تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 253 از 827 اولاول ... 153203243249250251252253254255256257263303353753 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,521 به 2,530 از 8267

نام تاپيک: تاپیک جامع >> هارد اکسترنال <<

داره خودمونی میشه lonely--boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

14

دوستان به نظر من بهترین هارد رو وسترن انتخاب میکنم چون برنامه های روی هارد خیلی کاربردیه

مثلا همین برنامه قفل گذاری هارد وسترن خیلی کاربردیه چون وقتی هارد رو قفل میکنه فضای باقیمانده برای هارد 0 بیت میشه

این باعث میشه وقتی هارد رو به یه سیستم ویروسی وصل میکنی باعث میشه اطلاعات هارد ویروسی نشه که البته اگه اطلاعات تو هارد مهم باشه به نظر من همین برنامه یه نکته خیلی مثبته برای این برند

هارد سیگت برنامه داره ولی برنامه ها کاربردی نیستن

2. 3 کاربر از lonely--boy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

14

ديوايس منجر ويندوزتون رو نگاه كنين به شرط نصب بودن درايور كاملا مشخص ميشه
    بدون اتصال نمیشه مشخص کرد که اصلا سیستم, USB3 رو ساپورت میکنه یا نه؟!

4. این کاربر از ShahramTCI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeedss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

برای بکاپ گیری کدوم نرم افزارو باید نصب کنم؟
    هارد مای پاسپورت دو برنامه داره به نامهای WD Quick Formatter و WD SmartWare.حالا برای اینکه از محتویات هارد بکاپ بگیرم کدوم برنامه رو اجرا کنم و چطور بکاپ بگیرم؟

6. این کاربر از saeedss بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام رفیق
    می گم به نظرت
    کدوم گارانتی رو بگیرم خوبه
    منظورم کدومشون بهتره
    بعدش اگه من سیگیت بگیرم و اون رو با ساتا وصل کنم به کامپیوتر مشکلی خاصی که به وجود نمیاره ؟؟؟؟؟
    سرعت بالا می ره
    چون کلی گشتم usb3 پیدا نمی شه گفتن فعلا 2 بگیر تا اون کارتریجش بیاد
    نظر تو چیه ؟؟؟
    وایسم تا بیاد ؟؟؟
    یا بگیرم
    که فکر کنم باید بگیرم

راستی جایی از این نمایندگی ها شماره ای آدرسی چیزی داری بگی برم ببنم اون های usb 3 دارن یا نه ؟؟؟
    سلام
    شرمنده از بابت تاخیر
    والا من جای شما بودم زیاد به این گارانتی ها اهمیت نمیدادم ولی فکر کنم دوستان از سازگار بیشتر تعریف میکنن هارد اکسترنالم تا به حال به گارانتی نخورده (انشاءاله هم نمیخوره) بنابراین در زمینه گارانتی نمیتونم دقیق اظهار نظر کنم .
    اگر اون سیگیت آداپتوری رو با کابل ساتا به مادربرد وصل کنین و برق مورد نیازشو از پاور تامین کنین مشکلی نداره مشروط بر اینکه سیستم کامل خاموش باشه و از برق شهر جدا باشه .

یه چیزی ، چرا وسترن رو نمیخری که usb3 داره ؟؟؟

---------- Post added at 11:04 AM ---------- Previous post was at 11:03 AM ----------

دوستان به نظر من بهترین هارد رو وسترن انتخاب میکنم چون برنامه های روی هارد خیلی کاربردیه

مثلا همین برنامه قفل گذاری هارد وسترن خیلی کاربردیه چون وقتی هارد رو قفل میکنه فضای باقیمانده برای هارد 0 بیت میشه

این باعث میشه وقتی هارد رو به یه سیستم ویروسی وصل میکنی باعث میشه اطلاعات هارد ویروسی نشه که البته اگه اطلاعات تو هارد مهم باشه به نظر من همین برنامه یه نکته خیلی مثبته برای این برند

هارد سیگت برنامه داره ولی برنامه ها کاربردی نیستن
    توضیحتون بسیار عالی بود .

---------- Post added at 11:05 AM ---------- Previous post was at 11:04 AM ----------

بدون اتصال نمیشه مشخص کرد که اصلا سیستم, USB3 رو ساپورت میکنه یا نه؟!
    طبق همون توضیحاتی که دادم میشه فهمید سیستم usb3 داره یا خیر و نیازی به اتصال هارد اکسترنال یا هرچیز دیگه ای نیست . مشروط بر اینکه درایور هاش کامل نصب شده باشه . راه دیگه هم مراجعه به سایت سازنده لپتاپ یا مادربرد هست .
    مثلا عکس زیر برای لپتاپ من هست .
    Last edited by ata.royalfalcon; 04-08-2011 at 13:16.

8. 3 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

دوستان میشه یکی منو راهنمایی کنه؟ من چند صفحه آخر تاپیک رو خوندم به جواب سوالم نرسیدم.
    لپتاپم یو اس بی 2 هست و برای همین باید یه هارد اکسترنال بگیرم که esata رو پشتیبانی کنه. الان من چه مدلی رو باید بخرم که همراهش باشه ؟ظاهرا گو فلکس فقط با کابل یو اس بی 2 یا 3 عرضه میشه و کابل ای ساتاش رو باید جداگانه خرید...
    بعد یه سوال دیگه. آیا این امکان هست که از هارد لپتاپ به عنوان هارد اکسترنال استفاده کرد؟ آیا غیر از کابل ساتا به ای ساتا منبع تغذیه ای که تو بازار برای این کار ساخته شده باشه هم هست؟
    مرسی

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آموزش بکاپ گیری با استفاده از WD SmartWare

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

11. 4 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز leon scott kendy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    می دونی تهران کجاست

پيش فرض

سلام
    شرمنده از بابت تاخیر
    والا من جای شما بودم زیاد به این گارانتی ها اهمیت نمیدادم ولی فکر کنم دوستان از سازگار بیشتر تعریف میکنن هارد اکسترنالم تا به حال به گارانتی نخورده (انشاءاله هم نمیخوره) بنابراین در زمینه گارانتی نمیتونم دقیق اظهار نظر کنم .
    اگر اون سیگیت آداپتوری رو با کابل ساتا به مادربرد وصل کنین و برق مورد نیازشو از پاور تامین کنین مشکلی نداره مشروط بر اینکه سیستم کامل خاموش باشه و از برق شهر جدا باشه .

یه چیزی ، چرا وسترن رو نمیخری که usb3 داره ؟؟؟

ممنون
    مچکرم
    وسترن خوشم می یاد بگیرم و usb 3 هم بدم نمی آید ولی یکم مالی زیاده
    حالا روزی که خواستم بروم بگیرم یک سری بهش می زنم پوم رسید می گیرمش نشد دیگه سیگیت می گیرم

13. این کاربر از leon scott kendy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان میشه یکی منو راهنمایی کنه؟ من چند صفحه آخر تاپیک رو خوندم به جواب سوالم نرسیدم.
    لپتاپم یو اس بی 2 هست و برای همین باید یه هارد اکسترنال بگیرم که esata رو پشتیبانی کنه. الان من چه مدلی رو باید بخرم که همراهش باشه ؟ظاهرا گو فلکس فقط با کابل یو اس بی 2 یا 3 عرضه میشه و کابل ای ساتاش رو باید جداگانه خرید...
    بعد یه سوال دیگه. آیا این امکان هست که از هارد لپتاپ به عنوان هارد اکسترنال استفاده کرد؟ آیا غیر از کابل ساتا به ای ساتا منبع تغذیه ای که تو بازار برای این کار ساخته شده باشه هم هست؟
    مرسی
    سلام
    کابل ساتا به esata که در بازار پیدا میشه وخودم از این روش برای تبدیل به اکسترنال کردن دیویدی رایتر مازاد PC برای کاهش استهلاک دیویدی رایتر لپتاپ استفاده کردم .
    اما برای برقش میتونین از پاور معمولی PC استفاده کنین اما باید برق 12 ولتی رو قطع کنین چون 2.5 اینچی ها برق 5 ولتی لازم دارن . یعنی شما اول یه کابل sata to molex میخرید مثل عکس زیر و سیم زرد و سیم سیاهی که کنارش هست رو قطع میکنین.

پست های زیر رو بخونین شاید مفید باشه

کد:
    و
    کد:
    ضمناً این در حد یه پیشنهاد بود مسئولیت هرگونه خرابی به عهده خودتونه

روش دیگه این هست که باکس هاردهایی بخرید که esata داشته باشه . من یه دونه از این باکسها خریدم به قیمت 35 هزارتومن !!! ولی برای هاردهای 3.5 اینچی هست .
    Last edited by ata.royalfalcon; 04-08-2011 at 14:14.

15. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeedss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

آموزش بکاپ گیری با استفاده از WD SmartWare

کد:
    بسیار بسیار سپاسگذارم

چرا وقتی میخام درایو موردنظر رو برای بکاپ گیری انتخاب کنم درایو هارد اکسترنال رو نشون نمیده؟
    من میخام اول از خود برنامه هایی که رو هارد اکسترنال هست بکاپ بگیرم ولی تو درایوها ، همه درایوهای سیستم خودم رو نشون میده الا هارد اکسترنال.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سلام
    کابل ساتا به esata که در بازار پیدا میشه وخودم از این روش برای تبدیل به اکسترنال کردن دیویدی رایتر مازاد PC برای کاهش استهلاک دیویدی رایتر لپتاپ استفاده کردم .
    اما برای برقش میتونین از پاور معمولی PC استفاده کنین اما باید برق 12 ولتی رو قطع کنین چون 2.5 اینچی ها برق 5 ولتی لازم دارن . یعنی شما اول یه کابل sata to molex میخرید مثل عکس زیر و سیم زرد و سیم سیاهی که کنارش هست رو قطع میکنین.

پست های زیر رو بخونین شاید مفید باشه

کد:
    و
    کد:
    ضمناً این در حد یه پیشنهاد بود مسئولیت هرگونه خرابی به عهده خودتونه

روش دیگه این هست که باکس هاردهایی بخرید که esata داشته باشه . من یه دونه از این باکسها خریدم به قیمت 35 هزارتومن !!! ولی برای هاردهای 3.5 اینچی هست .
    مرسی دوست من
    کابلی نداریم کا برق usb رو مولکس کنه؟
    یعنی به جای پاور برقش رو از usb بگیرم مثل هارد اکسترنال

18. این کاربر از mortezagipsy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •