمه شدیم! چه توصیف تماشایی برای اینتر-بارسا میتونه باشه. تیم دیگر برای خسته کردن و دفاع کردن بازی می کرد و آخر هم جایزه را مال خود کرد! عجب وصفی از بارسا-اینتر میتونه باشه.
    همین دیگه!
    نصف مطلب رو گذاشتی تا بیننده(خواننده) رو فریب بدی!
    +
    اینم تو سایت باشگاه نیست!
    اونجا خوزه گفته :
    "Deportivo practically didn't touch the ball in the second half and we played against a goalkeeper and ten defenders. All that matters is the outcome, but I cannot criticize my players. One team played to win and the other worked very hard to take one point. The team that was after the point got what it wanted. I think it would have been fair had the match ended 0-1."
    "دپورتیوو تویه نیمه دوم هیچ کاری نکرد و ما در مقابل 10 مدافع و 1 دروازه بان داشتیم بازی میکردیم. نکته اینه که مسئله مهم، امتیازاته اما با این وجود نمیتونم تیمم رو سرزنش کنم. یک تیم تلاش کرد تا 3 امتیاز بگیره و اون یکی تیم با تمام وجود بازی کرد تا 1 امتیاز بگیره که تیم دوم موفق بود. به هر حال عادلانه تر بود اگه بازی 1-0 میشد"

نکته اینه که تو فکر میکنی خوزه ایراد گرفته از بازی دپور در حالیکه اینطوری نیست..
    خوزه تعریف کرده از جنگندگی تیم حریف و این چیزیه که کلا خیلی دوست داره...
    حتی تویه قسمت آخر هم میگه عادلانه تر بود اگه میبردیم...یعنی بنوعی از شانس میگه نه از بازی تیم حریف..
    کلا تیتر مارکا خیلی در اینباره جالبه "این است فوتبال"
    ولی جدا صد رحمت به لاکرونیا. اگه ما فقط اتوئو رو تو نیمه اینتر و مشغول دفاع کردن نمی دیدیم باید کلامون رو مینداختیم هوا. سزارم میزاشت یک نیمه بگذره بعد تلف می کرد همینطور.
    البته مشابه نیستن این دوتا! بلاخره لاکرونیا 10 نفره نبود و تویه بازیهای حذفی نبود که بازی رفت رو هم 3-1 برده باشه و...!

اینو از من داشتی بی جواب نزارمت:
    آخه اینا جواب نیستن!
    بهونس یا اینکه مثه قسمت های اولیه، از روی چیزی که اتفاق نیوفتاده، داری نتیجه میگیری!
    یعنی چی؟ مثلا ماتراتزی خودشو روی زمین بندازه کارش درسته چون اروپاییه و عرب ها خودشون رو بندازن ضد فوتباله چون به اون خوبی نمایش بازی نمی کنن؟ یا اتلاف وقت سزار و دروازه بان یک تیم عربی!

موضوع خود تیما نبود، اختلافشون بود. دلایلی مثل تفاوت قدرت دو تیم و هدف که نتیجه گرفتن هست و میل شدید به صعود که از جانب دوستان ذکر میشد ظاهرا می تونست بازی دفاعی بسته یک تیم و حتی اتلاف وقت رو نه تنها توجیه بلکه قابل تقدیر کنه.
    یه چی رو به من بگو...
    خداییش و به دور از احساس..
    تو مربی اینتر بودی و بقول خودتون(بارسایی ها)، رو به روی بهترین تیم تاریخ بازی داشتید...
    بازی رفت رو هم 3-1 برده بودید و تویه بازی برگشت هم به شکل جالبی، 10 نفره میشدی...
    3 تا مهاجم میووردی تو؟!!: دی
    یعنی این بحث واقعا خنده داره...
    آقا همه تیم ها رو به روی بارسا، دفاعی بازی نمیکنن؟! اما اونا رو 4-5 تا میزنید! اینطوری نیست؟؟
    خب کسی هم نمیاد از اون تیم ها و دفاعشون تقدیر کنه..
    اما اینتر و مورینیو، اومدن دفاع کردن و دقیقه آخر 1 گل خوردن اما آخر شکست دادن بارسا رو!
    و خب اینه که جای تقدیر داره!

بعد اینکه دیشب هم همه بازیکنای دپور تو زمین خودشون بودن! مثکه بازی رو ندیدی!
    منتها یه فرق داشت شیوه بازیشون با اینتر...مورینیو(اینتر) به بازیکنا گفته بود توپ رو بدید دست بارسا...
    اما بازیکنا دپور، چون تو زمین خودشون داشتن بازی میکردن، دست به ضد حمله میزدن که خیلی با حمله کردن معمولی فرق داره!
    +
    دیشب سرهنگ یه حرف خیلی قشنگ زد..داشت درباره دفاعی بازی کردن دپور حرف میزد...
    دقیق جملش یادم نیست اما یه اینطور چیزی گفت"خب وقتی تیم شما بازیکناش خیلی ضعیف تر از بازیکنای تیم حریف هستن، چیکار میتونید بکنید جز اینکه دفاع کنید؟!"
    حقیقت هم همینه..رئال هم دیشب خوب بود و چند بار این دفاع رو شکست داد اما مشکل اینجا بود که یه هویج اون جلو بود و توپ ها رو خراب میکرد...

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

نه سر نزدم!
    حالا این دست خوده دوستانه که خبری که سایت رسمی باشگاه میذاره(به همراه ویدیو!) قابل قبول تره یا نوشته سایت AS...
    +
    AS هم 60 درصد هوادار رئاله!
    باز اون مارکا یخورده منصف تره! این یکی قشنگ نابود میکنه!
    فقط ظاهرشون مادریدیه..

همین دیگه!
    نصف مطلب رو گذاشتی تا بیننده(خواننده) رو فریب بدی!
    +
    اینم تو سایت باشگاه نیست!
    اونجا خوزه گفته :
    "Deportivo practically didn't touch the ball in the second half and we played against a goalkeeper and ten defenders. All that matters is the outcome, but I cannot criticize my players. One team played to win and the other worked very hard to take one point. The team that was after the point got what it wanted. I think it would have been fair had the match ended 0-1."
    "دپورتیوو تویه نیمه دوم هیچ کاری نکرد و ما در مقابل 10 مدافع و 1 دروازه بان داشتیم بازی میکردیم. نکته اینه که مسئله مهم، امتیازاته اما با این وجود نمیتونم تیمم رو سرزنش کنم. یک تیم تلاش کرد تا 3 امتیاز بگیره و اون یکی تیم با تمام وجود بازی کرد تا 1 امتیاز بگیره که تیم دوم موفق بود. به هر حال عادلانه تر بود اگه بازی 1-0 میشد"

نکته اینه که تو فکر میکنی خوزه ایراد گرفته از بازی دپور در حالیکه اینطوری نیست..
    خوزه تعریف کرده از جنگندگی تیم حریف و این چیزیه که کلا خیلی دوست داره...
    حتی تویه قسمت آخر هم میگه عادلانه تر بود اگه میبردیم...یعنی بنوعی از شانس میگه نه از بازی تیم حریف..
    کلا تیتر مارکا خیلی در اینباره جالبه "این است فوتبال"

البته مشابه نیستن این دوتا! بلاخره لاکرونیا 10 نفره نبود و تویه بازیهای حذفی نبود که بازی رفت رو هم 3-1 برده باشه و...!

آخه اینا جواب نیستن!
    بهونس یا اینکه مثه قسمت های اولیه، از روی چیزی که اتفاق نیوفتاده، داری نتیجه میگیری!

یه چی رو به من بگو...
    خداییش و به دور از احساس..
    تو مربی اینتر بودی و بقول خودتون(بارسایی ها)، رو به روی بهترین تیم تاریخ بازی داشتید...
    بازی رفت رو هم 3-1 برده بودید و تویه بازی برگشت هم به شکل جالبی، 10 نفره میشدی...
    3 تا مهاجم میووردی تو؟!!: دی
    یعنی این بحث واقعا خنده داره...
    آقا همه تیم ها رو به روی بارسا، دفاعی بازی نمیکنن؟! اما اونا رو 4-5 تا میزنید! اینطوری نیست؟؟
    خب کسی هم نمیاد از اون تیم ها و دفاعشون تقدیر کنه..
    اما اینتر و مورینیو، اومدن دفاع کردن و دقیقه آخر 1 گل خوردن اما آخر شکست دادن بارسا رو!
    و خب اینه که جای تقدیر داره!

بعد اینکه دیشب هم همه بازیکنای دپور تو زمین خودشون بودن! مثکه بازی رو ندیدی!
    منتها یه فرق داشت شیوه بازیشون با اینتر...مورینیو(اینتر) به بازیکنا گفته بود توپ رو بدید دست بارسا...
    اما بازیکنا دپور، چون تو زمین خودشون داشتن بازی میکردن، دست به ضد حمله میزدن که خیلی با حمله کردن معمولی فرق داره!
    +
    دیشب سرهنگ یه حرف خیلی قشنگ زد..داشت درباره دفاعی بازی کردن دپور حرف میزد...
    دقیق جملش یادم نیست اما یه اینطور چیزی گفت"خب وقتی تیم شما بازیکناش خیلی ضعیف تر از بازیکنای تیم حریف هستن، چیکار میتونید بکنید جز اینکه دفاع کنید؟!"
    حقیقت هم همینه..رئال هم دیشب خوب بود و چند بار این دفاع رو شکست داد اما مشکل اینجا بود که یه هویج اون جلو بود و توپ ها رو خراب میکرد...
    تازه من فکر می کردم 10+1 رو نگفته! همونجوری که برداشت کردی به نظر من ایراد گرفته. لمس نکردن توپ، 10 نفری دفاع کردن، دنبال برد نبودن، ... اینا حرفایی نیست که صورت خوبی داشته باشه.

گرفتن امتیاز از رئال رو برای لاکرونیای فعلی در نظر بگیر. هدف چقدر بزرگه؟ ابزار چیه؟ دست کمی از اینتری که از بارسا جلوئه و 10 نفره است داره؟ تازه اینتر وقتی این دو شرط رو هم نداشت چندان هجومی شروع نکرد.

در مورد سبک بازی اینتر موضع من چیزی که فکر می کنی نیست. نوشته من رو بلافاصله بعد از حذف پارسالمون بخون. احساسی تر از اون لحظه؟ درست یادم باشه از نتیجه ابراز رضایت هم کردم! حتی مدتی بعد نوشتم شایسته بودن.

اما حساب ادعا ها و تفاوت ها جداست. مثل تماشایی نامیدن فوتبال اینتر از سوی برخی! یا عدم قدردانی از تیمهای دیگری که با ابزار کمتر و فوتبالی ... جلوی بارسا نتیجه گرفتن.

دپور به نظر من خوب برمیگشت. تا اینکه بستن بازی رو بهش نسبت بدیم. بیچاره ها حتی دفاع اساسی رو بلد نبودن! نگاهی به بیلبائو جلوی بارسلونا داشته باشید.

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

میگم داور کم کارت بود یا صحبتای مورینیو اثر گذاشته بود؟ بازیکن مایورکا بدون توپ به ساق پدرو لگد زد و دریغ از تذکر! راحت پیرهن می گرفتن. آخرای بازی سوارمونم می شدن. خوشبختانه کیفیتمون بر این جنگ روانی هم غلبه میکنه.
    سينا جان ولي متاسفانه در طولاني مدت نميشه با جنگ رواني و با كسايي كه به اين روشها روي ميارن رقابت كرد و پيروز شد
    اين تلخ ترين حقيقت تاريخه
    تنها راه چاره كم شدن تعداد اين تيپ آدمها هست يا كم انرژي شدن و ضعيف شدن تدريجي اين تفكر كه البته به قدرت گرفتن يه تفكر ديگه نياز داره

حالا كه بحث داوريه
    اجازه بدين صداي ما هم در بياد
    من واقعا از داور ديدار بارسا و مايوركا راضي نبودم
    يه چيزي كه داره چند بازيه منو اذيت ميكنه اينه كه داورها به خاطر اينكه زياد روي بازيكناي بارسا خطا ميشه خيلي از خطاها رو زير سبيلي رد ميكنن
    مثلا خيلي از برخوردهايي كه روي مسي بود رو از خيرش ميگذشت فقط به اين دليل كه سرعت بازي گرفته نشه
    فكر ميكنن چون مثلا 8 تا خطا روي مسي رو اعلام كردن ديگه نبايد نهميش رو خطا بگيرن
    اميدوارم اين تفسير غلط از مديريت بازي تبديل به يه عادت براي داورها نشه

راستي سينا جان هرچند دقايق خيلي كمي بود اما مونتويا رو چجور ديدي؟
    توي تيم جوانان و اميد اسپانيا بازيي ازش نديدي؟

نميدونم چرا آدريانو رو بيشتر از آلوز دوست دارم
    به شكل واضحي اشتباهات آلوز رو نداره
    سانترهاش هم ارتفاع كمتري داره

والا من كه نديدم توي صورت باشه فكر ميكنم هر دو صحنه توي سينه اش برخورد كرد
    توي يكي از اون صحنه ها ديماريا يه پا پرت كرد كه به بازيكن دپور نخورد اگه داور ميديد....
    كلا ديماريا كه به نظر من تكنيكي ترين بازيكن رئاله بعضي اوقات دور از چشم داور يه كارايي ميكنه
    متاسفانه بعضي اوقات هم اينقدر اغراق ميكنه كه واقعا استحقاق سيمرغ غير بلورين رو داره
    اما به شخصه بازيشو دوست دارم
    و فكر ميكنم يكي از اون بازيكناييه كه ميتونه به مسي و آرژانتين در 2014 كمك كنه و خلاء مكمل در آرژانتين رو پر كنه

نيمه اول هم مارسلو يه كف پاي خيلي خشن اومد كه كارت نداد
    ولي بعدش حركت بازيكن دپور كه به همون اندازه خشن بود رو به درستي كارت داد

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

پیش نمایه مارکا:

پیشخوانِ برجسته:

بارسا میخواهد جواهراتِ سفید را بدزدد

دیگر پیشخوانها:

خِسه و موراتا در کانون دید آبی اناریها قرار دارند

دو ملی پوش زیر 19 سال اسپانیا بهترین استعدادهای کاستیا هستند

موراتا را با ون گل مقایسه میکنند و خِسه از لحاظ توانایی در حدِ یک کریستیانو جدید است

آمور مدیر تیمهای پایه بارسا این دو را زیر نظر دارد

کریستیانو در ریازور هم تیمیهای خود را ناامید کرد

76/8% هواداران طی یک نظرسنجی برای مادرید شانسی برای قهرمانی در لیگ قائل نیستند

مو از توهینها خسته شده است

داور چهارم بازی مقابل دپوور به مو گفت:"مورینیوی حرامزاده،برو بمیر"

پیش نمایه آاس:

پیشخوانِ برجسته:

9 شکایتِ مورینیو

دیگر پیشخوانها:

مورینیو تمام شکایاتِ خود را به شکل مستدل تهیه کرده است

هفته سوم:

مادرید چهارشنبه-شنبه بازی کرد ( 2 روز استراحت )
    بارسا سه شنبه-یکشنبه ( 4 روز!!! )

هفته پنجم:

مادرید شنبه-سه شنبه ( 2 روز )
    بارسا شنبه-چهارشنبه ( 3 روز )

هفته دوازدهم:

هفته سیزدهم:

ال کلاسیکو به درخواستِ بارسا یک روز دیرتر دوشنبه برگزار شد

هفته نوزدهم:

مادرید پنجشنبه-یکشنبه ( 2 روز )
    بارسا چهارشنبه-یکشنبه ( ( 3 روز )

هفته بیستم:

مادرید یکشنبه-چهارشنبه ( 2 روز )

هفته بیست و یکم:

مادرید یکشنبه-چهارشنبه ( 2 روز )

هفته بیست و چهارم:

بارسا چهارشنبه-یکشنبه ( 3 روز )

هفته بیست و پنجم:

مورینیو درخواست کرده بود جمعه با دپور بازی کند ولی جوابِ رد شنید

// با تشکر از مرتضی عزیز بابت ترجمه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •