سلام دوستان
22 نمونه جدید
Password = batکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Size = 6 MB
سلام دوستان
22 نمونه جدید
Password = batکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Size = 6 MB
با ESET 4 چک کردم و از اون 5 تا هر 5 تا را شناخت و همشو پاک کرد.
از اون 22 تا هم 19 تا را شناخت و پاک کرد.اون سه تای باقیمانده هم با Malwarebytes' Anti-Malware چک کردم... اونم نشناخت.(شاید اصلا مخرب نباشن)
بتمن عزیز اگه میشه مثل KARKAS20 همه رو تو فایل زیپ بذار و یک بار دیگه اون فایل زیپ را فشرده کن و رو آخری رمز بذار... مرسی
avast 6 هم 13 تا رو شناخت
بقیعرو هم یادم رفت اجراشون کنم
حذفشون کردم![]()
Last edited by 01110362; 22-02-2011 at 20:24.
نتایج نورتون اینترنت سکوریتی,بقیه ویروس ها ,ویروس هایی هستند که پس از اجرای کرم ها وارد سیستم شدند
![]()
سلام
كسپر همه رو شناخت:
نتيجه تست با mbam:
نتيجه تست با آويرا:
نتيجه تست با Hitman Pro:
نتيجه تست با Emsisoft:
با تشكر![]()
البته نود ، 20 مورد رو شناسايي ميکنه . ويروس شماره 21 بصورت فايل فشرده هست که اگه اونم اکسترکت بشه ويروس هست .با ESET 4 چک کردم و از اون 5 تا هر 5 تا را شناخت و همشو پاک کرد.
از اون 22 تا هم 19 تا را شناخت و پاک کرد.اون سه تای باقیمانده هم با Malwarebytes' Anti-Malware چک کردم... اونم نشناخت.(شاید اصلا مخرب نباشن)
اينم عکس از نام ويروس ها :
---------- Post added at 12:34 AM ---------- Previous post was at 12:32 AM ----------
7 مورد با هوش مصنوعي تشخيص و پاک شده و 13 مورد با ديتابيس![]()
14 مخرب جدید
لینک دانلود
نتیجه virus total در مورد دو مخرب که...ایکن ان شبیه به عکس هست.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدPASSWORD : 123کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
================================================== ================
3 مخرب دیگر
لینک دانلود
نتیجه توتال در مورد فایل 300092938299932کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
PASSWORD : 123کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید.
Last edited by Karkas20; 23-02-2011 at 12:21.
با ESET 4 اسکن کردم تونست 10 تا روشناسایی کنه و پاک کنه.
با Malwarebytes' Anti-Malware و Trojan Remover که اسکن کردم ، انگار چیزی پیدا نکردن.فکر کنم نمیتونن فایلهای فشرده شده رو اسکن کنن!
سلام دوست عزیز
بله Malwarebytes یا Trijan Remover
نمیتونن فایل های فشرده را اسکن کنند..
شما باید ..فلدر اخری که مخرب ها در ان هستند را فقط اسکن کنید یعنی باید هر دو فایل فشرده شده که پسوند
rar دارند را اکسترکت و بعد فلدر اصلی را با این دو برنامه اسکن کنید.
موفق باشید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)