تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 253 از 334 اولاول ... 153203243249250251252253254255256257263303 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,521 به 2,530 از 3333

نام تاپيک: تیبا ( TIBA )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام
    از دوستان كسي عكس از موتور و داخل كاپوت داره بزاره ميخوام ببينم اين فشردگي كه ميگن تا چه حد هست؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه captainpersian's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

من یکی 2 تا عکس دارم.
    عصر برسم خونه برات میذارم...
    البته از همین دوستان اون زمان گذاشته بود دارم و زحمت کشیده بود.
    اما برات میذارم.
    راستی مگه دعوت نامت نیومده؟
    ؟؟؟؟؟
    سلام چرا اومده هنوز پول نریختم تا 6 فرصت دارم .انتخابی خودم نوک مدادی هست اما اهل عیال پیشنهاد ابی دادند.فکر نکنم جالب باشه حالا اگه عکس داری بزار ببینیم چیه .مرسی

داره خودمونی میشه free_rockboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام چرا اومده هنوز پول نریختم تا 6 فرصت دارم .انتخابی خودم نوک مدادی هست اما اهل عیال پیشنهاد ابی دادند.فکر نکنم جالب باشه حالا اگه عکس داری بزار ببینیم چیه .مرسی
    من عکس ندارم. اما بشخصه آبی رو از نزدیک دیدم.. بسیار شیک و خوش فرم بنظر میاد.
    من بیشتر از نوک مدادی ترجیحش میدم

اگه نباشه جاش خالی می مونه TIBA-NAVID's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

شب که رسیدم خونه عکس میذارم براتون.
    من خودم در آخر کاری بین نوک مدادی و آبی تیره شک داشتم.
    آبی تیرش رنگ آبی تیره 111 هست اگه دیده باشی.
    خوب رنگ خوبیه اما من که 111 رو از نزدیک دیدم به نظرم یه جوری بود.
    کلا با اینکه نوک مدادی رو اون زمان مثل ابی تیره از نزدیک حتی ندیده بودم.
    اما در عکسا هم ابی تیره و نوک مدادی رو وقتی مقایسه میکردم خیلی نوک مدادی قشنگ تر بود.
    به هر حال باید دونست اونم رنگ بدی نیست ولی مطمئنا خاک و اینا رو نه به اندازه مشکی اما زیاد نشون میده.
    مثلا من هنوز تیبا رو نشستم اما خاکو خیلی کم نشون میده.
    اما پژو رو مجبور بودم هر روز هرروز بشورم.
    در حق این با اینکه نو هم هست ظلم میشه
    شب برات عکسا رو میذارم.
    اما به نظر خودم که با اینکه قشنگه اما نوک مدادی خیلی به تیبا میاد.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام دوستان من امروز رفتم باتریش رو عوض کردم باتری خودم رو 40تومن برداشت و یه باتری کره ای اتمی با شش ماه ضمانت بهم داد 80 تومن باتری خودم صبا 50 آمپر بود که این کره ای 55 آمپره.
    امروز کولر ازش کشیدم روی درجه 4 که میزارم زیاد صدا میده و اینکه واقعا موتورش یه مقدار کم میاره اما انصافا کولرش خوب خنک میکرد کسی کولر از ماشینش کشیده ببینه موتور کم میاره یا نه؟
    مممنونم از راهنماییتون دوستان مرسی

اگه نباشه جاش خالی می مونه TIBA-NAVID's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

در مورد کمپرسور پاناسونیک فرموده بودین که روی تیبا نصبه . این قطعه منحصر به این خودرو نیست و روی خیلی از پرایدها از سال 86 نصب میشه. یعنی کلا دو نوع شده ساندن 3 و پاناسونیک.

در مورد قطعات موتور و کیفیتش و made in france هم که فرموده بودین . چرا این نقیصه بزرگ کم کردن روغن بعلت خرابی درب سوپاپ رو نادیده میگیرید . بیچاره کرده مردم رو .چرا صدای موتور رو نادیده مگیرید . چرا کلیه دسته موتورها و رام باید عوض شه؟ ( البته نمیدونم توی این 250 صفحه اخیر صحبتی شده یا نه ) ولی خیلی از این ماشین بت نسازید. از اینکه در موردش اینقدر مینویسید و تعریف میکنید خوبه ولی ممکنه یه بنده خدایی رو حساب همین حرفا و نادید گرفتن ایرادات نسبت به خریدش اقدام کنه.
    وقتی خودرو قراره نقد بشه بیشتر از معایبش میگن نه محاسنش! ببینید تاپ گیر چه بیرحمانه در مورد خودروهای ساخت بنز یا بی ام و نظر میده.

واقعیت اینه که وقتی انسان قراره یه چیزی بخره یا خریده کلا چشمش رو روی معایبش میبنده . اگر این خودرو خوب بود الان با وام تو نمایندگی امانی موجود نبود . چرا ریو نیست؟ نه تحویل فوری نه فروش با وام؟

راستی در مورد این بخش فرمایشتون وکه فرمودین خودرو اگه خوب بود شرایط برای فروشش قائل نمیشدند چون در پاسخ قبلیم به این مساله نپرداختم
    باید بگم
    متاسفم برای طرز فکرتون.
    وجود همین طرز فکر تو جامعه هست که هرچه قدر شرایط برای مردم بدتر بشه هم بازم صدای هیچکی در نمیاد.
    همه خوشحالن بازم.
    وجود همین طرز فکر هست تو جامعه که وقتی خودروی سال شرکت سیتروئن قیمت زیر 20 میلیون داره
    خودروی روز اروپا و یکی از بهترین کمپانی های دنیا قیمتش اینقدر پایینه.
    اون وقت ما چی؟
    ما باید ال 90 که اصلا فقط مخصوص ما مردم ایران تحویلمون شده و خوشحالیم که مارک رنو فقط خورده جلوش رو باید بخریم هم قیمت همون خودروی سال سیتدوئن حدودا...
    ال 90 ی که تو خود اروپا نبوده و نیست و هدف طراحیشم ما بودیم و بس...خودشونم ازش نزدن.
    یا بدتر ازون
    زانتیای ما با وجود همین طرز فکر افرادی مثل شماست که باید اونو با حدود 30 میلیون خرید در حالی که محصول بیش از 20 سال پیش سیتروئن هست نه محصول حال حاضر اون.
    و این مساله در مورد کلیه خودروهای ایرانی باید باشه و کلی هم لبخند بزنیم ....
    چند سال پیش یک دلال خودرو به من گفت پژو ی خودت رو بفروش.
    پژوی اصل فرانسه نو صفر کیلومتر رو میارم در خونت تحویل میدم از راه قاچاقی.
    اما ازون به بعدش دیگه با خودت.
    خودت باید بری دنبال نمره گرفتن براش.
    خودت باید بری دنبال کارت گرفتن براش.که البته بعدا که پرس و جو کردم گفتن پوست کسی که این ماشینو ببره براش نمره و سند و کارت بگیره روعلنا میکنن.
    تازه میگفت خودرو رو بدون هیچ دست کاری برات میارم.گفتم یعنی چی؟
    گفت کلی وسایل رو ماشینا هست که وقتی از گمرک وارد میشه همشو برمیدارن ....
    اون وقت بگو قیمت چه قدر گفت؟
    ماشین صفر پژو اونم نه مونتاژ ایران بلکه مونتاژ پژو رو گفت میارم 3 میلیون تومان...
    اون زمان من حرفشو باور نکردم.گفتم خالی میبنده.
    هنوزم نمیتونم باور کنم.... میدونی چرا؟
    چون همون زمان ما اینجا داشتیم پیکان میخریدیم 5500
    همون زمان پراید 7 تومن قیمت داشت.
    وجود همین فکراست که اینقدر بدبختیم ما
    باید قیمت رو دوبلهو سوبله بکنن برامون.
    یه جا هم که 2 قرون الکی یه تخفیف الکی بدن بگیم آهانننننننننننننن
    ببین اوه چه کلکی هست تو کارشون
    ماشین رو دستشون مونده ...
    نه آقا جون
    خانه از پای بست ویران است
    اون قدر عادت کردیم به این قضایا و همین فکرا رو کردیم و سرمونو زیر برف کردیم که از دنیا اصلا بی خبریم
    فکر میکنین همه دنیا قیمت ماشین همینه که ما میخریم؟
    نه اقا اینطورا نیست
    یه کم دیدمونو وسعت بدیم
    چیزایی میبینیم که شاید اصلا به مذاقمون خوش نیاد.
    متاسفانه
    فقط میتونم بگم متاسفم....
    ما تا ابد الدهر با این طرز فکر قناعت گرایانه و اینجوری تا قیامتم بدبخت میمونیم و هنوزم باید پراید بخریم به قیمت 5 برابر قیمت تمام شدش بلکه بیشتر.
    زانتیای از رده خارج نخریم چون پولمون هم بهش نمیرسه که بخریم !!!!!
    وگرنه از خدامونم باشه که زانتیای 20 25 سال پیش فرانسه رو نه از خود فرانسه بلکه ایرانیشو بخریم !!!
    متاسفم
    متاسفم
    Last edited by TIBA-NAVID; 16-08-2011 at 16:40.

7. این کاربر از TIBA-NAVID بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه a5_big's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان کسی عکس از رنگ ابی تیره نداره؟

Last edited by a5_big; 16-08-2011 at 16:55.

9. 2 کاربر از a5_big بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه asme1982's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

راستی در مورد این بخش فرمایشتون وکه فرمودین خودرو اگه خوب بود شرایط برای فروشش قائل نمیشدند چون در پاسخ قبلیم به این مساله نپرداختم
    باید بگم
    متاسفم برای طرز فکرتون.
    وجود همین طرز فکر تو جامعه هست که هرچه قدر شرایط برای مردم بدتر بشه هم بازم صدای هیچکی در نمیاد.
    همه خوشحالن بازم.
    وجود همین طرز فکر هست تو جامعه که وقتی خودروی سال شرکت سیتروئن قیمت زیر 20 میلیون داره
    خودروی روز اروپا و یکی از بهترین کمپانی های دنیا قیمتش اینقدر پایینه.
    اون وقت ما چی؟
    ما باید ال 90 که اصلا فقط مخصوص ما مردم ایران تحویلمون شده و خوشحالیم که مارک رنو فقط خورده جلوش رو باید بخریم هم قیمت همون خودروی سال سیتدوئن حدودا...
    ال 90 ی که تو خود اروپا نبوده و نیست و هدف طراحیشم ما بودیم و بس...خودشونم ازش نزدن.
    یا بدتر ازون
    زانتیای ما با وجود همین طرز فکر افرادی مثل شماست که باید اونو با حدود 30 میلیون خرید در حالی که محصول بیش از 20 سال پیش سیتروئن هست نه محصول حال حاضر اون.
    و این مساله در مورد کلیه خودروهای ایرانی باید باشه و کلی هم لبخند بزنیم ....
    چند سال پیش یک دلال خودرو به من گفت پژو ی خودت رو بفروش.
    پژوی اصل فرانسه نو صفر کیلومتر رو میارم در خونت تحویل میدم از راه قاچاقی.
    اما ازون به بعدش دیگه با خودت.
    خودت باید بری دنبال نمره گرفتن براش.
    خودت باید بری دنبال کارت گرفتن براش.که البته بعدا که پرس و جو کردم گفتن پوست کسی که این ماشینو ببره براش نمره و سند و کارت بگیره روعلنا میکنن.
    تازه میگفت خودرو رو بدون هیچ دست کاری برات میارم.گفتم یعنی چی؟
    گفت کلی وسایل رو ماشینا هست که وقتی از گمرک وارد میشه همشو برمیدارن ....
    اون وقت بگو قیمت چه قدر گفت؟
    ماشین صفر پژو اونم نه مونتاژ ایران بلکه مونتاژ پژو رو گفت میارم 3 میلیون تومان...
    اون زمان من حرفشو باور نکردم.گفتم خالی میبنده.
    هنوزم نمیتونم باور کنم.... میدونی چرا؟
    چون همون زمان ما اینجا داشتیم پیکان میخریدیم 5500
    همون زمان پراید 7 تومن قیمت داشت.
    وجود همین فکراست که اینقدر بدبختیم ما
    باید قیمت رو دوبلهو سوبله بکنن برامون.
    یه جا هم که 2 قرون الکی یه تخفیف الکی بدن بگیم آهانننننننننننننن
    ببین اوه چه کلکی هست تو کارشون
    ماشین رو دستشون مونده ...
    نه آقا جون
    خانه از پای بست ویران است
    اون قدر عادت کردیم به این قضایا و همین فکرا رو کردیم و سرمونو زیر برف کردیم که از دنیا اصلا بی خبریم
    فکر میکنین همه دنیا قیمت ماشین همینه که ما میخریم؟
    نه اقا اینطورا نیست
    یه کم دیدمونو وسعت بدیم
    چیزایی میبینیم که شاید اصلا به مذاقمون خوش نیاد.
    متاسفانه
    فقط میتونم بگم متاسفم....
    ما تا ابد الدهر با این طرز فکر قناعت گرایانه و اینجوری تا قیامتم بدبخت میمونیم و هنوزم باید پراید بخریم به قیمت 5 برابر قیمت تمام شدش بلکه بیشتر.
    زانتیای از رده خارج نخریم چون پولمون هم بهش نمیرسه که بخریم !!!!!
    وگرنه از خدامونم باشه که زانتیای 20 25 سال پیش فرانسه رو نه از خود فرانسه بلکه ایرانیشو بخریم !!!
    متاسفم
    متاسفم
    دوست عزیز این حرف شما زمانی درسته که یه فیدبک خوب از عملکرد خودروسازان دیده باشند مردم .
    در مورد پیش فروش و شرایط فروش واقعا هیچکدوم دوست نداریم ماشین چند برابر قیمت بنجل بخریم ولی متاسفانه بعضی چیزها حقیقته که اگه منکرشون بشیم سر خودمون کلاه گذاشتیم ...
    واقع بینانه تر نگاه کنید به مسایل ..
    یه خودروئی که چندین ملیارد پول بی زبون بابت طراحیش رفته اگه نتونه تو 2 سال پول طراحیشو در بیاره فاتحه ی اون خودروساز خونده است ...
    وقتی یه خودرو پول خودشو مستهلک می کنه از فروش که به تیراژ بالای 200000 دستگاه در سال اول برسه تولیدش نه مثل سمند و الان تیبا و ال 90 که به زور نتونستند به تیراژ 50000 دستگاه در سال اول برسند ...
    مهم نیست که سمند الان داره بعد از 8-9 سال تازه به تیراژ 200000 دستگاه رسیده و یا ال90 که بعد 5 سال هنوز به تیراژ 50000 نرسیده ...
    شرایط فروش فوری خوبه ولی به شرط اینکه تولید به بالای 200000 دستگاه برسه نه اینکه به التماس به 100000 دستگاه هم نرسه!!!!

در آغاز فعالیت alit1150's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام.ماشین من که گفتم کمک جلو و سمت راستش میکوبد -کمک خراب بود.اقایان فرمایش دادند که کمک تو بازار نیست.میخوای برو خودت یک جایی گیر بیار که (قیمتی هم ندارد حدودا 45000 تومان) بیار ما برات عوض کنیم.بنظر شما این انصاف است؟
    کارت بیمه و گارانتی هم بعد از گذشت بیش از سه هفته تحویل نمیدن.میگن هنوز نیامده!
    من کجا باید برم شکایت کنم؟

در آغاز فعالیت alit1150's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

فردا صبح میخوام برم ماشینو بزارم همان نمایندگی که خریدم وبیخیال ماشین شوم وبرگردم.بالاخره یا درستش می کنند یا یک اتفاق دیگه ای میافته .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •