تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آيا اين تاپيك نياز شما را برآورده كرده است؟

راي دهنده
436. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بلي

328 75.23%
  • خير

67 15.37%
  • نه كاملا، پيشنهاداتي براي بهتر شدن اين تاپيك دارم

66 15.14%
Multiple Choice Poll.
صفحه 253 از 923 اولاول ... 153203243249250251252253254255256257263303353753 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,521 به 2,530 از 9225

نام تاپيک: سوالات به زبان فارسی فقط در این تاپیک

پروفشنال Lord of english's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

به نظر من کسانی که در حال یادگیری زبان انگلیسی هستند بهتره از لغتنامه ‌های کامپیوتری مثل بابیلون نارسیس و غیره استفاده نکنند چون اگه خودتون دقت کنید دیتا بیس تمام این دیکشنری ها یکسان هست.مثلا می تونی معنی یک لغت رو با چند تا از دیکشنریهایی که توی کامپیوتر دارید چک کنید بعد می‌بیند که همه منبعشان یکی هست. و اگر هم خودتون با یک دیکشنری مثل فرهنگ معاصر یا آریانپور این معانی را مقایسه کنید می بینید که اکثر معانی دیکشنریهای کامپیوتری که همه هم دیتابیسشون یکی هست زیاد جالب و درست نیست.خود من که دارم زبان یاد می‌گیرم اکثر دیکشنریهای کامپیوتری را دارم ولی هیچ کدوم به دردم نمی‌خوره چون معانیشون خوب نیست و همیشه لغاتهامو از دیکشنری فرهنگ معاصر در می‌آرم.
    پس خودتون مقایسه کنید متوجه می‌شید.
    به نظر من اگه دارید زبان یاد می‌گیرید اون پولی رو که می‌خواهید بدبد برای نارسیس برید باهاش یک فرهنگ معاصر یا آریانپور بگیرید ولی اگه برای یادگیری زبان نمی‌خواهید همین بابیلون حرف نداره و کارتون رو راه میندازه.
    نه واسه زبان نیست..همونطور که میدونید این دو فرهنگ لغت محتوای تخصصی و علمی صنعتی دارن که از این لحاظ بابیلون گلوسری فارسی زبان نسبتا کمتری نسبت به اینها داره....واسه آموزش زبان نمیخوام واسه ترجمه کلمات و لغات فنی تخصصی میخوام...
    Last edited by Lord of english; 30-11-2009 at 14:11.

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

نه واسه زبان نیست..همونطور که میدونید این دو فرهنگ لغت محتوای تخصصی و علمی صنعتی دارن که از این لحاظ بابیلون گلوسری فارسی زبان نسبتا کمتری نسبت به اینها داره....واسه آموزش زبان نمیخوام واسه ترجمه کلمات و لغات فنی تخصصی میخوام...
    من که تا الان یه واژه نامه خوب (از نظر جامعیت) برای لغات فنی ندیده ام ... تک و توک بوده که اون هم شدیداً موضوعی و البته در قالب کتاب بوده و نه نرم افزار .. وقتی میگم "موضوعی" منظورم مثلا واژگان مهندسی فلان رشته هستش که یه استاد دانشگاه خودش نشسته و جمع کرده (و کار ارزشمند و تخصصی هم دقیقاً همینه) ... مثلاً واژگان مهندسی صنایع رو یادمه یه مدتی که دستم بود واقعاً کاربرد داشت...

اینکه بعضی واژه نامه ها ادعا می کنن که فرهنگ لغت جامع و تخصصی 100 تا رشته رو دارن، اغلب یه ادعا واسه فروش بیشتر هستش ...

* یه English Lord در فوورم دیگه داشتیم .. شما که اون نیستی؟

3. 2 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه hasanpsk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کویر

پيش فرض

چه نرم افزاری برای یادگیری خوبه ؟
    سلام دوست عزیز رزتا و تل می مور خوبه. البته خودم از رزتا استفاده کردم خیلی خوبه . البته فقط به نرم افزار بسنده نکن

5. 2 کاربر از hasanpsk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام به همه دوستان
    امیدوارم ببخشید اگه سوالم بی ربط به تاپیک بنظر میرسه آیا کسی چیزی در مورد مصاحبه تخصصی شغل کارشناس تشریفات وزارت امور خارجه میدونه؟ چی میپرسن و تا چه حد تسلط زبانی باید داشته باشی تا بتونی قبول بشی؟ خیلی خیلی ممنون میشم اگه هر اطلاعاتی دارین در اختیارم بذارین

پروفشنال Lord of english's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

من که تا الان یه واژه نامه خوب (از نظر جامعیت) برای لغات فنی ندیده ام ... تک و توک بوده که اون هم شدیداً موضوعی و البته در قالب کتاب بوده و نه نرم افزار .. وقتی میگم "موضوعی" منظورم مثلا واژگان مهندسی فلان رشته هستش که یه استاد دانشگاه خودش نشسته و جمع کرده (و کار ارزشمند و تخصصی هم دقیقاً همینه) ... مثلاً واژگان مهندسی صنایع رو یادمه یه مدتی که دستم بود واقعاً کاربرد داشت...

اینکه بعضی واژه نامه ها ادعا می کنن که فرهنگ لغت جامع و تخصصی 100 تا رشته رو دارن، اغلب یه ادعا واسه فروش بیشتر هستش ...

* یه English Lord در فوورم دیگه داشتیم .. شما که اون نیستی؟
    با این تفاسیر پس برای ترجمه متون تخصصی چه منابعی بیشتر مناسب هستن؟.

*کی؟خیر

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام به دوستان عزیز مخصوصا به استاد خودم seymour
    من یه سئوالی داشتم
    من بعد از مدتی که فیلم و نوار و ... کار می کنم
    شنوایی م خیلی خیلی عالی شده
    ولی یه مشکلی هست
    چه طوری بگم
    اینطوری هست که مثلا من یه دقیقه فیلم یا نوار گوش میدم اون لحظه می فهمم چی می گه ولی اگه یه نفر ازم بپرسه چی گفت نمی تونم بگم یعنی به کل یادم میره
    این مشکل طبیعی هست و با تمرین زیادتر برطرف میشه و یا نشان میده راهی که تا الان رفتم اشتباهی بوده ؟
    ممنون

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام به دوستان عزیز ..
    من یه سئوالی داشتم
    من بعد از مدتی که فیلم و نوار و ... کار می کنم
    شنوایی م خیلی خیلی عالی شده
    ولی یه مشکلی هست
    چه طوری بگم
    اینطوری هست که مثلا من یه دقیقه فیلم یا نوار گوش میدم اون لحظه می فهمم چی می گه ولی اگه یه نفر ازم بپرسه چی گفت نمی تونم بگم یعنی به کل یادم میره
    این مشکل طبیعی هست و با تمرین زیادتر برطرف میشه و یا نشان میده راهی که تا الان رفتم اشتباهی بوده ؟
    ممنون
    مشکلت طبیعیه به نظر من ... اصولاً هم مهارت های مختلف زبان از نظر سختی/آسونی در یه حد نیستند و مثلاً reading رو بسیاری می تونن در حد قابل قبولی درش مسلط بشن در حالیکه بخش اعظم زبان آموزها شاید تا آخر عمرشون هم به speaking تسلط (حتی نسبی) پیدا نکنن ... مشکل شما حتی از این مقایسه هم یه سطح بالاتره چون قراره دو مهارت رو هم زمان (یا بهتره بگیم در ارتباط با هم) به کار بگیری ... یعنی از طریق listening درک مطلب کنی و بعد از طریق speaking بیانش کنی .. این مفهوم "درک مطلب" شاید یه مقدار بدقلق باشه و واسه من هم زیاد پیش اومده که دوستان در موردش ازم سوال کنن ...

ببین ظرفیت پردازشی مغز تو در اون لحظه که داری چیزی رو می شنوی یا می بینی ، کاملاً صرف "ثبت کوتاه مدت" میشه .. در حالیکه برای درک مطلب (که بعداً بتونی بیانش کنی یا بخاطرش بیاری) نیاز هستش که حافظه بلند مدتت هم فعال باشه .. باید بیشتر تمرین کنی تا کم کم، (و اغلب بصورت ناخوداگاه) به این مهارت دست پیدا کنی

ایشالا موفق باشی و پیشرفتت مداوم باشه...

اگه دوستان دیگه هم تجربه ای در این مورد دارن خوشحالم میشم درباره اش بخونم.

10. 8 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت hitchhike's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

Here is my suggestions:
    Impressive books for vocabulary:
    504
    Vocabulary for high school students

For listening:
    Tactics for listening (basic & developing and expanding)
    Listen to CNN, and some other american accent chanels

I used these method for improving my En, and I think they are useful
    Hope thy can work for you, too

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    www.qomiha.com

پيش فرض

علاوه بر آنچه سیمور عزیز گفتند بد نیست به این نکته اشاره کنم که تمرین note برداری در هنگام listening می تونه روی حافظه بلند مدت و روی حفظ اطلاعات و مسج لیسنینگ موثر باشه

همچنین شما می تونید تمرین scan کردن رو بیاده کنید ، میتونید به عنوان مثال از تمارین کتاب tactics for listening استفاده کنید

از اون گذشته خیلی سخت نگیرید ، این نوع لیسنینگ نیاز به جمع بودن تمام حواس و جوانح و جوارح داره ، بنابراین در بیشتر موارد

آدم ممکنه رشته مطلب از دستش خارج بشه، ولی خوب با تمرین اینم درست میشه...

13. 4 کاربر از mohammad.clergyman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mohammad_s7201's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.
    نمونه سوالات آزمون توليمو رو ميشه از جايي دانلود كرد؟
    كسي نداره؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •