خوب یه مسیر رو برام از داخل آدرس بار همین کیت سرور کپی می کنی بذاری تو فروم ببینم تست کنم شاید که نه حتما درست میشه.
خوب یه مسیر رو برام از داخل آدرس بار همین کیت سرور کپی می کنی بذاری تو فروم ببینم تست کنم شاید که نه حتما درست میشه.
مسیر من با تو فرق میکنه . ویندوز من سونه .
اما یقین بدون درست میشه فقط کافیه اون دو تا فایلو کپی کنی کنار پوشه کیت سرور دقیقا مثلا کیت سرور قبلیت که این دو فایل کنار پوشه کیت سرورت بودن .
این کیت سرور جدیده توی پوشه داکیومنت یا یورز درایو c نصب میشه .
فهمیدم. اینم اون فایلی که می خواستی:نه اشتباه فرستادی دقت کن . من اشتباهتو نمیگم تا خودت بفهمی .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راستی شهاب نیستش من چی کار کنم؟ چون اون میزبان هستش باید بازی کنه.
وحید تو هوش خوبی داری اما همین هوشت سبب شده همش توی کارهات عجله کنی و مرتکب اشتباه بشی .
بازی هفته دوم رو میتونی بازی کنی فقط صبر کن باید جدول و بقیه کاراشو بکنم .
خب حسین من همه ی این کارا رو کردم ولی.یه اتفاق عجیب.مسیر من با تو فرق میکنه . ویندوز من سونه .
اما یقین بدون درست میشه فقط کافیه اون دو تا فایلو کپی کنی کنار پوشه کیت سرور دقیقا مثلا کیت سرور قبلیت که این دو فایل کنار پوشه کیت سرورت بودن .
این کیت سرور جدیده توی پوشه داکیومنت یا یورز درایو c نصب میشه .
C:\Documents and Settings\ADEL\Kitserver2010\kitserver
تواین مسیر همه کیت های پچ pes edit رو اجرا کردم و اتچ کردم لوگوی همه تیم ها درست شد ولی لباساشون درست نشد یعنی اگه آپشن فایل pes edit رو بریزم درست میشه.
![]()
بیا وحید این فایل کانفیگ متنی که برام فرستادی تغییرات رو توش اعمال کردم :
اینم فایل سیستمی تنظیم سرعت بازی که باید توی پوشه کیت سرور کنار همین فایل کانفیگ کپی کنی :
الان سرعت بازیتو من روی 0.93 تنظیم کردم . تو توی پنجره کانفیگ نمیبینی اما من دستورشو توی فایل متنی config وارد کردم . اگه دیدی سرعت بازی خیلی کمه یا زیاده فقط اون عدد 0.93 رو تغییر بده ( بین 0.9 تا 095 برای این لیگ ایده آله ) .
آپشن فایل پس ادیت رو که اگه بریزی تعدیل قدرتی که من روی تیمها اعمال کردم دیگه وجود نخواهد داشت .
اصلا ببینم مگه تو بخش disable controller رو نداری که این کارارو انجام میدی ؟ فایل کانفیگ اگزه رو برام بفرست . بعیده که نداشته باشی .
ویرایش شد توسط مدیریت پاک شود.
Last edited by SHADEL; 02-03-2010 at 18:27.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)