"آدم"، انرژی ش اینجوری تموم نمی شه!
این که خیلی ها جا می زنن به خاطر تموم شدن انرژی شون نیست. از لخاظ انگیزشی مشکل پیدا می کنن...
"آدم"، انرژی ش اینجوری تموم نمی شه!
این که خیلی ها جا می زنن به خاطر تموم شدن انرژی شون نیست. از لخاظ انگیزشی مشکل پیدا می کنن...
نمی دونم برای چه رشته ای
ولی برای تجربی نه
اصلا بالا نیست
و با خوندن 5 سال گذشته ی آزمون ها و یک دور خوندن کتاب می تونی بیاریش
چی میگی!!
من پارسال سوم تجربی بودم و شرکت کردم برای سال 89 شدم 5600 بدون خوندن درسهای سال دوم و پیش؛حالا اگه همه کتابا رو خونده بودم و تست های 5 سال پیش! رو میزدم حتما 6800 میشدم
5200 تراز نسبتا پایینیه و همون طور که دوستمون rpf گفتن یک دانش آموز قوی سال سومی می تونه تراز 6000 هم بیاره ( نمونه هاش رو من دیدم) اما داوطلب های کنکوری هم هستن که تراز زیر 5000 میارن
اینکه چطور به این تراز برسین - که امیدوارم هدفتون خیلی بالاتر از این حرفا باشه - کاملا بستگی به وضعیت خودتون داره اگه دانش آمووز ضعیفی باشین با خوندن بعد عید و صد البته مرور سوالات سالهای قبل کنکور آزاد ( در کنکور آزاد سوالات تکراری زیاده) می تونین به این تراز برسین اگر هم دانش آموز متوسط یا قوی هستین کار زیادی رو برای انجام ندارین با صرف حضور در جسه به همچین ترازی میرسین!!
کانون از عید تا اوایل خرداد مثل قبل هر دو هفته یکبار یه آزمون مبحثی داره اما از اواسط خرداد تا یک هفته قبل کنکور 3 یا 4 آزمون جامع رو هر هفته برگزار میکنه
گزینه دو هم برنامش از عید به این ور یکم عوض میشه در واقع یکم فشرده تر میشه ( هر سه هفته میشه هر دو هفته )
برنامه گزینه دو:
من حواسم نبود برنامه رشته انسانی رو گذاشتم ( البته با احترام به بچه های انسانی) ولی خوب بیشتر بچه هایی که اینجا میان ریاضی هستن اگه خواستید میذارم البته مقصود در اینجا فقط زمان برگزاری آزمونا بود که برای همه یکسانه
فکر نمی کنم هیچ مشاوری همچین تغییرات بزرگی رو در نحوی درس خوندن تایید کنه اصلا چرا می خوای همچین کاری بکنی؟ بهترین زمان برای درس خوندن همون زمانیه که بهش عادت کردی ( مثلا من عادت داشتم صبح زود درس بخونم و شبا زود بخوابم - ساعت 10-11 - اما یکی از دوستام تازه از ساعت 11 درس خوندنش شروع میشد و به نظرم هردو نفرمون کار درستی می کردیم)
بهتر که ساعت بدنتو عوض نکنی هرطور که تا به حال درس می خوندی همون طور ادامه بده
Last edited by Reza31001; 21-01-2011 at 16:27.
سلام دوستان.
کسی میدونه انتخاب رشته آزاد کی؟
2-به نظرتون برای انتخاب رشته آزاد (ریاضی) چقدر باید به میانگین تراز قلمچی اضافه کرد؟
من یه نگاهی که انداخته بودم فکر کنم تا قبل خرداد آزموناشون تداخل نداره
منم منظورم همینه دیگهاین که خیلی ها جا می زنن به خاطر تموم شدن انرژی شون نیست. از لخاظ انگیزشی مشکل پیدا می کنن...
سلام.
دوستان من سال قبل کنکور دادم قبول هم شدم (هم ازاد هم غیر انتفایی) و میخواستم از ترم بهمن برم ولی بنا به دلایلی منتفی شد .
از قضا من میخوام امسال دوباره کنکور بدم ولی هیچ کتابی ندارن که بخونم همه کتاب های درسیم رو انداختم دور کمک اموزشی هم اصلا نداشتم فقط یک گاچ هست که سوال های کنکور های اخیر هست (دور دنیا در 4ساعت با سنجش اخر) که اونو نگه داشتم اخه قسمتش بالا بود .
حالا میخوام خودم رو برای کنکور 90 هم ازاد و هم دولتی اماده کنم شما چه کتاب هایی برای دروس زیر پیشهناد میکنید که هم به درد ازاد بخوره هم دولتی
زبان خارجه- دینی-عربی-ادبیات و زبان فارسی که بشه درصد بالا زد .
برای ریاضی هم بعد از عید کلاس برم خوب هست؟
ترازی متوسط حساب میشه.بستگی داره چطور بخونی تا به اون برسیآیا تراز 5200 در دانشگاه آزاد تراز بالای است؟
برای رسیدن به این تراز چند ماه درس خواندن کافی است؟
با تشکر از پاسخ
دست درد نکنه رفیقکانون از عید تا اوایل خرداد مثل قبل هر دو هفته یکبار یه آزمون مبحثی داره اما از اواسط خرداد تا یک هفته قبل کنکور 3 یا 4 آزمون جامع رو هر هفته برگزار میکنه
گزینه دو هم برنامش از عید به این ور یکم عوض میشه در واقع یکم فشرده تر میشه ( هر سه هفته میشه هر دو هفته )
برنامه گزینه دو:
برای کوچک کردن تصویر اینجا رو کلیک کنید
![]()
برنامشون زیاد جالب نیستمن یه نگاهی که انداخته بودم فکر کنم تا قبل خرداد آزموناشون تداخل نداره![]()
پسرم گوش کن
اولا هر کسی سطح علمی خودشو داره
حالا شما این شدی دلیل نمی شه که کسی که پایش ضعیفه هم همین طور بشه
دوما چون شما فوکست رو سال سوم بود و قوی هم بودی تونستی
اگر دوم و پیش را هم بخونی یکم کارت سخت تر می شه
سوما شما که آزمایشی شرکت کردی داری می گی هیچی نخون ومی سوم خوندم شدم 5600
ولی کسی که سرنوشتش بسته به آزمونی که می ده نباید ریسک کنه
باید حداقل کتابارا یک دور بخونه
مگر نه من می دونم 5200 یعنی چی
1000 ???ای بابا من فکر 100 نفر اول یا یک همچین چیزایی هست
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)