تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 253 از 268 اولاول ... 153203243249250251252253254255256257263 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,521 به 2,530 از 2679

نام تاپيک: Call of Duty: Black Ops - نسخه PC

داره خودمونی میشه amir_p30world's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام تو اون مرحله دوستش wearer رو نجات میده بعد موشک رو با راکت منفجر میکنه و بعدش میره تو یه زیر زمین, تو اونجاهمه رو میکشم پشت یه در بسته با دوستش woods گیر میکنم. هیچ علامتی هم نمیده که کجا برم یا چی کار کنم؟؟؟؟
    لطفا کمک کنید اونجا چی کار باید بکنم. در ضمن تو object هم نوشته داگوویچ رو پیدا کن. ممکنه مشکل از خود بازی باشه؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه ALI&SOAP's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام تو اون مرحله دوستش wearer رو نجات میده بعد موشک رو با راکت منفجر میکنه و بعدش میره تو یه زیر زمین, تو اونجاهمه رو میکشم پشت یه در بسته با دوستش woods گیر میکنم. هیچ علامتی هم نمیده که کجا برم یا چی کار کنم؟؟؟؟
    لطفا کمک کنید اونجا چی کار باید بکنم. در ضمن تو object هم نوشته داگوویچ رو پیدا کن. ممکنه مشکل از خود بازی باشه؟؟؟
    میشه یه عکس بزارید؟

میتونید مرحله رو ریسارت کنید شاید باگ باشه

3. این کاربر از ALI&SOAP بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Alex Fera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    طهران اسم:محمد

پيش فرض

دقیقا یادم نیست ولی فکر کنم باید با خراب کردن یه دیوار به بیرون از اون زیر زمین میرفتید.........

5. این کاربر از Alex Fera بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

محتوای مخفی: مخفی 

آقا یکی داستانو به من درست میگه؟اینو شستشو مغزی دادن که چی بشه؟؟(Reznov میدونم که تو فرار مرده و ما تو ذهنمون میبینیمش ولی نمی دونم بعد از شستشو مغزی اونم کاری کرد رو ذهن ما؟آخه همش حرف اونو که اون 3 تا باید بمیرنو تکرار میکنیم.کلا نقشش چی بود؟؟به غیر از کمک به ما در فرار از زندان.)
    الآن که ما رو شستشو دادن چی شد حالا؟؟؟(چرا شستشو کار نکردش و ما خوب شدیم؟؟اصلا سود ما برا دراگوویچ چی بود؟چرا هادسون اون استینر رو زنده میخواست؟)
    بازیو تموم کردم ولی ابهامات برام هست هنوز.

اگه نباشه جاش خالی می مونه ALI&SOAP's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

آقا یکی داستانو به من درست میگه؟اینو شستشو مغزی دادن که چی بشه؟؟(Reznov میدونم که تو فرار مرده و ما تو ذهنمون میبینیمش ولی نمی دونم بعد از شستشو مغزی اونم کاری کرد رو ذهن ما؟آخه همش حرف اونو که اون 3 تا باید بمیرنو تکرار میکنیم.کلا نقشش چی بود؟؟به غیر از کمک به ما در فرار از زندان.)
    الآن که ما رو شستشو دادن چی شد حالا؟؟؟(چرا شستشو کار نکردش و ما خوب شدیم؟؟اصلا سود ما برا دراگوویچ چی بود؟چرا هادسون اون استینر رو زنده میخواست؟)
    اینو شستشو مغزی دادن که چی بشه؟ که جان اف کندی رو ترور کنه

کلا نقشش چی بود؟؟ میشه گفت اونم ما رو شستشوی مغزی داد تا اون 3 تا رو بکشیم وبه حدف اون برسیم

الآن که ما رو شستشو دادن چی شد حالا؟؟؟ جان کشته شد

چرا شستشو کار نکردش و ما خوب شدیم؟؟ به خاطر کمک های هادسون ، گریکوری و رزنو

سود ما برا دراگوویچ چی بود؟ یه ترجمه کننده ی کد و قاتل جان کندی

چرا هادسون اون استینر رو زنده میخواست؟ برای بدست اوردن کد ها واین که خودشون هم از اون بمب استفاده کنند

8. این کاربر از ALI&SOAP بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    زیر خط فقر

پيش فرض

خلاصه:
    رزنو که فهمید ذهن میسون اماده دریافت دستورات هست خودش هم چیزایی که مد نظرش بود بهش القا کرد (کشتن دراگوویچ،کرواچنکو،اشتاینر )

درباره این پروژه:
    یه پروژه سری شوروی بود جاسوس های خفته.
    فیلم Salt رو هم اگه ببینید در مورد همین موضوع هستش،روس ها روی ذهن افراد از بدو تولد کار میکردن بعد یه سری دستورات رو به صورت رمز وار بهشون میگفتن یه جوری تو ذهنشون همیشه این بود بعد اینها رو تو سن کم میبردن تو کشور هدف زندگی کنن اینا زندگی کاملا عادیشون رو اونجا میکردن (در راستای هدف مثلا ناخودآگاه میرفت آکادمی نظامی یا وارد سیاست می شد) تا یه نشانه ای یا کد رمز فعال سازی دریافت میکردن به وظیفه شون که در کودکی بهشون گفته شده بود عمل میکردن.
    پ.ن:
    بین واقعیت و تخیل،صورت گرفته یا در حد طرح و آزمایش در نوسان هست این جریان،له و علیه اش مدارک زیاده.

10. 3 کاربر از Big-Boss بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال poloton7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام-- من امروز این بازی رانصب کردم بازی اول گیر دارد وقتی در قسمت setting تنظیماتش را به حالت فول اسکرین گذاشتم ورزولوشن را روی بالترین درجه گذاشتم تیک دار شد گرافیک من gtx 460 است--این بازی همین جوریه-----

اگه نباشه جاش خالی می مونه lordspeed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    in the car

پيش فرض

سلام-- من امروز این بازی رانصب کردم بازی اول گیر دارد وقتی در قسمت setting تنظیماتش را به حالت فول اسکرین گذاشتم ورزولوشن را روی بالترین درجه گذاشتم تیک دار شد گرافیک من gtx 460 است--این بازی همین جوریه-----
    مشخصات کامل سیستمت رو بنویس

13. این کاربر از lordspeed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال poloton7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

مشخصات کامل سیستمت رو بنویس
    سلام--
    این هم مشخصات
    amd x4 640
    ram:4 gb ddr3
    gtx 460
    sumsang 20500
    windows 7 sp1
    واخرین درایو گرافیک--
    یک نکته ای دیگر من تا مرحله 3 ان رفتم ان قسمت را سیو کردم واز بازی امدم بیرون باز که بعدا رفتم توی بازی باز از مرحله اول می اید وگزینه بازگشت به اخرین سیو (resume game)نیست
    Last edited by poloton7; 16-06-2011 at 08:04.

حـــــرفـه ای Erfan.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

آخرین پچ بازی رو هم نصب کنید...

ولی در کل گیمش مورد داره! من با GTX 570 هم این مشکلات رو داشتم

16. این کاربر از Erfan. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •