دوست عزیز امکان دانگرید هست و میتونید به نسخه قبلی دانگرید کنید
دوست عزیز امکان دانگرید هست و میتونید به نسخه قبلی دانگرید کنید
مرسی دوست عزیز از پاسختون...
اتفاقا قبلش این مطالبو خونده بودم!
اما متاسفانه اطلاعات، ضد و نقیض بود...
بعضی دوستان ادعا می کردن که آپدیت ربطی به سرعت شناسایی هارد نداره و بیشتر به چینش فایل ها مربوطه...
در ضمن، کسی هم در مورد کند شدن شدید دستگاه و همین طور تغییر نکردن فرمت های قابل اجرا اشاره نکرده بود...
این شد که خودم امتحان کردم...
امکان دانگرید وجود داره خدا رو شکر...
خیلی ممنون دوست عزیز...
بله، به راحتی و بدون کوچکترین مشکلی تونستم به نسخه ی قبل دانگرید کنم...
تفاوت عملکرد این دو نسخه، از زمین تا آسمونه!
شخصا با نظرتون مخالفم. وسترن از بهترین شرکت های پشتیبانی هستش و محصولات و خریداراش رو فراموش نمیکنه.من خیلی وقته این دستگاه رو دارم و چندبار تو فکر عوض کردنش افتادم ولی باز بی خیال شدم. چون کارم رو راه انداخت.125 تومن خریدمش.الان برند دیگه بالای 500 هزارتومن باید براش پول بدید.از اینا که بگذریم. خیلی از دوستان اینجا مشکل شناسایی هارد رو دارن و هیچ وقت به عوامل جانبی فکر نمیکنن. امیدوارم دوستانی که این مشکلو دارن این مطلب رو بخونن.
برای شناسایی سریع هارد باید هارد رو تمیز کنید.یعنی هاردتون دسته بندی شده باشه و مرتب باشه نه اینکه همه جور فایل رو توش داشته باشید. من خودم یه هارد 1 ترا بایت دارم که فایل هارو خیلی خوب مرتب کردم و با دسته بندی. فقط هم فایل های قابل اجرا توسط دستگاه رو گذاشتم (صوتی و تصویری). اردم وسترن مای بوک هست از نوع گرین(سبز). 30 ثانیه طول میکشه تا شناسایی کنه شایدم خیلی کمتر و تا 1 دقیقه هم طول میکشه تا کل فولدرها و دسته بندی هارو بشناسه. منظورم تو همین آپدیت آخری هست. قابلیت ریموت کنترل هم بهش اضافه کردن که عالی شده. از روی گوشی صدارو کم یا زیاد میکنی یا حتی قطع میکنی و خیلی چیزای دیگه. من به تازگی دستگاه رو شبکه کردم و 2 ترا هارد رو سریعا با بالا اومدن دستگاه شناسایی میکنه. کل مطلب اینکه این دستگاه تو رنج قیمت خودش در سال های اولیه و تا الان جزو بترین دستگاه ها بوده و حتی فایل های بلوری m2ts رو هم باهاش پخش کردم. خیلی زیبا. از این مسئله غافل نشید که این دستگاه نسل دوم سری پخش کننده های وسترن هست و پیشرفت های خوبی نسبت به نسل اولش داشته که هنوزم خریدار رو نسبت به خرید یک محصول جدید بی نیاز می کنه.
بهرحال اگه خوشتون نیومده میتونید فریمور زیر رو از سایتش بگیرید و دانگرید کنید.شخصا قبلا امتحان کردم و نتیجه داده.در صورت اشتباهات فردی، بنده و دیگر دوستان مسئولیتی نداریم.
این فریمور رو از سایت وسترن دانلود کنید: Rollback_wdtvlive_1.04.31_V
رو فریمور های گذشته امتحان نکردم ولی تو این نسخه من تونستم دو تا کامپیوتر رو به دستگاه متصل کنم و یوزر و پسورد رو داخل خودش ذخیره کرد و نیازی به وارد کردن دوباره نیست.
مسئله پخش نکردن برخی فایلها:
ما تو ایران هستیم و زیاد با حق تألیف یا کپی رایت آشنایی نداریم. تخطی از این قانون در خارج برابر با جریمه 250 هزار دلاری و حبس می باشد. فرمت های معروف همچون mp4 و AVI و 3gpو FLV، WMV، WMA و خیلی از فرمت های دیگه که ثبت شده هستند دارای کدک های مخصوص به خود هستند تا از سرقت فایل جلوگیری بشه. مثلا فایلهای Mp4 دارای کد گذاری هستن و در صورت دانلود و پخش عمومی (مثلا دانلود از سایت یو*تیو*ب و پخش عمومی آن) تخطی از جرمه و جریمه داره. چرا که این سایت حق کپی رایت برای خودش خریده.درست مثل قضیه شکایت های اپل از سامسونگ در خصوص طراحی و ... . کلا هرچیزی که به ثبت برسه جزو حق صاحب اثر هستش. خودتون هم بهتر می دونید. (تنها واسه یادآوری بود). قبل از خرید دستگاه ابتدا از توانایی اجرای فایلهای قابل پخش بر روی جعبه دستگاه مطمئن بشید بعد بگیرید. هیچ دستگاهی اجازه تخطی از این قانون رو نداره مگر اینکه قصد فروش در بازارهای بزرگ مثل امریکا و اروپا رو نداشته باشه و نخواد اسمی از خودش بیرون بده و معروف بشه.
راجب فایل های MKV هم تا مدتی بحث و جدل بود ولی آخر سر پذیرفته شد ولی به عنوان فرمت قانونی شناخته نشد. شرکت ها میتونن استفاده کنن ولی اگه دقت کرده باشین فیلم های بلوری با فرمت MKV پخش نمیشن. اگرچه قابلیتش بالا هست ولی سرقتش راحته. واسه همین از فایل های m2ts استفاده میشه که قابلیت کدگذاری بهتری رو داره
مطلب کلی بود. امیدوارم شک و شبهه ها برطرف شده باشه. حق تألیف در خارج به شدت سخت گیری میشه.قبل از خرید دستگاه، دفترچه راهنمای محصول رو حتما مطالعه کنید.
سلام من هم چند ماه پیش به نسخه 1.06.43 آپدیت کردم که همین مشکلات را داره ولی برای دانگرید هر کاری کردم نشد لطفا مرا هم راهنمایی کنید چطوری دانگرید کنم.
دوستان دستگاهی هست که زیرنویس فارسی رو ساپورت کنه؟ HD Player یا Blueray Player ... بدون محدودیت قیمت.
Last edited by mehran2190; 17-12-2013 at 21:41.
به این سایت مراجعه کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یک دنیا ممنون دوست عزیز بابت توضیحات خوب و کاملتون...
به شدت استفاده بردم... خصوصا در مورد حق تألیف فایل ها...
فقط راه حلی که در مورد شناسایی هارد گفتین اولا برای همه عملی نیست... ثانیا منطقی نیست...
برای همه عملی نیست، چون مگه هر کس چند تا هارد اکسترنال تو خونه داره که بیاد فایل های قابل پخش توسط دستگاه رو جدا کنه و فایل های غیرقابل پخش رو روی هارد دیگه قرار بده؟
شخصا دو تا هارد اکسترنال دارم... اما بازم چنین کاری به خاطر اطلاعاتی که روشون دارم عملی نیست...
از طرفی منطقی نیست... چون همون طور که احتمالا خودتون بهتر از من می دونید تو جهان امروزی، اطلاعات به جای تقسیم بندی بر اساس فرمت (Format-based)، براساس محتوا (Content-based ) تقسیم بندی میشن...
به عنوان یه مثال ساده، موقعی که کسی پوشه ی فیلم خارجیش رو باز می کنه، باید تمام فیلم های خارجیش تو همون پوشه باشه... نه اینکه فیلم های mkv تو یه هارد، فیلم های avi تو یه هارد دیگه و ...
با تقسیم بندی فایل ها بر اساس فرمت، اضافه کردن فایل های جدید بسیار دشوار میشه... و همین طور پیدا کردن فایل های موجود... چون عملا هیچ نظمی وجود نداره! فقط ظاهرا نظم وجود داره!
به خاطر همین موضوع به ظاهر ساده، عملا چنین کاری برای شخص من امکان پذیر نیست... حالا باقی دوستان رو نمی دونم...
و در مورد شرکت وسترن دیجیتال هم که شکی نیست شرکت بزرگ و خوبیه...
خیلی شرکت ها، دستگاهشون همون روز اول هم درست و حسابی فایل ها رو پخش نمی کنه...
خیلی شرکت ها، فرمت های قابل پخش توسط دستگاهشون نصف فایل های وسترن دیجیتال هم نیست...
خیلی شرکت ها، بعد از 1 سال دستگاهشون دیگه روشن هم نمیشه!
پس شکی نیست که یه دستگاهی مثل وسترن، اون هم با قیمت 120 تومن، یه دستگاه اعجوبه به نظر میاد...
و من هم کاملا با شما هم عقیده هستم...
مقایسه ای که من کردم صرفا مقایسه ی بین دو به روز رسانی دستگاه بود...
هارد من که پر از انواع و اقسام داده ها هست، در کمتر از 10 ثانیه با فرمور قبلی شناسایی میشه...
و همین هارد با فرمور جدید 4 دقیقه...
این 24 برابر شدن زمان شناسایی هارد، حقیقتی نیست که کسی بخواد انکارش کنه...
و دلیلش هم به احتمال زیاد، اضافه شدن کامپوننت های جدید به دستگاه هست...
که متاسفانه ضربه ی بزرگی به یکی از معیارهای پراهمیت دستگاه (شناسایی سریع هاردها با داده های مختلف) زده...
و جدا از این، کند شدن رابط کاربری دستگاه بر همین مبنا هم مزید بر علت شده و باعث شده سیل عظیمی از دارندگان این دستگاه به فکر Rollback کردن دستگاهشون بیافتن... و حق هم دارن...
آدم دستگاهش رو آپدیت می کنه که بهتر بشه... نه این که امکانات اساسی دستگاه ازش گرفته بشه...
میشه به جای استفاده از گوشی برای کم و زیاد کردن صدا، از کنترل تلویزیون استفاده کرد، اما کندی رابط کاربری دستگاه و اذیت شدن به خاطر اون چیزی نیست که آدم بتونه ساده ازش بگذره...
باز خوش به سعادت شما که امکان جدا کردن فایل هاتون رو داشتید و قابلیت های فرمور جدید هم به کارتون میاد...
اما برای یکی مثل من و خیلی های دیگه متاسفانه چاره ای جز استفاده از فرمور قبلی نیست...
که خدا رو شکر همون هم اون قدری خوب هست که بگم دستگاه فوق العادیه!
سلام دوست عزیز
والا من کار خاصی نکردم...
فایل Rollback رو مثل حالت آپدیت گذاشتم رو فلش... و تمام!
شما مشکلت چی بوده؟
اینجا بچه های متخصص زیاد هست، مشکلت رو بگی حتما می تونن کمک کنن...
خواهش می کنم. امیدوارم استفاده برده باشین از اطلاعات.
منظور من از جدا کردن فرمت ها تقسیم بندی از نظر نوع فایل نیست. منظور من رو بد متوجه شدید. جدا کردن فایل از نظر فرمت تصویری که اصلا و ابدا با عقل جور در نمیاد.منظورم این نیست که بیاید فرمت های تصویری رو بر اساس فرمتی که دارن (mp4، mkv و ...) تقسیم کنید. نه.
منظورم از نظر فرمت های قابل پخش داخل دستگاه هست. یعنی فایل های آفیس ورد، اکسل، برنامه و اینجور چیزهارو که دستگاه نمیتونه بخونه از روی هارد بردارید (اگه بردارید و داخل هارد کامپیوتر بریزید خیلی بهتره) اگر هم می خواید بذارید توی هارد باشه،بهتره براش یه فلدر جداگانه بسازید.منظور از مرتب کردن چنین کاری هست.
دستگاه با اتصال اولیه هارد یک فلدر داخل هارد یا فلش میسازه که برای شناسایی سریع هارد در آینده هست. وقتی هاردتون رو مرتب کردین، فلدری که پخش کننده داخل هارد ساخته رو پاک کنید و بعد وصل کنید به وسترن. میزان شناسایی هارد کمتر میشه ولی باز هم چون دفعه اول هست کمی طول میکشه. از دفعه های بعد این عمل سریع تر انجام میشه.
منم تنها 2 ترا بایت هارد دارد. یدونه واسه کامپیوتر و یدونه مای بوک. ولی روی مای بوک تنها فایل های تصویریم رو ریختم. چون هارد دارای ویژگی standby هست و وقتی ازش استفاده نکنی در مدت زمانی که براش تعریف کردی از کار میفته و خاموش میشه.که عمر هارد رو بالا میبره.
اتفاق خبر نمیکنه. خدایی نکرده کنترل دستگاه خراب بشه گیر آوردنش مکافاتیه. این آپدیت خیلی از مشکل هارو حل کرد. آپدیت جدید تنها مزیتش همین ساپورت برنامه، یک سایت بازی و بیشتر چیزهای اینترنتی هست که تو ایران زیاد بدرد نمیخوره.بهترین فریمور نسخه 1.04 بود (نسخه های این سری از اپدیت) که همه چیز خوب بود. خیلی از دوستان دستگاه پخش کننده و بلوری و سینما خانگی میخرن و همش دوست دارن به روزش کنن ولی نگاه نمیکنن ببینن آپدیت جدید براشون کاربردی داره یا نه. تا اونجایی که من یادمه نسخه 1.04 هیچ مشکلی نداشت. نسخه های بعدی تنها اضافه کردن ویژگی های جدید بودن. همیشه قبل از به روز رسانی لیست آپدیت رو بررسی کنید ببینید بدردتون میخوره یا نه.
مثلا من الن گوشی htc دارم و نسخه اندروید 5 واسش اومد. از سنس جدید (رابط کاربری جدید htc) خوشم نمیاد واسه همین بهش آپدیت نمیکنم. همین یه دلیل کافیه تا بقیه ویژگی هاش رو بذارم کنار. رابط کاربری خیلی نقش مهمی داره
Last edited by iran79; 19-12-2013 at 13:10.
من مدل live streaming دارم آپپدیتش مال یک سال پیشه.
برای بعضی از فیلمها بلندی صدای بعضی از قسمتهای فیلم به شدت پایین میاد و بعد دوباره عادی میشه ولی تو کامپیوتر که میزارم درسته
کسی از دوستان wd live را به ورژن 2.01.86 ارتقا داده است.من تازه این دستگاورژن دستگاه را گرفتم و ورژن ان 1.14.09 است و دستگاه ورژن جدید را انلااین شناخت ولی من هنوز اپگرید نکردم
-بدلیل ترس از اشکالات احتمالی ورژن جدید-اگر کسی تجربه این ورژن جدید را دارد بگوید که ایا ورژن دستگاه من خوب است یا توصیه میکند به این ورژن جدید اپگرید کنم. با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)