ببخشید دوست عزیز تا حالا 4 بار این سوالت را تکرار کردی اگر قرار باشه کسی جواب بده میده نگران نباش
ببخشید دوست عزیز تا حالا 4 بار این سوالت را تکرار کردی اگر قرار باشه کسی جواب بده میده نگران نباش
اگه ميخوايي دستاتو ببري بالا تا پاس فوري بدن بهت دكمه روي دسته پلي استيشن R2 و روي دسته ايكس باكس RT رو 3 يا 4 دفعه بزن. فقط مواظب باش موقع بالا بردن دستت زياد جاتو تغيير ندي كه ممكنه اونها تو رسوندن توپ بهت نتونن كارشونو خوب انجام بدن. بعد اينكه اگه بازيكني اول زمينه و شما ته زمين توقع نداشته باشيد توپ رو دودستي بدن به شما. و اينكه سعي كنيد دستتونو بيش از حد بالا نبريد چون تاكتيك طبيعي تيمتون با مشكل مواجه ميشه هميشه از روي اصول اين كار رو بكنيد بهتره.
این become a legend خیلی باهاله ...
ولی آخه چرا نمیشه با تیم بازی کرد ؟!!
من از اون اول تا الان هرچی رو دکمه ی next match میزنم فقط یه skip و یه training داره ... یعنی فقط باید با تیم خودم بازی کنم ؟ هیچ راهی نداره که توی مسابقه شرکت کنم ؟
فکر کنم اینقدر باید تمرین کرد تا قدرتمون بره بالا و بعد تو تیم شرکت کنیم ... درسته ؟
ولی اگه اینجوری باشه که آدم زده میشه از بس training های مثل هم بازی میکنه ...
لطفا یکی منو راهنمایی کنهو
ببخشید دوست عزیز عجله داشتم.بازم ببخشید.![]()
خواهش میکنم دشمنتون شرمنده تا فردا ظهر وایسا جواب میاد
این become a legend که میگین درخواست توپ میکنه . وقتی آدم بازی میکنه خودش هر جا پاس بده دست خودشه دیگه D: . از کی درخواست میکنه آخه ؟؟ !!!!!!
در ضمن گرافیک تغییری کرده ؟
بوت پک
کفش خوشگل از نایک
یه کفش مشکی
سه تا در آدرس زیر :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما بايد حداقل اگه فوروارد هستيد يك گل در تمرينات بزنيد بعد اينكه تيم شما حد الامكان برنده تمرين باشه و اينكه شما بيشترين تاثير رو بايد در تيم تون داشته باشيد. بطور مثال ميتونيد اگه فوروارد هم هستيد تو مسائل دفاعي هم شركت كنيد و توپ گيري كنيد ولي بياد داشته باشيد سريعا به پست خودتون برگرديد و نزاريد خالي بماند. يه جورايي به فكر خودتان نباشيد به فكر تيم باشيد فقط تيم.
این become a legend که میگین درخواست توپ میکنه . وقتی آدم بازی میکنه خودش هر جا پاس بده دست خودشه دیگه D: . از کی درخواست میکنه آخه ؟؟ !!!!!!
در ضمن گرافیک تغییری کرده ؟
توی becom a legend شما فقط 1 نفر از تیمی و فقط با یه نفر که همون خودتی باید بازیکنی اون موقع باید r2 رو بزنی تا دستشو ببره بالا و درخواست توپ کنه البته باید موقعیتشم خوب باشه .گرافیکم یه مقدار تغیر کرده البته بیشتر به خاطر نور پردازی قویشه ---
راستی بچه ها دقت کردین وقتی هوا بارونی باشه اگه شبم باشه خیلی تاریکه !! انگار برقا رفته یخورده نور فقط وسط زمین است
بوت پک
کفش خوشگل از نایک
یه کفش مشکی
سه تا در آدرس زیر :
آقا یه لطف کن بگو از اینا چطوری باید استفاده کرد آخه من تا حالا از این آپشنا نریختم
Last edited by david23; 19-10-2008 at 23:22.
يكي گفته بود نسخه اصلي رو گرفته و تمام نقل و انتقالات توش انجام شده . به نظر شما ايني كه پي سي گذاشته تو سايت واسه فروش نسخه اصليه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)