تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 253 از 298 اولاول ... 153203243249250251252253254255256257263 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,521 به 2,530 از 2976

نام تاپيک: 8 مگاپيكسل سامسونگ i8510

آخر فروم باز FreeMagic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    در قلب دوستان

پيش فرض

سلام به همگی
    من حدود 3 هفته مسافرت بودم و تقریبا 30 صفحه آخر رو نخوندم. حالا که این 30 صفحه رو خوندم دیدم که خیلی عقب موندم.
    اول از همه عکس اون باطری رو که گذاشتید مال من اون شکلی نبود.
    دوم اینکه من توی مسافرت روزی حدود 50 عکس و به طور میانگین 15 دقیقه فیلم می گرفتم و 2 یا سه خط باطری ازش میموند. (که فکر می کنم خوب بوده باشه)

یه مشکلی که توی این مدت پیداش کردم این بود که وقتی فیلم می گرفتم و می خواستم دکمه پاس رو بزنم که بعدا دوباره ادامه بدم فیلم رو گوشیم ریست میشد. ولی خوشبختانه تا اون لحظه فیلم رو خیره کرده بود. کسی میدونه مشکل از کجاست؟ ببینید شما هم این مشکل رو دارید یا نه؟
    در ضمن من دو ماه هست که این گوشی رو دارم و مسافرت هم به شمال داشتیم حدود 2 هقته ولی هیچ مشکلی مثل رنگ پریدگی یا امثال اینها رو نداشته (بزنم به تخته)

داره خودمونی میشه sutsutak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

مشكل رنگ پريدگي به احتمال زياد پيدا نخواهي كرد. كيفيت بدنه و رنگ گوشي خيلي خوبه. فقط نبايد ضربه ببينه.
    در مورد ريست شدن گوشي هم بايد بگم اگه ورژن گوشيت قديميه، آپگريدش كن، شايد درست شه، اگر هم جديده و گوشيت گارانتي داره بهرته ببريش نمايندگي (البته اگر اين مشكل دايم تكرار مي شه).

3. این کاربر از sutsutak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز S E V E N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام به همگی
    من حدود 3 هفته مسافرت بودم و تقریبا 30 صفحه آخر رو نخوندم. حالا که این 30 صفحه رو خوندم دیدم که خیلی عقب موندم.
    اول از همه عکس اون باطری رو که گذاشتید مال من اون شکلی نبود.
    دوم اینکه من توی مسافرت روزی حدود 50 عکس و به طور میانگین 15 دقیقه فیلم می گرفتم و 2 یا سه خط باطری ازش میموند. (که فکر می کنم خوب بوده باشه)

یه مشکلی که توی این مدت پیداش کردم این بود که وقتی فیلم می گرفتم و می خواستم دکمه پاس رو بزنم که بعدا دوباره ادامه بدم فیلم رو گوشیم ریست میشد. ولی خوشبختانه تا اون لحظه فیلم رو خیره کرده بود. کسی میدونه مشکل از کجاست؟ ببینید شما هم این مشکل رو دارید یا نه؟
    در ضمن من دو ماه هست که این گوشی رو دارم و مسافرت هم به شمال داشتیم حدود 2 هقته ولی هیچ مشکلی مثل رنگ پریدگی یا امثال اینها رو نداشته (بزنم به تخته)
    سلام امیدوارم بهت خوش گذشته باشه و یه حال اساسی کرده باشی

در مورد باتری این روشو که جدیدا معرفی شده امتحان کن خیلی تاثیر داره.آخه این تعداد عکس و فیلم نباید چهار

پنج خط باتری مصرف کنه.اگه هم گوشی به جایی اصابت نکنه یا کشیده نشه هیچوقت رنگش نمیره.

در مورد سوالت هم باید بگم گوشی من اگه وسط فیلم برداری بزنم pause و دوباره بزنم به فیلم برداری ادامه میده و

قطع نمیشه.شما ریست فکتوری کن % 90 درست میشه.

موفق باشی

5. این کاربر از S E V E N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    در قلب دوستان

پيش فرض

سلام امیدوارم بهت خوش گذشته باشه و یه حال اساسی کرده باشی

در مورد باتری این روشو که جدیدا معرفی شده امتحان کن خیلی تاثیر داره.آخه این تعداد عکس و فیلم نباید چهار

پنج خط باتری مصرف کنه.اگه هم گوشی به جایی اصابت نکنه یا کشیده نشه هیچوقت رنگش نمیره.

در مورد سوالت هم باید بگم گوشی من اگه وسط فیلم برداری بزنم pause و دوباره بزنم به فیلم برداری ادامه میده و

قطع نمیشه.شما ریست فکتوری کن % 90 درست میشه.

موفق باشی
    در اولین فرصت این روش رو امتحان می کنم.
    این روش هایی که گفته شد با استفاده از اون کد نو ظهور رو نمیشه یکی در قالب یک فایل pdf همچنین بازگشت به حالت اوله تهیه کرد که اینجوری برای هر کاری کل صفحات رو زیرو رو نکنیم؟

در ضمن با ریست فکتوری چه اطلاعاتی پاک میشن که از اونا بک آپ بگیرم؟

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    در قلب دوستان

پيش فرض

یه سوال دیگه
    من خواستم گوشی رو هک کنم توی تاپیک مربوطه که چند پست بالاتر معرفی شد نوشته بود "گوشی های FP1 و Pre Fp1 " حالا ماجرای این FP1 و... چیه؟ از کجا بفهمم گوشیم کدوم یکی هستش؟
    ممنون میشم جوابم رو بدین

8. این کاربر از FreeMagic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hesam68's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام
    مایکروتل چرا دیگه این گوشیو گارانتی نمیکنه؟
    شاید ورژن هایی که تازه وارد میشن کیفیت ندارن

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

یه سوال دیگه
    من خواستم گوشی رو هک کنم توی تاپیک مربوطه که چند پست بالاتر معرفی شد نوشته بود "گوشی های FP1 و Pre Fp1 " حالا ماجرای این FP1 و... چیه؟ از کجا بفهمم گوشیم کدوم یکی هستش؟
    ممنون میشم جوابم رو بدین
    با ریست فکتوری هیچی پاک نمیشه.فقط تمامی تنظیمات به حالت اولش برمیگرده.

گوشی ما fp2 هستش. شما با همون روش hellox 2 هک کن.فقط باید این برنامه رو ساین و نصب کنی.همین.خودش

همه کارا رو میکنه.

در این تاپیک :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    سلام
    مایکروتل چرا دیگه این گوشیو گارانتی نمیکنه؟
    شاید ورژن هایی که تازه وارد میشن کیفیت ندارن
    دلیل قطعی رو نمیدونم ولی شاید به خاطر اینکه i8910 اومده. یکی هم میگفت قطعاتش تو بازار کم هست.

11. 2 کاربر از S E V E N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

آخه چطور ممكنه گارانتي نكنه؟ اگه خودش گوشي ها رو وارد كرده و مسلما تعدادي هم در انبارها داره، بايد گارانتي كنه. اين قرارداديه كه با سامسونگ بستن. مگه قرارداد لغو شده باشه.
    نه آمدن گوشي جديد نه كم بودن قعاتش نمي تونه دليل محكمه پسندي باشه. موضوع چيز ديگه است.

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

آخه چطور ممكنه گارانتي نكنه؟ اگه خودش گوشي ها رو وارد كرده و مسلما تعدادي هم در انبارها داره، بايد گارانتي كنه. اين قرارداديه كه با سامسونگ بستن. مگه قرارداد لغو شده باشه.
    نه آمدن گوشي جديد نه كم بودن قعاتش نمي تونه دليل محكمه پسندي باشه. موضوع چيز ديگه است.
    در هر صورت گارانتی نمیکنه و این شرایط خوبی رو برای متفرقه ها به وجود آورده.گارانتی شرکت هایی مثل اتصالات،

میکروتل، پارس میکروتل و ... زیاده.من بدون گارانتی گرفتم ولی از نمایندگی سامسونگ گرفتم که گفت

وارداتش توسط پارس مایکروتل بوده ولی گارانتیش نکرده. گفت هر کاری داشته باشی تو پارس مایکروتل انجام میدن ولی

باید پول بدی یعنی مثل گارانتی نیست که تا 12 ماه رایگان همه کاراشو واست انجام بدن.

14. این کاربر از S E V E N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

آها، پس مي خوان وضع مالي رو بهبود ببخشن!
    در هر صورت از اطلاعاتت ممنون.

16. این کاربر از sutsutak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •