تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 253 از 451 اولاول ... 153203243249250251252253254255256257263303353 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,521 به 2,530 از 4506

نام تاپيک: کلوپ Asus N61JQ

آخر فروم باز alireza1411's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

آره درسته بدیش اینه که بعد از تحویل سال باز چند ماه طول میکشه تا لپ تاپ های اون سال Release بشه که اصلا نمیتونم تا اون موقع هم صبر کنم . تا اونجایی که میدونم فکر کنم معمولا بعد از عید نوروز لپ تاپ های اون سال میلادی عرضه میشه.

خب فکر کنم دیگه مشورت برای خرید بس باشه چون کامل ترین اطلاعات رو ازت گرفتم عزیز , حالا دیگه میخوام در مورد خوده لپ تاپ سوال پیچت کنم

برای گرفتن Recovery بهتره که از خوده ویندوز خام گرفته بشه یا بعد از نصب نرم‏افزار های مورد نیازمون ؟

و دیگه اینکه آیا Recovery های دیگران روی سیستم ما برای Microsoft حکم ویندوز اوریج رو داره یا نه ؟

سوال اول: خب هر چند ماه یه بار اگه ویندوز جدید و آپدیت نصب کنی و بعد نرم افزار ها رو هم نصب کنی به نظر من که خیلی بهتره. ولی هر چند ماه یه بار ... مثلا سه ماه یه بار ریکاوری قدیمی ها رو دیلیت میکنم و ویندوز جدید با برنامه های جدید میریزم.

برنامه ها اختیاریه ولی خب ... من هر بار کل برنامه هام رو بخوام بریزم 6 ساعت میکشه !!!! ریکاوری همش میشه 50 دقه. به نظر من که همه رو نصب کنیم بهتره حتی با اینکه حجم ریکاوری زیاد میشه.

سوال دوم: ریکاوری پی سی داداشم رو رو مال خودم ریختم. ویندوز تا میره بوت بشه درایورای اشتباه میان و ویندوز هنگ میکنه. صفحه آبی مشه و ری استارت ....

خب اگه من با لپ تاپ خودم که دقیقا مثل بعضی دوستانه، ریکاوری بگیرم فکر نکنم مشکلی پیش بیاد. میشه من ریکاوری خودم رو بدم به شما و شما هم ری استور کنی. چون دو سیستم کاملا یکسان هستند. اه بعضی قطعات هر چند غیر مهم یکی نباشه مشکل ممکنه پیش بیاد.
    فقط یه نکته مربوط به ویندوز سون اوریجینال که کلیدش فقط باید رو لپ تاپ خودم نصب بشه .... این رو دیگه نمیشه شما تغییر ندی. شما باید کلید خودتون رو وارد کنید.

حسن جان هم در مورد کلید ویندوز اوریجینال نوشتن.

2. این کاربر از alireza1411 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hasanoooooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام بهتره بعد از نصب نرم افزارات و اپدیت درایورات اینکارو بکنی اما بشرط اینکه مطمعن باشی ویروسی نیستن . نه نمیتونی از ویندوز کس دیگه ای استفاده کنی . بعضی وقتا سخت افزار داخلی بعضی از مدلهای هم نام هم از یک برند محصولات استفاده نمیکنند مثل رم . هارد . دیسک خوان . و..... حتی بعضی وقتا کارت شبکه ...... اما اگرم بشه موقع اپدیت ویندوز مایکروسافت مچتو میگیره . و ویندوزتو نابود میکنه .
    Last edited by hasanoooooooo; 24-09-2010 at 13:12.

4. این کاربر از hasanoooooooo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Vaioman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

برای گرفتن Recovery بهتره که از خوده ویندوز خام گرفته بشه یا بعد از نصب نرم‏افزار های مورد نیازمون ؟
    شما از ویندوز خام یه ریکاوری بگیر تا ویندوز فابریکت رو داشته باشی.بعد هم که به خودت مربوطه هر جوری دوست داشته باشی میتونی ریکاوری کنی.

6. این کاربر از Vaioman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

بچه ها بلوتوث لپ تاپ قطع شده از هر جا میگردم پیداش میکنم ولی فعال نمیشه چه کار کنم؟

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

بچه ها بلوتوث لپ تاپ قطع شده از هر جا میگردم پیداش میکنم ولی فعال نمیشه چه کار کنم؟
    یه سوییچ داره اون بقل لپ تاپ ... شاید اون رو دست زدی؟

ممکنه هم توی ویندوز مشکل نرم افزاری داشته باشی. یعنی شاید خودت تنظیم کردی ؟؟؟ تو کنترل پنل نگاه کن بخش Devices and printers ببین شاید چیزی اونجا تنظیم کردی این طوری شده.

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

اقایون چطور میشه از بلوتوث کامپیوتر فایلی رو به موبایل فرستادذ؟ گوشی منو میشناسه اما فایلی نمیفرسته . ! نمیشه اینکارو با وایرلس کنیم؟

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

اقایون چطور میشه از بلوتوث کامپیوتر فایلی رو به موبایل فرستادذ؟ گوشی منو میشناسه اما فایلی نمیفرسته . ! نمیشه اینکارو با وایرلس کنیم؟

حسن جان اون پایین تو windows tray که ساعت و ایناست رو نگاه کن. یه گزینه هایی داره برای اضافه کردن وسیله ی بلوتوث دار. اونجا باید گوشت رو اد کنی.

مرحله اول: اول رو علات بلوتوث راست کلیک کن.
    بعد گزینه ی show blutooth devices رو بزن. تو صفحه ای که باز میشه هیچی نداری.
    تو اون صفحه راست کلیک کن و گزینه ی add a device رو بزن.

از اول هم میشه راست کلکیک کنی رو آیکون بلوتوث و گزینه ی add device رو بزنی.

اینجا دقت کن !!!
    یه خورده سرچ میکنه اسم گوشی میاد و بعد از نظر امنیتی باید چک کنه. رو گوشی کلیک کن که اد کنه و ازت کد بپرسه.
    بسته به نوع گوشی یه کد رو باید تو پی سی وارد کنی. مال من ال جی بود و خود گوشی میگفت یه کد بزن. بعد تو پی سی باید همون کد رو بزنی که امنیتش چک بشه و وصل بشه. اگه مثل مال دوستم نوکیا باشه یه کد گوشی به صورت رندم میده.
    مدلهای مختلف یه کم فرق داره دیگه.

مرحله ی دوم: تو همون منوی راست کلیک روی آیکون بلوتوث گزینه ی send a file رو بزن. اسم گوشی رو انتخاب کن و بعد آدرس فایلی که میخوای بفرستی رو مشخص کن.
    بعد شروع به ارسال میکنه. رو گوشی هم که پیام دریافت میاد ....

سوال در مورد وایرلس: ببین اون وایرلسی که داره مال شبکه کردن هست و برخی وسایل دیگه. من تو خونه برای ارتباط با مودم وایرلسم استفاده میکنم ولی کاربردای دیگه هم فکر کنم داره.
    ولی واسه فرستادن فایل به گوشی دیگه نمیشه ...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

یه سوییچ داره اون بقل لپ تاپ ... شاید اون رو دست زدی؟

ممکنه هم توی ویندوز مشکل نرم افزاری داشته باشی. یعنی شاید خودت تنظیم کردی ؟؟؟ تو کنترل پنل نگاه کن بخش Devices and printers ببین شاید چیزی اونجا تنظیم کردی این طوری شده.
    ممنون . من دست کاری نکردم!
    ولی به نظرم مشکل نرم افزاری داره سیستم!نمیدونم چه کار کنم.
    در ضمن این قسمت من رفتم اما سر در نیوردم!!!!! کامل تر توضیح میدی؟بازم ممنون

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

ممنون . من دست کاری نکردم!
    ولی به نظرم مشکل نرم افزاری داره سیستم!نمیدونم چه کار کنم.
    در ضمن این قسمت من رفتم اما سر در نیوردم!!!!! کامل تر توضیح میدی؟بازم ممنون
    والله نمیدونم چی شده ولی فکر میکنم نرم افزاری باید باشه.

رو آیکون بلوتوث تو تری ویندوز یه راست کلیک کن. همون منو که تو پست قبلی به حسن آقا میگفتم.
    یه گزینه داره :
    open setting
    اون رو بزن و بعدش یه گزینه اولی هست که نوشته:
    allow blutooth device to discover my computer
    رو بزن ببین درست میشه یانه. این گزینه اجازه میده گوشیت بتونه کامپیوترت رو پیدا کنه.

اون سوییچ سمت چپ پایین کیبورد لپ تاپت رو هم باز نگاه کن شاید دستت خورده خاموش کردی.

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

حسن جان اون پایین تو windows tray که ساعت و ایناست رو نگاه کن. یه گزینه هایی داره برای اضافه کردن وسیله ی بلوتوث دار. اونجا باید گوشت رو اد کنی.

مرحله اول: اول رو علات بلوتوث راست کلیک کن.
    بعد گزینه ی show blutooth devices رو بزن. تو صفحه ای که باز میشه هیچی نداری.
    تو اون صفحه راست کلیک کن و گزینه ی add a device رو بزن.

از اول هم میشه راست کلکیک کنی رو آیکون بلوتوث و گزینه ی add device رو بزنی.

اینجا دقت کن !!!
    یه خورده سرچ میکنه اسم گوشی میاد و بعد از نظر امنیتی باید چک کنه. رو گوشی کلیک کن که اد کنه و ازت کد بپرسه.
    بسته به نوع گوشی یه کد رو باید تو پی سی وارد کنی. مال من ال جی بود و خود گوشی میگفت یه کد بزن. بعد تو پی سی باید همون کد رو بزنی که امنیتش چک بشه و وصل بشه. اگه مثل مال دوستم نوکیا باشه یه کد گوشی به صورت رندم میده.
    مدلهای مختلف یه کم فرق داره دیگه.

مرحله ی دوم: تو همون منوی راست کلیک روی آیکون بلوتوث گزینه ی send a file رو بزن. اسم گوشی رو انتخاب کن و بعد آدرس فایلی که میخوای بفرستی رو مشخص کن.
    بعد شروع به ارسال میکنه. رو گوشی هم که پیام دریافت میاد ....

سوال در مورد وایرلس: ببین اون وایرلسی که داره مال شبکه کردن هست و برخی وسایل دیگه. من تو خونه برای ارتباط با مودم وایرلسم استفاده میکنم ولی کاربردای دیگه هم فکر کنم داره.
    ولی واسه فرستادن فایل به گوشی دیگه نمیشه ...
    داداش دمت گرم ولی من گوشی رو اد که میکنم زیر ایکون گوشی یک علامت تعجب میده و میگه که درایورا نصب نیست! گوشیم n97 هست ام با 6630 هم که تست میکنم بازم عمین جرریان ...... میگه درایور نصب نیست! جل الخالق .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •