سفید گرفتم
453000 تومن مابه تفاوت دادم که گفتن پسش می دن
سفید گرفتم
453000 تومن مابه تفاوت دادم که گفتن پسش می دن
با سلام خدمت دوستان
کسی نمیدونه الان کدوم شرکت تندر 90 ثبت نام میکنه؟
توی فروش اینترنتیشون که خبری از ثبت نام نیست
پارس خودرو سایت فروش اینترنتیش اصلا خوب و به روز نیست باید از نمایندگیش بپرسی. ولی ایران خودرو فروش اینترنتیش به روزه و الان واسه تحویل آبان پیش فروش میکنه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای پارسخودرو فروش اینترنتی از طریق سایت سایپا هست :لینک زیر البته در حال حاضر ثبت نام L90 نداره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایرانخودرو واسه ابان ثبت نام می کرد ولی پرشده ظرفیتش از اول شهریور پیگیری کنیدبا سلام خدمت دوستان
کسی نمیدونه الان کدوم شرکت تندر 90 ثبت نام میکنه؟
توی فروش اینترنتیشون که خبری از ثبت نام نیست
سایت فروش ایرانخودرو که دوستمون گفتن همیشه به روزه اما سایت سایپا نه واسه ثبت نام سایپا ازنمایندگی پیگیر باشید
سلام. دوستان یه مشکلی پیش اومده برام خواهشمندم کسانی که اطلاع یا تجربه دارن راهنمایی کنن.
ماشین ما آماده تحویل بوده و سند هم صادر شده (ایران خودرو). ولی از همون روزی که سند شده بلوکه کردن میگن ایراد فنی داره یه سری از این تندرهای تولید جدید (میگن مغزی سوییچ مشکل داره!!!!!) من که نمیتونم قبول کنم مشکل از این باشه چون الان 25 روزه بلوکه اس احتمالا مشکل بزرگتریه. حالا امروز از نمایندگی پیگیری کردم اون هم از واحد تحویل پیگیری کرد جواب دادن که اگه تا یکی دو روز دیگه از حالت بلوکه خارج نشد، سند و مدارک رو بیارین تحویل بدین تا شماره شاسی جدید بهتون بدیم.
حالا سوالم اینه که: به نفعم هست که شماره شاسی جدید بگیرم یا پیگیر همون قبلی باشم؟ چون میترسم یه ماشین مرجوعی مشکل دار تعمیری دیگه بندازن بهم یا حالا واقعا ماشین نو دست نخورده میدن؟
لطفا راهنمایی کنید. ممنون
کسی نبود راهنمایی کنه؟
خوب برو عوض کن 5 روزه می رسه دستت
این همه صبر کردی 5 روزم روش
دذ
این مسئول نمایندگی به من گفت بیا برو قسمت تحویل کارخونه اونجا باید کلی سیریش شی همون روز یه ماشین جدید بهت میدن و همه کاراشو میکنن. ایشالا شنبه میرم.
سلام
کسی نمی خواد جواب بده؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)