دوستان من اسم رام ها رو قاطی کردم ..
JG4 جدیدتره یا JF5 ؟!
دوستان من اسم رام ها رو قاطی کردم ..
JG4 جدیدتره یا JF5 ؟!
یه سال تاچ ویوا داشتم هیچ ایرادی نداشتبه نظر من ویندوز موبایل کلاً سیستم عامل خوبی نیست مخصوصاً واسه کسی که خیلی حال و حوصلشو نداشته باشه
آرش خان بهتره بفروشی و بری یه ویندوز موبایل از htc بخری
اومدیم رو امنیا دردسر شروع شد ....
تا حالا اینترنت شیرینگ داشتی؟؟گوشیه شما شاید مشکل داره . مال من که اصلا داغ نمیکنه .
چه رامی نصب میکنی که 70 تا خالی داره ؟؟؟آنتن دهیش هم خوبه . رام سنس هم نصب میکنم 70 مگ خالی داره ..
موداکو رو ولش کن بیا یه نگاه کوچیک به ایکس دی ای بندازیمببین مطمعن باش اکه گوشی خوبی نبود تو موداکو اینقدر طرفدار نداشت.
من بازی بالاتر از سولاتری و بابل بریکر نمیخوام ...در مورد اجرای بازی ها خوب باید بگم اونموقع کمتر گوشی مولتی تاچ بود. دوستانی هم که به شما مشاوره دادن مطمعن باش همه مطالب رو درست و کامل به شما مشاوره دادن و لی شما انتطاراتت رو از گوشی به درستی مطرح نکردی. مثلا: اگه میگفتی که بازی برات خیلی مهمه همون اول میگفتم که نخری و بری آیفون بخری یا گوشی مولتی تاچ.... در هرصورت انشالله یه گوشی بخری که ازش راضی باشی البته بعید میدونم...
من برنامه میخوام ...
مونده بودم بین تاچ دایاموند 2 و تاچ اچدی 1 و امنیا 2
اولش هم میخواستم ایکس 1 بگیرم که در حد خودش شاهکاره ...
سلام.منم میگم i 8000 تو این رنج قیمت واقعا یکی از بهترین گوشیهاست و از همه زحمتایی که اقا سعید و بقیه میکشن ممنونم
Last edited by barcelooon; 30-07-2010 at 15:05.
سلام خوبی؟ لطف داری. الان گوشیت چیه؟ چی خریدی؟
---------- Post added at 04:06 PM ---------- Previous post was at 04:03 PM ----------
JAN A
FEB B
MAR C
APR D
MAY E
الی آخر
G حدیدتره
---------- Post added at 04:08 PM ---------- Previous post was at 04:06 PM ----------
دوستای عزیز گوشی بعدی من به احتمال 90 درصد i9000 گالاکسیه. انشالله همه شما رو در آینده تو کلوب گالاکسی میبینم
آخه من الان این رام رو گرفتم : JG4 lite
دیدم آیکون Start پایین رو نداره , گفتم شاید قدیمیه :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
![]()
سلام سالار !
مرسی . شما خوبی ؟
همون Omnia II رو که تازه خریده بودم رو دارم هنوز اما این Galaxy S خیلی وسوسه انگیزه ..... .
حذف بدلیل بیمحتوا بودن پست و شلوغ شدن تاپیک مدیرا زحمت پاک کردنش رو بکشن.
Last edited by AryanLand; 01-08-2010 at 14:52.
ببینید من از کی دارم میگم گالاکسی فایده نداره
شدیدا امیدوارم هیچ وقت نیاز نباشه لینک این نوشته رو در فروم گالاکسی بزارم
از همه دوستان هم عذرخواهی میکنم که در تاپیک خود امنیا اونو با رقباش مقایسه کردم
شرمنده ...
من که آه در بساتم نیست و فکر نکنم حالا حالا گوشیم رو عوض کنم ..
گوشی خوبیه خدای به جز پریدن My Storage ـش دیگه چه مشکل خاصی داره ؟
کجا هنگ میکنه ؟ اونایی که گوشیشون هنگ میکنه با | ارض | عرض | معذرت بلد نیستند با گوشی کار کنند ..
من گوشیمو یه چند دقیقه دادم دست داداشم دیدم گوشی اصلا قاطی کرد مجبور شدم باتری رو در بیارم ولی دست خودم از موقعی که خریدمش فقط چندباری هنگ کرده که طبیعیه ...
در مقایسه به اچ دی 2 هم اگه پولتون میرسه برید اچ دی 2 بخرید که بهتره ..
ولی اگه دوست ندارید 200 تومن بیشتر هزینه کنید و تقریبا همون امکانات رو داشته باشید و حتی در مواردی بهتر امنیا 2 بهترین گزینه هست ..
Arashdn شما هم برید همون اچ دی 2 رو بگیرید چون وقتی آدم از گوشیش زده بشه دیگه راهی نداره ..
کلا گوشی بازی این طوریه .. بعد یه مدت به طور مثال یه بهتر از اچ دی 2 میاد ( که اومده ) دیگه دلتون هم از همون اچ دی 2 زده میشه .
من 4-5 ساله کا750 دارم ازش زده نشدمArashdn شما هم برید همون اچ دی 2 رو بگیرید چون وقتی آدم از گوشیش زده بشه دیگه راهی نداره ..
کلا گوشی بازی این طوریه .. بعد یه مدت به طور مثال یه بهتر از اچ دی 2 میاد ( که اومده ) دیگه دلتون هم از همون اچ دی 2 زده میشه .
حدود 1 سال تاچ ویوا داشتم زده نشدم
نوکیا 6220 داشتم اونطور دلمو نزد
چطور این افتخار فقط نصیب امنیا 2 شده؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)