اختلال مختلال بیلمیرم
داری بیا ببین چی ها می خوان مهم بشن
تا من گوش اینها را بپیچونم
یاهو نمی یای ناصر خان ؟!!!!
اختلال مختلال بیلمیرم
داری بیا ببین چی ها می خوان مهم بشن
تا من گوش اینها را بپیچونم
یاهو نمی یای ناصر خان ؟!!!!
محسن جان شما خودت سایت داری ؟
ناصر جان شما چی ؟؟ (ببخشید یاسر جان : دی)
داریوش باید بیاد جلوی این محسنِِ خان زاده لونگ بندازهاز اصطلاحات ایشان می توان نام برد: "داری، بیلمیرم، ناصر و ببم جان"
![]()
اره این واید ها مشکل ساز شدن برای ما
البته خوبه برای تبلیغات دو تا سایدبار هم میشه چپوند تو صفحهولی درصدی رو اذیت میکنن
من شاید لی اوت اصلی رو 960 پیکسل بگیرم
چون درصدیش واقعا اعصاب خورد کنه سره انجمن پیرم کرد چیزه جالبی هم آخر در نیومد
بابته موتولز هم دستت دردنکنه
دوست دارم از جفته این دو تا استفاده کنم ولی حجم رو میبره بالا
به جی کوئری هم عادت کردم مدتیه
csspie چیه برادر؟ خوردنیه؟
حالا نهایت باز مثله انسان های اولیه css جدا مینویسم براش دیگه
--------------------
عکس و توضیحات بابا هست دیگه
اصل لینک مستقیم هستن تو گوگل یه سرچ کنن اولین لینک همون صفحه ای هست که میخوانحسش نبید!×!
ایول ایولاغتشاش کنیم
ایول ایول حالا اعدامش کنید
راستی بچه ها دو تا باگ تو ff4 یافتم به کسی نمیگم
آهان نه میگم یعنی
یکی اینکه علامت ها رو فاسله میندازه
مثلا: گُوگُولیَتِینا
دوم اینکه ...یادم نمیاد چی بود دومی
آهان ادبلاک رو دیسبل کردم تو صفحه پی سی ورلد که گرافیک هاش رو یپیچونمالان دیگه اصلا گزینه ای برای enable شدنش نداره، کف کردم این قد تبلیغات داره میده به خوردمون! این همه تبلیغ داشت خبر نداشتیم؟
3 تا بالا 7-8 تا پایین؟!×!
Last edited by DaRiOuShJh; 04-04-2011 at 20:17.
برادران
میخوام یه ساب دومین برای قسمتی که کدهای نمونه ی ساخته شده هست اضافه کنم
examples بهتره یا demo یا چیزه دیگه ای برای اسمش؟
کسی با 800 در 600 بیاد نصف سایت رو نمیبینه ! اصلا بذار اسکرول بخوره براش ! الان 1024*768 هم تو مونیتور های معمولی نیست دیگه !ی همون 800 در 600 چند
البته باید فکر تبلت ها و موبایلها رو هم بکنیم ازین بعد![]()
نه خیر تموم نشد انشاله فصل 7ش هم بسازن ! بعدشم مال همون سریاله آواتاره هنوز !نیما سریاله تموم شد اوَتار عوض کردی؟
تو اپرا هر جا خواستی کلیک راست میکنی بلاک میزنی
آهان ادبلاک رو دیسبل کردم تو صفحه پی سی ورلد که گرافیک هاش رو یپیچونم الان دیگه اصلا گزینه ای برای enable شدنش نداره، کف کردم این قد تبلیغات داره میده به خوردمون! این همه تبلیغ داشت خبر نداشتیم؟بدون افزونه ، آها یادم نبود فایرفاکس میخواستی نداره همچین چیزی
اسپم تبلیغاتی اپرا میدی نیما؟
ای شیطون
همون 1024 آدم بخواد کار کنه 80 پیسل اینا میزاره برای اسکرول بار جات میمونه 960 پیکسل اینا دیگه
بد نیست
از هیچی بهتره! 60 پیکسل هم میره برای shadow و این جنوگلک جات دورش
900 پیکسل میمونه برای محتوا
راستی ادبلاک رو هم فهمیدم از کجا باید فعال کنم! رو خوده آیکونش enable نمیاد دیگه
ولی تو صفحه کلیک راست کنیم میاد که دوباره فعالش کنه
نامردا باز هاست موتول رو ترکوندن
بی پدرا یه دفه هم پاک میکنن
حالا خوبه خودم هر هفته میکشم رو ای درایو وگرنه الان بوقم نداشتم
شرمنده مشغول شدم نشد بیامیاهو نمی یای ناصر خان ؟!!!!
بلهمحسن جان شما خودت سایت داری ؟
بلهناصر جان شما چی ؟؟ (ببخشید یاسر جان : دی)
نه یه معجونیه که به خورد IE خنگ میدی یه چیزایی رو یاد میگیرهcsspie چیه برادر؟ خوردنیه؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین غلط املایی رو هم میخوای بندازی گردند جناب فف؟یکی اینکه علامت ها رو فاسله میندازه
با کلیک وسط فعال و غیر فعال میشه. با راست کلیک و چپ کلیک هم توی منوهاش فعال و غیر فعال داره. توی تولبار هم که همین گزینه ها رو داره. دیگه این ادبلاک بیچاره چقدر دیگه دکمه disable و enable بزاره؟:آهان ادبلاک رو دیسبل کردم تو صفحه پی سی ورلد که گرافیک هاش رو یپیچونم الان دیگه اصلا گزینه ای برای enable شدنش نداره
ای بابا 7 نخواستیم همین شیش رو کامل بدون تعطیلی تحویلمون بدن کافیه. این همه میگن اونا کاراشون حساب و کتاب داره، ما که هر چی دیدیم قطعی دو سه هفتگی تو پخش سریالها بوده!نه خیر تموم نشد انشاله فصل 7ش هم بسازن ! بعدشم مال همون سریاله آواتاره هنوز !
میگم پس چرا من این آواتارتو نمیشناسم؟ نکنه همون دختره هست که توی The End میخواست دین رو با شیشه شکسته بزنه؟![]()
بچه ها هر چی سایت دارید رو کنید ببینم چند تا سایت میشه ؟
داریوش جان - محسن جان - یاسر جان و نیما جان
کس دیگه ای هم اگه سایت داره رو کنه
فکر کنم شما با هم سایت دارید درسته ؟بله
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)