روشن نشه؟ یعنی بالا نیاد؟
خوب ممکنه! ولی مشکلش چیه؟
من N97 دارم، تا حالا حداقل 5 6 بار وقتی فلش میزدم روشن نشده، ولی با فلش دوباره مشکل حل شده.
فلش ریسک میسک نداره، فوقش اطلاعات از دست میره که اونم با بک آپ گرفتن قابل جلوگیری هست.
روشن نشه؟ یعنی بالا نیاد؟
خوب ممکنه! ولی مشکلش چیه؟
من N97 دارم، تا حالا حداقل 5 6 بار وقتی فلش میزدم روشن نشده، ولی با فلش دوباره مشکل حل شده.
فلش ریسک میسک نداره، فوقش اطلاعات از دست میره که اونم با بک آپ گرفتن قابل جلوگیری هست.
تنظیمات همراه اول یا ایرانسل از سایتش بگیرید
طرح اینترنت
درایور گوشیتون
میدونی اگه ICفلشت بسوزه چی میشه ؟
من وقتی تو مغازه کار میکردم به دلیل فشار روی این IC در حین فلش چند تا گوشی خاموش کردم
این نصیحت برادرانه بود یه ریسکه
وفتی گوشیت روشن نشه باید کلی خرج کنی شاید هم جواب نده باید گوشیتون بندازی دور
البته این حرکت گاهی اتفاق میفته
دوستان دوستم رمز گوشیش یادش رفت فلش کرده اما دیگه به اینترنت وصل نمیشه و اصلآ کد اتصال به اینترنت رو قبول نمیکنه مشکل کجاست ؟![]()
خوب عزیزم وقتی گوشی فلش بشه همه تنظیمات گوشی میپره! باید تنظیمات WAP رو مجددا وارد کنه. اگه قبل فلش کردن بک آپی از گوشی برداشته بگو restore کنه![]()
منظورت بعد 30 هستش ؟
از 30 جدیدتر فکر نکنم هنوز اومده باشه
واسه خودم متآسفم از نوکیا گوشی گرفتم .
گوشی سالم من تنها کلید قفلش شکسته بود بار اول نمایندگیش کلید قفل رو به جای عوض کردن چسبوند و اسپیکرهای اصلی رو بی دلیل با اسپیکر بی کیفیت عوض کرد و قاب گوشی رو و هم چنین کلید پاور رو شکونده پس فرستاد.
بار دوم با هماهنگی دفتر مرکزی نوکیا 23013
تماس گرفتم شکایت کردم این بار واقعآ مسخرش رو در آوردن رفتن باطری گوشی رو عوض کردند من الان چی کنم دفتر اصلی هم دیوونم کرده میگه تحویل نگیرش من اهواز هستم دفتر میگه ارسال شده واسط زیر بار نمیره میگمش مشکلاتش چیز دیگه بوده فکر کنم لج کردند می خوان عذابم بدن .
دوستان کجا باید شکایت کنم دادگاه یا اتحادیه تعمیرکاران یا تعذیرات شکایت کنم .
دیگه هرگر نوکیا نمیگیرم و لعنت به گارانتی مرگ بر نوکیا![]()
دوست عزیز نمیشه گفت نوکیا بده چون گارانتیش مشکل داره کل شرکت رو نباید خراب کرده
ببین ایران اینجوریه باید بری بالا سرشون داد و بیداد کنی تا کارتو انجام بدن
شما هم همین کارو بکن
واقعا گوشی عالی هست . 16 گیگ رو با گارانتی اصلی گرفتم 325 تومن .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)