پس این مشکل server not found هم مشکلش به همین دلیل دیگه؟ صفحه را که میخوام باز کنم حتی وقتی به نت وصلم خطای server not found را میده بعد چندبار رفرش میکنم صفحه باز میشه!!
با احترام
تیم مدیریت انجمن
پس این مشکل server not found هم مشکلش به همین دلیل دیگه؟ صفحه را که میخوام باز کنم حتی وقتی به نت وصلم خطای server not found را میده بعد چندبار رفرش میکنم صفحه باز میشه!!
کسی خبر داره سرعتا قراره درست بشه با دیگه همینطور میمونه؟ عجب اشتباهی کردم پول یک سال کامل رو به اینا دادم! تا آخر سال باید با سرعت 15 سر کنیم یعنی!؟ فقط بدرد وبگردی میخوره و بس! دانلود با این سرعت اصلا به صرفه نیست...
بی شرفای دزد نمیدونم دست کاری کردن تلفن و؟
زنگ زدم 2020 بار اول گفت 34 نفر بار دوم گفت 44 نفر تو صفن !
یه احتمال دیگه هم هست همه شاکیند و در تماس با 2020 اگه اینجوری باشه که دعا می کنم اینجوری باشه خدا کنه خسته بشن درستش کنن!
قول درست شدن دادن یکی از بچه ها که آشنا داشت بهش گفته بودن قرار بوده درست بشه هنوز نشده! یعنی این دروغ می تونه راست باشه!
چرا این قدر سرعتا پایینه .... امروز که اومده بودن سرویسم وصل کنند گفتن تا دو روز دیگه سرعتا پایینه...... بچه هایی که 128 دارن سرعتشون امشب چه قدر بوده ؟
مبارک باشه ولی خوب بود با این اوضاع از جای دیگه سرویس می گرفتید یا کمی صبر می کردید ببینید اوضاع بهتر می شه یا نه.
مشکل از زیرساخت و مخابرات هست یه کارایی دارن می کنن معلوم نیس کی تموم می شه همین جوری می مونه وضع یا بهتر می شه!
سایت ساتیا هم اخبار قطعی را می ذاره که همون طور که قبلا گفتم با مخابرات یکی هست و اخبار را می تونید پیگیری بکنید. همچنین پیشنهاد می کنم با 2020 همیشه در ارتباط باشید و همیشه اعتراض کنید تا شاید خسته شوند!
من یه چن وقت دیگه میرم یه شهره دیگه از آسیاتک میگیرم دوستم 512 نامحدود طرحه برونز داره سرعتش از 60 کمتر نمیاد پینگش هم خوبه تو هر 100 روز هم فقط 2 روز پینگش یه خورده خراب میشهماهی هم 25 تومن کلا ، خوبه والا!
![]()
Last edited by ashil1234; 18-07-2013 at 14:21.
بچه ها توی روتر مودم نگاه کنید ببینید downstream و upstream چنده ؟
برای من که جوگیر شده اینروزها
Line Rate - Upstream (Kbps): 1119 Line Rate - Downstream (Kbps): 4096 LAN IP Address: 192.168.1.1 Default Gateway: 10.3.5.1 Primary DNS Server: 8.8.8.8 Secondary DNS Server: 8.8.4.4
واقعن عجیبه یعنی کجا دچار اشتباه شدم
( اینجا اصن نفهمیدم چطوری رسید به 11 مگابایتیه دفعه )
اینم از منه :
خیلی خب اینم سرعت:
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)