تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 253 از 421 اولاول ... 153203243249250251252253254255256257263303353 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,521 به 2,530 از 4206

نام تاپيک: تجربه خرید Dell Inspiron N5010

اگه نباشه جاش خالی می مونه sina.belyad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

دوستان اگه ممکنه در صورت اطلاع، جواب این پست را هم بدهید.

خوب turbo boost که مشخصه سرعت لپ تاپو بالا مبره.مثلا بدون این نرم افزار سرعت cpu 2.5 ghz هست ولی با این نرم افزار به 2.8 ghz میرسه.(واسه core i5)
    البته خود سی پی یو دستگاه باید این قابلیتو داشته باشه.بعد می تونی این نرم افزارو نصب کنی.که واسه 5010 داره.

اون management engine که گفتی نمی دونم چیه ولی همون طور که از اسمش معلومه قدرته سی پی یو رو احتمالا مدیریت می کنه.
    Last edited by sina.belyad; 30-01-2011 at 13:14.

2. این کاربر از sina.belyad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali_z051's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    یه جای دور...

پيش فرض

آقا ممنون
    من این کارو میکنم اما جواب نمیده فقط وایرلسم روشن میشه شبکه رو نمیشناسه!!!! در ضمن عکس آیکونم گذاشتم تو چند پست قبل گذاشتم که دوستان تایید کردن درسته ولی وقتی روش راست کلیک میکنم این

میاد بعد روی استارتش که کلیک میکنم اینجوری میشه

اما دقیقا" 5 ثانیه بعد دوباره غیر فعال میشه!!!! نمیدونم اصلا" کار این قسمت چیه ولی یکی گفت باید اونو استارت کنی تا بشه
    در ضمن توی تنظیمات این آیکون یعنی این صفحه اینا رو دارم

که هر پارامتری بهش میدم هر چی save یا start رو که میزنم همش ارور میده که پارامترا صحیح نیست!
    حالا بگید اصلا" این پنجره و غیره ربطی داره به کانکت شدن من یا نه!!!!
    اگه نه من هر کاری از طریق راه حل های دیگر دوستان رفتم بازم به نتیجه نرسیدم

اینم بگم که من اون اولا که لب تاپو تازه گرفته بودم و هنوز ویندوز و درایوراشو خودشون نصب کرده بودن براحتی کار میکرد و شبکه رو اوتوماتیک میشناخت و وصل میشد یعنی اسم شبکه توی قسمت دسترسی به اینترنت اضافه میشد مثل یه کانکشن و حتی این نرم افزار که توی تسک باره رو نداشت ولی حالا که درایورو مثلا" آپدیت کردم این مشکلات برام پیش اومده!!!! در ضمن هرچی هم سعی میکنم درایور اولیه که خودشون دادن رو نصب کنم میگه این درایور با کارت شما سازگار نیست!!!

راستی نرم افزار پیش نصبی چیزی نداره که من نصب نکرده باشم؟؟؟یعنی قبل از نصب درایور باید درایور یا نرم افزار خاصی رو نصب کرده باشم؟؟؟
    ببخشید که طولانی شد
    ممنون
    منتظرم!
    دوست عزیز Bios رو اپدیت کنید و اخرین ورژن درایو وایرلس رو هم از سایت دانلود کنید مشکل حل میشه

موفق باشید.
    Last edited by ali_z051; 29-01-2011 at 16:20.

آخر فروم باز starpars's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    C:\Program Files

پيش فرض

دوستا ن الان گرافيك 550 روي خيلي از 5010 ها هست چجوريه قدرتش نسبت به 5470 بيشتره يا كمتره؟

بعد اينكه اين كانفيگ 840 خوبه؟
    ci5 460
    ram 4
    hdd 500
    vga Radeon HD 550
    dos

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

دوستا ن الان گرافيك 550 روي خيلي از 5010 ها هست چجوريه قدرتش نسبت به 5470 بيشتره يا كمتره؟

ci5 460
    ram 4
    hdd 500
    vga Radeon HD 550
    dos

به نظر من خیلی خوب خریدی.قیمتش عالیه.مبارکت باشه.
    اون گرافیکا هم زیاد با هم فرق ندارن در عمل یکین.واسه اطلاعات دقیق راجبه مقایسشون یه سر به پست 7 همین تاپیک بزن.

6. این کاربر از sina.belyad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز starpars's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    C:\Program Files

پيش فرض

به نظر من خیلی خوب خریدی.قیمتش عالیه.مبارکت باشه.
    اون گرافیکا هم زیاد با هم فرق ندارن در عمل یکین.واسه اطلاعات دقیق راجبه مقایسشون یه سر به پست 7 همین تاپیک بزن.
    ممنون البته هنوز نگرفتم ميخوام بگيرم قيمت هم واسه يكي از سايت هاست (سرز مين) يكم هم تعجب كردم ميترسم يوقت ريفري چيزي باشه .
    كسي نميدونه مطمئنه يا نه؟

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

ممنون البته هنوز نگرفتم ميخوام بگيرم قيمت هم واسه يكي از سايت هاست (سرز مين) يكم هم تعجب كردم ميترسم يوقت ريفري چيزي باشه .
    كسي نميدونه مطمئنه يا نه؟

من که می گم اینجور لوازم گرونو آدم از سایت نخره بهتره.چون مغازه ی طرف رو می شناسیو می تونی اگه واست مشکلی پیش اومد هر دقیقه بری پیشش با این حال نمی شه نتیجه گرفت.حالا چه برسه به اینکه از سایت بگیری که نه در داره نه پیکر.
    از یه فروشگاه معتبر بخری خیلی بهتره.شاید 50 تومن گرون تر باشه اما می ارزه.زیاد به سایت ها اعتماد نکن.در ضمن زیاد به قیمت هاشونم توجه نکن.چون بدونه هزینه ی پسته.
    من می خواستم یه ساعت بخرم از سایت که قیمتش 10000 تومن بود اونوقت زده بود هزینه ی پست 8000 تومن
    اگه هم تصمیم گرفتی از اون سایت بگیری حتما راجبشون تحقیق کن.

9. این کاربر از sina.belyad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال sheytoon001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

داداش سینا این همون آیکونیه که میگی سه تا پله داره؟؟؟؟

اینم عکس شبکه ایه که میگی...
    شما این پست رو خوندین؟
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اگه نه! حتما بخونید
    اگه مشکل نشون ندادن کانکشن وایرلس مثل عکس زیر هست، یه بار دیگه درایور وایرلس (1501) رو نصب کنید ایشالا درست میشه

---------- Post added at 07:13 PM ---------- Previous post was at 07:10 PM ----------

ci5 460
    ram 4
    hdd 500
    vga Radeon HD 550
    dos
    قدرتش یه مقدار بیشتره اما قدیمیتره و از دایرکت ایکس 11 پشتیبانی نمیکنه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

آره عزیز همینو می گم.من که می گم درایورت مشکل داره

من خودم فقط این درایورو نصب کردم:
    Wireless WLAN 1501 Half Mini-Card-R258276

ولی اگه اینو نصب کردی اینم نصب کن شاید جواب بده:
    Wireless WLAN 1520 Half MiniCard-R252544
    ممنون ولی داداش سینا من درایورو از سایت دل با تگ سیستم خودم دانلود کردم چه طور ممکنه که مشکل داشته باشه!!!در برا راحت شدن خیالم هر دوتا درایوری که گفتیو نصب کردم ولی هیچکدوم جواب نداد در ضمن برا من همون 1501 هستش!!!

شما این پست رو خوندین؟
    کد:
    اگه نه! حتما بخونید
    اگه مشکل نشون ندادن کانکشن وایرلس مثل عکس زیر هست، یه بار دیگه درایور وایرلس (1501) رو نصب کنید ایشالا درست میشه

بله هزار بار ولی همون کارائی که گفته شده رو انجام دادم بازم نمیدونم مشکل از کجاست!!!! در ضمن هزار بار تا حالا درایورو نصب کردم دوباره پاک کردم دوباره نصب کردم دوباره.... جواب نمیده!!!! مشکل من اینه که کلا" کارتم وایرلس های روشن رو نشون نمیده مثل تصویر بالا در حالیکه اون اولا که لب تاپو گرفته بودم دقیقا" مثل تصویر بالا اتوماتیک همه کانکشنها رو نشون میداد و راحت میتونستم وصل بشم ولی حالا با آپدیت درایور .... این بلا سرم اومده!!!!

دوست عزیز Bios رو اپدیت کنید و اخرین ورژن درایو وایرلس رو هم از سایت دانلود کنید مشکل حل میشه

موفق باشید.
    دوست من نسخه بایوسم A11 هست تازه آپدیتش کردم آخرین نسخه درایورم از همون سایت دل با سرویس تگ سیستمم دانلود کردم ولی بازم...

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali_z051's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    یه جای دور...

پيش فرض

BIOS V.A12: Dell Inspiron N5010

کد:
    Last edited by ali_z051; 29-01-2011 at 20:20.

13. 4 کاربر از ali_z051 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

دوستان کیفیت صفحه این لپ تاب چجوریه ؟ من خودم یک دل 6400 دارم میخوام الان یک مدل جدید تا 1 میلیون بگیرم و بین 3140 اچ پی و 5742 ایسر و 5010 گیر کردم .
    من تو این 4 سالی که دل داشتم ازش راضی بودم و هیچ چیزیش هم نشد . حالا چرا اینقدر راجب این مارک بد میگن و میگن کیفیت نداره .
    هر چند که لپ تاب سابقم هم کیفیت صفحه خوبی نداره ، میخوام بدونم این مدل کیفیتش چجوریه ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •