نه واسه زبان نیست..همونطور که میدونید این دو فرهنگ لغت محتوای تخصصی و علمی صنعتی دارن که از این لحاظ بابیلون گلوسری فارسی زبان نسبتا کمتری نسبت به اینها داره....واسه آموزش زبان نمیخوام واسه ترجمه کلمات و لغات فنی تخصصی میخوام...
نه واسه زبان نیست..همونطور که میدونید این دو فرهنگ لغت محتوای تخصصی و علمی صنعتی دارن که از این لحاظ بابیلون گلوسری فارسی زبان نسبتا کمتری نسبت به اینها داره....واسه آموزش زبان نمیخوام واسه ترجمه کلمات و لغات فنی تخصصی میخوام...
Last edited by Lord of english; 30-11-2009 at 14:11.
من که تا الان یه واژه نامه خوب (از نظر جامعیت) برای لغات فنی ندیده ام ... تک و توک بوده که اون هم شدیداً موضوعی و البته در قالب کتاب بوده و نه نرم افزار .. وقتی میگم "موضوعی" منظورم مثلا واژگان مهندسی فلان رشته هستش که یه استاد دانشگاه خودش نشسته و جمع کرده (و کار ارزشمند و تخصصی هم دقیقاً همینه) ... مثلاً واژگان مهندسی صنایع رو یادمه یه مدتی که دستم بود واقعاً کاربرد داشت...
اینکه بعضی واژه نامه ها ادعا می کنن که فرهنگ لغت جامع و تخصصی 100 تا رشته رو دارن، اغلب یه ادعا واسه فروش بیشتر هستش ...
* یه English Lord در فوورم دیگه داشتیم .. شما که اون نیستی؟
سلام دوست عزیز رزتا و تل می مور خوبه. البته خودم از رزتا استفاده کردم خیلی خوبه . البته فقط به نرم افزار بسنده نکن
سلام به همه دوستان
امیدوارم ببخشید اگه سوالم بی ربط به تاپیک بنظر میرسه آیا کسی چیزی در مورد مصاحبه تخصصی شغل کارشناس تشریفات وزارت امور خارجه میدونه؟ چی میپرسن و تا چه حد تسلط زبانی باید داشته باشی تا بتونی قبول بشی؟ خیلی خیلی ممنون میشم اگه هر اطلاعاتی دارین در اختیارم بذارین![]()
با این تفاسیر پس برای ترجمه متون تخصصی چه منابعی بیشتر مناسب هستن؟.من که تا الان یه واژه نامه خوب (از نظر جامعیت) برای لغات فنی ندیده ام ... تک و توک بوده که اون هم شدیداً موضوعی و البته در قالب کتاب بوده و نه نرم افزار .. وقتی میگم "موضوعی" منظورم مثلا واژگان مهندسی فلان رشته هستش که یه استاد دانشگاه خودش نشسته و جمع کرده (و کار ارزشمند و تخصصی هم دقیقاً همینه) ... مثلاً واژگان مهندسی صنایع رو یادمه یه مدتی که دستم بود واقعاً کاربرد داشت...
اینکه بعضی واژه نامه ها ادعا می کنن که فرهنگ لغت جامع و تخصصی 100 تا رشته رو دارن، اغلب یه ادعا واسه فروش بیشتر هستش ...
* یه English Lord در فوورم دیگه داشتیم .. شما که اون نیستی؟
*کی؟خیر
سلام به دوستان عزیز مخصوصا به استاد خودم seymour
من یه سئوالی داشتم
من بعد از مدتی که فیلم و نوار و ... کار می کنم
شنوایی م خیلی خیلی عالی شده
ولی یه مشکلی هست
چه طوری بگم
اینطوری هست که مثلا من یه دقیقه فیلم یا نوار گوش میدم اون لحظه می فهمم چی می گه ولی اگه یه نفر ازم بپرسه چی گفت نمی تونم بگم یعنی به کل یادم میره
این مشکل طبیعی هست و با تمرین زیادتر برطرف میشه و یا نشان میده راهی که تا الان رفتم اشتباهی بوده ؟
ممنون
مشکلت طبیعیه به نظر من ... اصولاً هم مهارت های مختلف زبان از نظر سختی/آسونی در یه حد نیستند و مثلاً reading رو بسیاری می تونن در حد قابل قبولی درش مسلط بشن در حالیکه بخش اعظم زبان آموزها شاید تا آخر عمرشون هم به speaking تسلط (حتی نسبی) پیدا نکنن ... مشکل شما حتی از این مقایسه هم یه سطح بالاتره چون قراره دو مهارت رو هم زمان (یا بهتره بگیم در ارتباط با هم) به کار بگیری ... یعنی از طریق listening درک مطلب کنی و بعد از طریق speaking بیانش کنی .. این مفهوم "درک مطلب" شاید یه مقدار بدقلق باشه و واسه من هم زیاد پیش اومده که دوستان در موردش ازم سوال کنن ...
ببین ظرفیت پردازشی مغز تو در اون لحظه که داری چیزی رو می شنوی یا می بینی ، کاملاً صرف "ثبت کوتاه مدت" میشه .. در حالیکه برای درک مطلب (که بعداً بتونی بیانش کنی یا بخاطرش بیاری) نیاز هستش که حافظه بلند مدتت هم فعال باشه .. باید بیشتر تمرین کنی تا کم کم، (و اغلب بصورت ناخوداگاه) به این مهارت دست پیدا کنی
ایشالا موفق باشی و پیشرفتت مداوم باشه...
اگه دوستان دیگه هم تجربه ای در این مورد دارن خوشحالم میشم درباره اش بخونم.
Here is my suggestions:
Impressive books for vocabulary:
504
Vocabulary for high school students
For listening:
Tactics for listening (basic & developing and expanding)
Listen to CNN, and some other american accent chanels
I used these method for improving my En, and I think they are useful
Hope thy can work for you, too
![]()
علاوه بر آنچه سیمور عزیز گفتند بد نیست به این نکته اشاره کنم که تمرین note برداری در هنگام listening می تونه روی حافظه بلند مدت و روی حفظ اطلاعات و مسج لیسنینگ موثر باشه
همچنین شما می تونید تمرین scan کردن رو بیاده کنید ، میتونید به عنوان مثال از تمارین کتاب tactics for listening استفاده کنید
از اون گذشته خیلی سخت نگیرید ، این نوع لیسنینگ نیاز به جمع بودن تمام حواس و جوانح و جوارح داره ، بنابراین در بیشتر موارد
آدم ممکنه رشته مطلب از دستش خارج بشه، ولی خوب با تمرین اینم درست میشه...
سلام.
نمونه سوالات آزمون توليمو رو ميشه از جايي دانلود كرد؟
كسي نداره؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)