این مصرف بالای پراید ها به خاطر بالا بردن وزنشه نه تغییر تو موتورش.
این مصرف بالای پراید ها به خاطر بالا بردن وزنشه نه تغییر تو موتورش.
مبارک باشه
منم 2 ماهی هست 141 دارم
ازش راضی هستم ماشین خوبی هستش
راستی ماشین شما مصرفش چند هست؟؟؟
سلام دوستان...یک پراید ۸۷ دارم...وقتی پدال گاز رو خیلی کم فشار میدم دور موتور یهو افت میکنه به حدود ۵۰۰ میرسه...انگار که میخواد خاموش بشه.علتش چی میتونه باشه؟
سلام دوستان صندلی عقب پراید خراب شده از کجایه مشهد میتونم بگیرم هر چی نمایندگی زنگ میزنم میگن نداریم
بهتره یه سری به اوراق فروشیها بزنی احتمالا گیرت میاد
این پراید (عکس زیر) در انفجار در نزدیک ساختمان امنیت ملی سوریه پارک بوده .
![]()
Last edited by ata.royalfalcon; 27-02-2012 at 14:51. دليل: load نشدن عكس
کشورهای عراق و سوریه تاکسیاشون ایرانین. عراق سمند و آردی و پراید و سوریه فقط پراید رو دیدم. راستی تو عراق اکسنت هم تاکسیه!!!!!!
رینکاشو ببینید! من آرزومه رو ماشینم چینین رینکی داشته باشم!
نکنه ایران پرایدهای رینک اسپورت به اینا میده!؟
سلام
احتمالا موتور ماشین شما در این لحظه خفه کار می کند (نسبت بنزین به هوا بیشتر می شود)
که (در مورد کار شما ) ناشی از اشکال در استپ موتور یا سنسور پدال گاز( پتانسیومتر)و .... باشد اینها باید حتما چک شود
دوستان عزیز که مشکل ماشینشون حل می شود راحل مشکلشون را در سایت قرار بدن تا بقیه هم استفاده کنند باتشکر
Last edited by mj52; 25-02-2012 at 12:02.
سلام من یه پراید مدل 90 دارم مدل سایپا وقتی با دنده 1 به سرعت 20 میرسم صدای موتور خیلی بلندتر از موتور پرایدای دیگه در میاد بعد وقتی شیشه ها رو تا طه میکشم بالا درا شروع میکنن به صدا دادن از سینه ماشین هم صدای چیر چیر میاد بعد وقتی میزنم رو گاز با اینکه پایه گازسوزه قدرت پرایدای دیگه که بعدا گاز سوز شدن رو نداره و اگه کم گاز بخوای برونی خاموش میشه
در حدود 5025 تا روندم زیاد هم بهش فشار نمیارم نمیدونم مشکل از کجاست
اگه راهنمایی بکنید خوشحال میشم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)