کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مشکل دقیقا همینه
وقتی گزینه فری دانلود میزنم دیگه مثل قدیم هیچ جایی بره انتخاب بین 32 بیت و 64 بیت نمیاره
مگه این نسخه 32 بیت نیست؟؟؟
در این قسمت هم فقط یکی از فایلهای برنامه Rule داشت که البته با حذف اون دوباره ده ها بار برنامه در هنگام اجرا اجازه خواست و بعد از اجازه هم برنامه ناقص اجرا شد. فقط پیغام می ده که برنامه 16 بیت هست.
خلاصه Defense+ را که Disable کردم برنامه قشنگ اجرا شد. حالا چه کار کنم که نخواهم این قسمت را غیر فعال کنم.
سلام
اون ستاپ با حجم 60MB هم روی ویندوز 32 بیت و هم 64 بیت نصب میشه.
سلام
میتونی برای برنامه در +D رول بسازی و Trusted Application را براش انتخاب کنی.
یا اول سندباکس را غیر فعال کن و بعد برنامه را اجرا کن و کمودو پیغامی داد توجه کن که Remember تیک داشته باشد، بعد Allow کن، تا در قسمت +D ثبت بشه و دیگه پیغام نمیده.(بعد سندباکس را فعال کن)
Last edited by Jadda; 24-06-2011 at 09:43.
سلام دوستان
2 سوال
ایا nusb3nom ویروسه؟ که با نصب ویندوز جدیدم از بین نمیره ؟
حالا من کومودو رو نصب کردم 122 مگ هم اپدیتش کردم این فایلش کجا میره که وقتی می خوام ویندوز عوض کنم بخوام بکاپ بگیرم
در مورد nusb3nom میشه بیشتر توضیح بدید؟؟چطوری پیداش کردین؟تو ویروس توتال آپلود کردین تا ببینین هست یا نیست؟؟
برای بک آپ گرفتن از آپدیت های کومودو کافیه به مسیر زیر برید :
C:\Program Files\COMODO\COMODO Internet Security\scanners
یک فایل به اسم bases.cav هست که اونو کپی کنید تمومه!
موفق باشید
دوست عزیز ممنون از راهنماییتون
من اصلا عادت نداشتم که انتی ویروس تو سیستم و لپتاب نصب کنم تا اینکه چند روز قبل موقع کار یه پیغام ظاهر شد که میگفت insert disk to drive که اسم این وارنینگگ nusb3nom بود که retry , cancel , try again داره
این شد که تعریف کومودو را که از بچه ها زیاد شنیده بودم رو سیستم نصبش کردم و اپدیتشم کردم و بعد اپدیت یه فول اسکن هم کردم که تا الان خبری از وارنیننگ نیستش .البته خالی از لطفم نیست که بگم بعد از فول اسکن 169 فایل الوده پیدا کرده و ترتیب همشونو داد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)