تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 253 از 481 اولاول ... 153203243249250251252253254255256257263303353 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,521 به 2,530 از 4806

نام تاپيک: Vivaz » اولین گوشی سونی اریکسون با فیلمبرداری HD با سیمبین تاچ و پردازنده 720 مگاهرتزی

داره خودمونی میشه payam20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

برنامه ی DivX Player ای که دوست عزیز Legend معرفی کرد رو هم نصب کردم.
    در Play کردن همون دمو های خود برنامه هم مشکل داره!! تیک میزنه.

نصب کردن برنامه و بازی روی این گوشی قلق خاصی داره؟!
    طبق اعلام خود سازنده برنامه، هنوز با ورژن 5 ها مشکل دارن. میتونین به سایت خودش سر بزنین و تمنای ملت رو واسه سازگار کردن ببینین...

دوستان تنظیمات GPRS ایرانسل برای ویواز هنوز نیومده ؟؟؟

یک راه اساسی پیدا نشد که Ovi Map را بشه روی ویواز نصب کرد همه ی راهها را رفتم ولی نشد
    ممنون
    من از همون روز اول تنظیمات رو با
    *130*3*5# (برعکس بخونین)
    درخواست دادم و اومد و مشکلی هم نداره و استفاده میکنم...

روی OVI هم دارم روی ورژن جدیدش کار میکنم واسه یه راه موثر...

سلام به بچه های خوبو بامرام پی سی
    به یه چند مورد برخوردم بگم یهتون :
    بازی micro pool نسخهای که رو 5800 کاملا کار میکنه رو برا من تصویر نشون نمیده شما تست شده رو ویواز سراغ دارین؟
    راجع به نرم افزار google map اینکه وقتی توی قسمت about میرم اولا درصد باقی مونده باطری هم نشون میده (نمیدو نم تا حالا دیده بودین یا نه ) بعد میخام بدونم که این نرم افزار cach ش محدوده مگه ؟ من یه بار رفتم رو حالت sattelite خیلی جاها مث شهر خودمو load کردم بعد که رفتم افلاین استفاده کنم دیدم بعضی قسمتاش نیست !! (یعنی پر!) الان توی about نوشته total data received :62264 و cache size: 21935 . نسخه 3.3.1 هستش. چیکار کنم نقشه ها بمونه ؟
    یه چیز دیگه بگم از همه مهم تره . چند وقت پیش گوشیم از رو تخت از فاصله ی نیم متری افتاد از پشت رو فرش بعد که روی صفحه صفید مث oppenning xplore دیدم یه تیکه مثل یه لکه ی سیاه کمرنگ رو صفهش افتاده . اونجاش تاچش کار میکنه ولی خوب یه کم نگرانم . البته تو حالت عادی اصلا معلوم نیستا , نمیدونم چیکار کنم.
    لطفا جواب بدید
    یه چیزی یادم رفت من یه دیکشنری دارم oxford medical نسخه s60 v5 رو نمیدونم داره یا نه اگه داره لینک بدین . یا یه برنامه که باهاش توی این دیکشنری بتونم بنویسم مث کیبورد مجازی ویندوز
    مرسی
    این ورژن micropool تست شده هست:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کش اون هم بله محدود هست متاسفانه... مثل خود گوگل ارث...

2. 3 کاربر از payam20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه 7evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    liberty city

پيش فرض

سلام الان پس از اپديت برا اولين بار اومدم نقشه ي گوگليشو يه امتحاني زدم واقعا حال كردم نقشه كامل كامل با تمام جزئيات كسي تا حالا امتحانن كرده بود چون قبل اپديت فقط دو تا از خيابونا بود ولي الان ... همه ي همش

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

payam20 عزیز همین کار را کردم ولی نشد این پیغام میاد :: The satting for your particular phone could not be found in our
    database
    با تنظیم دستی رفتم جلو درست شد
    خیلی ممنون از راهنمایی دوستان

منتظر Ovi هم هستیم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    روی مرکز زمیــن

پيش فرض

یه مشکل مسخره!
    چرا فلاش رو توی حالت دوربین نمیشه اتوماتیک کرد؟!
    راستی یه کانورتور خوب هم معرفی کنند دوستان متشکر میشم ازشون. (با ذکر فرمت و اکسپت ریش حداکثر برای بهترین کیفیت)
    پلیر خوب هم همچنین!

آخر فروم باز J U N I P E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یه مشکل مسخره!
    راستی یه کانورتور خوب هم معرفی کنند دوستان متشکر میشم ازشون. (با ذکر فرمت و اکسپت ریش حداکثر برای بهترین کیفیت)
    پلیر خوب هم همچنین!
    این مشکل مسخره هنوز توسط سونی‌اریکسون حل نشده، فلاش اتوماتیک نداره!
    چندی پیش بحث کانورت و این‌چیزا خوب داغ شد، چنتا کانورتور تپل هم معرفی شد، صفحه‌ی 227 اون‌ورا رو بگرد، چند صفحه‌ای بحث همین چیزاس، ببین چی به‌کارت میاد.

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

گوگل مپ واقعا عالی هست. فقط تنها مشکلش کش پایین نرم افزاره که متاسفانه فقط روی آندروید میشه با نرم افزار جانبی کش رو ذخیره کرد... در حالت کلی اگه مشکل کش نداشت عالی بود...

payam20 عزیز همین کار را کردم ولی نشد این پیغام میاد :: The satting for your particular phone could not be found in our
    database
    با تنظیم دستی رفتم جلو درست شد
    خیلی ممنون از راهنمایی دوستان

منتظر Ovi هم هستیم
    ظاهرا روی بعضی سری های سیمکارت ها مشکل داره
    شماره شما 936 هست؟

OVI رو هم پیگیر هستم...

یه مشکل مسخره!
    پلیر خوب هم همچنین!
    فلاش نزدن بطور اتو به نظر من یه مزیته...موارد نادری هست که تو نور کم عکس میگیریم و در صورت نیاز میشه روشنش کرد، ولی بیشتر موارد تو روزه که حتی یه نور ضعیف از فرکانس نور تولیدی فلاش، نویز زیادی رو تصویر میاره و هر دفعه باید خاموشش کرد... البته واسه من که عکاسی تو روزم خیلی بیشتر از شبه...

برای کانورتور من هیچی رو مثل CyberLink MediaEspresso ندیدم... واقعا عالی و شفاف و با کیفیت و حجم فوق العاده تبدیل میکنه... قبلا لینکشو دادم، تو همین تاپیک سرچ بزنین میاد...

8. 3 کاربر از payam20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه 7evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    liberty city

پيش فرض

گوگل مپ واقعا عالی هست. فقط تنها مشکلش کش پایین نرم افزاره که متاسفانه فقط روی آندروید میشه با نرم افزار جانبی کش رو ذخیره کرد... در حالت کلی اگه مشکل کش نداشت عالی بود...
    لطفا ميشه در سطح زير سيكل صحبت كنيد

10. این کاربر از 7evil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز jax2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    بجنورد

پيش فرض

کش = حافظه

12. 2 کاربر از jax2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

payam20 عزیز شماره ی من 935 هستش به هر حال ممنون مشکلم حل شد
    golmohammadi عزیز این برنامه ی NeoReader که گفتید خیلی خوب تشخیص میده بارکدها ولی هیچ اطلاعاتی بعد از کانکت شدن به اینترنت نمیده به چه دردی میخوره پس با این حساب؟؟ روی 7-8 تا بارکد امتحان کردم همش میگه sorry, no product was found for the upc code

و یک مشکل دیگه که تو چند تا پلیری که نصب کردم مثل Power Mp3 اکولایزرها عملا بدون استفاده هست و هیچ تاثیری تو صدا نداره مشکل چیه ؟؟

14. این کاربر از k1_shadmehr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

به بیان ساده تر، شما اگه بعد از لود شدن نقشه یک قسمت، جاهای دیگه ای رو هم لود کنین، نقشه مکانهای اول به ترتیب پاک میشن تا نقشه جاهای جدید توی گوشی لود بشه... این محدودیت به اندازه دریافت حدود 3 مگابایت نقشه هست... حالا این 3 مگ میتونه نمای زوم شده شهری مثل بوشهر باشه، یا نمای کلی ایران از ارتفاعی بالاتر...

payam20 عزیز شماره ی من 935 هستش به هر حال ممنون مشکلم حل شد
    golmohammadi عزیز این برنامه ی NeoReader که گفتید خیلی خوب تشخیص میده بارکدها ولی هیچ اطلاعاتی بعد از کانکت شدن به اینترنت نمیده به چه دردی میخوره پس با این حساب؟؟ روی 7-8 تا بارکد امتحان کردم همش میگه sorry, no product was found for the upc code

و یک مشکل دیگه که تو چند تا پلیری که نصب کردم مثل Power Mp3 اکولایزرها عملا بدون استفاده هست و هیچ تاثیری تو صدا نداره مشکل چیه ؟؟
    اتفاقا برای همین پرسیدم، چون تاحالا هرکسی مشکل تنظیمات داشته، یا 935 بوده یا از 936 های اولیه...
    ظاهرا خدمات برای شماره های قدیمی هنوز هم مشکل داره... همونطور که یکم طول کشید تا مثلا GPRS روی 935 ها بیاد یا...
    کم کم دارم مطمئن میشم از این موضوع...

نئو ریدر با بارکد ریدر خالص فرق داره و کلی تره.
    این وقتی به درد میخوره که مثلا شما یه نرم افزار رو میخواین از نت دانلود کنین، یا مثلا یه آدرسی رو توی گوشی لود کنین یا یه سری اطلاعات به گوشی منتقل کنین. تو اینجور مواقع در صورت وجود تصویر کد شده تو اون سایت یا ... به جای تایپ آدرس جزئی اون برنامه یا صفحه توی براوزر گوشی، نئو ریدر رو روشن میکنین و میگیرین طرف مونیتور و خودش اتوماتیک اطلاعات مربوط به آدرس یا... رو منتقل میکنه به گوشی.

مثلا ما توی شرکت، اسناد رو که میخوایم کپی کنیم، به جای استفاده از سیم یا اتصال بیسیم که قابل نفوذه، با یه دوربین و یه شکل کد شده، تمامشو به صورت رمز بندی شده و بدون هرگونه اتصال و در نتیجه عدم امکان دخالت و نفوذ دیگرون، کپی میکنیم.
    این تکنولوژی کاربرد های فوق العاده زیادی داره...

مثلا روی این تست کنین که یه تیکه از همین پست هست که با تکنولوژی Qr کد شده:

یا مثلا روی این تصویر که کدهای دیتاماتریکسی داره، امتحان کنینش تا شما رو به فوتوبلاگم از عکسهای ویواز هدایت کنه:

چند تا از قابلیت های تشخیصیش رو روی کدهای دیتاماتریکس یا ازتک میتونین اینجا تست کنین:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    قرار نیست که حتما شما بعد از دکود شدن اطلاعات به صفحه وب برین و یا گوشی شروع کنه به سرچ یا همچین چیزایی... گاهی خونده شدن کد هم کافیه...

من تو گوشه کارت ویزیتم، یه دونه ازینا دارم که اگه کسی بخواد بهم ایمیل یا زنگ بزنه، یا حتی بخواد رزومه منو ببینه، کافیه موبایلشو بگیره طرف این شکل و همه چیزایی که نمیشه رو کارت ویزیت نوشت، بریزه تو گوشی یا ریدرش...
    یا مثلا وقتی میخوام ماشینمو بفروشم، یکی ازینا میسازم و میزنم رو شیشه تا خریداری که تو خیابون از ماشین خوشش اومده، با دکود کردنش توی موبایل به eBay هدایت بشه و تمام مشخصات ماشین و پیشنهادات قیمت رو ببینه و اطلاعات تماسم رو هم داشته باشه...

متاسفانه این تکنولوژی هم مثل خیلی چیزای دیگه تو ایران ناشناخته مونده...
    Last edited by payam20; 16-10-2010 at 00:50.

16. 7 کاربر از payam20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •