من چند نفر از دوستام گرفتن یکی شون سرویس 1 مگ با حجم 30 گیگ داره که میگه 220 کیلوبایت در ثانیه دانلود میکنه یکی دیگشون هم که از شبانه استفاده میکنه میگه شبی 850 مگ میشه دانلود کرد حالا من هنوز دلهره دارم کسی از صبا نت نگرفته ؟
من چند نفر از دوستام گرفتن یکی شون سرویس 1 مگ با حجم 30 گیگ داره که میگه 220 کیلوبایت در ثانیه دانلود میکنه یکی دیگشون هم که از شبانه استفاده میکنه میگه شبی 850 مگ میشه دانلود کرد حالا من هنوز دلهره دارم کسی از صبا نت نگرفته ؟
سرویس 1 مگ نوین نت؟؟؟ نوین سرویس 1 مگ نداره.
سرعت تو بازه های غیر رایگان بالای 200K هستش ولی تو بازه رایگان محدود میشه.
بعید میدونم شاید مشکل از طرف خودتان باشد
دوستان عزیزی که جدیدا از سرویسهای تعرفه عیدانه مخابرات استفاده میکنند ایا نمیتونن از و ي پ ي ا ن یا س ا ی ف و ن و ..... استفاده کنند و سرعتی که دارن پایینتر از سرعتی که گرفتن؟؟؟؟؟
چرا داره داخل تعرفه ها
نوشته تعرفه 1 مگ تا 2 مگ با ترافیک 30 گیگ ماهیانه 45 تومان
بابا یکی هم بره از صبا نت بگیره تا معلوم بشه چطوریه توی شیراز همه سرعت هاشون بالای 500 بوده یک نفر هم از همدان اگه داره که بگه اگه هم نداره و قصد تغیر داره بره از صبا نت بگیره که اگه خوب بود کوچ کنیم اونجا
تقریبا 20 روز زمان برد تا وصل شد اون هم با کلی زنگ زدن
ساعت رایگان 6 تا 11 صبحه
متاسفانه بد موقعی اومدم روی نوین نت تو انجمن هم تاپیک شکایتشو زدن
در مورد مشکل سرعت شاید مشکل از خودم باشه ولی در مورد بسته بودن پورتهای خاص از یکی از اقوام هم که از مخابرات adsl داره سوال کردم اونجا هم همین مشکل وجود داره. ضمن اینکه نمیدونم چه مشکلی وجود داره که فایلهای با پسوند swf یک خط در میان نمایش داده نمیشه . این مساله هم ظاهراً به مخابرات بی ارتباط نیست.
پس با این تفاسیر باید قیدش رو زد
درود
خيلي بعيد به نظر ميرسه كه مخابرات بتونه كاري كنه ديگه نشه از و+ي+پي+ان استفاده كرد اگه اين قدرت رو داشت تا صد بار براي همه كاربراش انجام داده بود منم از اينترنت مخابرات استفاده مي كنم اما در اين رابطه هيچ مشكلي ندارم البته مال من از اين جديد ها نيست
اینی که شما میگی سرویس 2مگ تا4مگ نه 1مگ! 30گیگ هم بدون بازه رایگان هستش.
سرعت تو سرویس 4مگ بالای 300 ولی خب چون ساعت رایگان نداره ارزش خرید نداره. مثل سرویس 2مگ مخابرات...
تا ببینیم کسی از صبا پیدا میشه یه اماری بده....
دوست عزیز شاید منظورش 512-2 مگ بوده با بازه رایگان 1 تا 6 صبح 12 هزار تومان
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)