لطفا ميشه در سطح زير سيكل صحبت كنيد
به بیان ساده تر، شما اگه بعد از لود شدن نقشه یک قسمت، جاهای دیگه ای رو هم لود کنین، نقشه مکانهای اول به ترتیب پاک میشن تا نقشه جاهای جدید توی گوشی لود بشه... این محدودیت به اندازه دریافت حدود 3 مگابایت نقشه هست... حالا این 3 مگ میتونه نمای زوم شده شهری مثل بوشهر باشه، یا نمای کلی ایران از ارتفاعی بالاتر...
payam20 عزیز شماره ی من 935 هستش به هر حال ممنون مشکلم حل شد
golmohammadi عزیز این برنامه ی NeoReader که گفتید خیلی خوب تشخیص میده بارکدها ولی هیچ اطلاعاتی بعد از کانکت شدن به اینترنت نمیده به چه دردی میخوره پس با این حساب؟؟ روی 7-8 تا بارکد امتحان کردم همش میگه sorry, no product was found for the upc code
و یک مشکل دیگه که تو چند تا پلیری که نصب کردم مثل Power Mp3 اکولایزرها عملا بدون استفاده هست و هیچ تاثیری تو صدا نداره مشکل چیه ؟؟
اتفاقا برای همین پرسیدم، چون تاحالا هرکسی مشکل تنظیمات داشته، یا 935 بوده یا از 936 های اولیه...
ظاهرا خدمات برای شماره های قدیمی هنوز هم مشکل داره... همونطور که یکم طول کشید تا مثلا GPRS روی 935 ها بیاد یا...
کم کم دارم مطمئن میشم از این موضوع...
نئو ریدر با بارکد ریدر خالص فرق داره و کلی تره.
این وقتی به درد میخوره که مثلا شما یه نرم افزار رو میخواین از نت دانلود کنین، یا مثلا یه آدرسی رو توی گوشی لود کنین یا یه سری اطلاعات به گوشی منتقل کنین. تو اینجور مواقع در صورت وجود تصویر کد شده تو اون سایت یا ... به جای تایپ آدرس جزئی اون برنامه یا صفحه توی براوزر گوشی، نئو ریدر رو روشن میکنین و میگیرین طرف مونیتور و خودش اتوماتیک اطلاعات مربوط به آدرس یا... رو منتقل میکنه به گوشی.
مثلا ما توی شرکت، اسناد رو که میخوایم کپی کنیم، به جای استفاده از سیم یا اتصال بیسیم که قابل نفوذه، با یه دوربین و یه شکل کد شده، تمامشو به صورت رمز بندی شده و بدون هرگونه اتصال و در نتیجه عدم امکان دخالت و نفوذ دیگرون، کپی میکنیم.
این تکنولوژی کاربرد های فوق العاده زیادی داره...
مثلا روی این تست کنین که یه تیکه از همین پست هست که با تکنولوژی Qr کد شده:

یا مثلا روی این تصویر که کدهای دیتاماتریکسی داره، امتحان کنینش تا شما رو به فوتوبلاگم از عکسهای ویواز هدایت کنه:

چند تا از قابلیت های تشخیصیش رو روی کدهای دیتاماتریکس یا ازتک میتونین اینجا تست کنین:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قرار نیست که حتما شما بعد از دکود شدن اطلاعات به صفحه وب برین و یا گوشی شروع کنه به سرچ یا همچین چیزایی... گاهی خونده شدن کد هم کافیه...
من تو گوشه کارت ویزیتم، یه دونه ازینا دارم که اگه کسی بخواد بهم ایمیل یا زنگ بزنه، یا حتی بخواد رزومه منو ببینه، کافیه موبایلشو بگیره طرف این شکل و همه چیزایی که نمیشه رو کارت ویزیت نوشت، بریزه تو گوشی یا ریدرش...
یا مثلا وقتی میخوام ماشینمو بفروشم، یکی ازینا میسازم و میزنم رو شیشه تا خریداری که تو خیابون از ماشین خوشش اومده، با دکود کردنش توی موبایل به eBay هدایت بشه و تمام مشخصات ماشین و پیشنهادات قیمت رو ببینه و اطلاعات تماسم رو هم داشته باشه...
متاسفانه این تکنولوژی هم مثل خیلی چیزای دیگه تو ایران ناشناخته مونده...