بازی هـک شده رو بگیر دان کن یه برنامه از اپز دان کن بعد از پوشه مموریت هات بگیرش اون شماره سریالشو یادت باشه برنامه اسپورو باز کن اولی رو که بازی دان کردی مسیرو بده بد دومی گوشیو بعدم اسپوف متوجه نشدی پ.خ کن![]()
بسیار عالی
عالی
خوب
متوسط
ضعیف
بسیار ضعیف
بازی هـک شده رو بگیر دان کن یه برنامه از اپز دان کن بعد از پوشه مموریت هات بگیرش اون شماره سریالشو یادت باشه برنامه اسپورو باز کن اولی رو که بازی دان کردی مسیرو بده بد دومی گوشیو بعدم اسپوف متوجه نشدی پ.خ کن![]()
قضیه پورت اندروید روی ویو چطور شد
هیچی.منتظرش نباش چون چیز خوبی از آب در نمیاد...
منتظر بادا 2 باش.
سلام دوستان
يعني اگه من ويو2 بگيرم ميتونم اين بازي هاي ه ك شده رو توش بريزم؟اگه جواب منفيه به نظرتون بازي هاي ويو 2 رو هم ميشه ه ك كرد؟(مثلا تا كي)
سوال اخرم اينكه من اگه ويو 2 بگيرم هيچ بازي نميشه روش بريزم(مجاني)....به غير از بازي هاي شاخش چي؟ممنون.
دوستدار شما ياشار
ببینید.بادای 1.2 که روی ویو 2 هست بازی های -- شده رو اجرا نمیکنه.
ولی بادای 1.2 که برای ویو 1 اومده بازی های -- شده رو اجرا میکنه.
بنابر این ویو 2 که از همون اول بادا 1.2 هست روش بازی های -- شده اجرا نخواهد شد.و همچنین نمیتونید ورژن بادای اون به ورژن پایین تری تغییر بدبد![]()
بازی های رایگان رو که رو هر دو میتونید بریزید.
به نظر من ویو 2 نگیرد.صفحه نمایش معمولی از جزابیت گوشی کم میکنه و در کنار آن برنامه های -- شده هم اجرا نمیشود.
به نظر من تا ویو تموم نشده ویو 1 بگیرید.
موفق باشید![]()
سلام
iPhone 4 Vs Samsung s8500 (Wave) system load speed:
Playing movies:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by mahroo_z1; 17-01-2011 at 13:34.
گوشی ویو رو خریدم و فعلا دارم قسمتهای مختلف اون رو می بینم و لذت می برم
یه ایراد در عکس برداری با فلاش دارد اینکه فلاش با عکسی که میگیرد هم زمان نیست برای همین فلاش تاثیری ندارد آیا گوشی ایراد دارد؟
دیروز گوشی رو برای آپدیت بردم نمایندگی. دیدم درب باتری گوشی رو موجود داره. درب باتری گوشی من آسیب دیده بود. 16 تومن خریدم. خواستم اطلاع رسانی کنم. چون چند وقت پیش که تو همین تاپیک مشکل رو مطرح کردم گفتن که اصلا گیر نمیاد.
سلام دوستان
اين عكسهاي مقايسه اين دو تا داداش شايد بدردتون بخوره
بالايي ويو1 و پاييني ويو2
دوستدار شما ياشار
یعنی چی؟
یعنی کیفیت صفحه ویو 2 بهتره؟!!!!!!!!!!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)