یک پک پلیر Ct برای کانتر 1،6
لینک دانلود (حجم 6مگ):کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یک پک پلیر Ct برای کانتر 1،6
لینک دانلود (حجم 6مگ):کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اسکین اسلحه Mac-10 برای کانتر سورس
![]()
![]()
لینک دانلود (حجم3مگ):کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اسکین اسلحه Mp5 (اسلحه مورد علاقه من) برای کانتر سورس
![]()
![]()
لینک دانلود (حجم 3مگ):کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یک اسکین پلیر Leet گروه ترور برای کانتر 1،6
![]()
![]()
لینک دانلود (حجم 1مگ):کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اسکین اسلحه (کلت) USP برای کانتر سورس
![]()
![]()
لینک دانلود (حجم 394کیلوبایت):کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یک اسکین دیگه از پلیر Leet ترور برای کانتر 1،6
![]()
![]()
لینک دانلود (حجم 1مگ):کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اسکین اسلحه (کلت) Glock :
![]()
![]()
لینک دانلود (حجم 164کیلوبایت):کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقا تمامی فایلها ارور Error 404 - Not Found میدند
من خودم امتحان میکنم هر کدوم رو که میزارم.اگه هم ارور میده یک دقیقه صبر کنین بعد دوباره refresh کنین.شاید هم سایت برای چند ساعتی داره تغییراتی میدنش.آقا تمامی فایلها ارور Error 404 - Not Found میدند
شما این روشی رو که گفتم رو امتحان کن.
آخه من خودم امتحان میکنم قبل از این که بزارمشون.
در ضمن دکمه تشکر هم وجود داره.
موفق باشین.
Last edited by R.P.G; 26-03-2009 at 14:57.
لطفا در مورد ساخت مدل توضیح بدهید (نرم افزار ساخت مدل کانتر 1،6و سورس )
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)